Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok

Ildi
Hát továbbra sincs időm írni Levi mellett. :( :wink:
Nati története nem semmi, de örülök, hogy jól alakult a történet vége. :D

Buliba benne vagyok, de csak ha nem este 8-kor kezdődik, mert 1 óra múlva indulni kell haza, hogy elérjem az utolsó járművet. De ha Anna engem is bevállal az Ildi mellé, akkor mehet a buli reggelig. :wink: :lol: :lol:

Anna????????? Nem kötelező, nyugodtan mondjál nemet. :wink: :lol:

Levi tegnapi beszólása. Itt volt a barátnőm, neki ülünk a vacsinak és megkérdezem a Mónit, hogy mit iszol sört vagy ücsit? Erre Levi rám néz ,és rávágja ,hogy sört. :lol: :lol: :lol: Azt hittem megzabálom.

Melitta
Nem tudom a számod. :( Jól haladtok? :wink:

Lidke
Jöhetnek a képek és a szöveg. Olyan jó olvasni rólatok. Olyan jó, mert már át tudjuk élni. :D

Olgo
Nagy szerencséd van hogy nem vagy rosszul. Tényleg rendes tesó. :D

Angi
Jó bulizást a lagzira. :D

Na akkor egy időpont a talira???? Mondjuk 2-án kedden????? :?: :?:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Bocsi, későn van, csak egy kép Tünciről, külön kérésre és egyébként is:

Tündi és a Balázska szerelme: (sajnos nem igazán látszik a 12 fogas vigyor)
Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Nem tudom, mikor tudok legközelebb jönni, Apósnál nincs net. :( Most ülésezünk.

Melitta!
Csak kíváncsi voltam, mit ápolsz négykézláb! Nagyon szép a hajópadló, Anyuméknál is az van, de borzasztó kényes. Még a Keve műanyag játékai is karcolásokat, lyukakat csinálnak rajta. Azért nem akarom a kedved elvenni! :oops:

Vali!
Az Anyuci nálunk is igen nehezen ment! Még most is csak "Anyinyi" vagyok. :roll: Bezzeg azt mondja, hogy "éenkóbász" (éhenkórász). :lol:
Alízka lázát sajnálom, remélem, azóta jobb. A Szent Imrés topikon pont a napokban olvastam, hogy néhány baba belázasodott a 18 hóstól, pedig előtte semmitől.

Ildi!
Bálint Mihály a dokim. Ő a két idősebb Bálint egyike.

Edit!
Sörözős fiad naaaagyon édi lehetett!!! :lol:

Livi!
Tündi + szerelme: :D :D :D
Majd én is dobok képeket Kevéről meg a nőjéről. Azért egy sokfogas közeli jöhetne!

Majd igyekszem jönni.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Lidke: Kevét is nála szülted? Én kétszer szültem vele, és ha lesz Négyeske, őt is nála tervezem :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó estét!
Cory,
és lesz négyeske? :wink:
Lidke,
ez a gázvezeték dolog hihetelen. :twisted: Kitatást apósnál! Tök jó, hogy így ficánkol a bébid. Lidi a Kisvakondban lévő "dalokat" lálálázza.
Babetta,
jó ez a sör beszólás. Szerintem kedd Esztinek még nem jó.
Ildi,
akkor öröm az ürömben, hogy a cumileszoktatás letudva.
Vali mami,
hogy van Alíz? Jobbulást neki!Remélem "csak" az oltás miatt van. Lidi egyébként még nem alkot mondatokat, mint Zazi és Keve. Szavakat mondogat. A mai legújabb, hogy "pomjas" (szomjas).
Livi,
arik a kis szerelmesek. :)

Mindenkinek jó 7végét, holnap bizti nem jövök. Tessék írni!!
Puszi
angi79

Angi: szerintem lesz ;)

Lizinek is van szerelme:

Kép

cory
Budapest

Sziasztok :)
Olgo :)
Azért ez nagyon szép teljesítmény 52-ből a 10.-nek lenni! Büszke lehetsz magadra!
Örülök, hogy ilyen jó gyerkőceid vannak :D
Köszi a gratulációt :) Távoktatáson tanulok, de így is sokat kell bejárni :?

