Új privát üzeneted érkezett!

nyunyi, az nagyon jó a 39. hétig, én meg írom itt a rémtörténeteket.

Mi az hogy megjött? Nem ér!!!! És most? Apa mit mond?
bbilona

Sziasztok lányok!

TAMARANNA tényleg nagyon eltűnt!! Remélem minden renben van vele, és úúúgy drukkolok neki hogy minden rendben menjen!!!!

MRENI: szerintem lehet hogy nem jó megoldás de azt nem értékelik ha te készítesz nekik valamit? Amikor elhozzák a cumókat, vendégeld meg őket egy isteni ebéddel, egy finom jófajta borocskával és adj egy kis házisütit valaminagyon szép kis tálban amit persze ne is hozzanak vissza. Szerintem ha úgyis rendben vannak anyagilag, akkor ezt biztos fogják értékelni mint valami tárgyi vagy anyagi dolgot..

KABÓCABOGÁR, KICSIBORIS, KATATA: nagyon aranyosak vagytok, hogy bíztattok, igazán jól esik!!!!! Nagyonnagyon :)

KICSIBORIS: a levél sajna elveszhetett az éterben. Nem kaptam. Lehet hogy megint én bénázok.. Na mindegy.

ZEL: jó újra "látni"! :D

Lányok ez az anyós téma látom tovább gombolyodik! Én csak annyit tennék hozzá, hogy ha én össze kellene költözzek vele... hááááát.
minden esetre örülök hogy ő a III. kerületben van mi meg a XVIII. ban.. szép két, egymástól távol eső kerület....... Minden esetre a célja neki is valami hasonló hogy ha már lesz baba akkorra legyünk külön a szüleimtől ahol egyébként állati jól el vagyunk a saját majd 100 nm-en (persze költözzünk házból lakótelepre, és persze kissebbe), és a segitség is ami ugye ilyenkor nem az anyós - aki emiatt persze meg is sértődik - hanem az Anya, ugye ott van kéznél - és egyébként állati féltékeny rá, mert ugyi a párom is jobban kijön az anyámmal mint a sajátjával-... Hát lesznek még nálunk emiatt zűrök.

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Szia Nyunyi!

Ne szomorkodj nagyon. Tudod ez már sajnos a múlt. Tessék előre nézni. Puszillak, és őszintén sajnálom!

gigus

ZEL: A "CSÍ"-met pedig most így erősítgetem: Reggel éhgyomorra alor berry nectar, negyed óra múlva, c vitamin, magnézium, fagyöngy tea, reggel délben este 2-2-2 megtapasztó kúp, este fél bromocriptin. :D asszem mindent megteszek. És igen ahogy modtátok, igyekszem sokat inni! Olyan CSÍ-m lesz hogy még Japánból is idejönnek, és csodájára járnak!
Cudálatoszan nagy csím lesz!

gigus

Bbilona!

Semmi csak egy csepp volt,de szóta semmi,csak nagyon megilyedtem!!!De majd holnap kiderül!!! :roll:

Gigus!

Köszike,drága vagy!!Neked is most volt inszemed ugye???mikor lesz eredményed?? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

:)
Nekem holnaphoz még 1 hét hajtépés...

gigus

Nyunyi,
Egy cseppecske még nem nagy baj :wink: holnap mikor jössz a hírekkel?

Gigus,
Én is 18 ker :wink:
Vendég

:D akkor te tudod miért nincs kedvem onnan elkötözni! Annyira szeretek ott lakni. Gyakorolom már 23 éve.

gigus

Gigus,
Hát :oops: én nagyon nem szeretek itt élni csak két éve költöztünk ide de remélem hamar elmegyünk. Én szeretem a vidéki életet és szeretnék újra jó levegőn lenni :D Persze valaki meg pont a várost szereti nem vagyunk egyformák :wink: 23 éve... tehát 23 éves vagy?
Vendég

:D Persze hogy 23 éves vagyok!!!!!! 7 éve folyamatosan...

Sajnálom , hogy nem szeretsz itt, mert én teljesen odavagyok érte.
Én tényleg ilyen urbanista típus vagyok. És ez nekem kell is . Nyüzsgés nélkül bevadulok. Bár összeütközöm magammal néha, mert szeretnék állatokat tartani. Csirkét nyulat malacot kecskét kacsát pulykát bocit pacit. Persze ez álom marad..
Tehát van 1 kutyám, és 8 halam. 2 hal a melóban.

gigus

Kukuccs!

