Új privát üzeneted érkezett!

Hihihi még csak nem is tippeltetek eddig rá....

hideg hideg.......

LadányiKataKépKépKép
LadányiKata (ladán

Sziasztok!

Tominak este 38,5 volt, ma reggel 6-kor 39 Kép Kép Kép Éjjel ugyan jól aludt, de vagy ötször bent voltam nála, hogy megnézzem. Hát, minden oltási reakciót azért mi sem úszhatunk meg... Most újfent alszik, a reggeli tejecske után.

Jó volt nézegetni a talifotókat Kép

Névtelen: légysziiiiii !!!

BMárti: apa-reggel Kép

Dzsili: jaj, de jó, hogy jobban van Napsi!!! A montázs abszolút ráér, majd, majd, majd ... Csak Napocska egészséges legyen Kép

Márti, Laura: hogy bírjátok ezt a meleget??? Én Julival és Danival voltam nagypocakos ilyentájban és nem volt túl kellemes.

Majd még benézegetek, mert lyuk van az oldalamon Kép
pusz bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

csak nem Edit????
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

bogancsi: Tomi akkor az oltástól lázas? Mert akkor ez csak 1-2 napig tart max. Remélem gyorsan átvészelitek ezt az idõszakot.

újabb tipp: Zafi a kétcsíkos?

üdv: zsu
zsu26

Hihi
LadányiKata (ladán

Kép
Nagytesó

Na ez nem ér!!!! Itt van a nagytesó és nem súg nekünk!!Kép

Még találgassunk?

üdv.zsu
zsu26

Zsani?
solya

dzsili,
nagyon örülök, hogy minden rendben! Én is aggódtam ám! Kép Gyönyörûek vagytok, az új profil szuper!

Én is gondoltam Mentára, mert vhol a napokban kategorikusan kijelentette, hogy otthon fog szülni. Nem azt mondta, ha...Kép Hátha õ is! Kép

LKatáról pedig tudtam, hogy mégsem. Kép Nem baj, majd legközelebb! Legfeljebb halak lesz, mint Máté! Kép

Na megyek frissíteni! Kép

Solya
solya

Ugye nem baj, ha most elmegyek tízóraizni, de ígérem sietek vissza...Kép
Nagytesó

Utolsó tippem: Tikk?????

üdv: Zsu
zsu26

Tikk azért is gyanús lehet, mert csak 4 perc eltérés van õ és Nagytesó hozzászólása között... Ez pedig pont elég egy ekkora szöveg megírására. Kép
Bár még van tipp a tarsolyombanKép
Jó étvágyat!
Solya
solya

Én tudom ki õ, de megígértem, hogy nem mondom el.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Na, itt is vagyok!
Ez írtó izgis, lehet hogy 2 nagytesó van közöttünk??? Most én is kíváncsi lettem!
Nagytesó

Bszilvi???? Nem lehet, hogy a "KisPeti" a Nagytesó????? Nehogy ne derüljön ki, csak ha már elmentem szülni! Kép Mert akkor a baba a kíváncsiságtól az oldalamon keletkezett lyukon fog kibújni... KépKépKép

Egyébként nálunk semmi változás...

Márti++
márti

SZilaaaaa????? Csak nem????

Márti++
márti

Tikk lesz, csak azt nem értem, hogy a talin miért nem árult el semmit ebbõl a titokból!!!

Gratulálok!Kép
Megyünk sétálni, szóval, ha tévednék, gyorsan írjátok meg!

Üdv: Zsuzsi
zsu26

tikkel tegnap beszéltem errõl, nem õ Kép

cory
Budapest

Naaaa, ez nem igazság! Akkor Peti a nagytesó????

zs
zsu26

Szerintetek Edit tud itthonról netezni? Mert mintha már elindultak volna, vagy nem?

Laura
p_laura

Nagytesó! namostmáraztán!!!Kép
zafi

És BMártiék hogy állnak a kistestó-projecttel?

Laura
p_laura

akupunktúra alatt tuti nem vállalnám be.
solya

A nagytesó elérte, hogy mindenki itt ragadt a neten.
Kép

Most már tényleg megyünk sétálni, további jó találgatást!