Melitta :)
Zazi szövege eszméletlen :lol:

Angi :)
Tanulás??? Nehezen. Elég kevés időm van tanulni :( Olyan holtkóros vagyok a Pocaklakó miatt, hogy képtelen vagyok ébren maradni, míg Peti alszik. Remélem ez azért hamarosan jobb lesz és újra fogok tudni éjszakázni :)
Petka már újra kapja a Vigantolt szeptember eleje óta :) Bár a védőnő azt mondta, hogy

Ildi :)
Örülök, hogy minden rendben Nasa cicával :) Azért gondolom nem ilyen drasztikus módszerrel akartad leszoktatni a cumiról
Tali részemről rendben :D Gyakorlatilag bármely hétköznap :)
Akkor levonom a konzekvenciát:
Az első gyerekes anyukáknak rengeteg idejük van az egy szem gyermekükkel foglalkozni, ezért beszélnek már korán :D
A második-harmadik gyerkőcöknek már sanyarú sorsuk van és csak ami rájuk ragad azt tanulják meg :D

Lidke :)
Azért ez eszméletlen! Nem normálisak, hogy pont most találják ki a gázvezeték felújítását, gondolom nyáron sokkal bonyolultabb lett volna
Örülök, hogy minden rendben volt az uh-n és hogy ilyen klassz dokid van :) Ez nagyon fontos! Gratula a mocorgáshoz :) Már én is alig várom :)
Keve szövege is nagyon édi :)

Vali :)
A láz lehet az oltástól, legalábbis remélem attól van és nem kapott el valamit :)

Edit :)
Persze, hogy bevállallak téged is és haza szállítalak Ildivel együtt :D
Levi szövegén kifeküdtem :lol: :lol: :lol:

Livi :)
Édesek a gyerköcök :)

Cory :)
Ti már a négyeskét tervezitek :wink:
Aliz nagyon hasonlít rád :)

Na megyek aludni, mert hulla vagyok :)
Szép álmokat!

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska:
mit mondott a védönő?? :D (mert azt mondta, hogy... ?? ) :)

Lidke:
nagyon örülök, hogy ilyen jól bírod!!!!

Nekem is mindegy a tali időpontja!!!
Mondjuk október 10. szerda???? este...

Aki eddig jön:
Ildi
Vali
Edit
Annácska
Angi
Eszti
Vokeszti
Én

Foglaljunk majd valahol asztalt??? és hol???

Bettina is már egész jól beszél, már birtokos esetet is mond :) : anyáé, apáé, Dodóé...

Viszont semmiféle szerelmek nincsenek kilátásban egyik lányomnál se... :lol: :wink:

Cory:
nagyon bátor csaj vagy!!!! négyeske... 8)

Edit:
Levi már igazi férfi :lol:

Most a két kisebb taknyos, szeritem Dorina hozta az oviból, de más bajuk nincs.

Nem is meséltem, hogy Bettina mostanában nem akar elaludni este, eddig betettem az ágyába, aztán aludt. Most ki akar jönni, vagy ott kell lenni mellette.
Anita: Rád gondoltam, amíg ültem mellette
Boti még mindig igényli az esti ottlétedet??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Esti beülős talira én is szívesen mennék. Legalább személyesen is megismerhetném Tündét,Ildit,VokEsztit.

Ildi,
Persze megpróbálom jövőre is a felvételit. A pontjaim növelése miatt elhatároztam jövő őszre leteszem németből a szakmaival bővített nyelvvizsgát. Momentán annyit tudok németül,hogy Kinder... :lol:

Lidke,Nyf
Nagyon ügyesek a fiúk. Micsoda szókincsük van!!

Vali,
Alizkának jobbulást.

Heninél mostanában a "csónak" és a "csíííz" a favorit. A nyaraláson ragadt rá a kisédesemre.

Olgo

Kép
olgo

Sziasztok mamik!

