Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Probállak nyomon követni titeket de nem mindig sikerül. :oops:

Chesti,
Tündéri i kis lencsilány, nagyon tetszik a video :D .Nagyon ügyi vagy , hogy tudsz te ilyenenket csinálni? :roll:

Naposoldal,
Jaj de izgi már bármikor jöhet a kis Nóri. :lol:
Könnyü szülést kivánok neked! :wink:

Mamm,
Gratula a kis punishoz! :lol:

Nyunyi,
Nagyon sajnálom :cry:

Zsókuci,
Kicsit le vagyok maradva :oops: voltál már kivizsgáláson, ?

Na megyek mert ébredezik a szerelmem, ma nem tudtunk kimenni és nem alszik olyan jot mint szokott, imád a levegön lenni, ahogy kiérünk bedobja a szunyát és alszik mig haza nem jövünk.
puszi mindenkinek, és bocsi akiket kihagytam.
Rakok majd képeket.

Kép
bibike27

Nagyon tetszik a szönyegem
Kép

Anya megint jol megnevettetett
Kép

Séta után még mindig ko
Kép

Beszélgetek a napocskával
Kép

Anyával
Kép

Apával
Kép

Kép
bibike27

Sharon

de jó hogy jelentkeztél végre :D

Köszi amit írtál,megnyugtatott,hogy akkor ilyen tényleg előfordul.Bár Lippa is írta,hogy volt neki ilyen.Persze,a dokim is mondta,hogy nagyon komolyan kell venni,ha még ilyen történik.

Abszolút átérzem a problémádat,engem is tök idegesít,hogy mindenért szólnom kell,meg mindent más csinál helyettem és az nem olyan.De én már lekűzdöttem ezt.És látod,már Te is a 26-ik hétben vagy.....haladunk.

Hát az anyáknak meg ezek szerint tényleg semmi sem jó :x
KITARTÁS :!:

Bibike

puszillak :D

Bibarci

hívlak holnap :P :P :P

Kép
lukrécia

Bibike

egyszerre jöttek a képeid meg az írásom :D
De szuperek :D Főleg amin veletek együtt van a kicsi :D :D :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Lukrécia, jól megnevettettél, hogy az uradnak elment a magzatvize :lol: :lol: én meg arra keltem, hogy ezerrel ragadok, úgy folyik az előtejem, marha jó volt :oops:

Zsókuci, képet mindjárt dobok,tegnapi, úgyhogy elég friss :wink:

Benszike, pihizzgess, amíg nem jössz, addig is sok puszit küldök nektek!

Lippa, az tuti, hogy nekem is fájni fogh a szívem értük, de én is be fogom adni őket valószínűleg....ja, a múltkoriakra válaszolva, cukrom utcsóra 4,9 lett, ami tök szupi, és a lakást sajnos még nem tudtuk eladni, de 2 helyen is hirdetjük, mármint irodában.

puszi

Numa Kép

Kép
numato

Bibike olyan szépek vagytok együtt. :) Az a boldogság ami a képről lejön... :lol: :lol: Édeshusimusi Betti. :) és milyen szépen tartja magát hason.
Klipp 2 óra alatt meg van, ez annyit jelent, hogy mikor Nikit 8-kor lerakom, akkor garázdálkodom. :)

Mamm gratula a kis csajszihoz. :)
Hogy képzeltelek el? :) Mamisan a Mammból kiindulva. :)

Numa széééppp poci. :)

Luki apának elfolyt a magzatvize? :) Az sem egy rossz álom. :)

Sharon azt hiszem megértjük min mész át, és nem kell mentegetőznöd, mert nehezen viseled a fekvést. Már túl vagy a felén, nagyon ügyi vagy, ahogy Luki néni is. :)

Nyunyi :( Remélem azért maradsz itt, úgye?