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

én most úgyis a neten vagyok, szótárazás céljából, de így nem tudok hatékonyan tanulni!Kép Kedves Nagytesó! lécci-lécci-lécci!Kép

Zafi
zafi

Kis hamis! Kép
solya

Elment a netünk, ma már 2x!Kép

Na, annyit elárulok, hogy eddig tudomásom szerint! ketten tudják és 1 valaki sejti.Kép
Nagytesó

Ugye Szila te vagy az???? Én is olyan kíváncsi vagyok, hogy 10 percenként frissitem az oldaltKép

Pussz: Nyuszimanó (23.)
nyuszimano

Engem beleszámoltál?
solya

Az egyvalaki sejti, az Tikk?
zafi

További jó nyomozást!Kép
Mennem kell fõzni!
Solya
solya

Solya!
Szerintem Te vagy az "1 valaki, aki sejti"Kép
Nagytesó

Akkor Zsani!Kép
zafi

és ha én vagyok a harmadik? Jól megzavartál! Kép
solya

ma megint archív rekordot akarunk dönteni? ;-))

tipp: Zsaninak lesz kistesója ... KépKép

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

.... félõ, hogy mire én leszek majd egyszer kispocis, nem lesz ilyen izgi, mert kizárásos alapon csak én maradok majd KépKép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Rebi!
Emlékszel a tornáról Juditra, akinek szintén Csenge lánya van? A napokban született meg neki a második babája, Boróka! Kép

Többiektõl bocsi a kicsit-off-ért!

zafi
zafi

Sziasztok!

Na, végre befutott a 3. tipp is ránk!Kép
Szóval nem feszítem tovább az idegeiteketKép, és Márti babójának sem szeretnék oldalnyílást a kiváncsiságtól!Kép
Igen Zsani írt Nektek a kistesóról!Kép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy bírod? Rosszullétek? Mesélj! Kép
Solya
solya

Lányok
Az egyikük Zafi ez már tuti, csak sunnyog hiszen egyszer sem mondta hogy nem õ az és ugyebár Nagytesó titkolózik nem õ, tehát....
Most zavarban van mert a másikukat ha tényleg ketten vannak ö sem tudja!

HI-HI meg vagy ! KépKépKép

Dzsili
dzsili

Zafi
azt akarod, hogy teljesen besárguljak az irigységtõl? KépKép Grat. Neki! KépKépKépKép

Szilvi
Neked is szívbõl (és sárgán) gratulálok KépKépKépKépKépKépKép

R.

rebi

GRATULÁLUNK!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zafi
zafi

Szilvi

Na végre mire megírtam és elküldtem jelentkeztél nagy-nagy gratula nektek és persze külön a Nagytesónak!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Dzsili!

Bárcsak igazad lenne!Kép Hidd el, már bevallottam volna, mert biztos nem bírnék magammal a boldogságtól!Kép

Rebi! Dehogy! Csak mikor a Kati mesélte, rögtön eszembejutottál, hogy kis külnbséggel szültünk hozzá képest és neki már második is van, mi meg csak sárgulunk és sárgulunkKép

Zafi
zafi

Hát ezer bocsi Zafi KépKépKép mégsem jött be úgy látszik nem vagyok egy nyomozó zseni!
Van még valaki vagy mehetek házimelózni?

Dzsili
dzsili

Lányok! Köszi a gratulákat!

Solya!
Rosszulléteim nincsenek, még Zsanival a 2. hónapban reggelente átélt "semmihez semmi kedvem" hangulatom sincs.Kép Persze még jöhetnek a rosszullétek... Zsanival az 34. naptól 4-5 napig erõsen "barnáztam"(ami az orvosom szerint mensi volt), de mostmár a 40. napon vagyok és semmi bajom!!!Kép A dokim csak 2 hét múlva csinál UH-t, mivel még nagyon pici a terhesség és a ciklusom is hosszabb az átlagnál.

Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Dzsili!

Hajrá házimunka!Kép
zafi

Zsuzsa!
Csak azt áruld el, hogy én melyik voltam? A 100%-os vagy a 90%-os?

Cory!
Te rám gondoltál? Csak azért, mert egyre gyanúsabb, hogy van egy "2 csíkos párom"!Kép

Szilvi
sztigris

Szia Szilvi!

Igen, rád gondoltam KépKép

cory

cory
Budapest

Cory!
Köszi, de azért a gyanúm még fennáll!

Szilvi
sztigris

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?