Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ebben a haj dologban én nem hiszek!
Nekem kicsi koromban mindig rövid hajam volt, és most is kevés, vékonyszálú, úgy xar, ahogy van, nem erősődött meg.
A terheség ugyan javított rajta, de már megint a régi! :cry: :cry: :cry:

Edith!
Fogalmam sincs, hogy kunkori marad-e Kriszta haja, ha gyárilag az, akkor igen. :P

És ha már haj!
Ma voltam fodrásznál!
Vagy 10 centit levágott belőle! :cry: :cry: :cry:
Én kevesebbet mondtam, de így sikerült! :cry: :cry: :cry:
Nekem nem tetszik az új frizurám, Sanyának igen! Lehet, ha megmosom, majd jobb lesz!
Majd csinálok képet, és megmutatom.

Most megyek, megyük vásárolni.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Edit, küldtem képeket!
Azt elfelejtette írni (akinek nincs esze, legyen notesze :? ), hogy pár hónapja írtad, hogy csak kicsiben lehet nézni az oldalunkon a képeket. Ha rákattintasz a képre, akkor is nagyobb lesz, de még megjelenik egy gomb is, azzal a lehetőséggel, hogy „teljesképernyős nézet”. Úgyhogy csak a képernyőméreten múlik a dolog….
Operát én is szerettem, de azt akkor használtam, mikor még mobillal neteztem, mikor még a régi fórumra írogattunk (boldog régmúlt :) ).
Amúgy a régi géppel nem csinálta ezt a kidobálósdit, úgyhogy nyalván valami beállítási hiba lehet….szerintem.

Sancsi, köszi a tippet! Akkor majd kipróbálom az olajat is :lol: .

Amúgy lányok, én is fodrászhoz készülök! Majd 8-án megyek. Rövid hajakat néztem ki én is, pedig nagyon félek tőle. De most többen is meglepődtek, hogy hát ez is jó (mikor be van szárítva, persze), miért akarok olyan rövidet? Hát mert unom, hogy szemembe, nyakamba belelóg. Vagy még azon gondolkodom, hogy olyanszerűre kéne vágatni, mint a Jóban rosszban-ban Barbara haja. Csak nem olyan egyenes tépettre, hanem inkább sassonosra. Na, majd kigondolom még addig….
Sancsi, várom a te frizu-képedet is, hátha megtetszik!
Ja, és igen, én végtam Lilcsi haját még eddig. Az utsó kicsit ferdére sikerült, pedig már csak a fru-fruját vágtam. Meg most meg sem ritkítottam. Majd legközelebb.

De amúgy szerintem is segít az, ha sűrűbben vágjuk a baba haját. Ha nem is erősebb, de sűrűbb biztos, hogy lesz, mert hát mindig összenő az új haj a régivel. Én idén már vagy 4x-5x vágtam Lilcsi haját. Szíven szerint most is vágnám hátul is, de télire inkább hagyom.

Julcsi! Olyan aranyos Dávid, ahogy ott könyököl! :lol:

Ma meg megkaptuk a Micimackó könyvklub 1. csomagját. Még ki sem nyitottam, majd ha Lilcsi felébred, rábízom…a szédszedéshez nagyon ért :lol: . Kíváncsi vagyok, milyen könyvek meg egyebek lesznek benne? Valaki megrendelte már?

Ma meg macskáztunk. Lilcsi úgy oda volt, meg vissza, hogy mindig ment volna utána, de a cica meg (kölyök még), csak szaladt egyik fától a másikig, fel-le, néha odajött hozzám is, Lilcsihez is dörgölőzni, de egyszerűen nem volt olyan gyors Lilcsi, hogy meg tudta volna simizni :lol: :lol: . Meg hogy le tudtam volna fényképezni együtt őket. :cry: Kint az utcán volt egy emeletes háznak a kertjénél. De szerintem nem kóbor jószág, mert nagyon tiszta, ápolt volt. Majd megyünk még arra máskor is.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Jó régen voltam itt.
Edit és Eszter Nagyon szép kismamák vagytok,Eszter hihetetlen,hogy semmit nem hiztál csak a baba van.
Ha apusom hazajön készittetek vele képet a pocómról el fogtok ájulni mekkora és teszek fel egy uganekkorát a Mirával ég és föld.
Mindenki aztmondja ikrek,pedig NEM!!!
Eszter én beadattam a bárányhimlő ellenit a Mirának még hőemelkedése sem volt tőle,olyan 7500 körül volt ,pontosan nem tudom ,mert mást is vettem és 9 ezer körül fizettem.max 8000.Nem egy eget rengető összeg,én is a pocaklakó miatt adattam be elsősorban nehogy nekem hazahozzon rám majd valamit.Meg állitólag mostmár annyira durva szövődményei vannak a himlőnek,hogy jobb a kicsinek ha nem lesz himlős.

Lányok nagyon jó lehet ez a zeneovi,szrintem nálunk ilyen nincs ,de azért majd rákeresek,Mira imádja a zenét biztosan bejönne neki ha lenne a közelben.

Edit nagyon jó lett a Kriszta haja ugyes a tesód.

Bogyó:Én egyetértek a hajvágással kapcsolatban a Mira haja is mint a csirkepihe olyan volt ,én is olyan picire levágattam neki 2x mint amilyen képet te tettél fel a kislányról,és hihetetlen miylen erős most a haja ,már növesztjük,hogy a nyárra legyenek copfok.
Apja üvöltött velem,hogy a megkérdezése nélkül a szép kunkori haját levágattam,és most is kezd már kunkorodni,aztmondta mindenki,nem lesz többet kunkori a haja és ez sem igaz.

Puszilok mindnkit

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Edit ha levágatod a Kriszta haját és nektek nem jön vissza a kunkori engem ne szidj,nálunk visszajön szemmel láthatólag kezd neki hátul kunkorodni.De ha valóban göndörke lesz akkor ugyis visszajön ha meg nem akkor egy idő után igy vagy ugy ugyis elmarad a kunkoriság.

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Elin:Mirám is nagy macska imádó anyukáméknál van egy nagy cica akkak huzgálja a fülét,farkát,meg tépi a bundáját és a bolond cica hagyja nem bántja érte,egész nap csak macskázik.Visong örömében.Méghogy te is levágatod a hajadat ,mindenki meg akar ujulni,Én is gondolkodom rajta,de a párom nem rajong érte.Mirával is rövid hajam volt,ez a hosszu ha nincs minden nap legalább 20 percet ápolva olyan lobonc,azt meg én nem szeretem,időm meg nincs ,meg eddig rosszul is voltam a pocakkal,most meg majd a nagy hasam miatt nem tudom ugy megmosni ahogy kellene,igy megint nem áll majd sehogy.