Tegnap megjöttünk Kecskemétről ... anyósom segített Áronra vigyázni így tudtam mázazni, most megy egy mázas égetésem... még hétfő-kedd-szerdán kell visszamennem... Szerdán lesz Áron másfél éves, férjecském meg ma 29! :)

Kép

...nos a mi kis 15 milisünk... :)

Még nemsok minden látszik rajta... no de majd 30.-án! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Egy-két kép rólunk:

Már régen tettem fel... ezek egy kis kirándulás képei...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Tünde, igényli. Sőt, most már délután is :? Elég fárasztó, dehát évek múlva meg örülnék, ha igényelné, ha odabújnék hozzá :wink:

Mamacka, szépek vagytok mind a 4-en :wink:

Cory, és ha lehetek túl indiszkrét a közeljövőre tervezitek "négyeskét"? :)

Ha már aranyköpések, íme szösszenetek Boti Úrtól :D

Nyáron, ha belement a kavics a Boti szandijába, egyből kiabált, hogy "szúszúszú" (szúr). Na, neki már minden szúr, amit nem tud másképp kifejezni. pl. Ma tátogatta a száját, mutatja a hátsó fogát, és mondja: Ajuci, szúszúszú" Egyik motobalesetnél lement a kezén picit a bőr. Mondtuk neki, vérzik. Azóta, ha vmi "baleset" éri a kezét, mondja: "vézik". Most pl. beszorította két rács közé a kezét az ágyában, és kiabált: "Annna, keze, vézik"

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: lehetsz indiszkrét, és 3-4 év múlvára tervezzük Négyeskét :)

cory
Budapest

Látom mindenki elfoglalta magát hétvégén!

Mamacka:
minden sikerült, amit Kecskemétre terveztél?? Apa hogy bírta nélkületek?
Szépek a képek, mint mindig... :)

Szelivi:
hogy állsz a tanulással??

Anita:
a délutáni alvással nincs gond (még) most este is simán elaludt, úgyhogy nem minden nap van műsor, egyébként meg nem zavar, mert inkább segítek neki elaludni, mint sírjon esetleg

Olgo:
szép "kis" terveid vannak!!!
Tök jó, hogy Te is jössz majd a talira, tényleg még nem is találkoztunk :P

Akkor jó lesz a 10. szerda???

Mindenkinek Jó éjt!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok :)
Látom mindenki szabin van :D Nem sokat irogattatok :)

Tündi :)
Bocsi :D
Túl fáradt voltam és nem sikerült befejeznem a mondatot :D
Szóval azt mondta, hogy kétféle módszer van: Az egyik aki 3 éves korig adatja a Vigantolt nyári megszakításokkal, a másik 2 éves korig folyamatosan adatja. Mind kettő jó :)
Ne bánd, hogy nincsenek még szerelmek :) Legalább Petinek nem kell még készítenie a puskát :lol: :lol: :lol:
Nekem jó a tali időpont :)

Olgo :)
Nem vagy semmi Nekem se sokkal több a német tudásom, de szerintem két év múlva se leszek azon a szinten, hogy nyelvvizsgát tegyek, pláne 3 csemete mellett :D
Örülök, hogy Te is el tudsz jönni a talira :)

Mamacka :)
Gratula a kis 15 milisetekhez :D
Férjecskéd nagyon furcsa, így szakáll nélkül :)

Elég sűrű napjaink vannak mostanában. Sok a munka és még a suli is... De majd csak lesz valahogy :)

Ma voltunk ultrahangon! Minden rendben 3,9 mm, van szívhang és mi nagyon-nagyon boldogok vagyunk :D Holnap teszek fel képet :)
Petkának eleinte tetszett a "mesefilm", de hamar megunta, mert semmi érdekeset nem látott :lol:
A családnak majd csak később mondjuk el, ha tudjuk, hogy minden rendben :)

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

A talira fogadtok még jelentkezőket? Szívesen elmennék én is :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Puszóka!!!

Mivel még mindig nincs konkrét időpont, én egy kicsit módosítanék(ha lehet):
A jövő hét tuti nem jó nekem.
Szerintem az egész hét nem jó. :(
De ha a többieknek megfelel az az időpont,akkor én sajnos nem tudok elmenni.
De holnap talán többet tudok már mondani.

Annácska, előre is köszi Edittel együtt a sofőrködést :D :wink: (ha összejön)

Gratu a 15, és 3,9 mm-es bébikhez!!!! :D
vas

SOS!!!!
van valakinek hétvégére kölcsönbe egy bébiőrzője????????????

Persze, akivel esetleg talizni is tudok valahol :wink: :wink: :wink: :wink:

KÖSZIKE :!: :!: :!:
vas

Hello Csajok!
Gyors leszek, mert rángatják a gatyám szárát...
Ildi! Nekünk van... Örstől nem messze lakunk. Szívesen adom.