Lippa fel voltál rá készülve, vagyis volt időd átgondolni? Néha nekünk nehezebben megy a váltás, mint a gyerekeknek. Azt hiszem érthető is a bölcsi tesó projekt mellett. :)
Tetszik nekik amugy? :)

Luki néni majd leadod ha már nem szoptatsz. Amit megkívánsz egyed. :) Fekvés mellett nemtom mit várnak tőled... Ne idegesítsd magad, örüljenek, hogy egy babuci van a pociban. :)

Estrella egyetértek dokival kapcsolatosan, Én is az ügyeletesnél szültem, viszont volt egy baromi jó fogadott szülésznőm. Ő ott volt velem amikor szükségem volt rá, de hagyott minket a férjemmel kettesben is.

Vicuska szívből kívánom, hogy mihamarabb rendeződjenek a dolgok otthon :!:
Gyere nyugodtan, öntsd ki a szíved, itt nyitott fülekre találsz, és te is megkönnyebbülsz.

Fiona urad tényleg tündéri. :) Élvezd ki, és nagyon vigyázz magadra. Ez amugy mit jelent pontosan, hogy fedi a méhszájat?

Bibar magatokról is írj ám. :)

Nah hát most ennyi. :) Velünk zajlanak a mindenapok, és beírtakoztam angolra megint. :) Szombat délelött "anyaidő" lesz. :)

Kép Kép Kép

chesti

Jó reggelt Kismamik!

Bibike,Chestike!

Köszike ,Drágák!!nagyon gyönyőrűek a lányok!!!! :P

Kicsi Fionám!

Nem kaptam pűt!!de sebaj!Helyzet a következő,tegnap szereztem a nőgyógyimtól este olyan tesztet amivel a korházakban nézik a hcg,reggel meg is csináltam sajna véres pisivel,mert megjött rendesen!!!--------------------- lett!! :cry: Ma nem is megyek be a bmc-be nemrég beszéltem Mártikával,hogy mi van ,és csak hétfön megyek be azt mondta jó hétfön várnak,és akkor tudok beszélni a dokival!!!Megyek inkább dolgozni,a hétfőm ugyis szabad!De ugyis ráveszem apát ,hogy mennyünk még a következő hónapba még egy inszemre!!! :wink: Ebben a hónapban meg hőmérőzők,aztán hátha,meg van mini mikroszkópom is!!majd sasolok!!!!Na medek mert Óviba kell vinni szerelmem,aztán nyitás 8 kor!!!!Majd jövök!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Itten vagyok csajok!!!!!!!
Mindjárt visszaolvasok!
4D-s UH!!!!!!!!!!!!
Szóval!A renitens gyerekeim itt is kitettek magukért ám!Nem mutatták meg magukat,csak félig Dóra az arcát!Fitos orr,pufi arc!A Balázsnak izmos a karja és hatalmas Bránermájszter figyel alatta,amit Dórám előszeretettel megmogyoróz!Már most egy kis qrva!De édesek voltak!Doki 30perc kűzdelem után feladsta,hogy az arcukról csináljon képet!Ja és ennyi idő alatt kb.6X változtattak helyet!
Dóra:1227gr Balázs 1182gr
Teljesen egyformán fejlődnek,ami kész csoda!A doki szerint jól tartom őket!Ha egyes babák lennének,akkor kb.3,5kg-an születnének meg!
Dórám állandóan Balázsom seggébe bújt vagy ütötte!Mit fog ez a kislány kint kapni Balázstól ha kibújnak!Ajajajj!Lesz ne mulass neki!
Sajna ezért nincs kép,de valahogy a dvd-ből megoldom!
Vendég

Benszikém!

Örülök,hogy minden okés a babókkal!!!!Lesz kint box ezek szerint!!!!! :lol: Majd ha tudsz dobj képet ha sikerül!!!!Pusszantlak! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Hát itten vónék!!!

Köszönöm az aggódásotokat édesek vagytok!!!!!!!Sajna ez a hidegfront a rengeteg keményedés és méhösszehúzódás meg a kölkök fordulgatása nem gyenge!De már pöcs kivan,ettől viszont lelkiismertefurdalásom lesz és a vége egy jó nagy bőgés!