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

sancsi:Nagyon szép a kiskabát,nagyon csini lesz majd benne Eneh.

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Most csak ennyire ugrottam be...
Nóri, kíváncsivá tettelek, mi? :wink: :wink: :wink: Hát nézzetek ide, csajokra!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
A barna/fekete:
Kép
A vörös:
Kép
És a szőke:
Kép

Na, tetszik? :wink: :wink: :wink:

Puszika és jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

EDIT! Isten bizony ez már nekem is eszembe jutott, csak 1 képre kéne valahogy összehozni a csajokat!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok!

Sancsi: Köszi az infot a bárányhimlő elleni oltással kapcsolatosan. Megvettem az oltást, recept alapján 7.000 Ft.
Csini a kabát, hétvégén mi is készülünk vásárolni a babáknak!
Köszi mindenkinek a bókot!
Bogyó: Még nincs döntés a névvel kapcsoltosan. Lehet az utolsó pillanatban döntjük el.
Nagyon édesek a fiúk a képen!
Szerintem tévhit, hogy ha levágják a hajat, akkor sűrűbb és erősebb lesz illetve eltűnnek a göndör fürtök. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. A fiúknak erősödött a hajuk vágás után? Mi ma voltunk fodrásznál rékával, de a csak a frufruját vágattam picit rövidebbre, megint nagyon élvezte a fodrászatot! Nagyon csajos!

Nóri: Sajnos a iwiw nálam ezen a gépen egyelőre nem működik, ha tehetem majd visszaigazollak. Egyébként most sokkal kevesebbet híztam mint Rékával és a pocim is inkább előre felé van. Valóban minden pocakosság más!
Az oltáson Réka is hasonlóan viselkedett sajnos, de hát nem kellemes élmény ez számukra. Én is gombára gyanakodnék Nóri lábán. Védő nénihez nem lenne egyszerűbbb bejutni mint a dokinénihez? Hátha van valami ötlete!
Boldog szülinapot Lilicsinek!!!!!!

Edith: Nagyon jó frizurát csinált a húgod Krisztának. Csoda, hogy volt türelme hozzá! Már Mütyürkének készíted a ruhákat? Nekem még sok a tennivalóm, ruhákat mosni, vasalni és mindent előkészíteni, de vásárolni már nem igazán kell semmit, illetve hétvégén még 1-2 ruhát Kispocaknak, sajnos keveset tud örökölni Rékától.
Nagyon klassz a kép a lányokról!!!!!! Köszi!

Tegnap egy tanyán voltunk kirándulni és láttunk lovat, csacsit, kecskét, tyúkokat, nagyon jól érezte magát Réka. Voltak még macskák és kutyák is, de mindent nekem kellett megsimogatni, Réka csak figyelte az állatokat. A pacik is nagyon tetszettek neki. Majd tavasszal is ellátogatunk ide és ha nagyobb lesz és lesz kedve hozzá, akkor ki is próbálhatja a lovakat. Én tartok tőlük, de lehet ő kedvelné a lovaglást.

Elvileg nálunk is indul ringató és ezen az oldalon tudtok érdeklődni a helyszínekről: www.ringato.hu
Zenebölcsi is van nálunk, de a védő néni nem igazán lelkesedett érte, annyi mondott: ő nem látta, nem ismeri, de a hangsúlyból úgy éreztem, nem igazán jó, lehet itt is az óvónővel van gond, persze lehet egyszer kipróbáljuk, de a ringató nagyon érdekelne. Főleg mert a közelben lenne, fél órás program miatt nem szeretnék Pestre utazni már pocakkal.

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Elin!

El kell keserítselek, mert lehet, nekem még így is, hogy 10 centit vágtak belőle, lhosszabb, mint a tied, bár nem tudom, a tied most milyen hosszú! Az enyém reggel még hátközépig ért! :cry: :cry: :cry:
Lejjebb a kép a mostani állapotról.

Hogy tetszett a micimaskós könyv? Nekünk is szokott jönni, és mi is ma kaptuk, igaz, mi már a 8.-nál járunk. Szerintem én kérni fogom mind a 24-et, és lehet utána váltok a Disney-re.

Macska téma!
Ha megismeri a gyereket, előbb-utóbb megbarátkoznak!
A mi macskánk régebben, ha meglátta Enéht, hanyat-homlok menekült, most meg már ő jön oda, és fekszik le, hogy simogassuk. Igaz, nem marad ott sokáig, de már ez is valami.

Nah!
Befejezem, itt az új séróm!
Kép

És egy kis ráadás! :lol: :lol: :lol:
Kép
(A látszattal ellentétbe; nem dugtam a képébe a kamerát!)

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Etterke!

Szívesen az infót!

Hogy viselte Rékus a fodrászt?
Nálunk egyelőre üvöltés van, ha meglátja, így őt, még nem próbáltam be!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Én már vágtam Regi göndör tincseit, igaz csak picikét igazításnak, hogy mindenhol egyforma hosszú legyen. Úgy vettem észre, hogy vissza göndörödik.

Engem igazából a színe érdekel, nekem is szöke, és picinek is szöke volt, az évek során csak árnyalatokat sötétült.
De Regi apukájának vörös haja van, és látok Reginél is vörös árnyalatot.

Csak remélni tudom, hogy nem barnul meg.

Macska:
Szerintem minden gyerek szereti, a Csilla macskáját Regi is nyuzza, szegény cica kap rendesen a két picitől.

Szombaton osztálytalálkozóm lesz, már alig várom, de egy picit önzőnek érzem magam. Csak a magam boldogságára gondolok, hogy mennyire jól fogom érezni magam, miközben a gyerekem az apukájával lesz itthon, és lehet, hogy apánál nehezen alszik el. Meg lehet, hogy szokatlan lesz anya nélkül a fürcsi, meg ilyenek.
Persze lehet, hogy minden zökkenőmentesen fog menni, és csak én túlzom el. De annyira szeretnék elmenni!

szirwen1

Sziasztok!
Kissé korán keltünk ma…de így esett :? .