Gigus!!!nagyon drukkolok neked!!!!!!! :wink:

Pandácska!

remélem!Olyan 14 fele szerintem már haza érünk!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kösziköszi!! :)

gigus

Nyunyikám,
én még mindig drukkolok neked nagyon. Reménykedjünk!!!!!! :wink:
Gyere holnap majd, amint tudsz az eredménnyel.
katata

Sziasztok!

Anyóstémából kimaradok. Nekem két anyám van..

Reni! naggyon jó, élveznéd a saját boltra bevásárlást. Tegnap is, ma is voltam. Vááá. Elfáradtam, mint a kutya. Holnap ki is hozzák az első készletet. ( tegnap anyósommal, ma férjecskémmel vásároltunk, nagyon buli volt)

Kicsibé! Megyek, és hívlak, meg viszem a dzsemet is. Nem t'om pontosan mikor, de megyek. Biztosan kell két héten belül árut hozni. Meg nem is fogják kiszállítani, csakj 0most az egyszer, íg sokat kell majd mennünk. Még meg is unhatsz.

Nyunyi! Azért ez az egy csepp még ad egy kis reményre okot. barátnőm vérzett lombik után, még a doki sem látott semmit, aztán mégis van baba a pocijában. 12 hetes.

Valami baj van a billentyűmmel.

Kép
Kép
Kép
zel

Na és már jó is. Éééén autómániás, járólapozós, bármit megjavítós a körömreszelővel, most kellett megtudjam, hogy azért villog felül a piros, mert merül benne az aksi... :oops: Én azt hittem azért mert működik és szép. Elég szöszire sikerültem.

Gigus! jó ez a csí. Hangosan rötyögök. De a csúcs a bocit, pacit. Anyósom szomszédjának van három pacikája. Akikkel nagyon szeretjük egymást. Olyan finom az orruk, lehet simizni. És szuszognak a tenyerembe. Jaaa, mi falurú vagyunk! Én még aranyfácánt, és gyöngytyúkot és pávát tartanék. Most van két macska, két kutya, három papagáj, az egyik nagy és beszél. Az akvárium meg újraépítésre vár. De ráér, várjon.

Reni! szerintem is a vacsi a legjobb ötlet. Ha neked nem túl megterhelő. Egyébként, ha én ajánlék fel így valamit, én sem várnék érte semmit, mint a barátaitok. Tehát fogadd jó szívvel, ők úgy adják, ne érezd azt, hogy tartozol.

Pandácska! És a kishugi? És ti? Jól van minden lány????? Kicsi és nagy?

Puszóka!

lehet, hogy akartam még valamit, de öreg vagyok és lefelejtettem....

Kép
Kép
Kép
zel

Jó reggelt lányok!

tegnap este ügyeletes volt a magán dokim a korházában,felhívtam és elmeséltem neki a dolgokat,adott nekem egy korházi tesztet ,hogy csináljam meg ma reggel,megcsináltam, de már véres pisivel,mert megjött rendesen!!Negatív lett!! :cry: Felhívtam a bmc-t most reggel ,mármint Mártikámat és mondtam neki mi van és hogy ma nem megyek be minek,majd hétfőn és akkor megbeszélem a dokival!Inkább megyek dolgozni,a hétfőm ugyis szabad!Ez a helyzet!megpróbálom apát rávenni hogy a következő hónapban próbáljunk meg még 1 inszemet,ha ez sem sikerül akkor januárban lombik! :wink: Már nem sírok ugy döntöttem,erős leszek aztán majd csak lesz valahogy!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Zel! :D

Gyöngytyúkunk nekünk volt kettő is! Állati édesek. Reggel felrepültek a telefonkábelre, és ott elvoltak estig.
Viszont így ugye mindig tudtuk hol vannak..De a páva az egy csudijó ötlet, ha elhatázozod magad dobj róla majd 1 pittúrát! :)

Na egyéblént nincs ám bajom nekem a falusi élettel, csak megszoktam a pörgősforgós emberáradatot, és így én is egy lettem a tömegből.

