Timi
Nagyon édes Anna baba!!! Kitartást az esti "műsorokhoz", bár ha a viszketés az oka, akkor nem is hívnám műsornak
Nekik még nincs más eszközük csak a sírás, hogy kifejezzék, ha van valami bajuk
Reméljük, hogy hamar elmúlik...Te rendbe jöttél már???
Britta
Dani biztos tudta, hogy nem "rosszalkodhat" a pocakodban, mert ott volt Gergő már akkor
illedelmes fiad van
Én is kíváncsi leszek, hogy lesz-e hugi?? Nagyon drukkolok!!! Gergő jobban van már?
Tündi
Gyógyulj meg mielőbb, nem lenne jó, ha náthásan, betegen szülnél! Pihenj amennyit tudsz!! Aztán már nem lesz sok időd, az biztos!
Emma
Köszönjük a bókot!! Rakhatnál Te is képet Zalánról!! Jövés-menéssel hogy álltok?? Megszokta már?? vagy leállítottátok a társaságot egy időre??? Hogy sikerült a kimenőd??
Barbi
Szerintem is fiús arca van Balázsnak
de lehet, hogy azért látjuk így minadannyian, mert tudjuk, hogy kisfiú
Egy biztos, hogy mióta megszületett, azóta nagyon szép baba!!
Szilva
Tényleg rohan az idő!! Már Boldi is egyre nagyobb!!! Te meg nagyon ügyi vagy!! Az éjszakák szerintem is a legfontosabbak alvás szempontjából. Anyucinak is az a legjobb, ha éjjel tud 5-6 órát (na jó 4-5öt
) folyamatosan aludni, akkor mindenki nyugisabb egész nap...legalábbis én így gondolom ( emlékszem-egy kis túlzással)
Szilárddal mi a helyzet???S te lassan majd készülsz vissza dolgozni?? Vagy nem jól emlékszem, hogy egyszer valami ilyesmit írtál
???
Kismok
Már túl vagy a 30.héten....rohan az idő...emlékszem, amikor még én 8, s te 9 hetes voltál....úgy "irgyigyeltelek", hogy már egy héttel előrébb jársz
Mi ma megrendeltük a babakocsit, kb egy-másfél hónapot mondtak, így nagyon remélem, hogy még manónk sokáig jól érzi magát odabent....mondjuk november 20-a előtt nem szabad jönnie, addigra már remélem, hogy ki is mosok mindent az új babakocsiról
A Jane többfunkciósa mellett döntöttünk a kedvenc narancs-kék színemben
Holnap dokibácsi....bizti, hogy minden renben lesz....
Többiek
merre vagytok??? Tiza, gTünde, Mona???? s ha valakit kihagytam, akkor bocsánat!
Jó éjt Nektek!
Szilvi