Eszter! Valamit elnéztél, mert nincsen még szülinapja Lilcsinek! De azért köszi! :lol:

Sancsi! Szerintem tuti a hajad! Ne sajnáld azt a 10 centit! Amúgy most az enyém kb. 5 centivel lehet rövidebb.

Igen, nagyon tetszik a Micimackós cucc! A könyvet már lapozgatjuk (csak nem engedem egyedül neki, mert káposztalevél lenne belőle :roll: ), a foglalkoztatókat meg a hátizsákot elteszem későbbre.
Amúgy, ha valakit érdekelne még: http://www.egmont.hu/home.php.

Én is úgy szeretném elvinni Lilcsit állatok közé (nem vagyok elég neki én :oops: )! Emlékszem, gyerekkoromban minden nyarat falun, Váncsodon töltöttem, és ott kitombolhattam magam. Játszottam minden állattal, idomítottam, szelídítettem őket (malacot, tyúkot, kutyát, macskát), és persze nem szólt rám senki, mikor a fejem búbjáig sarasan jelentem meg. Jó lenne, ha Lilcsit is el tudnám oda vinni majd, ha szünetek lesznek, és az én szabim nem lesz elég. Rokonok vannak ott, persze.

Julcsi! Írjál!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szirwen! Szerintem ne legye lelkiismeretfurdalásod az osztálytali mitt! Egy ismim is elutazik most 100 km-re a fél éves babójától és a tervezett programja: tánc, ivászat. :shock: :? :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Szilvi!
Nehogy lelkifurdalást érezz!!!!!!! Attól, hogy ANYA lettél, nem szüntél meg EMBERNEK lenni, akinek igenis jár a kikapcsolódás!
És nem arról van szó, hogy minden szombaton diszkóba mész, és hajnalba jössz haza!!!!
Ugyhogy készülj csak szépen testileg, lekileg a találkozóra!!!!! :lol:

A haj göndörsége Dávidnál megmaradt, bár én is aggódtam egy kicsit. De ha "gyárilag" göndör, akkor az is marad!!!!
A haj, igazából csak a gépi vágástól szokott erődödni. Legalábbis Én így tudom, és Ákinak nagyon sűrű haja van. Fél éves kora óta géppel van vágva Neki! Dávidnak ollóval, de Neki alapból sűrű, de közel sem annyira mint Ákinak!

Már nem tudom pontosan, hogy ki keresett 18 hónapos játszócumit? Azt hiszem Sancsi!!!Csak azért kérdezem, mert kaptam a Nővéremtől, aki külföldről hozta. Igaz, hogy Dávid alig 10 hós, :roll: de nem baj, a szándék a fontos. Csak az a baj, hogy csak a cseresznye cumit fogadja el, ez meg fogszabályzós! Aki kereste, az írja meg a címét priviben, és postán elküldöm, ha nem pesti! Ha meg az, akkor tudunk találkozni! :lol:

Edit
nagyon aranyos vagy, hogy így összehoztad a 3 gráciát!!!! Egyikük szebb mint a másik!!!! :lol:

Képzeljétek ma megyek az első cserkész szülőire! Kiváncsi leszek mi jót hallok ott! Remélem Áki jellemét helyes irányba fogja terelni, ez a fajta elfoglaltság!!! :lol:

bogyo75

Elin Gyere MSN re!!! Most itt vagyok!

bogyo75

Sziasztok!

Ma nagyon ronda idő van odakint. Borús, esős. Talán ennek is köszönhető, hogy Joci újra alszik, mert az elmúlt napokban nem akart délelőttönként. :roll:

Sancsi: Én nem sokkal ezelőtt váltottam fodrászt, mert akihez korábban jártam, sosem úgy csinálta meg a hajamat, ahogy elképzeltem és a tiédhez hasonlóan mindig többet vágott belőle, mint amennyit mondtam neki. Talán legközelebb neked is érdemes lenne kipróbálnod egy másikat. Nekem egyébként tetszik a frizurád, az enyém is hasonló. :D

Szilvi: Szerintem is menj csak el nyugodtan arra az osztálytalálkozóra! Főleg, mert nincs minden sűrűn! Neked is jár egy kis kikapcsolódás, ahogy Julcsi is írta! Biztosan minden rendben lesz otthon, amig odaleszel! :D

Nekünk is van két macskánk, az egyik kicsit vadabb, mert már felnőtt korában került hozzánk, de a másik, aki egészen kicsi kora óta velünk van, nagyon szelíd és "strapabíró" ( :lol: ), Joci vele szokott barátkozni. Simogatja, persze ide-oda borzolva a bundáját, néha meg is döngeti az oldalát, ilyenkor mindig gyorsan közbelépek, még szerencse, hogy a cicának jók az idegei. Ha hozzá akar dörgölőzni a cica, Joci mindig kitér az útjából, de közben nagyon tetszik neki a dolog, mert neveti. :wink:
(Eleinte nagy ívben kerülték Jocit a macskák.)

Annyit még a hajvágásról, hogy lassan Jocit is el kell vinnem újra, mert kezd a szemébe lógni elöl és a fülénél sem áll már sehogy. Eddig ugye egyszer voltunk és nekem erősebb szálúnak tűnik azóta a haja. :roll:
Szerintem sem befolyásolja az eredendő göndörséget a vágás.

Helyesek a csajszik! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Nos, ha ilyen aktívak vagytok, akkor máskor is elmegyek itthonról korareggel! :roll: :lol: :lol: :lol:
Voltam laborban, hogy vért vegyenek és vizeletet is kellett vinnem. Jó idejében elmentem, pedig csak 2 hét múlva kellenek az eredmények, amikor visszamegyek a dokihoz. De jobb hamarabb, mint később! :roll:
Aztán a városban maradtunk és bóklásztunk Krisztával néhány üzletben, vettem magamnak egy pár őszi cipőt, Kriszta kapott egy kis blúzt meg egy virágos könyvet, aztán meglátogattuk a vele egy napon született kisbarátnőjét, és utána hazajöttünk. Szegény úgy elfáradt! de még én is! :) Az utolsó 50 méteren már mondta is, hoyg "ölöbe", hoyg vegyem fel, de akkor már csomagom is volt, így vagy 10 percig tartott az út. Pedig a városban is vittem néha ölben!
NA, mindegy, most főznöm kellene vlamit, mert IStván is nemsokára jön, de reggel óta (állítólag) nincs víz. Pedig nem jelentették előre, hogy nem lesz! Na, mindegy, van tegnapról egy kis maradék!