Tali: nekem is jó lenne akármelyik hétköznap este. De lassan a Galériát kellene kibérelnünk annyian leszünk. :lol:

Na rohanok, megyünk motorozni, amíg ilyen idő van.

Puszi:

Bartiék

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika, nagyon szépen köszönöm :D
holnap megyek valamikor Pestre, majd hívlak, jó, és akkor egyeztetünk :wink:
(időpontot még nem tudok, hogy mikor)
Dobsz egy telószámot privibe?
(szerintem valahol megvan ám nekem, de inkább írjad meg, légyszi, Köszike)
puszi
vas

Sziasztok!

Szuper az idő, ez meglátszik a pörgésen! :lol:

Jó hogy ilyen sok kismamink van itt a topikon, lesz kiért izguljunk majd! :lol: Olyan jó hogy megosztjátok velünk a képeket is!

Mamacka: férjecskéd sokkal fiatalabbnak tűnik szakáll nélkül! Szuper képeket raktál fel! :lol:

Anita: Jók a Boti aranyköpései is! És jó hogy megosztjátok velünk, mert az én "párszavas" kislányom még nem lep meg ilyen beszólásokkal! :lol: :lol: Tényleg fárasztó lehet mindig Botival, de hamar elmúlik, és visszasírjuk még ezt az időt(szerintem) mert olyan hamar felnőnek ezek a kis lurkók.

Lidke: gázvezeték :evil: :evil: :evil:

Cory: tök édi Lizi és a szerelme! :lol: Le a kalappal előtted hogy bevállalod a négyeskét! :lol:

Vanillka: hogy haladtok?

Rólunk: kész vagyunk a lakással, remélem penész a közeljövőben nem lesz a falon, mert megőrülök ha ennyi minden után újra kijön! Szerintem jobb lett mint volt, és a lényeg hogy kész vagyunk vele!Kb. 3 hét és megint kiskutyázunk, addig lazítunk, Fannikázunk, csavargunk. És aztán megint hullák leszünk minden nap. :lol:

Hú neharagudjon aki kérdezte hogy mi lesz anya tésztájával, nem emlékszem melyikőtök volt! Ha kértek, írjátok meg, és küldöm a csomagot! Igaz hogy szeptember óta nem beszélek anyámmal, de azért a megígért tészta el lesz jutattva ha kéritek! :wink: :wink:

Fannika nagyon jó kislány, már 12 foga van, és mindegyiket nagyon jól viselte! Imádnivaló kis bestia! Étvágya változatlanul nagyon rossz, de már nem izgatom rajta magam!

Puszi mindenkinek!
Használjátok ki a szép időt!

Íme a házunkról néhány kép!
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok

Anita
Döbbenet mennyit beszél a fiad... enyém szinte még csak halandzsázik...

Tünde
Háát nagyjából... apum ugyanis nagyon rosszul lett egy hete éjjel... fél négy körül felkeltett minket, hogy elbúcsúzzon... azt hittük, hogy meg fog halni... együtt feküdt az egész család a nagy ágyban... még Áron is odabújt... kiengesztelődtünk egymással, szeretgettük egymást... reggel eljött az Feri atya aki összeadott minket és feloldozta aput... olyan kis aranyos volt... Meglehetősen nehéz időszak volt de arra gondoltam, hogy mennyivel emberségesebb így elmenni a szeretteink körében mint magányosan kórházban... egy hétig nem mertem elmozdulni mellőle... most egy kicsit jobban van, újra meleg a bőre, azóta lemerészkedtem két napra Kecskemétre mázazni égetni, ma este lemegyünk férjemmel, befejezem ami hátra van, és hazacuccolunk!