Ja és Dórám nyaka köré tekerte a zsinórt,ami miatt úgy megijedtem,pedig mondták nem kell felesleges csak a szülésnél kell odafigyelni jobban a szívhangra!Köszi!Az UH után be is lázasodtam az idegességtől!

Na mindjárt írom a litániát nektek mindenkiről!
Vendég

Drága Lippa!
Köszi hogy dobtál rám egy sms-t!Édes vagy!
Chesti!
Gyönyörű még mindig ez a csaj és fantasztikus a videó!A vízben tartanak,de szoktunk lebegő lótusz ülésben is fetrengeni a víz tetején!Az nagyon jó!Már nem tudom mi lenne jobb császár vagy simaszülés!
Luki!
Anyukát tedd takarékra a súlyodat illetően!Most azért kűzdesz,hogy unokája legyen és ha ehhez az kell,hogy pár kilót felszedsz,akkor szarni rá!
Mondd apának hogy beszéljen sokat a babához és akkor nem menekül el a keze elől!
Mamm!
Nálunk apa csak hazaér és az ajtóból köszön,ezek már szétrúgnak benn mindent,annyira érzik a papájukat!Este ő altatja őket beszélgetéssel!Gratulálok a lánykádhoz és sajnálom ezt a szíves dolgozt,de sajna én nem tudok ehhez hozzászólni!
Zsókuci!
Köszi a pocidícsérőt!Most van egy állandóan ,mindenen sírós időszakom!Ha csak a nevükön szólítom őket válaszolnak,ettől meghatódom és törik a mécses!Tényleg jó az összhang a skacokkal !
Napcsi!
Mindjárt jön akis Napsugár!
Estrella!
Grat a jó uh-hoz!Nyugodtan ihatsz kamilla teát!
Nyunyika!
Nagyon sajnálom,de remélem nem adod fel!
Numa!
Azta mekkora pocak!Én kéthetente járok dokihoz!Már nekem is nyűgös minden és már nem is vezetek,mert akkor keményedek ezerrel!
Gabicsibe!
Hogy érzed magad?
Bibarka!
12kg?Úgyis lemegy rólad te nem az az asszonyos típus vagy és magas is vagy!
Baby!
Hát hatalmas gratula nektek!
Vicuska!
Sajnálom aférjeddel vbaló sztoridat!Én leüvöltöttem volna a haját az bizti!
Málna!
De jó,hogy minden ok volt az UH-n!
Fiona!
Pihi ezerrel,mert ez nem játék!
Sharon!
Örülök,hogy jobban vagy!Nagyon rossz a fekvés!Masszíroztasd apával a hátad!A szurkálás a méh növekedését jelenti!
Bibike!
Nagyon helyesek vagytok!
Vendég

http://www.babazo.hu/szakertok/20070312 ... sinor.html ez az egyik cikk, amit mondtam tegnap, de a másikat, ahol ennél magasabb %-ban írnak róla, nem lelem, szerintem ez is jó cikk. De ha megtalálom átküldöm, az egy angol cikk.
torolve_20130114141731

Benszi, ez neked ment, csak a nevet hagytam le.. :lol:
elég lassan nyitja meg a linket. :roll:
torolve_20130114141731

Sziasztok

Numato,
Nagyon szép a pocid. :D

Chesti,
Video tanfolyamot nem inditasz? Olyan ügyi vagy, szivesen megtanulnám. :wink:
Niki egyszerüen gyönyörü, annyira édes , puszi nektek. :lol:

Benszi,
Örülök hogy minden rendben a lurkokkal, és ne idegeskedj.
Ez a hülye front vigyázz magatokra.

Lukrécia
Puszillak titeket :lol:

Kép
bibike27

Sziasztok!

Bibike és Chesti! Gyönyörűek a lányaitok!!

Benszi, olyan jót nevettem a 4D-s sztoridon. "Bránermájszter" :lol:

Numato, Neked így folyik az előtejed? Nálam semmi nincs. Csak óriási és sötét mellbimbó. Múltkor poénkodtam, hogy olyan mint egy szelet párizsi...az a baj, hogy pici cicim van és most szinte csak egy óriási bimbiből áll...elég rusnya, de ha sok tejcit ad, akkor nem baj!!