De most megyek, hoyg szedjem össze a házat, mert reggel minden úgy maradt, és ha még lehet, pihenek én is egy kicsit. Kriszta evett, miután hazajöttünk és a következő percben, ahogy letettem az ágyikójába már aludt is. :)

Még annyit, hoyg Nóri, Eszter nem tévedett, mert Lilcsi tegnap volt másfél éves! :D Ehhez kívánt boldog szülinapot! :D És most én is ezt teszem! :) .) :)

Eszter, bár utólag, de akkor Rékusnak is Boldog másfelediket kívánok! :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ja, akkor jól van :lol: ! Akkor boldog 1,5.-dik szülinapot!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Itt is pocsék az idő, kimenni is csak úgy tudtunk, hogy Enéht beültettem a babakocsiba, hogyha elered az eső, ő ne ázzon.
Hülye fejemmel, rendelhettem volna egy gumicsizmát is. Mindegy, majd a következőnél.

Bogyó!
Igen, én kérdeztem a 18 hós cumit. Meglep, hogy van. Én az egész világhálót végigjártam, de csak latexet találtam.
Ha az szilikon, nekem az is elég, ha a gyártó nevét (és ha van a csomagoláson valami netes elérhetőség) megadod.

Bakker!
Edith! Jó hogy szólsz! Nekem is kéne mennem vérvételre. Már vagy 2 hete itt a beutaló, de lehet inkább kérek majd egyet a nőgyógyásztól, márha eljutok hozzá.
Nem csodálom, hogy elfáradtatok! Ettől még én is kifáradnék, pedig terhes sem vagyok! Főleg vérvétel után!

Kati!
Ez a fodrász a most váltott!
Azért mertem én is bevállalni, mert Sanyának az előző nem vált be. Úgy látszik ez a férfi, az előző, meg a női hajakhoz ért jobban.
Igazából csak a rövidsége zavar, de lehet jobb is így, legalább frissül kicsit.

Annyit beszéltünk itt a hajvágásról, hogy megpróbáltam Enéhnek levágni a frufruját, meg picit a végéből. Nah! Már a fésülködésnél feladtam! Gondoltam, majd ha alszik, de az valahogy nem akart összejönni!

Nah! Megyek, még egy csomó dolgom van!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

LIncsinek és Rékusnak megkésve bár,de nagyon sok boldog 1.5. születésnapot kivánok!

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Csak egy gyors bekukkra jöttem,hogy feltegyem az igért pocakos képeket,de nem birtam ki,hogy a szülinaposokat nem köszöntsem meg ,még ha késve

C Kép Mirával 10 hetesen

Kép És a Kis Pocaklakóval 10 hetesen

Ügye van különbség???
És kilóra csak 3 kilóval vagyok több mint akkor a Mircsivel.
Azaza 3 kiló rajtam maradt az előző terhességből.

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Majd este próbálok még benézni ha az uram hagy a gép előtt ülni.
Pusza mindenkinek.

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok!

Sancsi: Csinos a frizurád! Réka jól viselte a fodrászkodást, eddig nem volt soha gond a hajvágás nála.

Szirwen: Érezd jól magad szombaton! Természetes, hogy aggódsz, hogy minden oké legyen otthon, de szükség van kikapcsolódásra. Én is gyakran hasonlóan érzek, ha valamit ügyintézek és Rékus nincs velem. Este még soha nem mentem (mentünk) el és éppen ezért aggódom, vajon Réka hogyan viseli majd, ha én kórházban leszek szüléskor. Azt már tudom én bőgni fogok utána, nem is tudom jobb-e ha bejön meglátogatni vagy sem???

Elin: Most volt másfél éves Lilcsi, nem? Réka hétfőn!

Kati28: Szépen gömbölyödsz már Te is! Rajtam is maradt Réka után 2 kiló, de neked most tényleg nagyobb a pocid. Érdekes! Mira mit szól a kistesóhoz?

Kép
Kép
etterke

A spanyol email címem megszűnt. Ne küldjetek levelet a szter@ya.com címre, mert már nem kapom meg.

Ez a két email címem él:
kozma.eszter@citromail.hu
szter@invitel.hu

Kép
Kép
etterke

Sziasztok Lányok!

Kati28
Te nem ikreket vársz véletlenül???? Vagy nem számolták el a terhességed korát??? Szerintem ekkora különbség nem lehet!!! :roll:
De nagyon szép kismama vagy az biztos!!! :lol:

Sancsi!
Én tényleg szívesen elküldöm a cumit!!! Nekem nem kell!!!
Egyébként NUK cumi!!! De ez is latex!!! Ez nem jó nektek???

Cs Katival megbeszéltünk jövőhét csütörtökre találkozót a Feneketlen tóhoz, ami a Kosztolányi Dezső tértől 5 perc séta!!!
Eddig, d.e. 11.ben maradtunk! Ha valakinek még van kedve csatlakozni, várjuk szeretettel! :lol:

bogyo75

Sziasztok! Ismét itt...

Sancsi, szerintem is jól áll a hajad, azt hiszem, csak neked furcsa, hoyg jóval rövidebb.
Hajról lévén szó, magam is frizurát akarok cserélni, sőt, egészen rövidre vágatni akarom, hoyg ne legyen annyi bajom vele. nekem most nem okoz gondot a megmosása vagy ilyesmi, de miután szültem, biztosan egyszerűbb lesz egy ideig a rövid hajat rendezni. Úgyhogy érlelgetem a gondolatot. Bár, ha tegnap lett volna ideje a tesómnak, levágta volna már!

Jujj, Kati, tényleg nagy a mostani pocid! HA ikrek lettek volna, szerintem az már látszott volna az UH-n, de az biztos, hoyg most is csini kismama vagy! :) Az első képen látszik, hyog olyan elsőgyerekes típusú a pocakod, és persze, látszik a sportoló teste. :) Állítólag most lazábbak a szövetek, izmok, ezért "nyúlnak" hamarabb és látszik hamarabb a pocak. :)

Julcsi, Kati, jó talizást neketek, ha sikerül összehozni, és persze, annak is, aki még társulni fog.

