2007.09.30 14:29
2007.09.30 16:06
2007.09.30 17:16
2007.09.30 17:48
2007.09.30 18:07
2007.09.30 18:28
2007.09.30 20:09
2007.09.30 20:39
2007.09.30 20:42
[quote="kertikiri"][ írta:kertikirib]Lilly, Neked mit mondott a doki, hogy mikor indít, ha nem indul? Mert ha pénteken elutazik, akkor az még nincs egy hetes túllépés, de mire meg visszajön, az meg már sok, nem?!
Engem kedden felvesznek, de lehet, hogy csak szerdán indítják, attól függ gondolom, hogy mikorra van vége az adminisztrációnak, meg ilyesmik. De ha lehet, akkor én már kedden szeretném. Bár most azon parázom, hogy szivárog-e a magzatvíz. Ha szivárog, akkor már jó pár napja szivárog amúgy, gondolom akkor már csak megindult volna. De múltkor sem tudták megnézni a kórházban, hogy magzatvíz szivárog-e (32. héten), csak befektettek, hogy ha lesz valami, akkor kéznél legyek. Akkor nem volt, de mi van, ha ez most az, akkor már napok óta fertőzésveszélynek van kitéve a baba
2007.10.01 07:25
[quote="ermoni"]S írta:ermoniziasztok!
Most csak beköszönök, ma jöttünk haza! Majd visszaolvasok és ha akarjátok mesélek is!
A lényeg:
Janka 2007.09.27-én 6.46-kor megszületett! 3770 gr és 57 cm, és hát persze gyönyörű!
Pocakosok! Kitartás!
Ja, és ajánlom a 236-os szobát (ha van rá lehetőség!).
Puszi!
2007.10.01 07:47
[quote="ermoni"]S írta:ermoniziasztok!
Most csak beköszönök, ma jöttünk haza! Majd visszaolvasok és ha akarjátok mesélek is!
A lényeg:
Janka 2007.09.27-én 6.46-kor megszületett! 3770 gr és 57 cm, és hát persze gyönyörű!
Pocakosok! Kitartás!
Ja, és ajánlom a 236-os szobát (ha van rá lehetőség!).
Puszi!
2007.10.01 07:59
[quote="emendora"]L írta:emendorailly, sajnálom, megértelek... szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen!!!!! Hát én sem lennék happy, ha kiderülne a végén, hogy a dokim elutazik.
jó éjt mindenkinek!!!!
2007.10.01 08:14
2007.10.01 08:40
[quote="őszike"]E írta:őszikermoni,
gratulálok Nektek, nagyon sok boldogságot és tejcsit kívánok!
Kertikiri, Waterlilly,
mozgolódás nálunk sincsen, már én is túl vagyok mindenen. Már csak atürelem maradt, illetve az a tény, hogy a dokim szerint max. 2-4 napot várnak a Szabolcsban. Így számításaim szerint péntekre már kint kell lennie mindenképp a kis pocaklakónak. A férjem is izgul már persze. Az éjszakai pisilésnél is már rögtön kérdezte, hogy mi van. Én holnap megyek orvoshoz, akkor 1 napos túlhordásom lesz, ha nem indul be, gondolom be fog fektetni arra a napra, amikor ő ügyel.
Amúgy a ma éjszaka érdekes volt, nincs nagy hasam, a bébi is csak 2,5 kg körüli lesz, de hajnalra úgy tűnt mintha az a hasam is a 3/4-ére csökkent volna. Néztem az ágyat, hogy hátha elfolyt a magzatvízem, "leengedett" volna a magzatburok (?), mintha vákummal kiszívták volna, de semmi. Lehet, hogy most hirtelen nagyon lefele csúszott volna a baba a szülőcsatornába, azért tűnik kisebbnek nekem, nem tudom. Pedig tegnap egész nap olyan keményedéseim voltak, hogy őszintén szólva azt hittem lesz valami éjszaka, de semmi. Fájás sincs még a láthatáron se....
Ami a kisgyereket illeti nem csinálnak belőle szerintem ügyet. Láttam a 2. emeleten kis 3 év körüli gyermeket is mászkálni kint a váró környékén. A baba-mama szobába meg hivatalosan amúgy sem mehet be látogató, felnőtt sem.
2007.10.01 08:57
[quote="vicsok"]H írta:vicsokúúú, Panndi, ez nem hangzott valami jól és miért ő vizsgált meg?
2007.10.01 10:22
2007.10.01 10:36
[quote="kissani"]E írta:kissanirmoni, nagy gratula Nektek, sok boldogságot és egészséget kívánok.
Nekem is kellett ilyen főorvosi vizsgálatra mennem, hogy engedélyezze az indítást. Protekciós voltam, szóltak neki, hogy házon belüli vagyok, de úgy sem volt jobb a vizsgálat.
A másodikat megúsztam, mert vasárnap feküdtem be és másnap már 6-ra fölmehettem a szülőszobára. Így elkerültem a vizitet.
Panndi, Ermoni! A 235-36-os szoba baba-mama?
Anikó
2007.10.01 11:15
2007.10.01 11:17
[quote="waterlilly"]P írta:waterlillyanndi, Ermoni! A 235-36-os szoba baba-mama?
