Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Segítségeteket szeretném kérni,mert egy kicsit megijedtem ma!Szóval görcsölt ma a pocakom olyan mensi szerüen.Már szerdán is volt ilyen de ennyire nem fájt,akkor elég volt hogy lefeküdtem.Ma sokkal jobban fájt,de be vettem egy magne B6 extrát,le is feküdtem és elmúltBiztosan nem jön meg addig a mensi míg abba nem hagyom az Utrót,mert az inszemknél mindíg megjött 3-4 nappal előbb és még használtam a golyókat.

Naposoldal
Hihetetlen,de a tiéd :D szép szülinapi ajándékod lesz :D
Most már tessék minden nap jelentkezni!!!!
gabicsibe

Sziasztok,

Judit drága,
Annyira örülök, hogy a csajok szépen fejlődnek! :D:D:D

Bibar,
Jól van, az a lényeg, hogy minden rendben. Képet mikor kapunk megint? :wink:

Gabicsibe,
Szerintem nyugi, biztos nem jelent semmi rosszat. Nekem ugyan anno nem fájt, de sokaknak igen, és mégis babásak :D Szóval ne aggódj, tuti minden rendben lesz. Higgy benne!!!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Gabi

amikor a Zeke közölte anno a jó hírt,az első kérdésem az volt,hogy akkor miért fáj úgy a hasam,mintha meg akarna jönni???Ugyhogy ez még nem jelent semmit.Most ez az uccsó pár nap a legnehezebb,kitartás :D szorítok nagyon :D

Bibarkám

olyan édesek vagytok,de ne csináljatok már ezért külön programot :!: Kérlek csak haa pont olyan helyen jársz,akkor vegyél vmit,jó?puszika :P :P :P

Juci

nagyon örülök nektek és tök jó hogy írtál :D

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Dobok egy táblát.
Közkívánatra most így :lol:

Rozus,
Boldog hófordulót Verusnak! :D:D

Kép Kép Kép Kép

Jó nagy :shock: De persze nem baj, minél nagyobb, annál jobb :D:D:D:D:D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Málna!

Örülök, hogy minden rendben volt az UH-án!!!

Nálam sem láttak semmi aggasztót az UH-án, mégis azt tanácsolták, hogy csináltassam meg a lepényboholy vizsgálatot, mert az ad 100% eredményt, nem az UH. Szóval csütörtök este befeküdtem a Schöpf-Mereibe, pénteken pedig Villányi dr. megcsinálta a lepénybiopsziát. Eredmény jövő pénteken, okt. 8-án pedig UH, azt is Villányi csinálja. Egyelőre még pihengetek, nem nagyon merek házimunkázni, remélem, minden OK lesz a kicsivel!
ballagyo

Lányok!

Nagyon szépen köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!
Nem találok szavakat a meghatottságtól, nagyon édesek vagytok!

Zsókának és Nyunyinak külön köszi, hogy itt voltak!

Dóri köszi a rucikat!

Nagyon sokat jelent nekünk, hogy velünk vagytok.
Lányoknak is elmeséltem, mit kaptak tőletek.

Millió puszi!

Lili, Dorka
Judit, Attila

jucicuki

Zsókuci
még nem készült új,de majd valamikor csinálunk :P :P azért jó ez a nagy tábla is :P

Lukikám
ne aggódj,azért vettem kaját ha már bementünk :P holnap csörögj!puszi

Napcsi
mi van?egyben még?drukkolok nagyon :lol: :lol:

bibar

Sziasztok,

Nyunyival teljesítettük a küldetést! :D:D:D:D Juditék életben is annyira aranyosak, mint ahogy azt sejettem :D Örültek mindennek!!! Juditon látni, hogy nagyon fáradt. Láttuk a lányok szobáját is, hát… meseszép! Reméljük, hamarosan már be is költöznek :wink:

Nyunyikám,
Nagyon örülök, hogy személyesen is megismertelek! Bebizonyosodott, hogy életben is ugyanolyan tündér vagy, mint ahogy írsz!!! Köszönöm, hogy együtt mentünk! :wink:

Puszi mindenkinek, és aki beleadott annak extra köszönet, úgy érzem, nagy dolgot tettünk!!! :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok csajszikák!!!

Nyunyika és Zsókuci!!!!Örülök,hogy sikerrel jártatok!! Olyan jo örömet szerezni másnak4 Én ugy szeretem. Szerintem van olyan jo érzés adni mint kapni!!