Sharon, átérzem, én a 12. heti vérzés óta itthon vagyok, mindenki azt képzeli milyen háváj, pedig írtó sz@r is tud lenni.

Tegnap óta javul a dolog a férjemmel. De meg kell nevelnem, úgy látom!! :x

Ma megyek kozmetikushoz, és megbeszéltem vele, hogy leszedjük "ott" is...egyszerűen ez a tükrös-borotválós dolog nem megy. Biztos fájni fog!!! :lol:
Micsoda hírek, ugye? :twisted:
vicuska2007

Sziasztok!

Máté az ölemben, rövid leszek....

LOMBIK-BABA TALÁLKOZÓRA KI JÖN HOLNAP???????

LIPPA, írtál helyszínt a múltkor, de nem mentettem le. :oops: Kérem szépen újra.

Kép
Kép
share

Sziasztok! :)

Hát úgy döntöttem indítok egy tanfolyamot klipp készitésről, mert nagyon sokan jelezték, hogy szívesen megtanulnák :)
Körvonalazodnak a gondolatok, honlapot tervezünk neki. Szóval készüljetek. :)

Share Mi megyünk holnap! :)

chesti

Vicuska!
Hát van zacsi a kölök alatt rendesen az bizti! :lol: Az lesz a lányok szíve!! :oops: :lol: Nevelgesd csak az uradat!Én már nem tudom lerántani a bundámat,mert beszarok annyira fájdalmas!Úgyhogy mindenhol a borotva marad!Amit kikoptattam gyantával,azt egy terhesség alatt visszaszerzem!
Bibike!
Édes vagy csak ez a front menne már el és Alonso nyerné már meg a Forma1-et! :lol:
Vikkata!
Köszönöm!
Vendég

Sziasztok!

Mot most hívott, h ők is jönnek holnap.

chesti

Máté elaludt.

Úgy néz ki, hogy mi is megyünk holnap. Reszkessetek! :wink:

Köszönöm mindenkinek az együttérző szavakat! Nagyon jólesett. Nem tudom még, hogy lesz tovább. Egyelőre sodródom az árral, Máté megteremti a mindennapi elfoglaltságomat, nem hagy időt arra, hogy túl sokat morfondírozzak.

Fekvésre kényszerített kismamik: használjátok ki, hogy feküdhettek, pihenhettek, alhattok! Gondoljatok arra, hogy a baba megszületése után erre csak korlátozottan lesz lehetőség.
Én úgy mentem szülni, hogy nem pihentem meg előtte, amikor hazajöttük a kórházból ki voltam készülve, hónapok kellettek, mire összeszedtem magam. Ez rossz példa, nehogy kövessétek! :?

MEgyek házimunkázni, mert az utóbbi hetekben minden elmaradt. Egyszer majdcsak utolérem magam. Legkésőbb, ha Máté ovis lesz. :wink: :roll:

TALI:
Lippa
Chesti
Mot
Share
Tessék frissíteni :!:

Puszi! :lol:

Kép
Kép
share

Sharon örülök,hogy jól vagy a körülményekhez képest.Nagyon nehéz lehet végig feküdni egy terhességet,úgyhogy le a kalappal előtted és Luki előtt!

Bibike nagyon szépek Vagytok :D .Csajoknak is van ilyen body-ja :wink: .

Numa hát nem semmi a Te pocakod sem :o .Örülök,hogy jó a cukrod :) .Drukkolok,hogy mielőbb el tudjátok adni a lakást.Igazából azért döntöttem úgy,hogy megpróbálkozunk a bölcsivel,mert sajna tudomásul kell vennem,hogy én már kevés vagyok Nekik :cry: .