Szilvi, csak megerősíteni tudom, amit a lányok már írtak, hoyg NYUGODTAN menj el a találkozóra! A párod biztos jól boldogul majd regivel, és meglátod, nem is fogsz hiányozni nekeik! :P Ezt viccesnek szántam, na! :)
Muszáj neked is kikapcsolódnod, és majd ne gondolj minden pillanatban haza. Nehéz, az igaz, de meg lehet tenni. Én pl. most, amikor kismamatornára járok, olyankor tényleg próbálom "száműzni" az otthoni dolgokat, bár teljesen úgysem lehet, mivel mindenki arról faggat (aki még nem szült), hoyg milyen a szülés, a gyerekkel lenni, meg minden. De pl. az a másfélóra arra is jó, hoyg csak Mütyürkével foglalkozzak, és bár rövid ideig, de csakis ő legyen a középpontban. Igaz, hazafelé már csak haza gondolok, és ahoyg belépek az ajtón repülünk egymás nyakába Krisztával, de semmivel sem tartom rosszabb anyának magam, amiért néha arra vágyom, hoyg egyedül legyek vagy ha anyósom elviszi éjszakára (bár ehhez jó okra van szükség).
Én úgy tartom, hoyg jobb egy kiegyensúlyozott, mosolygós anyuka, mint egy fáradt, állandóan frusztrált, besavanyodott nő a gyereknek is. (Pl. ezt arra az esetre értem, ha az anya úgy érzi, csak úgy teljes az élete, ha a gyereknevelés mellett dolgozik is. De ez már más téma. :) )

Na, puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Végre végigolvastalak benneteket és apus a gyerekkel foglalkozik,de Mira ugy nevet vagy inkább kacag,hogy mindjárt csuklik.

sancsi:Nagyon jól áll az uj frizurád.

Bogyó és Cs Kati:A találkozótokhoz szép időt kivánok nektek.

Bogyó:El nem számolhatták ,mert a szövettan miatt és az eü-i kaparás miatt nem is sexelhettünk.Ugyhogy az időpont tuti az amikor elkezdtük a próbát akkor össze is jött elsőre,csak hatalmas a pocim már most ,de a dokim szerint is nyugodjak meg mert az van amit az Edit is irt.Lazábbak az izmok.
Egy előnye viszont van,igy már most mindenki láthatja,hogy kismama vagyok. :lol:

Szilvi:Érezd nagyon jól magad szombaton!!!!
Mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás.
ÉN már elkezdtem a mircsivel 1x volt a mamánál aludni és 1x aludt a tesóméknál is,semmi baja nem volt,sőt élvezte is mert nyalták a seggét.Biztosan Regina is meglesz nélküled.

Eszter:Mira nagyon csipi szerintem a kistesót,mert mindig a hasamon akar feküdni és simizgeti is mióta terhes vagyok,régen nem csinált ilyet. :)

Puszi mindenkinek.

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok!

Köszi a bókokat a hajamra! Már kezdek barátkozni a gondolattal, hoy így meg lett kurtítva, meg már amúgy se sokat tehetek ez ügy érdekében.

Bogyó!
Köszi a felajánlást, de a latax nekünk nem megy. Enéh utálja!

Én is mondtam Szilvinek, hogy nyugodtan menjen el, max ha Zoli nem boldogul, majd lejönnek! :)
De emlékszem, én is tele voltam lelkifurdalással, mikor Enéht először otthon hagytuk, pedig mi napközben mentünk el 3 órára, úgy, hogy ő aludt.

Kati28!
Nem semmi ez a pocak!
Tényleg jó nagy!
Nekem a vége felé, 121 cm volt az átmérője!
Ha vaalkit esetleg érdekel, (már csak az elrettentés végett :lol: :lol: :lol: ) szóljon, rakok fel egy képet róla!

Nah! Lépek, nézem a Lost-ot. (ha már végre az Rtl is leadja, itt is végignézem! :lol: :lol: :lol: )

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Szia Sancsi!
Nagyon tetszik ez az idézet az oldalad alján és teljes egészében igaz.
Én szivesen megnézném a te nagy "anno-i "pocakodat .
Egyépként is jó egy kicsit nosztalgiázni nem? :)
Nekem átmérőt soha nem mért a védőnőm ugyhogy nemtudom Mircsivel mekkora volt a vége.
Alig vagy Lost őrült,én anno a LIliomlányt néztem 1000-el.Akkor megfogadtam soha többet nem kezdek el sorozatt,mert ne a tv irányitson hanem én akkor üljek eké ha van időm.Akkor mondjuk még kismama voltam volt sok időm,de mindig néztem az órát le ne maradjak egy perc kezdésről sem.

Mindenkinek szép hétvégét kivánok!
Puszi

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok Lányok!
Üzent Olive :lol: ! Nincs elveszve nagyon....:

"Szia Nori!

Ha jarsz a forumon, akkor ird meg legyszi a lanyoknak, hogy mi jol vagyunk, csak nincs idom netezni itthon! Nagyon suru a program es rettenetes gyorsan telik az ido. Hetfoig vagyunk a szuleimnel, aztan meg megyunk Dunakeszire, Nagymarosra baratnokhoz, majd Nemetorszagba rokonokhoz, vegul 4-en keso este erunk haza Angliaba. Ott mar talan tobb idom lesz a gephez ulni. Addig is udvozlok minden mamat-babat a forumon es remelem mindenki jol van.

Puszi:

Helga (Olive)"

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kati! Tényleg hatalmas a pocid, nekem 7-8 hónaposan volt ekkora. Mondjuk ez semmit nem befolyásol.

No, megyek sütögetek valami pizzafélét :wink:
Tegnap meg grízes-mézes sütit sütöttem, még azt is le kéne ellenőrizni :lol: :lol: . Nem is eszünk annyi tésztát, ugye? :oops: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kati!

Én mértem magamnak, meg az utolsó hónapban a kórházban is minden nap mérték!
Akkor kép!
Az eslő szentesete készült, a másik 2 nappal előtte!
Kép Kép

Örülök, hogy tetszik az idézet! A bölcsödénk honlapján találtam, csak túl hosszú lenne, hogy az egészet kiírjam, de engem nagyon megfogott!