Tulvagyok a vasárnapi ebéd készitésen jóllakattam a családot most még mosogatok egyett aztán pihi ezerrel. Most olvasom a Havasnak a Kelemen Annás könyvét! Hát csajok nem semmi!!! Ha valaki szeretné majd elovasni szóljon nyugodtan. Ja még van egy könyvem a cime a vVÁRVA VÁRT BABÁK szerintem nagyon jo sok erőt és kitartást ad. Ha valaki szeretné elovasni irjon nyugodtan szivesen elküldöm. Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek majd este még jövök puszika.

Kép
fiona66

Sziasztok,

Judit drága,

Nekünk volt megtiszteltetés, hogy megismerhettünk Titeket! Nagyon aranyos, helyes házaspár vagytok! És hamarosan már gondtalanul boldogok is lesztek, meglátod! Puszi! :D

Ballagyo,
Örülök, hogy rendben ment a biopszia! Drukkolok, hogy jó legyen az eredmény is! Pihizzél sokat, meglátod, nem lesz semmi baj :)

Fiona,
Bár a másikon már letoltalak, de azért itt is :lol: Szóval nem kellene ennyit járkálnod! Ha jól emlékszem a dokid pihire ítélt! Ne játssz ezzel, mert nagyon veszélyes!!!!!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
ügyik voltatok,köszönjük :P :P :P a másikon olvasom hogy mit főztél ma :shock: :shock: :shock: annyira megkivántam megint,ez őrület :shock: :shock: na megyek keresek valami nasit gyorsan :P

bibar

Szép napot! :lol: :lol:

Csodás az idő, nem? Tőlem még nagyon sokáig ilyen maradhatna, csak Karácsony hetére kérek egy kis havat!!

Gabicsibém, nekem is fájt a hasam, így ez tényleg nem jelent semmit. Szinte képtelenség, de nem szabad sokat agyalni.
Tudom, milyen nehéz... De már csak pár nap, gondolok rád sokat! :lol:

Juciék, örülök, hogy alakultok, csak így tovább! És próbálj pihenni is, mert kell majd az energia későbbre is!

Zsókuci, Nyunyika :lol: :lol: Köszönjük szépen! Olyan tündérek vagytok!

Okés Luki néni, számíthatsz rám :wink: majd mesélek, hogy mennyire nem fájt az egész, és tök háváj a kórház :P :lol: :lol:
Hihihihi.
Különben meg, komolyra fordítva- neked biztosan megváltás lesz már, mikor megtörténik... Én kicsit nehezebben búcsúzom a kenguruságtól :oops: :lol:

Bibarkám, ha megkívánod, egyél!!! Én is most vagyok túl néhány lekváros fánkon, így ebéd után...Még kihasználom az utolsó napokat :oops: :oops: De mikor annyi finom kaja van a világon!
Most az aranygaluska foglalkoztat...
Mennek az édességek rendesen.

Benszike, kitartás nektek, tudom, nehéz már neked ez pihenésre kényszerülés...De fogsz te majd még sokat pörögni a drága kölkeiddel! :wink: :wink:

KépKép
naposoldal

Kukk Kismamikáim!

Bibarcikám!

Ugyi milyen fincsit csinált Zsókucika!!! :P

Kismamik!!!!!!!!!!!!!!Fantasztikusak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon örülök,hogy ilyen jó kis csapat van itt is!!!!!!!!És ,hogy sikerült segíteni egy kicsit Jucikáéknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Jucikám!!!!!

Remélem hamarosan már babázni megyünk hozzátok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagy nagy ölelés még egyszer!!!!!!!Örülök,hogy megismertelek titeket!!!!!!!! :P Nagy pusza a babácskáknak!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Napcsika Drága!

Mi is köszi nektek!!!!!Nélkületek nem ment volna Kicsikéim!!!!!! :!: :!: :!: :P Látom még egyben vagy Drágaság!!!!!Egyre izgibb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Ha nem zavarok csatlakoznék!
Eddig nem tudtam erről a topicról, a tegnapi lombik talin hallottam róla.

Mi is a bmc-be jártunk másfél évig 4 sikertelen inszem után az első lombikból született március 1-én Anna lányom.
Sajnos a terheségem nem volt épp nyugalmas, 5 hetesen bevéreztem, az egyik babám 7 hetesen fel is szívódott,18 hetesen műtéttel kellett eltávolítani egy méhnyak polipot onnantól aztán végképp bestresszeltem és nagyon sokat keményedett a hasam végül 24 hetesen kórházba kerültem emiatt először csak pár napról volt szó végül majd 3 hónap lett belőle, de hálistennek sikerült végig kihúznunk :D És persze Anna minden szenvedést megért

:D :D

Hát ennyit röviden magunkról.