Chestike nagyon sokat gondolkoztam rajta,csak mivel már nem volt hely a bölcsikben,már rég nem foglalkoztam a dologgal.Most ez a lehetőség hirtelen adódott,így még fel sem fogtam az egészet teljesen.Még nem tudom,hogy tetszeni fog-e Nekik,mert még nem voltak bent,viszont Anyuék szomszédjában van egy magánbölcsi,ahova átmehettek játszani v.melyik délelőtt.Sajnos azt kellett tapasztalnom,hogy észre sem vették,amikor ott hagytam Őket :roll: .
Holnap akkor találkozunk,majd hívlak :wink: .
Ja és természetesen Niki gyönyörű mint mindig :D !

Benszike millió puszi Neked!Ma már jobb egy kicsit a helyzet?Én már teljesen megőrülök ettől az esőtől,meg attól,hogy folyamatosan le kell rohangálnom a Csajokért az udvarra,mert természetesen Őket nem zavarja ez az idő sem a motorozásban :shock: !

Share örülök,hogy jöttök holnap.Hajógyári sziget Ladik csárda a cím
és 10-14 h-ig tart.Elküldöm a számom privibe és akkor majd tudjuk keresni egymást.

Mindenkinek sok puszi!

Lippa

lippa

Lippa, köszi! :)

Kép

Kép
Kép
share

Helló!

Babynek sikerült, már látni a petezsákot!!!!
most nagyon izgul, hogy legyen szívhang!

Ballagyo! mi van veled!!!! írj! izgulok!
málna79

Jaj de jó hírek Babyról,még a hideg is kirázott :D .Ha beszélsz Baby-val Málna,kérlek mondd meg Neki,hogy nagy-nagy gratula!

Share nagyon helyes Máté,végre holnap élőben is láthatom majd :D !

Lippa

lippa

Benszikém
nem semmi vagy :P :P :P ezek a gyerköcök meg cukik lehettek a 4d-én,azért van jó kép?mert azt kérünk ám :P :P

Chesti
gyönyörü a csajszika :P :P velem most nem történt semmi különös,ma voltam védönéninél,hallottam a szivhangot,nagyon jó volt :P :P hétfön megyek uh-ra :P :P ebben az utcsó honapban 5!!!!! kilót hiztam a 2 megengedett helyett,nagyon büszke vagyok magamra :wink: :wink: a tanfolyam jó ötlet,kiváncsian várjuk :oops: :oops:

Bibike
nagyon jó képeket raktál fel,gyönyörü a kiscsaj :P :P

Share
nagyon kis huncut mosolya van a kis Máténak 8) 8)

Lippa
nem semmi hopgy bekerültetek,a mi bölcsinkbe 2 évet kell várni,tehát ha megszületik már be is kell iratni :oops: :oops: olyan helyhiány van/mondjuk én nem akarom majd/remélem közbe jön a második babó is :oops: :oops:

Luki
elküldtem a levelet,kiváncsi vagyok mi lesz,majd holnap felolvasom mit irtam :oops: :oops: remélem nem leszel szarul :oops: :oops: kitartás jövö héten megint megyek :P :P :P

bibar

Baby
elfelejtettem az elöbb,nagy gratula a petezsákhoz,végre valaki megtörte a sikertelen szériát,remélem a többiek is követnek majd :P :P

Gabicsibe
ez rád vonatkozik :wink: :wink:

bibar

Kép

Kép

A 4d-n Dóra van a 2D-n meg Balázs nyomja szellemesbe!
Ezeket a képeket kaptuk,de majd dvd-ről cserkészünk!

Lippa!
Arany drágákat miért zavarná az eső,sőt,hát ott lehet igazán koszosnak lenni és rosszalkodni!Ma már jobb a lelkem is meg a pocak is egy pötit!
Bibarka!
Reméljük nem víz az az 5kg az egy hónap alatt!Amíg csak a nasi az nem baj!
Vendég