"- Néhány gondolat a "szülői mesterséghez"

Hosszú türelem soha el ne fogyjon gyermekemmel szemben, hiszen ő is eltűr engem rossz pillanataimban. Tudjak várni a megfelelő pillanatra a nevelésben, mindig találjam meg a megfelelő szót és cselekvést. Legyen rá elég időm, s ezt az időt ne használjam másra. Gyermekem hibáinak okát elsősorban magamban keressem, hiszen tőlem örököl, lát, hall és les el mindent. Ismerjem a gyermekemet hiányosságait szeretetteljes kihívásnak és ne szégyennek érezzem, mert csak így tudom őt segíteni a kihívások nehézségeiben. A türelem és szeretetem mellé legyen kellő tapintatom is: fájdalom szerzésre nem szabad fájdalomszerzéssel, dacra dühvel, neveletlenségre gorombasággal, szívtelenségre hidegséggel válaszolnom. A hasonló csak fokozza a hasonlót. A szeretett: felold, a jóság: felemel, az öröm gyógyít. Tudjam legyőzni magam, amikor bálvány akarok lenni a saját otthonomban. Legyen elég bölcsességem, hogy el tudjam dönteni mi a hasznos és mi válik kárára. Legyen erőm megtagadni tőle a rossz dolgokat. Világosan, melegen, szívvel beszéljek gyermekemmel, ne használjak kaszárnya hangot és beszédet vele szemben.

Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok. -"

Nah!
Mostanra ennyi, Enéh felébredt! nem aludt 1 órát sem!:(

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Kép

Sziasztok!

Kati, nem semmi a külünbség!

De, hogy nehogy "rosszul" érezd magad, beszállok én is a pocakversenybe...

el sem hiszem :)

nagyon aranyosak a gyerkőcök!!!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Huh!

Rita!
És én még azt hittem, hogy nekem nagy volt a pocakom!
Ez mikori kép?

Kati!
Akartam még írni, hogy igazából nem vagyok Lost, (sem egyéb más sorozat) őrült. Ha az lennék, akkor tuti végig néztem volna az AXN-en a Lost-maratont, de hajnal 2-kor (2 résszel a vége előtt) feladtam! :lol: :lol: :lol:
Akkor se láttam az összes részt általában elfelejtettem, hogy épp megy, és szerintem, most se fogom, ugyanezért.
Majd ha kiadják a 3 évadot dvd-n! Jól megveszem, és talán nyugdíjas koromban lesz is időm megnézni.
Amúgy szülés előtt nem voltam egy nagy tv-néző, tekintve, hogy alíg voltam itthon, de akkor is inkább olvastam.

Nah! Most meg megyek, eltolom a biciklit! Mindenkinek szép álmokat, kellemes új hetet!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok Lányok!

Mekkora pocakok!!!! :roll:
Rita. a tiéd eddig a legnagyobb!!!! De Sancsi se panaszkodhat!!!!

És íme az Én Dávidos pocim!!!!
Kép
Én sehol nem vagyok hozzátok képest, bár hatalmasnak láttam Magam!!!
Ez nov 22.-én készült, és dec. 10.-én született meg Dávid!

Még jövök, csak felkelt a Drágám, a Fiúk már elindultak!!!

bogyo75

Ismét Itt!

Szilvi!
Remélem nagyon jól telt az osztálytalálkozó! Várjuk a beszámolót! :lol:

Nekünk a hétvégénk, megint nem úgy alakult, ahogy számítottam, bár ez nem baj!
Ugyanis a Drága férjuram, pénteken délután 4-kor közölte, hogy mindjárt ideér az anyukája, és Én a szülői után megyek Vele, és a kollégáival szülinapot, és egy baba születését ünnepelni!!! :lol: :roll:
Megint jót biliztunk!!! Hajnalba még elmentünk gyrost enni! :oops:
De az annyira finom volt!!!
Aztán szombaton, meg vasárnap lementünk ide a ligetbe, ahol lakunk, itt volt ilyen búcsú féleség! Dávid először ült "körhintában", amit annyira élvezett, hogy amikor kiszálltunk keserves sírásban tört ki!
Engem egy kisebb baleset is ért, ugyanis Ákival dodzsemeztem, és hátulról belénk jöttek, és úgy beütöttem a térdem, hogy be is lilult másnapra!!! :roll: Szegény Áki majdnemn sírva fakadt!!! :roll:
Volt mászófal, 3 féle nehézségi fallal, és Áki abból kettőre felbírt mászni! :lol: Most végre pókember lehetett!!! :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!!!

bogyo75

Jó reggelt!

Mi szombaton temetésen voltunk, mármint csak István, tegnap pedig focimeccsen és állatkertben!
Kriszta nagyon élvezte, szinte végig sétált, csak amikor a pónival találkoztunk a szabadban, akkor vette IStván ölbe, hoyg simogatni tudja vagy, ha jobban látott úgy bármit is. Olyan lelkesen ment mindig mellettünk, hogy, amikor egy adott pillanatban két mp-ignem figyeltünk rá, ő már pár méterre a járdától az avarban mászkált. De aztán megmaradt a sétányon végig!
Nem vol t túl nagy meleg, de azért lehetett csak blúzban sétálni. Én, mindenesetre, nagyon éreztem a lábaimban a sétát. Estére meg úgy megfájdult a derekam és annyira keményedett a pocim, hoyg 9-kor már én is lefeküdtem. Ma sem vagyok valami rózsás állapotban, úgyhogy, amikor Kriszta elalszik, én is megyek pihenni.
MA reggel fél 7-től fent van, most már el van csendesedve az ágyikójában. Az éjszaka is többször felsírt, engem hívott, de fél 5-kor, amikor muszáj volt kivennem, képzeljétek, elkezdett nekem dumálni, hoyg mammot (majmot), lolá (oroszlán). Jobbnak láttam nem szólni semmit, csak simogattam és nemsokára visszatettem az ágyába.
Úgy látszik, nagy hatással volt rá a tegnapi látogatás!

Nem semmi pocikat mutogattok itt, lányok! Az enyém a tieitekhez képest (Sancsi, Rita) elég kicsi volt, bár én azt is hatalmasnak éreztem! :roll:
Kép Kereken 41 hetes voltam itt, 2 nappal a szülés előtt.

Puszi mindenkinek és szép napot!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Hú lányok! Nektek tényleg nagy hasatok van, volt!
Nekem a Regivel nem volt nagy, legalábbis a méreteimhez képest, igaz Regi 37. hétre született.
Megpróbálok én is feltenni képet.