Üdv mindenkinek
Vendég

Szia Sensi!
Morzsa az nlc.ről......:D
Örülök hoyg idetaláltál...Néztem az iwiw-en Annát, csodaszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valamint a többi kismanócska is tündéri!!!!!Tegyetek még több képet, had gyönyörködjek!!Igaz csak olvasó üzemmódban vagyok legtöbbször, de imádom nézni a képeket!!!!!

Puszi mindenkinek!
Vendég

szia Sensi
üdv a csapatban :P :P nem volt túl nyugis a terhességed,viszont szerencséd volt hogy elsöre összejött :P :P gratulálok,és képet is rakhatnál fel a kislányodról :P :P ki volt az orvosod?

Napcsi
egyél csak :P :P én sem fogom vissza magam :P nekem is bejön nagyon ez az idö,de jó lenne ha maradna még egy ideig :oops: holnapra tervezted a kis Nórát ugye?na kiváncsi vagyok :P :P

Zsókuci
jó a szülinapos vonalzód :P :P

Luki
képzeld elvitték elölem a játszószőnyeget :cry: :cry: még licitálni sem tudtam mert valaki rádobta a 10000 villámárat :cry: :cry: :cry: nagyon szomorú vagyok :cry:

bibar

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés.

Juci, öröm olvasni, hogy napról-napra erősebbek a csajok. :)
Hipp-hopp és már otthon babáztok. :)

Üdv itt Sensi, kérünk képet Annácskáról. :) Hát tényleg nem volt egyszerű a terhességed, de szerintem már nem is emlékszel a sok fekvésre mikor a kislányodra nézel. Ugye? :)
Bíztasd kicsit a topic kényszerpihenős kismamáit. :)

Napcsi mindenap gondolok rád. :) Holnapra tervezted a nagy napot, hát kivi leszek a kiscsaj is tudja e. :)

Nyunyi, Zsókuci köszönjük a szervezést. :) Édesek vagytok. :)

Gabicsibe, nekem is mensiszerűen görcsölt a hasam. Nyugi :)

BMC buli nem volt rossz, bár a zene szerintem hangos volt!!
Motték édesek, a kis Krisztina valami gyönyörű, és eszeveszett mosolygós, szerintem tiszta apja. :)
Lippa szegény kétfelé rohant állandóan, de a két kis szöszke ki tett magáért, Lili állandóan a szinpadon tekergett. :)
Sharék drágáim, imádlak. Kis Máté szegényem nagyon álmos volt, Share sétálgatott vele hátha elalszik, igy alig tudtuk beszélni. :( Majd legközelebb, ugye?
A nagy meglepetés Luciáék voltak, akik csak beugrottak, sajna Zsombi nélkül, aki náthás. :( Gyógyulj meg mihamarabb kis krapek. Nade Luca baba.... azt hiszem nem kell semmit sem mondanom. Kész hölgy. :)

Kérdés a következő:

Babatali megint, ugyanott október eleje, november vége?
Mit szólnátok hozzá?

chesti

Chesti drága

Most nem fényképeztetek?A taliban én benne vagyok :D

Fiona
Tessék pihenni,mert virtuális porolás lesz a vége!!

Sensi
Üdv.Képet kaphatunk Annáról!

Bibar
Egyél csak drága,kell az a babának.Annyit fogyokúrázik az ember egész életében legalább ilyenkor élvezhesse az ember a finomságokat :wink:

Napcsi
Nagyon izgi ,holnap kiderül hallgat-e már rád Nóri :D

Ballagyo
Ne izgulj biztosan minden rendben lesz,jó kezekben vagy!
gabicsibe

Sziasztok!

Morzsa
drága, (nekem már ez maradsz :D )
Örülök hogy itt is összefutottunk. Remélem minden rendben, sikerült kikapcsolnod egy kicsit !

Chesti!

Tényleg nehéz volt akkor a fekvés, és borzasztó lassan teltek a napok, de MEGÉRTE!!!!. Most néha szívesen feküdnék csak 1 órácskát :D akkor persze nem hittem el hogy egyszer majd ezt mondom majd.
Ha jól értem ti is voltatok tegnap, úgy sajnálom hogy nem találtam ide hamarabb :( akkor már lettek volna ismerősök. Na sebaj jövőre is lesz tali. (remélem)
Egyébként Mottékkal sikerült össze ismerkednünk ő mondta a topikot, a terembe mögöttük ültünk.

