Sziasztok.
Ne hari, de nem győzöm írni, hogyha itthon van a férjem, jóval kevesebb az időm. Ma is velünk volt reggeltől délig, aztán elhúzott a garázsba bütykölni, így én voltam el a gyerekkel.
De most már alvás van...
Ja, nem én lettem a nyerő az állásra.
Sebaj, rám ezt osztotta a sors...
Száva, üdvözöllek én is. A lila csomagos Tescos pelenka szerintem is szuper, és ha még akciós is, akkor még olcsónak is mondható (nálunk pl. most egy csomag a legutóbb 1900 Ft alatt volt). Én a legutóbb Helen Harpert vettem, nekünk az is bevált, hozzáteszem, nekünk szinte egyik fenékalávalóval sem volt gondunk a balesetek terén.
Gab, akkor mostmár lesz Mesinek papucsa. Kivi vagyok, hogy ezek után az lesz-e számára a favorit, vagy marad az eddig bevált lábbeliknél.
Huh, hát pénteken itt is volt égszakadás. Jól el is áztam, mert rittig arra a napra volt jópár elintézendőm: posta, gyógyszertár, Petinek kajavásárlás. De késő délutánra már klasszisokkal jobb lett, ma is szép időnk volt.
A kép nagyon jó!
Hallod, ne aggódj, szerintem Lackóval semmi gond sincs, nem lehet mindenki mindenhol szószátyár. Tudom, nem egészen jó hasonlat, de ugye az én fiam még nem nagyon beszél (ma volt itt egy ismerős a kislányával, aki 6 héttel fiatalabb, mint Peti és ő már szépen mond ezt-azt), viszont nagyon értelmes. Ahogy a fejlesztő is írta, majd kialakul a dolog, erőltetni nem biztos, hogy jó.
Na igen, ezektől a kérdésektől én is félek már most...
Meteor, ez nagyon jó árú cipi! Én most a Corában néztem volna meg, amit láttam az újságjukban, de nem volt. Végül is, amit most használ Peti edzőcipőt, még jó...
Nekünk a tali inkább délelőtt lenne jó, mert ha azt nézem, elindulunk nyolc-fél kilenc táján, két órával később ott vagyunk, és ha ehhez még csak egy négy-ötórás beszélgetést számolok és a vissza két órát, akkor is öt körül érünk haza.
És ma jártatok elvben Szatymazon...akár még talizhattunk is volna.
Nekem a férjem beteg...jó volna, ha javulna, de tudom, hogy nem fog, és ahogy ismerem, képes lesz így elmenni vidékre dolgozni. ÁÁÁÁÁÁ.
Oriandy, óvónő szerintem sem kell, ha kell, majd játszunk mi a csemetékkel, de az eddigi talis tapasztalataim szerint igazából ahhoz mi sem kellünk, elvannak ők magukban.
Ja, én maszatoltam be ugye Peti tenyerét, de a képen látszik, hogy a lábamra is jutott a festékből. Mondjuk ez annak volt köszönhető, hogy csak kisméretű ecsetet találtam itthon, de aznap este vettünk két nagyobbat hasonló játékokhoz.
Amandi, gyógymanók elindulnak hozzád, de izibe! Mi már jól vagyunk, ugye Ferit leszámítva. Petinek ma már az orrát sem kellett leszívni. Most hét közepe óta adom neki a Béres cseppet...
Legó? Én még nem merem adni Petinek, félek, hogy lenyeli. Még a nagy építőkocka darabjait is csócsálja.
Márkhoz hasonlóan Peti is rugalmas, mondjuk tőle alvásidőben is el lehet indulni, és bealszik a kocsiban.
Wawel, gratula, egyelőre csak halkan.
Foghoz szintén gratula, látod, csak kibújt az a fránya fogacska...legalább később hullik ki.
Juca, ez jó: "minden szülő sasolna, hogy éppen hol zúz az övé, vagy ki zúzza az övét"
Egyébként Pil az eddigi talikat a kosdi plébániára szervezte, szerintem az egy szupi hely, imádták a gyerekek. Mondjuk Peti ott Macsek Andrisával karöltve a telefonszerelésbe merült bele.
Viera, hát a mindenért dicsérjünk számomra túlzás, persze, amiket példának írtál, azok nagyon jók!
Na igen, egyesek úgy gondolják, hogy az anyukáknak mindenre van ideje...még egy gyerek mellett is nehéz (legalábbis nekem az, pedig kéznél a segítség), nemhogy kettővel, vagy többel. Én nem tudom, hogy nekik nincs gyerekük???
Nem lehet, hogy nagy az avatar képed?
Én is szeretnék még egy babát, de a piszkos anyagiak...mondjuk ehhez kéne egy melóhely, ami oly távolinak tűnik, mint innen a Plútó.
Félóránként orrszívás?? Nem sok az egy kicsit? Én napjában max. 6X szívtam a gyerek orrát, mondjuk nekem az orvos napi öt alkalomról beszélt.
Kimenő? De jó neked...nekem csak hétközbeni nappali kimenőim vannak, amikor Peti dédizik. Hétvége az meg, ezt inkább hagyjuk. És erre mondja a férjem, ha muszáj lenne, akkor megoldaná! Kösz.
Na, ha elküldöm a hsz-t, én is rádkeresek az iwiwen.
Gombi, szuper, hogy jól vagytok! Van egy szegedi ismerősöm, aki nemrég írta meg, hogy babát vár, és két hét van köztetek.
Vicky, neked is üdv. Én mindig elcsodálkozom, hogy még ilyenkor is jönnek közénk...
Nekünk Hausemaister kenyérsütőnk van, én eddig háromszor sütöttem vele sima kenyeret, ez a legegyszerűbb fajta szerintem, de nekem bevált. Ja, és elsőre sikerült vele ehető betevő falatot csinálnom a füzetében leírt recept alapján, ami nálam nagy szó. (Jó, sima liszt és sikér helyett vettem kenyérlisztet, ennyi volt a változtatás.)
Marcy, én már régóta gondolkodtam ezen, és nagy felindulásomban kidúrtam a mindenes szekrényből egy ezeréves vízfestéket, elővettem az egyetlen meglevő ecsetünket, kis lavór víz, két rongy, és maszatoltunk.
Figyi, minden gyerek érik. Én látom Petin, hogy most is fejlődik, ugye nagyon sokáig nem ivott egyedül a cumisüvegből, mert lusta volt tartani, most meg már csak úgy a jó, ha ő fogja. Ennyi idő kellett neki erre, pedig mi azt gondolnánk, hogy nem nagy ügy egyedül fogni az üveget. Ugyanez van az evéssel is. Újabban ül az asztalnál, és szedi ki a kis katonákat a tányérjából és úgy eszik. Szóval fejlődik.
Kimike, Peti nyákoldásra Hedelix cseppet kap, ez borostyánkivonat. Jó mentolos az illata is, de a fiam bekapja a kanalat. Szegény már reggel jól lakik a cseppekkel (Hedelixből 15, C-vitaminból 10, Béres cseppből 5 és egy csepp Vigantol).
Ja, nálunk a leghatékonyabb orrváladékürítési technika, ha bömbizik a gyerek...de komolyan. Na jó, ezt nem vetem be szándékosan, de ha sír a drága, akkor ömlik az orrából, ami addig benne volt. Meg nálunk már fújja is, ha odateszem az orrához a zsepit, persze ez még nem az igazi, de jobb, mint a semmi.
Jó éjt.