Anikó
2007.10.01 11:33
2007.10.01 12:09
[quote] írta:
Waterlilly
Hát, eléggé le vagyok lombozódva... Csak azért tartottam ki a Szabolcs mellett, hogy ennél az orvosnál szülhessek... És lehet, hogy most ez sem fog összejönni. Azt meg nagyon nem szeretném, ha egymást váltó ügyeletes orvosok bütykölnének rajtam... az lesz igazán "poén", ha kifogom az első orvosomat, akit otthagytam (akkor még nem tudtam az összevonásokról), na, tőle aztán nem várhatok sok jót...
Na de ebből is tanultam: inkább jó kórházat válasszon az ember, ahol jól érzi magát majd vajúdás/szülés/gyermekágy alatt, a terhesség első felében pedig biztosan nem fogok magánrendelésre járni, hanem jobban körülnézek orvos-téren a szakrendelőben, és aki szimpatikus, azt megkérdezem a vége felé, hogy a szülésemet el tudja-e vállalni plusz/mínusz két hetes átfedéssel is...
Most már eljutottam arra a pontra, hogy nem idegeskedem, ez a gyerek majd csak elindul kifelé, amikor készen lesz rá. Mindennek megvan a maga oka.
Lilly
2007.10.01 12:42
[quote="emendora"] írta:emendora[quote] írta:
Waterlilly
Hát, eléggé le vagyok lombozódva... Csak azért tartottam ki a Szabolcs mellett, hogy ennél az orvosnál szülhessek... És lehet, hogy most ez sem fog összejönni. Azt meg nagyon nem szeretném, ha egymást váltó ügyeletes orvosok bütykölnének rajtam... az lesz igazán "poén", ha kifogom az első orvosomat, akit otthagytam (akkor még nem tudtam az összevonásokról), na, tőle aztán nem várhatok sok jót...
Na de ebből is tanultam: inkább jó kórházat válasszon az ember, ahol jól érzi magát majd vajúdás/szülés/gyermekágy alatt, a terhesség első felében pedig biztosan nem fogok magánrendelésre járni, hanem jobban körülnézek orvos-téren a szakrendelőben, és aki szimpatikus, azt megkérdezem a vége felé, hogy a szülésemet el tudja-e vállalni plusz/mínusz két hetes átfedéssel is...
Most már eljutottam arra a pontra, hogy nem idegeskedem, ez a gyerek majd csak elindul kifelé, amikor készen lesz rá. Mindennek megvan a maga oka.
Lilly
Lilly, nem ad másik dokinak az orvosod? Azt hittem ilyenkor ez úgy működik, hogy egy mások doki vesz át és nem az ügyeletes orvos .
Hát én meg úgy vagyok a kórházakkal, orvosokkal, hogy inkább egy jó orvosom legyen, úgy érzem nagyon nehéz jó dokit találni. A mostaniban nagyon bízom, hát nem is tudom, mi lesz, ha ő is elutazik esetleg...
2007.10.01 12:43
[quote="emendora"]L írta:emendorailly, miért kell a 35. héttől hetente méhszájat vizsgálni? hát nekem ez kicsit durván hangzik. Az első babánkkal a 37. héttől volt iszonyú fájdalmas vizsgálat, eléggé megviselt a dolog, fájásaim voltak mindegyik után.
2007.10.01 12:44
2007.10.01 12:52
[quote="lamme"][ írta:lammeb]Ermoni: Gratulálok nektek!!!!!
Szoba: A 234-es is ilyen: baba-mama, kétszer kétágyas szoba, és ennek van egy előtere, ahonnan nyílik jobbra a wc, balra a zuhanyzó
Waterlilly: Szülés alatt mégjobban fáj ez a méhszájvizsgálat, főleg, ha "véletlenül" méhszájtágítást is végez a doki, amit egyébként a who nem ajánlj. Nekem az ügyeletes Atalay dokinő uh helyett inkább ezt végezte, hogy leellenőrizze a méhlepény helyzetét Szó szerint éreztem, ahogy az ujjával körbe matat ott legbelül és közben a babám feljebb kúszott, távolodott onnan Nagyon fájt!!!!! Az volt az utolsó csepp a pohárban és kértem az EDA-t...... "Véletlenül" pont ekkor el is folyt az összes, még bent lévő magzatvizem is..... Alig vártam, hogy beérjen a saját dokim!!!! Amúgy aranyos nőci az Atalay dokinő, meg bátorítóan megpaskolta utána a lábamat, de hát köszi.....
2007.10.01 12:57
[quote="emendora"]P írta:emendoraanndi, igen, én is így képzelném el, ha nem ér rá a dokim... megírnád, hogy ki volt a "pót"dokid?
Amúgy nem értem, miért kell egy vizsgálatnak fájni, biztos vagyok benne, hogy tágítani/szülést beindítani próbált a régi dokim, ami azért meglehetősen inkorrekt .
2007.10.01 13:19
2007.10.01 14:01
2007.10.01 14:01
2007.10.01 14:06
2007.10.01 14:14
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|