halihóó
megvolt az első bölcsis napunk. vittem apát is, hogy támogasson, és, hogy bemutassam, lássák, hogy van a gyereknek apja
én úgy izgultam, hogy este 3,5 órát sikerült aludnom. persze nem volt ma semmi, játszott, inkább egyedül, nézelődött, kertben is játszottunk. kapott inni, megdícsérték, hogy szépen iszik pohárból és megtörli a száját. nem tudom erre felé mi a szokás, ki mikor eszik-iszik egyedül, de azért nem kuriózum szerintem, na mindegy, büszke voltam rá
kedves volt a gondozónéni, összetegződtünk az ő kezdemáényezésére, én sosem merem kezdeményezni...
a családlátogatást megússzuk. úgy néz ki egyelőre kb egy hét múlva próbálkozunk először az ottalvással, amit jeleztem már most, hogy na az lesz valószín űleg a legnehezebb, ugyanis Eszti leginkább zötykölődés közben alszik el
de rendes volt a lány, bíztatott a közösség erejével
utána még kacsákat etettünk a tónál és buszozni is kellett. viszoint, amikor le kellett szállni kezdődött egy olyan hiszti, amiből egy földön fekvős, lábbal verős, ordítós syírás lett itthon a bejárati ajtó előtt. 2x5 percig bírtam, azt reméltem abba hagyja, és utánam jön, de nem. a végén már annyira kétségbe esetten mondta, hogy anya gyeje, hogy erővel felvettem, de még így is rúgdosott először. utáűna meg olyan jó kedve lett, hopgy alig bírtam elaltatni.
úgyhogy eldöntöttem, hogy veszek egy hisztiről szóló könyvet, nehogy úgy járjak, mint az alvással....
ja, és majdnem mi is úgy jártunk, hogy elvették a jelünket, a hóembert, de visszaszereztük, rendes volt a gondozónőnk
már egy hónapja gyakoroljuk, hogy hóember, legalább ezzel nem zavarjuk össze.
összességében megnyugtató volt az első nap.
még egy rólunk...
tegnap ezen az igazából szerelem című filmen én akkorát bőgtem este, hpogy ember alig bírt megvígasztalni. a film végén annyi szeretet áradt a kockákról, ölelkezett fiatal és öreg, a hormonok meg tudták a dolgukat
ráadásul képzeljétek el, az eszti kijött este cuccostul (maci, baba, takaró), és ott állt alépcső tetején a korlátnál ki tudja meddig, apja tök véletlenül hallotta meg, hogy halkan dumálgat. én meg ott voltam fennt a szomszéd szobában, és nem hallotta meg, olyan lelkiismeretfurdalásom volt emiatt. kb fél11 kor aludhatott el emiatt
reggel mi volt az első két szava?
apa, meccset! apa lent meccset nézett este
na viszont szép az idő, mi egyelőre nem vagyunk betegek, de fel vagyok rá készülve lelkileg, ogy nem ússzuk meg.
Petinek és Gergőnek extra gyors jobbulást!!! ilyen szép napos időben nagyon rossz otthon ülni, úgy sajnálom őket
többi gyógyulófélben lévő betegünknek is kívánjuk, hogy hamar lábaljanak ki ezekből a vacak bacikból meg virnyákból!!!
Maresz, mi is voltunk kezes-lábason!
szombaton elhívott minket a húgom, úgyhogy 3,5-en csajok
elmentünk, olyan jól éreztük magunkat, hogy csak estére értünk haza, ember már hiányolt, pedig vagy 5 meccset nézett meg addig
hoztunk mindenkinek vásárfiát, szedtünk gesztenyét. én meg rájöttem, hpogy mennyire hiányzik már egy jó kis borfesztivál, mármint olyan, ahol ihatok is, úgyhogy 2009 az én évem lesz, reszkessetek boroshordók
mondjuk kb fél deci bortól leszek majd .... részeg, ha jól gondolom
de majd edzek
egyébként nem is gondoltam, hogy ez egy ekkora rendezvény, jól kitalálták, sztem 1-2 év és kapolcs lesz belőle, mindezt bp közelében.
Anikó! érezd jól magad!!! szuper aranyos jó fej anyukád lehet
névvel úgy állunk, hogy a 2 napja befutónak tűnő név mellé lett egy másik befutó. nem vagyunk komplettek. ráadásul ez egy olyan név, amit már az Esztinél is nagyon preferáltam, de embernek sosem tetszett. most meg úgy megbarátkozott vele, hogy elkezdte is szólítani a picit
kezdem úgy érezni, hogy annyira akarja, hogy legyen már nevünlk, hogy akár keljfeljancsit is mondhattam volna
Hajni, képzeld, amikor együtt vettük a könyvetek, akkor vettem az esztinek az altatót, és azt úgy áélvezi, pedig eddig nem lehetett neki felolvasni, de ez nagyon jól megcsinált kis könyv, szép rajzokkal (radványi zsuzsa), úgyhogy mindig kéri, hogy a balázsosat mondjam el. de legalább végre megtanultam
illetve majdnem, mert a kirándulásos versszakot mindig kihagyom véletlenül
na akkor befogom.