Az Osztálytali!
Nem bántam meg, hogy elmentem! Kb 14-en voltunk, és inkább azok jöttek el akikkel jóban voltam. Ez már önmagában is jó :lol: de nagyon jól éreztem magam!
Este küldött Zoli egy sms-t amikor Regi elaludt, így nem aggodtam, csak előtte egy picit.
Másnap meg mesélte Zoli, hogy amikor beszálltam az oszálytársam kocsijába, és Ő a Regivel nem jött utánam, akkor a Regi egy picit megszeppent. Kiabált utánam, hogy ÍÍÍÍÍÍ, de annyira, hogy még a cumika is kiesett a szájából. Jó hogy én nem láttam, mert nem mentem volna. De mire hazaértek már nem volt semmi baja, és minden simán ment.
Annyi üröm volt az örömben, hogy hazafele nekem kellet vezetnem, mert az osztálytársam mégis ugy döntött, hogy iszik, én meg nem ülök be senki mellé, ha tudom, hogy ivott.

Kép Ekkora hasam volt.

szirwen1

Sziasztok!

Sancsi:Valóban hatalmas volt a te pocakod is,na és a Ritáé az sem semmi,a Rita pocakjára emlékeztem hogy hatalmas volt.Eddig ti ketten vezettek.
Edit neked pont átlagos volt Krisztával.Bogyó neked is nagyon helyes pocakod volt Dáviddal.Szivi jó pici hasad volt,de az a lényeg,hogy szép egészséges kisbaba bujt ki abból a pocóbólis :lol:
Nagyon remélem,hogy most egy darabig nem nől a hasam,mert akkor a végére a derekam le fog szakadni.
Köszönöm a képeket nagyon jó volt nosztalgiázni. :)

Szilvi,látodnem volt semmi baj,még jó hogy elmentél az osztálytalálkozóra és jól érezted magad.

Bogyó,nektek is nagyon jól telt a hétvége,a kis balesetet eltekintve.Szegény fiad biztosan nagyon sajnálta hogy baleetet szenvedtél.

Na felébredt a lányom megyünk eszünk és irány a játszótér.

Puszi mindenkinek

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok!

Látom, gyűlnek itt a képek!

Kati!
Én a Brendonba (de szerintem a legtöbb kismama boltba lehet kapni) vettem ilyen hastartó pántot, sokat segített, nagyon jó volt.
Szerintem próbáld ki!

Edith!
Ha nálatok lehet kapni (miért nem lehetne), ajánlom neked is!

Bogyó, Edith!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat!
Nekünk elég mozgalmas hétvégénk volt! Szombaton autót néztünk, vasárnap Sanya dolgozott, és ma is autót néztünk.
Jó lenne, ha már vége lenne ennek az egész cécónak, kicsit fárasztó.
Vagy az utókereskedésekbe topogunk, vagy a netet bújjuk.

Hmmmm.....
Gyros! Pitában??? Nem is tudom, mikor ettem igazából olyat, általában tálat kérek, és a krumpli helyett is salátával.
Emlékszem, egyszer ingyen ettünk!
:lol: :lol:
A Pecsa mellett volt egy, és éjszaka ott ettünk. Voltunk vagy 8-an, és leültünk az asztalhoz. Szépen lassan mindenki kért, de nem kérték el az árát, biztos gondolták, fogyasztunk még.
Pár óra után felálltunk, és eljöttünk.
Mikor megkérdeztem hogy ki fizette ki a gyrosokat, senki nem jelentkezett!

Elin!
Milyen lett a pizza?
Azt is jó rég ettem! Nah! Majd ha megyünk Veszprémbe.

Most megyek, Enéhnek kell egy tiszta pelus.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok Lányok!

Edit
Hát a temetés soha nem jó, mégha nemis olyan közeli rokonról, vagy ismerősről van szó, akkor se :cry:
Az állatkert viszont tényleg klassz!!!
Nagy hatással lehetett Krisztára, ha még álmába vissza tért! Mondjuk úgy hallottam, hogy már az egész pici-ujszülött-babák is ujra álmodják a napjukat!!! :roll:

Szilvi!
Na ugye hogy nem volt semmi gond!!!! Örülök, hogy jól érezted Magad, és ujra tinivé váltál!!! :lol:

Elin
Sikerült a pizza?
Ti mit csináltatok hétvégén?

bogyo75

Sziasztok!
Állatkertbe én, én is, én is!!! Olyan jó lenne már elmenni…persze Lilcsi miatt. De nem csináltunk most semmit a hétvégén, csak punnyadtunk :oops: .
A pizza jól sikerült, csak kissé megégett az alja. Legközelebb okosabb leszek. Még a szószt is én csináltam rá. Amúgy Hawaii pizza volt :D .
Julcsi! Nem úgy csináltam, ahogy te írtad, hanem lángostésztából: se tej, se tojás benne. És az az igazi olasz tészta lett :P .

Sancsi! Te, mint sorstársam! Intézem a gyesemet. Vagyis intéztem volna. Ugyanis kiderült, hogy azt csak a tényleges munkábaállásom napjától igényelhetem. Most október 25-től már nem kapom a gyedet, utána december 31-ig csak a szabadságomat kaphatom, gyest mellette nem, és csak utána igényelhetem. Ez állítólag valami új rendelet, jogszabály, mittudom én…. Te mit tudsz erről? Neked is így mondták?
Mert a környezetemben még senki nem hallott ilyenről :shock: , de a munkaügyesünknél most volt egy munkajogász. Hívogattam egész délelőtt a MÁKot, de elérhetetlenek. Nyilván holnap délelőtt lepasszolom Lilcsit, elmegyek oda és kiseggelem a sort :evil: .

Tegnap megint cicáztunk. Most már konkretizálódott is a „dolog”, Marcinak hívják a jószágot. De nagyon huncutak voltak a gyerekek, ugyanis a macs Lilcsihez odament, hozzám meg nem.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Tegnap óta nem volt net, és most is csak úgy tudtam "beugrani", hoyg a párom meg "elugrott" valamiért a városba, és íyg kihasználom az alkalmat!

Nem tudom, mikor jövök, de hátha este sikerül. :)

Ja, Nóri, én nem is hallottam még, hoyg pizzába tejet és tojást tenni! :shock: Mi vasárnap ettünk. :D
Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Nóri!
Fogalmam sincs, hogy ez hogy működik, én még csak telefonon-neten konzultáltam 1-2 emberrel, mondták, ráérek bemenni majd december környékén. Az orvosit meg januárban kell csak intéznem.
Majd megkérdezem Sudit, ők is ebben a cipőben járnak, csak ők már a bölcsinél tartanak.