Bibar
A dokim Koncz tanár úr volt.

lehet kicsit béna vagyok , de képet nem tudok rakni, a babaszobán vannak a linket felrakom itt meg lehet nézni Pancsikámat :D

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=29294

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=29297

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=29303
Vendég

Sensi,
én is emlékszem ám Rád az nlc-ről! :D :D :D Igaz, én nem sokat írogattam, de olvasni azért olvastam... :wink:

Krisztike,
nem mondod, hogy Te voltál Morzsa az ottani BMC-s topikban? :o :D :D

BABATALI??? ÉN IS, ÉN IS!!!! :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Sensi

Üdv itt :D Megnéztem a képeket,nagyon édes a kislányod :D

Napcsi

annyit gondolok Rád :D :D :D

Bibarci

micsoda sokk :shock: :shock: :shock: :( :( :( úgy látszik nem csak nekünk tetszett annyira....

Ma egész nap fánkot kívánok....Kikanalaztam nutellát,barilekvárt,de nem segített semmi ezen az iszonyú problémán.... :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Bibarci,
Igen, igazából már azóta akartam csinálni, amióta írtátok többen, hogy ezt ettetek :D Én is imádom, nyami-nyami… :D
Vonalzó: lehet, hogy nem kellene :roll: Annyira kerek szám az a 30… :oops:

Napcsi,
Holnapra tervezted Nóri születését! :D:D Na, kíváncsi leszek :wink: Várom az sms-t :D:D:D:D:D Millió puszi! És Apát kérd meg, hogy még fotózzon le minden nap, mert kitudja, hogy meddig lesz bent a kiscsajszi :D:D

Sensi,
Üdvözlünk a csapatban! :D Gratulálok a kislányodhoz, megkukkoltam a képeket, hát csodaszép kiscsaj! Büszke lehetsz rá :wink:
Nem volt egyszerű a terhességed :roll: de megérte! :D Ha küldesz adatokat, akkor felveszlek a táblába! Ha feljebb görgetsz, látod a táblát, és jó az is, ha priviben elküldöd az adatokat, és a következőben már benne leszel :D

Chesti,
Puszillak! Nem írtad el a talikkal kapcsolatos „dátumokat”? :D

Mamm,
Puszi, hogy vagy?

Lukikám,
Ha kedden is fánkot kívánsz, szóljál, viszek Nektek, jó? :D:D

És végül, de nem utolsó sorban:

Kedves jó érzésű topiktársaim:

Ez a meglepi nélkületek nem jött volna össze!!! Szóval TI vagytok a fantasztikusak!!! Örülök, hogy sikerült ennyit összedobnunk, bár én bevallom őszintén, hogy akkor is nagyon büszke lettem volna „magunkra”, ha mindenki csak egy ezrest dob be, hiszen szerintem ennyi MINDENKInek van, és szerintem ennyit minden jó érzésű ember tud nélkülözni, bármilyen helyzetben is van. Így persze még jobb volt, hiszen bebizonyosodott, hogy mennyire remek emberek vagytok! HALLJÁTOK beleadók? Ez Nektek szól ám :wink: :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Képzeljétek ma reggel ismét nagylány lettem :oops:
Már kb 1 hete éreztem hogy v.mi furcsaság van a hasammal, de mivel nem volt semmi nem törődtem vele, tegnap viszont megint fájdogált. A z elmúlt hétem Anna nem is volt hajlandó tejet inni :( mostmár sejtem hogy ez lehet az ok :o .
Tegnap este uszira 60ml-t ivott, gondoltam a többit összekavarom sinlaccal meg gyümivel, ette is szépen, aztán mikor befejeztük szépen visszais jött ahogy bement :(

Fejni is egyre kevesebbet tudok. Szerintetek van összefüggés???

Zsókuci!
Köszi ! Láttam a táblázatot.
Anna adatai: 3160gr 47 cm
1,lombik
2007,03,01 /05,30
Jósa András kórház Nyíregyháza

Azt hiszem ennyi van a táblázatban.
Vendég

Sziasztok csajszikák!! Szép jó reggelt mindenkinek!!Képzeljétek nemrégen keltem fel!!Ez az én párocskám teljesen ki akar kimélni engem :lol: :lol: Boltozik helyettem aztmondta majd inkább ő kel hajnalban mint én :shock: Teljesen megvagyok hatodva!!! :wink:

Gabicsibe mikor is mész vérvételre???????Nagyon-nagyon izgulok ám érted!!!!

Chesti!!!Millió puszi a kis lencsilánynak!!! :lol:

Napcsi remélem nemsokára jön már a jo hir, hogy kibujt a g
yönyörüséged és minden rendben van :lol:

Luki!!!! Hajrá lekváros fánk!!! Én is nagyon-nagyon imádom!! :lol:

Puszi mindenkinek!!!!!!