Annácska
Köszönjük!
Viszont! Te mikor mész uh-ra? Mekkorák vagytok?
Nekem is furi... néha magára szabadítja a borotvát! :)
...ja közben végigolvastam... kb 4 mili! :) Gratulálok! :) :) :) :) Hányinger?
Nekem áttevődött délutánra! :(
Peti meg pont ma másfél éves! Isten éltesse! :)

Boscó
A lakáshoz gratula! :)
Nekem jobban tetszik szakállal... de néha nembírja és lenyírja... végülis őt szeretem nem a szőrét!:lol: :lol:

Képzeljétek mit művelt a fiam... férjemnek 11-re állásinterjúra kellett volna menni... délután meg Kecskemétre.... igen ám de sehol sem találjuk a kocsikulcsot... már az egész lakást felforgattuk... az összes cipőbe, edénybe, szemetesbe... mindenhova benéztünk, még a hűtőbe is kerestem.... a nagy idegességbe senki nem ült le enni... most a férjemet rábeszéltem, hogy azért egyen már valamit... hát hol van a kulcs egy másik társaságában??? a kenyértartóban! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Nem jövök sűrűn, és ezután se fogok szerintem. Lassan a finishbe érünk, max. másfél hét és költözünk. Még bele se gondoltam a dobozolás borzalmaiba ... brrrrrrr :(
Jah ... és netet is intézni kellene a másik házba. Remélem nem tart majd hetekig beköttetni.

Aliz elképesztő nyűgi volt a hétvégén, szerencsére tegnap óta láztalan. Ma ismét voltunk dokinál, mert se inni, se enni nem volt hajlandó, ezen kívül szinte egész nap csak aludt. De most sem talált nála semmit :shock: Továbbra is azt mondja, hogy a foga kavarhat be, a hátsó rágók és a szemfogak is jönnek ezerrel, nagyon csúnyán néz ki az ínye :(

Ígérem be-bekuksizok a tali időpontja miatt is, remélem el tudok majd szabadulni :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok

Vali
Nem cserélnék veled most, semmilyen ügyben. :? :( Szegény Aliz, Levinek is két délután láza volt és ennyi. Lehet ,hogy neki is a fogától volt, mert semmi más nem volt..

Boscó
Nagyon szép a lakás! :)
Akkor megint szép hetek várnak rátok. :wink:

Anna
Köszi előre a fuvart. :D Ildit én szíves megvárom, nekem mindegy az időpont, ha H, K, Sz, lesz. :wink: :lol:
Húúú de nagy már hármaska. :wink: :lol: Jól bevállaltad a dolgokat

Cory
Ti hozzátok a tervet helyettünk is. :lol: 4 gyerek az már nem semmi. Hajrá négyeske. :D

Anita
Nagyon ritkán jársz erre te is. Még nem kaptam meg. :roll: :(

ziasztok

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Szép jó estét :)

Ez aztán a pörgés! Alig bírtam visszaolvasni a mai hozzászólásokat :wink:

Babetta: Ezek szerint teljesen lemondtatok a kistesóról :( De miért? Állítólag nem olyan jó ám egykének lenni.

Aliz ma már volt bölcsiben, úgy látszik ez kell neki, mert ott halálra dicsérték, hogy milyen cukipofa. Jókedvű volt, adta a puszikat, evett-ivott-aludt, minden, ami kell. Lehet, hogy már rámunt, azért nyafog, ha velem van itthon??? :shock:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

hááát..............tényleg nagyon pangunk-pangunk :roll: :roll:

Vali, már múltkor kérdezted, hoyg hogyan mosom Natasa fogát.
Hááát........
kicsit macerás,mert utálja.
lefektetem a földre, és ráülök :roll: (na, azért nem úgy...., csak hogy ne tudjon kalimpálni), aztán gyorsan átdörzsölöm neki.
Chicco fogkrémet használunk, ezt állítólag nem baj, ha lenyeli.
Muszáj neki mosnom, mert úgy vettem észre, hoyg elég sárgásodásra hajlamos fogai vannak.
a fekete , szuvas fogú gyerekeketől meg rosszul vagyok :roll:

Szóval lassan finis, és költöztök, töööööökkkkk JÓ!!!!!!!!!!! :D :D
és hogy megy a vezetés????
Alizka, a kis cseles bestia, csípi, ha körberajongják, mi???
Igazi csaj :wink:
nem baj, ennek így kell lennie :D

Edit, édi vagy, ha megvárnál :wink:
Tényleg még mindig nem tudok időpontot mondani a jövő hétről(de ma este talán már többet tudok)
De a héten bármelyik este jó nekem(hétvége kivételével) :wink:

Cory!!Négyeske :shock:
Ez igen!!
Miken jár már a kis eszecskéd :wink:
Én is szülnék szívesen, de nem most, max.6-8 év múlva esetleg, de akkor meg már vén róka leszek :lol: :lol:

Mamacka, nagyon sajnálom apukádat.Hogy van most??