A pacik miatt meg egy kicsit irígykedem... Na jó már elmúlt :D

Már csak 1 hét 1 hééét.. kezdődik a viszaszámlálás. 7 nap vagy 168 óra, vagy 10080 perc, vagy 604800 másodperc kinek mi tetszik. :)

gigus

NYUNYI, pihenj egy kicsit fújd ki magad, nézz meg egy jó rötyögős filmet, vágj be egy tábla csokit, és tereld el a gondolataidat. Holnapra már csak a jövőképes pozitív gondolatokat hagyd hogy előjöjjenek!! Puszillak.

gigus

Nyunyi drága,
a fenébe, pedig annyira bíztam, hogy neked sikerült! Próbáld meg rábeszélni apát és menjetek még egy inszemre. Egyébként ő miért nem akarja az inszemet?

Domo,
veled mizujs?

Sonjus????

Ilonkám,
mikor lesz már meg az a fránya határozat???

Anyós,hmmm, nekem az a szerencsém, hogy 1400 km választ el tőle. Így ki lehet bírni. :lol: :lol: Ha hazaköltözünk csak 25 km lesz a távolság, meggondolandó... :D Sajnos nekem sincs olyan szerencsém, mint neked Zel, hogy szupi anyósod van. :?
katata

Gigus,
ezt a kis időt már féllábon is!! :wink: :lol:
Persze tudom nagyon is, hogy milyen vacak ez a várakozás... :? Én is nagyon utálom. :roll:
katata

nyunyi, erős csaj vagy. Sajnálom, hogy a fene egye meg! Beszéld rá apát, lehet ez lesz az i-re a pont és 1 hónap múlva irígykedve nézema zebrádat :wink: Kitartás!

katata, akkor döntöttél, szünet?
Jaj a határozat miatt már nem izgulok, olyan gyosan telnek a napok, és szerintem már hamarosan meglesz, Olyan izgatott vagyok, mintha már látogatni kellene mennünk a mi kis tündérünket. Remélem a zsigereim jeleznek valamit, és nem csak illúzió!

mágnessel, mi van?
bbilona

gigus, a babákért küzdőknek gyárthatnának 17 napos cenit, hogy csak nyesni kelljen :wink: Szurkolok!
bbilona

Ilonkám,
igen, döntöttem. Muszáj pihennem, ezt érzem, és hallgatok az érzéseimre. Majd Zellel együtt lombikozunk novemberben és együtt babásodunk. :D Persze addigra te már révbe érsz és viszitek haza a kis Tündérkéteket! :D
katata

katata, a terv jó, novemberben tele leszünk zebrákkal és friss kismamákkal.
sapé kezdi a sort, mert ugye most ő a legesélyesebb, gigus, domo, nyunyi, zel, katata és én szeretnék lenni a sereghajtó, így aztán az aktív topiklátogatók mind babásak lesznek, "nyithatjuk az együtt könyebb" topikunkat. :wink:
"Persze addigra te már révbe érsz és viszitek haza a kis Tündérkéteket!" háááááááát jó lenne, de félek ilyen gyorsan mégsem megy. :wink:
bbilona

Sziasztok!

Nyunyi! Így is kell.... Fel a fejjel és csak előre nézni! Nem is lesz talán a lombikra szükség!

Gigus! Az én elhatározásom az állatokkal kapcsolatban nagy. A férjemé kicsi.... :lol: Ja,és nagyon meggyőző tud lenni.
Egy hét? Az semmi! Addig kezdd el a babaszoba grafikáját!!!!! Olyan kis édes gülüszemű madárforma nekem is kell majd!

Bbilona! Az öribabások között van valami ilyesmi mondás, hogy: én a szívemben hordom ki... Vagy valami ilyesmi, majd rákérdezek barátnémnál pontosan. Már útban van a babátok. Nemsokára megérkezik!!!!!!

Katám! Megegyeztünk. Lombik, babásodás novemberben. Rendben, én is így gondoltam. Tudod, hogy mindjárt november lesz?????

Kép
Kép
Kép
zel

Kukuccs Drágák!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!imádlak titeket!!!!!!!!!!!! :P Apa azért nem akar inszemet,mert nagyon csalódott!!!Jobban kikészült mint én!!!Sikerülni fog őt meggyőzni!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Itt vagyok, már két UHm is volt a héten. Izgultam, mert ugye kicsit csaltam, (mivel nem tudtam eldönteni, hogy a barna trutyi mensi-e, így két nappal később kezdtem a szurikat, és nem szóltam a dokinak :? ) de nem buktam le, mert nagyon szép tüszőim vannak. Sőt még plusz szurit is kaptam, hogy nehogy idő előtt megrepedjenek.. Hétfőn inszem, van egy 20 mm-s, egy 17 mm-s tüszőm, és még növekszik egy 13-s is. :lol:
Most már csinálok vonalzót is
domo