Kép
fiona66

Gabicsibe írtalak is fel, örülök, h jössz. :)
Küldöm a gólyámat hpzzád. :)

Kép

Sensi üdv itt. :) Remélem jöttök a talira. :) Anna gyönyörű, megnéztem a képeket. Hatalmas barna szemek. :)

Itt láthatod milyen volt az augusztusi babatalink. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Rf3J5Mgk8Nk

Boldog hófordulót Annának :lol:

Kép

Zsókuci drága mi lenne velünk nélküled. :)
Látszik este siettem. Köszi, h szóltál. :) Téged alapban beírtalak talira, hehe. :lol:
Vonalzó maradjon! :)

TALI:

Október vége, november elje, ugyanott XI ker.
Aki jönni akar egy jó kis csevejre jelezze. :)

Most mennem kell, itt van pár kép. A rosszabb minőségüt viseóból vágtam ki, mert inkább filmet készítettem. :)
Sajna Lilit nem tudtam kivágni, bocsi Lippa. :(

Kép Kép Kép

chesti

PETRA
Kép Kép
MÁTÉ és LENCSI Kép Kép

chesti

Chesti!
Jók a képek!Hát nem tudom ott leszek-e a talin,de jó lenne!
Luki!
Engem egyre jobban megvisel a hidegfront,de lehet ez a kölkök intenzív növekedésétől is van!Sajnálom a hányingert!
Napcsi!
Azta mindenit,mindjárt itt a vége!Gondolok rád sokat!
Bibarka!
Mélt küldtem!Drukk a mai dokihoz!
Lanett!
Nálunk apa tiszta takony!
Ballagyó!
Minden ok lesz a vizsgálattal!
Sensi!
Üdv közöttünk és nagyon szép alánykád!
Zsókuci!
Köszönöm!A táblában nem jó a vonalzóm!Ma 29+1vagyok még csak!
Süni!
Drukk szerdára!
Gabicsibe!
Én is mensiszerűen görcsölgettem!Ne aggódj!
Nyunyi!
Köszi a dícséretet!
Sharon!
Hogy vagy?Eltűntél!

Én 3napja alig alszoméjjel,akkora nagyfokú keményedésem van és a gyerkősök paintballoznak benn!No meg osonósat játszanak,mert annyira ide-oda kommandóznak a hasamban!
Vendég

Helló-belló! :P

Itthon vagyok, és hogy őszinte legyek, nyomát sem érzem semmi szülésre utaló jelnek :shock: :roll:

Pedig ma úgy keltem, az egész terhesség alatt először, hogy " oké, amennyire tudtam felkészültem, tőlem indulhat a buli"
Nem tudom, Nórikám hogy gondolja...

Chesti, most megint megnéztem a klippet a nyári taliról. Olyan jó volt... És persze most is jó képeket csináltál :P Nagyon kis ügyi vagy :P

Share, hogy vagytok? :oops: Írj gyakrabban, hátha segít...

Benszi, kitartás! Már csak max. 10 hét, és pöröghetsz.. :roll: :lol: :lol:
Nem is tudom elképzelni, milyen lehet, mikor egyszerre ketten gyűrkőznek odabenn..

Zsókucim, ha akció van, megy az üzi :oops: :wink:
Jó az a harmincas vonalzó, ha kerek, hát kerek. Én szeretem ezt a koromat, szerintem a legjobb harmincasnak lenni.

Fióna, klassz párod van, de szükség is van a segítségére, mert neked most igenis pihenni kell!

Gabikám, kitartás! Gondolok rád...

Ballagyó, minden rendben lesz, ne aggódj! Úgy kell lennie, más gondolatnak ne is engedj teret!

Sensi, szia! Csodás lánykád van, nálam is esélyes volt az Anna név, csak a férjem leszavazta :? Pedig olyan szép, és jól lehet becézni is. Na de mostmár nem is cserélném le Nórimat :oops:

Luki, csak nem én tettem beléd a fánkevési kényszert a minap?
Mert ma meg finom kakaós- lekváros-diós pitét tettem magamba reggeli után... :P

Bibarci, írjál a doki után!

KépKép
naposoldal

Zsókuci,Nyunyi mégegyszer köszönjük Nektek a szervezést :D !

Juci nagyon örülök,hogy jobban van már Dorka baba,meglátod hamarosan otthon lehettek!Drukkolok,hogy minél előbb :wink: !

Benszi jók a képek nagyon a renitens Gyerekeidről :D .Sajnálom az éjszakai nem alvást,mit fognak művelni,ha már kint lesznek :shock: .