Bocsó, szép lett a festés :D

Bartika, köszi mégegyszer!!!!! :D :D :D
vas

Sziasztok!
Megjöttünk Kecskemétről, immáron végleg legalábbis egy időre. Egy kemencényi cuccom még sül, 11.-én lesz az ott készült munkákból kiállítás majd csak akkor látom, hogy mi sült ki belőlük!
Alig fértünk be az autóba.... Áron egyből beájult, három óra után most ébredt fel, addig a garázsban horpasztott.
Majd teszek fel fotókat...

Ildi
Most egy kicsit jobban van, de azért nagyon ramatyul fest... a 61 évével kinéz 81-nek is
:cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

megjöttünk a nászútról, ahol nagyon jó volt minden, az idő szuper volt, napközben 31-32 fok, éjszaka 21-22, a víz is jó volt, sokat pihentünk, fürödtünk, homokoztunk. Esténként Petivel iszogattunk, lazáztunk, azt hiszem, minden tekintetben ránk fért.
Megújulva, kipihenve tértünk haza. :)

Tali most már bármikor lehet, bárhol. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Hűű Eszti
Nagyon jók a képek a másikban még nem is néztem! :)

Képzeljétek elkezdtem egy blogot írni, ezért elkezdtem visszaolvasni, hogy Áronnal történteket is megörökítsem és mit látok?
Maminti második vonalzóján egy négy hetes ikerpár virít!
Isten éltesse őket sokáig! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csilla és Meli
Eddig ezt alkottam, de nem igazán tudom, hogy miként lehet jobban egyedivé tenni... a sablonok és egyebek nekem elég kínai...
http://babszemecske.freeblog.hu/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lányok!!! Kellene nekünk SOS !!! 2 db olyan ajtóvédő rács, amit lépcsőfeljáróba lehet szerelni, lehetőleg fúrás nélkül.
Kérek szépen tippeket, hogy hol keresgéljek, lehetőség szerint megkímélném magam a Brendon horrorisztikus áraitól. Szóval nem baj, ha használt.
Köszike :)

Ildi: Húha, ez aztán a fogmosási procedúra :shock: :lol: Körülbelül nálunk is így működne a dolog, de eddig nem erőltettem, mert alig van foga a csajnak :oops: De ha minden igaz, akkor napokon (és remélem hogy nem heteken) belül kinő neki néhány, és akkor már mindenképp rá akarom szoktatni a fogmosásra.

Vezetés megyeget, tegnap egyedül mentem el Vincéért a suliba, aztán meg a két gyerkőccel az Ósánba vásárolni :) Ez volt az első alkalom, hogy nem éreztem azt a bizonyos zabszem effektust :D
Egy dologtól fosok már csak, az emelkedőn elindulástól, azt csak kézifékkel tudom kivitelezni, mert rögtön bepánikolok, ha elkezd visszafelé gurulni az autó :oops: :oops: De apa megígérte, hogy eljön velem gyakorolni :)

Mamacka: Nagyon örülök, hoyg apukád jobban van :)
Kitartást a blogíráshoz, biztos nagyon szép lesz az is :) Te nem is tudsz csúnyát csinálni :wink:

Eszti: Húúúúú de bűn rossz helyen voltatok! :wink: :lol: Az is látszik, hogy milyen marha pocsékul éreztétek magatokat :D
Tuti jók a képek, Benyó is sokat nagyfiúsodott.

Megyek erőt gyűjteni, holnap lesz egy várhatóan marathoni látoghatásom a Földhivatalban :?