Benszikém
nagyon cuki Dóra baba fülikéje,kicsit szégyenlös ugy látom :P Balázska meg hát nagyon formás :P :P én is remélem hogy nem viz,de az már látszódna valahogy nem?jaj be vagyok ám tojva,valszinű jövö héten lesz a cukor is :oops: :oops: mondjuk én nagyon sokkalom ezt az 5 kg,azért ennyit nam zabálok :shock: :shock: :shock:

bibar

Bibarka!
Köszi!Állítólag a védőnőm szerint rajtam is van 3-4kg víz!Sajna tudunk ennyit enni,mert én most 16-17kg-nál tartok!Hát karcolni fogom a 25-öt az bizti!Reméljük a cukroddal nem lesz semmi baj!Zsemlés cukor vizit lesz?
Vendég

www.ladikcsarda.hu

Bibar, köszi! :lol: Cukorhoz drukkolok! ilyenkor lehet ám ugrás is, hiszen gőzerővel nő a bébi, az sem mindegy voltál-e wc-n előtt v. sem.

Benszi, klasszak a srácaid. :wink: Még szellemesben is. Mi is jó képeket szedtünk le dvd-ről, hajrá!

Lippa, Mátét holnap nem felejtjük itthon. :wink:
Kérdés: a Mozaik utcai hídról hogyna jutunk el a Ladik Csárdához?

Baby-nak gratulálok!

Bölcsi: nálunk nem kell várni. Hja, tanyán... :wink: :wink:

Kép
Kép
share

Málna

Juhéjj :lol: Mondd meg Babynek hogy nagyon szurkolunk :lol: :lol:

Chesti

én is beiratkoznék a tanfolyásra :D
Csillagszem gyönyörűűűű. :P

Share

én kipihenem magam,nekem már felüdülés lesz egy kicsit pörögni :D :wink:
Jó szórakozást holnapra :D Lippa,Chesti-nektek is :D

Bibarci

na,kíváncsi vagyok a levélre.Majd kitárgyaljuk 8)

Benszi

cukik a képek :D Képzeld nekem most nem tett be az esős idő,úgy látszik nekem csak ha hideggel is társul,akkor gáz.Azért visszajött a hányingerem,bizti ami bizti,nehogy már jó legyen.... :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Bibarkám

a szöveg csak véletlenül lett fekete,csak a neved akartam... :oops:

Kép
lukrécia

Share
sajna még vc-én is voltam elötte :oops: :oops: :oops: képzeld ha nem akkor mennyi lett volna :shock: :shock:

Benszi
25 nekem is lesz simán,de gondold végig hogy nekem csak 1 baby van a pocakban :shock: :shock: neked 2-vel az szuper szerintem.hát a viz az nem jo,de kibirjuk :oops: :oops:
még nem tudom milyen vizsgálat lesz,hétfőn az uh-án kiderül :oops:

Luki
tudom hogy imádsz,nem kell mentegetőznöd :lol: :lol: tök szupi idő lett mostanra,süt a nap és meleg is van :lol: ma bőrig áztam a védönötől hazafelé :evil:

Zsókuci
raktál már fel esküvöi képeket???a kutyikáid imádnivalóak :P :P

bibar

Helló lányzók!
Este jövök hosszabban, most csak egy kis Babys kiegészítés:
Zsókuci, Babynkat azért még ne írd be a táblába. Málnácska picit pletykás volt Bár az is lehet, hogy Baby neki megengedte, hogy elmondja, nekem nem... Ott voltam ma Vele, visszamentem, mikor felhívott és megtudtam, hogy nem kísérte el senki. Szóval ő 10 nap múlva szerette volna Veletek közölni a hírt, ha már hallotta a szívhangot. Szerintem tartsuk tiszteletben a kérését. Ismeritek :wink: Egyébként még így is tiszta para. Nem győztem nyugtatgatni.

Pusszantás, este jövök és visszaolvasok.
süni76

Na, látom nem pörögtök annyira, mint a "még-babátlan" topik :wink:
Jó szórakozást holnapra a lombikbabás találkozóra. Várjuk az élménybeszámolót!

Babák továbbra is gyönyörűek.

Szerintem se nagyon foglalkozzatok a + kilókkal. Vigyázzatok magatokra, legyenek egészségesek a gyerkőcök a többi nem számít. Szülés után úgyis lemegy a felesleg. :wink:

Pusszantás mindenkinek! Ágyhozkötöttekenk meg kitartás!