Gabi ne idegeskedj,nekem is görcsölt a pocakom :wink: .Annyira érzem,hogy sikerült Nektek!Ámen :) .

Zsókuci jó a vonalzód.Nem rossz a 30-as én imádtam,mert akkor voltam terhes.Nálatok is így lesz,majd meglátod :wink: !

Sensi üdv ebben a fantasztikus csapatban :D .Hát tényleg nem volt könnyű a terhességed,de megérte.Gyönyörű szép a Kislányod!

Lanett remélem Réka baba megúszta a dolgot.Kár,hogy nem tudtatok jönni!

Fiona édes a párod tudja,hogy most pihizned kell!

Krisztike millió puszi Neked!

Chestike drága jók a képek!Képzeld miután elmentetek még láttam Szűcs doktort.Természetesen a taliban benne vagyok.

Share örülök,hogy megismerhettelek.Remélem hazafelé már jobban bírta Máté baba!

A buli szerintem is jó volt,csak egy kicsit elfáradtam a végére.A húgom jött velem,de úgy voltam vele,ha nem ér rá egyedül is elmegyek.Na az szép lett volna :shock: .Csajokat minden nagyon érdekelte mindketten fent ropták a színpadon,de a csúcs az volt amikor szembe jött velem Petra motorral és még egy hullahopp karika is volt a derekán :lol: .

Napcsi örülök,hogy jól Vagy.Kíváncsi vagyok Nóri baba,hogy dönt.

Gica jól Vagytok?Képeket kérünk szépen majd,ha lesz egy kis időd(bár tudom,hogy mostanában nem bővelkedtek benne).

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Gabicsibe! Én a beültetést követően nagyon görcsöltem. Még fel is hívtam Zekét, hogy mi lehet, mert nem csak enyhe kis fájdalom volt. Erre tökre megnyugtatott, hogy ez akár jót is jelenthet a beágyazódás miatt. És bejött! Én akkor annyira azt hittem, hogy nem
sikerült, hogy itthon bőgtem.
Ja, és a terhességem első 2 hetében is iszonyú görcseim voltak, még az ügyeletre is bevitettem magam éjjel a férjemmel. Ahol szintén azt mondták, hogy a görcsök jók!
De persze tudok olyan lányokról is akiknél ezek a mensit jelentették..
Szóval tényleg bármi lehet!! Drukkolok!!!
vicuska2007

Juciék írták

A NAGYOK ( már megint ) HOZZÁSZÓLNAK:

Ma olyan ajándékot kaptak a lányok és rajtuk keresztül mi is, amit soha nem fogunk elfelejeteni. Szeretnénk köszönetet mondani azoknak a babanetes fórumlakóknak, akik lehetõvé tették, hogy a Babanet Kommandó (ahogy Zsókuci nevezte ) létrejöhessen.
KÖSZÖNJÜK!

lippa

Chesti
jók a képek nagyon :P :P a köv talit én még nem tudom,attól függ lesz e az uramnak ideje elfuvarozni,majd ha az idöpont megvan akkor tudom meg a tutit :P :P

Napcsi
nagyon jól érzi magát Nóri baba :P :P majd kijön ha jónak látja :P :P este megyek a dokihoz ugyhogy csak holnap irom majd meg mi volt :lol: vigyázz magatokra :oops:

Benszikém
olvastam majd irok én is,nem semmi mit müvelnek veled ezek a picurok :oops: :oops:kitartás,csak ezt tudom mondani :oops: :oops: nekem olyan kis ovatosan rugdos még mindig,nagyon ritkák a nagy rugások :oops: :oops:

Lippa
jópofa lehetett a Kis Petra :P :P jó hogy több játék nem volt a közelben amit magára akaszthatott :P :P

Luki
neked is kitarás :P :P :P :P

bibar

No, akkor a szülésre váró, unatkozó kismami képei: (ja, a fejem így visszanézve már érdekes...) Kép itt fogok én aludni, amíg Nóri igényli:-))) Kép itt pedig Nóri:-))))

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Nagyon fárasztó nap ez a mai, legalább is most délután, Anna már kb 1 órája kinlódott nem bírt elaludni akármit csináltam ráztam nem ráztam énekeltem stb végül beraktam az ágyba aztán csak elaludt, igaz uzsi nélkül :( na majd ha felébred.

Gabicsibe! [b]A görcsölés jelenthet jót is :lol: van olyan ismerősöm akinek beülti után percre pontosan megjött és most 5 hónapos terhes!!!