Zel,
úgy van,már mindjárt itt van november, addigra szépen felkészülünk lelkileg és frankó melegágya lesz a babóknak!!! :D

Nyunyi,
akkor hajrá következő inszem!!! :D

Domo,
szupppppiiiiii!!!! Nagyon örülök, hogy minden rendben és nagyon szorítok a hétfői inszemhez!!!! :D :D Végre, végre, végre!!!!! :lol:
Szép vonalzód legyen ám!! :wink:
katata

domo, látod milyen kis ügyes vagy :D Örülök, hogy ez simán alakul, nagyon szépek a tüszőid, és ráadásul kettő. Szurkolok hétfőre!

nyunyi, csak ügyesen. Ugye a pasik titokban mégis nehezebben viselik? Tiszta szerencse hogy a nőknek kell végigcsinálniuk.

zel, aranymaszat vagy.
bbilona

nyunyi, azt hiszem itt példát mutatsz mindannyiunknak :!: nagyon kallsz ahogy ezt átgondoltad, gigus meg elképesztő cukin megírta neked ami az igazság. szóval csak így tovább a párodnak adj egy kis időt, ne beszéljetek mostanában erről, majd... pussszkó

domo, nagyon örülök, hogy újabb szupi hónap elé nézünk, jók lesznek ezek a tüszőcskék, csak érlelgesd még őket :D

gigus akkor ez az gy hét már elkezdődött :P na kitartást :lol: :lol:

katám, a november befutó lesz, igaz :?: :!: :!: :!: és addig is lehet szépeket álmodozni, készülgetni, olyan gyorsan ott leszünk, hogy mindketten zellel babásak lesztel, hogy ihajjjjjj...

zelem, akkor hívj lécccccccccci, gyere csak, nem unlak meg!!! nem ám! különben is egy szöszke nőnek nem illik ezen ennyit morfondíroznia, jössz és kész :!: hihihi :wink:
a babák meg hamarosan egyenesen a pocakodba ugranak, még a végén karácsonyi ajándékot sem kell venned :shock: :lol: úgy legyen :!: :!: :!: :!:

Kép
kicsiboris

mi lehet tamarral??????

odry? jól vagytok? tizu? nagyfiú? andika, nagyon elbabázol :lol: :lol: gyöngyike?
úgy el tűntetek csajok, babsziról már nem is beszélve...

Kép
kicsiboris

csajok jó és szép hétvégézést :lol: :lol: :lol: hétfőn jövök :D

Kép
kicsiboris

Lányok!!Kösszike Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aranyosak vagytok!!!!!!!! :P

Kicsiboris!

Köszike ,ez nagyon jól esett!!!!!!!!!!!!Szép hétvégét!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
Akkor hajrá kövi inszem :wink: sokaknál a harmadik sikerült :wink:

Zel,
Köszönjük jól vagyunk :D tegnap voltam uh-on Dóra szépen fejlődik minden rendben van vele. Árnyalattal több a magzatvizem amitől az elején picit megijedtem de a doki azt mondta hogy ez nem jelent semmit nyugodjak meg mert nem kórosan csak egy picikét. Majd 2 hét múlva megnézi megint hogy mennyi van azért remélem rendeződik vagy legalább nem lesz még több. Láttuk neki a nunusát is :lol: Nővérem és Réka baba is jól van szopikázik egész nap :D

Domo,
Drukk az a hétfői inszemhez++++++
Vendég

Köszönöm a drukkokat mindenkinek, bizakodunk mi is :lol:

Panda, de jó, hogy minden OK :lol: a magzatvízzel sem lesz gond :lol:

Nyunyi, sajnálom, hogy nem sikerült. A múltkori inszemnél négy órát vártam egy széken ülve, hálóingben: akkor a párom azt mondta, ő ide soha többé nem jön. A soha többé hétfőn lesz :?

Zel, Kata, már csak október, és itt a november, és örülhetünk az újabb ikres kismamáknak :lol:

Kamilla, jól vagytok?