Hol vannak a pocakos mamik???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: megtanítsalak emelkedőn kézifék nélkül elindulni? ;)

cory, a rettentően nagyszájú :D
cory
Budapest

Vali, nekünk ikeás rács van, és azt biza fúrni kellett. :?
Más ötletem nincs.
Keresgess a neten, írd be a keresőbe, aztán csak kidob valamit :wink:
Az én Pippimnek 16 foga van, így nagyon muszáj a fogmosás. :wink:
kézifékes a emelkedőinduás, aha, értem :wink:
nekem ilyen gondom nincs, mert az automata nem gurul vissza!!!!!!!!
Éljen,aki feltalálta
életműdíjat neki!!! :D
De Téged meg majd Cory megtanít. :wink:
Egyébként amikor nem automata váltóm volt, a szomszéd alig forgalmas jó emelkedős utcában gyakorolgattam én is, ott aztán gurulhattam, lefulladhattam ítéletnapig is :roll: :wink:

Mamacka, örülök, hogy apukád jobban van. :)
blogot majd megkuksizom még nem volt időm rá

Eszti, ja, megint szupert nyaraltatok :D :D
frankók a képek(én tegnap regegl már lecsekkoltam az iwiw-en ) :wink:
szépek vagytok, Kos is szuper. :D

Olivér meg itthon van, fosizott az oviba tegnap, aztán délbe érte kellett mennem.Este fostizott még egy keveset, de büdi volt nagyon, ma még semmi se volt.
Remélem hamar átfut rajta.

Pusz
vas

Ennyi fogam van!!!!!

Kép

kiskosárban :lol:
Kép
vas

Ildi, hűű, Nati is olyan nagylányos lett. Meg ez a hajzuhatag. :) Édes nagyon.

Vali kitartás. :)
Vendég

Most semmi időm nincs, csak bekukkantottam a tali miatt.

A jövő hét Ildinek nem jó, akkor utána, 17-én, szerdán????

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Eszti:
örülök, hogy öszejött végül a nászút és hogy ilyen jól sikerült!!!!
Csodás képek!!! :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok
Ha valaki tudja nézze most a hír tv-t.. Lehet emlékeztek pár éve három ember egy családból belefulladt a Balatonba... közülük az egyik a mi közösségünkben volt... a szülei beszélnek arról, hogy miként tudták feldolgozni a jó Istennel ezt a tragédiát... ha minden igaz Vasárnap ismétlik... tanúságtevők voltak... vagy valami hasonló a címe...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kukk megint :)

Cory: Rámférne pár lecke, mert ma is olyat bénáztam, hogy teljesen elment a kedvem a vezetéstől. :( :( :( Mondtam is apának, hoyg ezért fogok utálni itt lakni, mert mindig pirosat kapok az emelkedőn, és már kapásból tiszta ideg leszek tőle :(

Ildi: Nem mondod, hogy az ótómata váltós nem gurul vissza??!?! :shock: Húúúúú ... én is, én is ilyet, rögtön de azonnal! :oops:
Egyébként én is ugyanazt fogom csinálni, mint te ... a szomszéd kisutca szép meredek és nem is laknak még ott, szal megyek oda bénázni :oops: :roll: :?

Tetszenek a képek a kiscsajról, tényleg nagyon sokat nőcisedett :)
Fülbevalót mikor cserélhetitek ki?

Oli hogy van? Nem lehet, hogy esetleg csak össze-vissza evett valamit?

Tünde: 17-e nekem jó, de jó lenne már valamit kitalálni, mert lassan letelik a szabim, és mehetek vissza gályázni :? Akkor tuti, hogy nem vállalok be egy hétközbeni nagy éjszakázás :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Kifulladás van a házunk táján, így csak gyors-gyors bekukk.

Vali! Ne félj attól a kuplungtól!!! Különben a férfiak direkt kedvelik a kézifékes nőket, mert kímélik a kuplungot... :lol: Fogmosi: mi együtt mossuk és kedvet kap hozzá. Ő a kádban, én vagy apa a csapnál. Tehát neki a fürcsi része. (Ha találsz olyan rácsot, írd meg, hogy milyen, mert perpill mi is ikejásra áhítozunk...)
Nem is tudom, hogy mit dolgozol...

Mamacka! Sok gyógymanót apukádnak! Örülök, hogy jobban van! Elő a cserepekkel! Ne rejtegesd őket! :)
Maminti-babácskák már meg is születtek, vagy pocakmanók?

Esztipeszti! Üdv. itthon. Olyan szuperjó lehetett nektek!

Csajok, nem kiabálom el, de úgy fest, hogy jó a fűtésrendszerünk. Holnap dobozolás, szombaton-vasárnap utolsó simi és hétfőn... juhéjj! Szurkoljatok nekünk, mert teljesen ki vagyunk merülve.