Naposoldal! már nem sok van hátra! Felkészülni nem lehet ne is akarj :D Én is próbálkoztam vele. Az utolsó napok nagyon lassan teltek, de aztán meg mint a villám egyet gondolt Anna és röpke 3 óra alatt (mindennel együtt) ki is bújt :lol:

Tényleg hol lehet megtalálni a képeket a taliról?? Tudom hogy mondták de nem emlékszem. :oops:

Újabb tali?? Jó lenne de sajna messze vagyunk :cry: :cry: Most is annyit agyaltunk hogy menjünk maradjunk, Anna hogy fogja bírni, de jó volt és örülök hogy elmentünk :wink:

Puszi minden mamának,babának bentlakónak kintlakónak :lol:
Vendég

Kép

Jeeeeee nem is vagyok olyan béna :D :D :D :D
Vendég

Sensi :P De szép ez a lányka :P

Tényleg megérheti a nehéz terhességet...

KépKép
naposoldal

Napcsi
nem sokáig leszel unatkozó kismama :P :P annyira szép kismama vagy,és a pocid még mindig milyen csini,nem semmi vagy :P :P nagyon szép a bababútor,de jó lehet ott üldögélni :oops: :oops: nagyon izgi már :P :P

Sensi
aranyos a lánykád :P :P

Gabicsibe
nagyon drukkolok,már csak 2 nap,ha jól emlékszem,ha nem akkor javits ki :oops: :oops: :oops:

bibar

Napcsi
Jobb ha felkészülsz rá ezentúl már csak az lesz amit a lányod akar
:D Amúgy nagyon helyes kis pocid van még mindíg,nem is úgy nézel ki mint aki szülni fog bármelyik nap :D Amúgy szép a szoba is,látszik mennyi időt feccöltetek bele!

Benszi
Szegénykém kitartás már nincs sok hátra!Vissza sírod te még ezeket a napokat meglásd :D

Luki
Jó ez a horkolós kiscsaj :lol:

SEnsi
Milyen szép nagy fekete szemei vannak Annának!

Köszi Lányok a biztató szavakat,egy ici-picit megnyugtattatok,de nagyon izgulok az eredmény miatt.Szeretném ha már szerda ilyenkor lenne :D Azt hittem az inszemek után edzett vagyok,de azt kell látnom,hogy nem!Még tesztet sem mertem venni :oops:
gabicsibe

Köszi a bókokat :oops: :oops:

Gabikám, tudom, hogy nehéz ez nagyon...én is így voltam az inszemek után, hogy azt hittem, már edzett vagyok, de nem.
És én sem mertem tesztelni soha...úgy voltam vele, hogy addig is reménykedem :oops: :oops:
Jajjjjjjj, annnnnyyyira szorítok nektek!!!!
Sikerülnie kell!!!!

Tudjátok a szoba nekem nagyon szívem csücske, mert persze ízlések és pofonok, kinek az egyszerűbb tetszik, kinek a színesebb, tarkább, de nem ez a lényeg, hanem, hogy mindenki várja a lakóját, és mekkora szerettel, örömmel készítgeti...
És tényleg sokat melóztunk vele, mert minden a nulláról indult, csak egy lomtár volt, és még most sincs kész teljesen, csak ügyesen van fotózva ( az ajtók nincsenek még befejezve- mármint a felújításuk ) :wink: :wink:
Ja, és a szekrényeken sincs gomb, de sebaj :wink: :oops:
Lehet, hogy holnap azt is megveszem, már ha addig nem szülnék :roll:

KépKép
naposoldal

Gabi

ugyan már,erre nem lehet megedződni :)
Olyan nagyon szorítok Neked :!: :!: :!:
Köszi a képdícsérőt,még nem a végleges,csak nem tudom hogy kell gif-et kicsinyíteni és amit találtam nagyobb.Segítesz? :wink: Mindenképp vmi lustizósat kerestem,találtam egy tök jót,de túl nagy..... :shock:

Bibarci

de jó,látod ma Olikát :D

Zsókuci

várlak holnap nagyon:D majd szép ruhát veszek.....és dobok egy enyhe make-up-ot a nagy napra :D :lol: :lol: Az uramat meg frakkba vágom.... :lol:

Napcsi

nem vagy semmi,még mindig olyan gyönyörű vagy.... :shock: :shock: :shock: Most már nem vizesedni kéne meg ilyenek?????? :lol: :lol: :lol: Én már most 3szor akkora vagyok mint Te.... :oops: :oops: :oops:

Kép
lukrécia

Jajj, Luki néni, ne izélj máááá!