Gigus, drukkolok neked nagyon

Kép
domo

Mágnes,
Megtaláltalak a Kismamában :wink:
Vendég

Sziasztok!
Megvagyok, csak zajlik az élet, intézzük a lakást, kisit macerás. Anna is lebetegedett lázas volt, taknyos, és köhög csúnyán. Remélem motmár kifelé lábalunk,mert én rosszabbul vieselem, mint ő.
Sajnálom a sikertelen babásodásokat, de ti olyan erős csajszik vagytok, hogy hamar talpra álltok, és sikerüli fog!!

Ilonkám:
Annyira kíváncsi vagyok már én is, hogy milyen babát tartogat nektek a sors! nagyon szerencsés lesz, hogyhozzátok kerülhet!

Pandácska:
Hát én is meglepődtem, hogy benne vagyok, már el is felejtettem, hogyelküldtem nekik.:) Elteszem emlékbe :)

Tamaranna?????

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, mesélj egy kicsit, én valahol lemaradtam. Mi ez a költözés? Szeged?
Jaaaaaaaj, már én is nagyon kíváncsi vagyok. Ugye? Szerintem is jó helye lesz.

domo++++++++++ 4 óra várakozás, ez stimmel a BMC - ben ez is előfordulhat, de ma letudod, és többet nem kell a szobában kuksolnod.

nyunyi, akkor belevágtatok?

kabócabogár, rókakoma?

reni, hogy van Zoé?

kamilla, téged sem kísértenek a rókák?

jucmuc?

katata, kezdesz helyre rázódni?
bbilona

csajok, pálinkás jó reggelt :!: :!: :!: Brrrrrrrr... :wink:
szóval mértem a vérnyomásom és 137/85 volt, ez nem magasabb mint kéne szerintetek?????

tamar már a szívbaj kerülget, mi lehet veletek :?: :?: :?:

mágnes, a kismama magazinban vagy benne? akkor megnézlek :lol:

pandi, biztosan nem lesz semmi a magzatvízzel, szerintem ez is mint minden a terhességben változó lehet egyénenként, és nálad biztosan kicsi az eltérés, de jó, hogy észrevették, így minden vizsgálaton nézni fogják :wink: egyébként meg abszolúte megértelek, látod én meg a vérnyomásom miatt aggodalmaskodom...
jujjj olyan jó látni a 'biztosítékot, hogy már tutira kicsikirálylány lesz, igaz :?: én is úgy örültem amikor a két szememmel láthattam :lol:

Kép
kicsiboris

kicsiboris, sajnos a vérnyomáshoz sem tudok hozzászólni, csak a vonalzódra tekintettem, és most tudatosult, hogy milyen gyorsan telik az idő, hiszen mégcsak most....... és mindjárt megszületik. Nincsenek újabb fotók, kivülről is jó lesz.
kamilla, reni ti sem fényképezkedtek?
bbilona

Boris,
Köszi tudom hogy nem lesz baj de azért mégis jobb úgy eljönni a dokitól hogy minden oké. Mivel szépen fejlődik jó az össze mérete ezért tuti jól van és rengeteget mocorog is :D csak egy kicsit jobban megengedte a fürdővízét :lol: Eddig is láttuk a nunust de most már husisabb szóval látványosabb :oops: :lol: Hogy vagytok? Vásárlás? Szerintem ez nem olyan rossz vérnyomás mert a / utáni számnak van igazán jelentősége az meg jó.
Vendég

ilonkám:
Igen, költözünk, ha minden jól megy, akkor dec. elején. Itt maradunk Harasztin, csak kicsit odébb, Anyósmentes övezetben. Nem tudom tudod-e hol a Bezerédi lakópark, oda megyünk. Ez pont elég messze van ahhoz, hogy Anyósomékis, ha jönnek, bejelentkezzenek. :)

Boriska:
Ez a vérnyomás teljesen jó! 140 fölött már magasnak számít, de az is akkor, ha többször is ilyet mérsz. Ha ilyen lenne, akkor se aggódj, dokihoz, védőnőhöz el, ők pedig adnak gyógyszert, amit nyugodtan lehet szedni. Ha nem ödémásodsz mellé, akkor semmi gond nincs! :wink:
Igenigen, az októberi Kismamában vagyunk benne! :)

Pandácska:
A magzatvíz miatt ne aggódj, a doki is megnyugtatott. :) Olyankor is több lehet, ha éppen akkor pisilt bele. :) Nekem az utolsó 2 hónapban mindig kevesebb volt, folyton azt hittem, szivárog és szülök :) Azán majdnem túlhordtam...