Nasi egy igazi nagylány! Nagyon tünemény!

Puszi mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Vali: simán meg fogod tanulni! Komolyan mondom. Én nem sok mindent tudok vezetésből, de emelkedőn elindulni kézifék nélkül remekül tudok, megedzettek a budaörsi vizsgaútvonalak :)

cory
Budapest

Sziasztok!
Nem akarok senkit se elszomorítani,de tegnap volt a műszeres befejezésem. Szerdán jelentkezett minimalis rózsaszín maszatolás,este már nem volt szívhang. Hétfőre terveztük a befejezést,de szerencsére hamarabb beindult a leválás így már túl vagyok a beavatkozáson.
Remélem nem én rontottam el a dolgot azzal,hogy Hencit esténként még szoptattam és emelgettem.Hinni akarom,hogy a természet okos és megakadályozta,hogy egy beteg,nem életképes gyerek jöjjön a világra.
Szomorúak vagyunk de előre nézünk. Ha áprilisban nem is fogok szülni de remélem,hogy újra 3 hónapos terhes leszek a következő ám erős és egészséges kicsinkkel.

Olgo

Kép
olgo

Olgo:
nagyon sajnálom :cry:
Tényleg az vígasztaljon, hogy biztos nem véletlen, hogy így történt !! :(

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Olgo: Jajj de rossz hírrel jöttél :( Nagyon sajnálom :(
Igazad van, biztos megvolt az oka, hogy ez a baba elment, de legközelebb már minden okés lesz!
Tetszik, hogy optimisták vagytok :) Hajrá kistesó! :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Olgo: sajnálom!

cory
Budapest

Olgo
Nagyon sajnálom... nagyon megrázott a hír... te már a hatodik anygyalkamami vagy akivel egyidőben vártuk volna a babát...
....ma tudtam meg egy kedves ismerősömtől is aki szinte velünk pont egy napra várta....
Bevallom egy kicsit megijedtem és nemtudom kiverni a fejemből, hogy amikor pár hetesek voltunk akkor volt ez a guargumi botrány... persze lehet hülyeség de én már akkor is arra gondoltam, hogy jaj mi van ha baba van bennem és ki tudja milyen mérgeket adagolok épp neki...

Kitartást! remélem nemsokára beköltözik az ujabb pocilakó...

Édesanyám hétszer volt várandós... ebből csak két gyermeke született... remélem ezt nem örököltem tőle

Kép
Kép
Kép
mamacka

Olgo! Nem is tudok mit írni, de azt nem teszem, meg, hogy nem írok semmit. Remélem mielőbb feldolgozzátok és újra boldogan jelented be a nagy hírt. Sok puszi nektek! És+++

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!
Aranyosak vagytok.Köszönöm az együttérzést.
Mi már 4.napja tudjuk így kezdjük szokni a gondolatot,hogy így alakultak a dolgok. És olyan jó, hogy már megvolt a műtét és nem kellett a hétvégét is így töltenem a babával.
Csak az uh képre nem szabad gondolnom és akkor szerintem elég jól vagyok.
Hihetetlen sokat jelent,hogy már van egy egészséges, édes, örökmozgó kislányunk. Aki sokszor tereli el a figyelmünket.
Az én drága férjem pedig ismét bebizonyította, hogy nagyon jó társam.
Kicsit beleolvasgattam ma délelött egy olyan topikba ami 2006 okt-ben indult,tehát egy éve. És a legtöbb nőnek már vagy meg is született a vetélés után a köv. babája vagy épp félidősek. Ez azért bíztató.
Nem akarjuk őrjíteni magunkat inkább csak előre szeretnénk tekinteni. Várjuk,hogy leteljen a 3 hónap és újra probálkozzunk. Január gyorsan itt lesz.

Mamac
Áron tesóval biztos nem lesz semmi gond!! Szóval ne izgulj!!

olgo

Kép
olgo

Heni!
Nagyon sajnálom!!!! :(:( drukkolok, hogy a következő baba hamar beköltözzön a pocidba és egészséges legyen!!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Olgo!!! Bocsi, de Hanna itt nyomkod és közben Henire gondoltam... BOCSI! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X