Különben én nemigen vizesedem, viszont olyan narancsliget van a lábaimon, amit csak kemény sporttal tudok majd korrigálni...úgy ahogy.
De ez még ráér, majd ha már jól esik, és a szopit sem befolyásolja.
Addig marad a nari... :lol: 8)
Különben meg, ha nem nagyon híztam, az tényleg nem az én érdemem, úgyhogy ne dícsérjetek érte :oops: :wink:
Ettem is, meg nem is mozogtam, így tényleg nem jár a buksisimi :)
Majd ha már lesportolom a cubákjaimat, akkor dícsérhettek, el is várom :lol:
Sokkal inkább jár nektek a dícséret, fekvős kismamik!
Minden elismerésem a tiétek!!!!

KépKép
naposoldal

Sziasztok,

Dobok egy táblát, de most csak így :wink:

BMC_pocisok-babások

Sensi,
Már be is raktalak a táblába. Ha a fenti linkre rákattintasz, akkor meg tudod nézni :wink:

Fiona,
Helyes, hogy a párod kímél! :D Pihizzél csak!

Chesti,
Köszi a képeket! Mindenki nagyon helyes! :D Moték mennyire édesek Krisztivel! :D:D:D Reméljük hamarosan újra aktív része lesz a csapatnak!
Lucababát meg megfogom egyszer zabbantani, az tuti! :D:D
Mindenki nagyon tünemény a képeken! :D:D:D

Benszikém,
Kitartás, és pihenj sokat! A babák az elsők! Remélem ma már nem fogsz annyit keményedni :roll: Pusszantalak!!!
Átírtalak a táblában, bocsi!!! Tinikéről nem tudsz valamit? Remélem, jól vannak!!!

Napcsi,
Annyira szép vagy! Nagyon csini kismami vagy, még így a finisben is! Szép a szoba is! És annyi nyugalom és boldogság árad belőled! Jó ezt látni! :D:D:D

Vicuska,
Hogy vagy? Férjeddel rendeződtek a dolgok?

Gabicsibe,
Annyira drukkolok! Nem is kell teszt! Én érzem, hogy… na jó, nem bosziskodom!!! :D:D :oops:

Luki, :lol:
Anyám, nem mondtad, hogy estélyt szervezel a tiszteletemre :lol: Akkor előkapom a nagyestélyit :lol: :lol:
Én is várom, hogy lássalak! :D Ja, ha van nagy kép, amit szeretnél képnek, akkor nyugodtan átdobhatod nekem (e-mail megy priviben), és lekicsinyítve visszaküldöm, hogy be tudd tenni :D
Lustizós képeket küldök, hogy még nagyobb legyen a választék :wink: Szólj, ha valamelyik tetszik!
Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókucikám :lol:

Miért Te mit gondoltál???? :shock: :lol: :shock:
Svédasztalos menű lesz :lol: A nagyestélyim már csak combig jön fel,nem baj,ugye??? :lol: Felülre meg megteszi egy macifelső.... :lol: :lol: :lol: puszillak
Írok privit :D

Napcsi

nem izééélek.... :lol:
Buksisimit akkor nem kapsz,ha nem kell..... :lol:
Nari nekem is jó haverom,eddig is ismerkedtünk,de szerintem már örök barit kötöttünk.... :wink:
olyan izgi,hogy mikor szülsz már :D

Kép
lukrécia

Lukikám,
:lol: :lol: :lol:
Hát rám sem jön fel a kis fekete estélyi :lol: :lol: Hajajj nemtom mi lesz így :shock: :lol: Lehet, hogy le kell fújjuk a party-t?
Na mindegy, azért én átugrok hozzád, még ha pizsiben leszel akkor is, jó? :wink:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci drága

na jó.....de a legszebb pizsimet......csak neked...... :oops: :oops: :oops:
Nem baj,ha a férjem azért nem vesz pizsit,ugye? :D puszillak :D

Kép
lukrécia

Luki

Ha nem tetszenek eléggé Zsókuci lustizós képei és neked van jobb szívesen segítek a lekicsinyítésben csak küld át az email címemre és megcsinálom!
Jó pizsama partyzást :D
gabicsibe

Gabi

nagyon köszönöm,már Zsókuci bevállalta a feladatot.Nagyon aranyos vagy,köszi szépen

Kép
lukrécia

Lukikám,
Szóval a férjeden még pizsi sem lesz? :shock: :mrgreen: Hűha, erről azért nem volt szó :lol: :wink: :lol: :lol:
A kép majd csak holnap fog menni, mert most Zozóé a gép, csak ide kommandóztam :roll: :wink: De lehet, hogy holnap nálad is tudok segíteni. Pussz!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Kép
Kép
Kép

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?