Ja, Nekem jövő szerda magasságában meglesz a leszívás :D
süni76

Sünike
hú de jó,akkor nemsokára te is kismama leszel,nagyon drukkolok neked :P :P Babynek meg igaza van,én is ugy izgultam annó lesz e a petezsákocskámban valaki :oops: :oops: drukkolok neki

bibar

Lányok,

andristopik :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Na, itt vagyok ám én is, csak sok volt a meló, meg – ugye – voltak nemesebb feladataim is :D

Fiona,
Örülök, hogy rendben volt Kismuksóval az UH-n! :D
Kérlek, viszont nagyon szigorúan tartsd be az orvos utasításait! Ne emelj, és tényleg semmi megerőltetés! Nehogy baj legyen, annyit nem ér semmi!!!
Vigyázz magatokra! :D

Lippa,
Nahát, lesz 2 kis bölcsised? :lol: Biztos tök jól ellesznek ott! A tesó projektre meg úgyis jobb talán, ha ott lesznek! :wink: Gondolom, hogy azért nem esett jól, hogy észre sem vették, hogy nem vagy ott :roll:

Sharon,
Örülök nagyon, hogy jelentkeztél! Gondolom, hogy nagyon szenvedsz ettől a sok fekvéstől :? Kitartás!!! És azért ha esetleg Apa lefotóz, akkor dobj egy pociképet :wink:
Annak is örülök, hogy nem keményedsz, a szurkálás meg tényleg lehet attól, hogy alakul odabent minden! Próbálj nyugodt maradni! Puszi!

Bibike,
De édes vagy, miket észben nem tartasz … Öööö….szóval… izéé….:oops: :oops: nem… még nem voltam. De megyek :D Valamikor :D Hehe. Na jó, tényleg fogok menni hamarosan újabb vérvételre, hátha már jó lett a vérképem :roll:
Annyira tüneményes a kiscsajszid, megzabálom! :D:D Helyesek vagytok együtt is, és az Apás kép is nagyon jó!!! :D:D

Numa,
Csodaszép a pocakod! :D:D Gratulálok a szuper cukoreredményhez!! :D

Chesti,
Hm, engem is érdekel ám az „oktatás” :D:D:D
Édesek a Nikis képek, hihetetlen, hogy nemsokára egy éves!! :shock:

Benszi,
Örülök, hogy jól vannak a gyerekek odabent! Jók a képek! :D:D

Vicuska,
Megkínzott a kozmetikus? :roll:

Share,
Édes nagyon Máté! :D:D:D:D

Málna,
Nagyon köszi a híreket! Gratulálok Baby-nek! :D:D:D:D Várjuk ide! :wink:

Bibarci,
:shock: Ez tényleg elég soknak hangzik 1 hónap alatt! :roll: Na nem baj, majd lemegy :wink: :lol: Még nem tettem fel képeket, megpróbálok hétvégén arról is, meg szerintem a mi esküvőnkről is teszek majd fel :wink:

Süni,
OK, nem teszem még bele Baby-t, majd csak ha személyesen bejelentkezik – én amúgy is csak akkor szoktam :wink:

Na lépek, mert Zozónak is lassan kell a gép, és még a sima topikba is írni szeretnék :wink:
Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Jucis hírek: :D:D

Sziasztok!

Liló 1990 g, holnap kiteszik kiskocsiba és végre próbálkozhatunk a szopival. Dorka 1820 g, mindkét gyerkőcöt én cumiztatom már.
Dorka lesz a jobb evő, de lassan Lilus is rájön, hogy nem olyan rossz dolog ez.
Dorka kamratágulata kisebb lett :D viszont van egy ciszta a kobakjában, de amiatt állítólag nem kell aggódni :shock: én már mindenen aggódom :roll:
Tegnap elhatároztam, hogy két hét múlva itthon leszünk, doki még nem tudja :wink:
Hazajöttem babaruhát, ágyneműt mosni :D

Puszi, délután még leszek!

