Halihó!
Ma végre jó éjszakánk volt, szépen aludt a ded. Mondjuk nem volt vihar, nem adtam rá a vékony nyári hálózsákot se, csak a kedvenc takaróját, lehet, hogy ezért. Fogat nem látok a szájában, de tegnap koccant a halacska, amit rágcsált fürdéskor. Ez már jelent valamit?
Sokkal jobb kedvûek vagyunk mindketten kipihenten.
Tök jól eljátszott a szobájában, persze nem a játékaival, a vigantolos dobozzal, a porszívóval, a pelenkázó vödröt akarta kipakolni. És mászik!! Persze csak pár lépést, de már nem hason kúszik, hanem négykézláb halad, olyan édes. Pont 7 hónapos korára idõzítette a mutatványt
A Kismamában láttam, hogy a Brevi Star etetõszék lesz akciós a Megatoysban, ezt ismeri valaki? Meg a fajáróka is, de akkor lehet, hoyg ezt kihagyjuk, a hálósat nagyon utálja már, pedig régen elvolt benne.
kajálással is haladunk, eddig a brokkoli és az õszibarack nem nagyon jött be neki, a többibõl bármennyit megenne
A 190-es üvegest simán bevágja õ is. Ma csinálok neki csibihusit.
Gumicukor!
Ja, én nem ismertem ezt a módszert, lehet, hogy van benne valami. Szerencsére Gergõ jól elvolt a mi kezünkben is utána, akárhányszor vittük a vízbe.
Gratula az új mutatványokhoz. Mi részben üdülési csekkel voltunk a Kolpingban.
Kataa
Az én dokim se kérdez semmit, csak a vizsgálat és utána nekem kell kihúzni belõle mindent. És cipõvel jön be, no kézmosás, cigiszag, úgyhogy erõsen gondolkosom a cserén. Viszont szakmailag dícsérik. A védõnõ viszont mindig kikérdez, hogy miket csinál a baba.
Rit
Hú, de szigorú a párod
Nekem nagyon rosszul esne a kritika. Pedig nekem se a régi az alakom, mégha súlyra ugyanott is vagyok, de szerencsére férjnek tetszik. Persze õ nem egy soványság
Ági
Gratula a nõvéred babájához
Hú, de gyorsan született, hányadik baba? Nekem is gyorsan zajlottak a dolgok, mondták is a csecsemõsök, hogy a következõnél induljunk korábban
Manó
Gergõ is piperkõc, nézegeti magát a tükörben, pedig õ fiú
Ma már integetett õ is magának
Édes lehet a puszi a babának
Szilcsike
Jobbulást derékügyben
pusz
Judy és Gergõ, aki ma 7 hónapos