Naszal...tegnap elciciztettem eccem babómat, aztán én is elpunnyadtam
Szóval a 3 kg-os "határérték" csak egyéni megfigyeléseim eredménye, áltudományos magyarázat
De akárkit megkérdeztem, még mindenkinél bejött
Én is kettőötvennel születtem, oszt jómegsokszoroztam azóta a súlyomat
Namindegy, nekem ez egyfajta babona. De nem szentírás
Szilbee, pedig Máté Péter megérdemelné, hogy szeresd
Azóta se termett ekkora tehetséget a magyar zeneipar
Émmeg nem hallgattam semmit szüleimmel, magamtól orientálódtam a keményebb mjúzik felé
Amúgy sokmindent meghallgatok, még disco számokból is imádok 1-2-t...és...égessenek meg érte, de a jazz-t ki nem állhatom...
Nah, a lényeg, hogy bízom gyermekem józan ítélőképességében, és ha lesz is néhány zenei botlása, csak rájön majd, hogy mi a jó
Fúú, édes "kis" húsgombóc volt Levente
Dearanyos!
Jóslófájás: nekem először télleg olyan volt, mint a menzis fájás (éjjel jött, és kb. félórán keresztül tartott...aztán 1-2 óra szünet után újra), de aztán (1 nap után) már inkább olyasmi, mint az aranyeres
De sztem az már a vajúdós fájás eleje lehetett... Úgyhogy asszem az első igazi fájásokat én nem is görcsnek, hanem nyilalásnak éreztem...igen, belenyilalt a pocak aljába, és vagy fél percen keresztül úgy is maradt... jajdekellemesvolt az utána következőkhöz képest!
Nah, felpankálódtam, meg is nézem minjánt a szülésünket
Dorka, nemazééé
Mjúzikel? A Jézus Krisztus Szupersztárt szeressem
Az eredetit...
Annalucusnak nem nézték a vérét...legalábbis nemtok róla, és a kiskönyvbe sincs beírva...
Tegnap mértem Bogyómat, 6410g. Ma délelőtt meg voltunk ösmét a kardiológus dokinőnél (Jakab felesége), hát az a valami, ami nyitva volt 3 hónapja, még mindig nyitva van...de állítólag nem baj. Félév múlva újra mehetünk megnézetni
Jaigen, Dorka...nem szimmetrikusak a combredők? Mármint a hurkácskák?!... Ebből lehet ortopéd problémára következtetni?!
Nekünk se szimmetrikus... De az ortopéd dokibácsi nem mondott semmit a vizsgálaton ezzel kapcsolatban...
Másik kismamánk merre kószál? És Elin??