Judit

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk!

Szóval, sajna az van hogy Apát leterítette a getha, 2 napja lázas, Rékát óvjuk amennyire tudjuk, szegény Apa kiköltözött a nappaliba. Komolyan mondom sírni tudnék, mert annyira el szerettem volna menni a lombik talira, olyan jó lett volna megmutatni Koncnak és Kanyó doktornőnek a "művüket".Ami megjegyzem pont egy évvel ezelőtt foggant :D

Talisok! Érezzétek jól magatokat, és meséljetek milyen volt!!!!

Chesti drága!
A videó tanfolyam engem is nagyon érdekelne, és nagyon drága vagy ha segítesz nekünk. Én elkezdtem már Rékusról valamit, de Power Pointban, az meg azért nem olyan jó.

Nagyon sok puszi Nektek!!!!Mennem kell, felébred a babóca.

lanett

No, csak egy gyors helyzetjelentés :oops: :oops:

Egyben vagyunk még, én hétfőre tervezem a nagy napot :lol: :lol:

Úgy döntöttem, hogy a sok pörgés után ezt a hétvégét a pihenésnek, ráhangolódásnak szentelem...
Megyünk is anyóskámhoz ebédelni, így még főznöm sem kell :P

Jajj, én úgy örülök Babykének, még ha nem is szabad tudni...
Azért még jövök szülés előtt, jó?

Puszi nektek!

KépKép
naposoldal

Jesszus, ez biztos az én vonalzóm, csajok? :roll: :shock: 8) :oops:

KépKép
naposoldal

Napcsi
ma gondoltam rád :oops: :oops: ez bizony a te vonalzód :lol: :lol: :lol: kiváncsi vagyok mikor érkezik a babó,jól teszed hogy pihizel,jövö héttől már ugysem sokat fogsz :wink: :wink: jó lenne ha mindennap irnál most már,ne kelljen annyira izgulnunk :P :P gondolok rád sokat :P

bibar

Lanett,
Jobbulást Apának!!!

Napcsikám,
Bizony-bizony, az a te vonalzód :D Édes vagy! Helyes, pihizz is kicsit, aztán egy darabig úgysem lesz rá lehetőséged :wink: :lol

Kép

Kép
zsókuci

Bibarci,
Te jól vagy? :D Olivér már nagyokat rúg? :D

Kép

Kép
zsókuci

Szijjasztok Kismamik!!!

Benszike!

Édesek a babók!!! :P

Kicsi Naposoldalam!!!

Biza mindjárt baba születik ahogy a vónalzód is mutattja!!!!édes anyuci leszel!!!!!!!!!!!!!! :P pihhikézzél Kicsikém,amig még lehet!!!Pusszantlak!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Napcsi :D

dejóóóóóó
Olyan izgi :D És majd utána légyszi írd le,hogy nem fájt,meg ilyenek.... :oops: :D

Bibarci

olyan drága férjecskéd van,hihetetlen :P

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Visszaolvasni sajnos nincs időm, remélem Mindenki jól van.
Mi is alakulunk :lol:
Csajok egyre szebbek és ügyesednek evésben is.

Sokat gondolok ám rátok!

Puszi!

Judit

jucicuki

Drága Kicsi Jucikám!!!!!

Ennek nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagy nagy ölelést nektek!!!!!!Nagyon gyönyőrűek a babák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Minden nap nézem az oldalatokat és ámulok bámulok,Kicsi fiam is megjegyezte milyen szép babák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lukikám
tudom,azért választottam :P :P és ha tudnád hogy ma csak miattad bejött velem az auchanba,hogy vegyünk nektek bodyt,de sajna most nem volt olyan :cry: :cry: de fogsz kapni ne félj :P :P

Juci
örülök hogy jól vagytok és alakultok,csak igy tovább :P :P

Zsókuci
mi jól vagyunk,vannak napok amikor nagyon aktiv,vannak napok amikor szuszókázik a drága sokat,de minden oké/kopp-kopp-kopp/várom a képeket :lol: :lol:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?