Ezt a "pizzatészta" receptet igazán leírhatnád! Még vagy 1000 éve gyúrtam utoljára pizzatésztát, de azóta se tudom hogy hogy kell, és a receptet is elkavartam.
Tudom, a neten van 1000 féle recept, de most kisakkozni, hogy melyik is a jó! Kössz, ahhoz se energiám, se időm nincs.

Jah! Mielőtt el nem felejtem!
Megint lehet szavazni Enéhre! Itt a link:
http://www.babaholmi.hu/index.php?todo= ... 3&lapoz=10
Jelenleg a 10. oldalon van, de remélem hamarosan előrébb kerül!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Ismét ittt....

Most csak magunkról írok, nézzétek el nekem! :)

Tegnap voltunk Krisztával játszóházban. Annyira élvezte a kiscsaj, hoyg csak na. Nekem is szimpatikus volt minden, és méghozzá nem is drága. Minden hétfőn és szerdán délután van.
Mondjuk én azt éreztem, hogy egy fél év a másfél és két éves gyerekek között, az hatalmas, sok szempontból.
Bár az óvónő, aki tartja megdicsérte Krisztát, hoyg legkisebb létére és első részvétele alkalmából milyen szépen alkalmazkodott. Játszott a gyerekekkel, nem nagyon voltak "ez az enyém" típusú problémák. Amihez még kicsi volt, és látszott, hogy első alkalmas, az a mondókázás-éneklés. A többiek már gondolom, ismerték a versikéket-énekeket, ezért is kötötte le őket jobban. Bár amikor Dombon törtük a diót, Kriszta is nagyon lelkesen csücsült, és kérte újból: ádió. (Ezt ismerte otthonról :) ) Szóval, nekem tetszett, Krisztának is, úgy láttam, még el-elmegyünk, amikor elég energiát érzek magamban is rá. :)
(Tegnap egy anyuka ott volt a 3 hetes babával. És én tartottam az ölemben. Olyan jó érzés volt! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: )

Szilvi, hát nem szerettem volna nálatok lenni a csoportban, mert akkor minket is kiosztottak volna, de szerencsére ez az óvónő nem olyan. És maga a mondókázás nem volt túl hosszú (10-15 perc) tekintve, hoyg a gyerekek max 2,5 évesek voltak!

NA, mentem...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Tegnap elvittem Jocit a fodrászhoz. Sokat nem vágattam a hajából, inkább csak igazítást kértem, de még így sem ment könnyen a dolog, mert egyfolytában izgett-mozgott. :lol:
Ma délelőtt újra voltunk a ringató-foglalkozáson és bár most sem akart semmi "feladatot" megcsinálni, hanem inkább ácsorgott és nézelődött fülig érő szájjal. Egy kislánnyal még barátkozott is egy kicsit. Most már kevesebben voltunk mint múltkor, mivel csoportbontás történt és így valóban sokkal jobban éreztük magunkat. Elég sok dalt és mondókát ismerek én is az ott elhangzottak közül, de azért akadnak számomra eddig ismeretlenek is, viszont egyet már azok közül is tudok is fejből. :D
Joci mostanra teljesen rászokott a napközbeni egyszeri alvásra, így aztán kevesebb szabadidőm van, mint eddig.
A legújabb mániája, hogy amire nincs szüksége, azt viszi a konyhába és bedobja a szemetesbe, legyen az játék vagy bármi egyéb. :shock: Nagyon kell rá figyelni.

Julcsi: Akkor áll a csütörtök 11 óra?

Edith: Örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat tegnap. Vannak már ötletek Mütyürke nevét illetően?

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Kati! GRATULÁLOK!!! TE voltál az 5000.!!! :lol: :lol: :lol:
A holnapi tali természetesen áll! Mostmárcsak egy cunami tudna eltántorítani!!! :lol: :lol: :lol:

A héten megint nem megyünk a zenebölcsibe, mert holnap lenne!
Na nem baj majd jövő héten! :wink:
Most nem írok túl sokat, mert várom a védőnőt, és addig még össze kell kapnom a lakást! :roll:

Tegnap voltam rendkívüli szülőin, ugyanis annyira rosszak lettek a gyerekek a 2. osztályra, hogy a tanárnő már nem bír velük! :oops:
Áki is már 2!!!!!!!! figyelmeztetőt hozott haza! :oops:
A másik dolog, meg a délutános tanár nem végzi jól a munkáját!!!
Erről később ujjabb szülői lesz, ahol ezt vele is tisztázzuk!

Ma Áki futóversenyre megy, diákolimpia lesz a kerületi iskolák között! Tavaly 4. lett a mezei futóversenyen! :lol:

Na megyek csinálom a dolgom!

Bocsi hogy most nem írok senkinek külön, de később pótolom ígérem! :wink: :lol:

Puszi!

bogyo75

Sziasztok!

Tegnap nem jöttem, mert olyan rossz hangulatom volt, és nem tudom, hogy mitöl.
Egész nap takarítottam, de csak azért, hogy v.hogy elteljen a nap, de persze ez sem segített. Az egész nap megállt, én meg alig vártam, hogy Zoli hazaérjen végre.

Ráadásul nálunk tegnap elmaradt a zenebölcsi, óvónéni almát ment szedni. Igen ez is fontos, de legalább lenne v.ki aki helyettesíti.
Szerettem volna Regit elvinni.
Itt nálunk van még 2 óvi ahol van ilyen foglalkoztatás, az egyikről az anyukák elég rossz véleménnyel vannak, a másikról még nem hallottam semmit. Ez elég messze van tölünk, de az após akar új kocsit, és a régit nekem akarja adni. Akkor majd elmegyek és megnézem, hogy milyen, mert azt másik ovónő tartja.

Cs.Kati! Edith!

Örülök, hogy a gyerköcöknek tetszett a müsor. A régi ovónő szerint nem baj ha "csak" passzivan figyel a gyerek, és nem csinálja a dolgokat, attol még ott van, és figyel, csak lehet, hogy mi nem vesszük észre. Attol még Ő is ugyanúgy fogja tudni, késöbb a feladatokat, mondokákat, csak lehet hogy nincs kedve mondani, vagy csinálni.
Öszintén megmondom, teljesen egyettértek vele, és Regi rá az élő példa. Csak akkor vesz részt aktívan a foglalkozáson, ha kedve van, de pontosan tudja, hogy mi után mi következik, és mit kell csinálnia.

szirwen1

Olive!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?