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, huhhhhhh most azért egy kő esett le, örülök hogy nem Szeged.
Ezek szerint kirepültök, az nagyon jó. Megnéztem a térképen, úgy látom közeledtek a városközpont és a HÉV felé. Klassz hely az a Haraszti, ha költöznünk kellene azt választanánk.
Jó ügyintézést!
bbilona

Sziasztok csajszik!!!!

Kicsiboris!!

Nekem világ életemben alacsony volt a vérnyomásom 110/...
Most a 16héttől egy kicsit magasbb 137/...
Azt mondta a védönő,hogy teljesen normális.

Bbilona!

Jól vagyok köszönöm szépen a babuci sokat mocorog!!!
Holnap megyek terheléses cukorra! Csajok aki már volt ,úgye ki lehet bírni???
Sajnos mindig bírnék enni valamit,nagyon vissza kell fognom magam. :roll:

Hogy telt a hétvégéd?????

Tamarannával mi lehet??
m. reni

Csajok!

Biztos a hormonok,de mostanában olyan féltékeny vagyok,nagyon szégyellem magam :oops:
m. reni

Reni,
110/... az alacsony? Akkor mit mondjak én, 80/60 max amit tudok produkálni :) Mikor mész uh-ra? Hogy vagytok?
Vendég

reni, én láttam már olyat aki többször is túlélte. Neked is menni fog :wink:

Ne legyél féltékeny, biztosan szép kismama vagy, és a párod nagyon szeret téged. Meg szoktátok az ilyesmit beszélni?

Hú, hát és taknyoska vagyok, de azért a lépcsőt kifugáztam (el is kopott itt-ott az ujjam hegye) :wink: , de szép lett.

Nálatok, volt valami jó kis program?
bbilona

Reni,
Cukros lötyis lesz? Nekem most tej zsömi volt és kétszer szúrtak de 2006-ban volt lötyis is és akkor ötször vettek vért. Ki lehet bírni :wink: ha lötyis van vigyél egy fél citromot és nyomjad bele akkor jobb lesz az ize de az eredményt nem változtatja meg. Kétszer szúrnak majd meg téged is. Nekem ma délután lesz meg az eredmény.
Vendég

Pandácska!

Hát igen ez a frány alacsony vérnyomás a 110/...ritkán volt általában alacsonyabb.
Jól vagyunk köszi szépen,még nem tudom,hogy mikor menjek 4dre,de már nagyon be vagyok sózva. :wink:
És ti hogy vagytok????Dóri?????
Vásárlás????
szomabaton vettünk egy cuki bébi eggyüttest,de elnéztem nagyon apró :shock: Megyek délután kicseréltettem.
Igen cukoros löyti lessz.Azt mondták éhgyomorra megszúrnak,de vigyek magammal fekete teát amibe rakjak,egy egész citom levét és utánna megint megszúrnak az első levétel után 2óra múlva.
Nézem szép babakocsit :lol:

Bbilona!
Te drága igen mondtam a férjemnek és azt mondta,hogy dilis vagyok ne fétékenykedjek. :oops:
Jó lehetett fúgázni. :lol:
Nállunk főzés volt!!Fini gyulyás leves....
Gyógyúlj meg!!!!!
Határozat ügyben változás???
m. reni

Sziasztok!

Először is bocsi mindenkitől, hogy eltűntem, de Ágota beteg volt. :( Most már jár oviba, és még mindig szeret járni. :lo
Láttam, hogy hiányoltatok, aranyosak voltatok!Teszteltem ma reggel, igaz holnapra terveztem, de hétvégén elkezdtem barnázni, és tegnap este görcsölt is a hasam. Sajna negatív lett !Így a gyógyszert is abba hagytam, semmi értelme szedni tovább.Pár napon belül meg is kell jönnie.Bevallom nőiesen elég szomorú vagyok, most valahogy sikerülnie kellett volna, eredményeim meg minden jók voltak, és mégis.................Na hagyjuk inkább!

Amennyire vissza tudtam olvasgatni láttam, hogy nem vagyunk túl sikeresek már egy ideje. Sajnálom, hogy Nyunyinak és Katának sem jött össze. Nem baj lányok majd mi egyszerre leszünk kismamik. Úgy látszik, hogy a szeptember nem a mi hónapunk volt, majd az október!
Kép KIcsit úgy érzem magam, mint malacka a képen!

Remélem a kismamik jól vannak! Vigyázzatok magatokra!

Kép
sapé

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?