Sziasztok
Rengeteget írtatok, biztosan nem tudok mindenkinek írni ahogyan szeretnék!
Ma végre már délután nem kakilt a kis lányom, és még evett is! Bízom benne hogy most már rendbe jön, ahhoz képest hogy még tegnap reggel kórházba akarták dugni nagy eredmény. Most már kiváncsi vagyok mi okozta nála ezt a 4-5 napig tartó hányást hasmenést és lázat, az orvos szerint lehet hogy szalmonella! Tegnap is hányt még és egész nap ment a hasa, sõt még reggel is de szerencsére délután már evett is és nem jött ki belõle, és nem is lázas....bizakodom.El kell küldeni széklet vizsgálatot az ÁNTSZ-nek.
Azt mondta az orvos hogy ez magától gyógyul csak tüneti kezelést tud adni, láz csillapítást, hányinger ellen gyógyszer de semmi egyéb, és persze itatni ezerrel.
6 üveg Hipp rehadritalót ivott meg! És persze hiába jött ki belõle szopizott is szerintem ezen is múlt, hogy nem száradt ki és nem kellett infúzióra kötni.
Köszönöm szépen mindenkinek a sok-sok gyógyit jókivánságot és hiányolást nagyon jól esett de annyir aggódtam és inkább vele voltam, nem volt idõm válaszolni!
Zsuzsi
Nagyszerûek a fotók igazán jó kedvre derített annyira édesek ezek a gyerkõcök komolyan mondom a szöszi Dóri, a szép szemû kis Luca, a csintalan Balu és nagy Luca,és mindatöbbiek, tényleg egyszer muszáj lesz megnézni benneteket valahogy!
Örülök hogy a nagy pocakosokat /mert hogy Cory is pocakos de õ csak részletekben volt jelen/ is láthattam, mármint Mártit és Laurát,a szundizós Árminnal és homokozós Romival, na és persze kis Petit aki már nem is olyan kicsi és nagy Petit aki még pogikat is osztott.
Szóval
Segitségem abban volt, hogy a fiuk elmehettek a szüleimhez játszani, de különben....
Mint rendesen nekem kellett megoldani hogy fõzzek is, meg mosssak is a kicsi persze rajtam lógott, hiszen vagy hányt vagy pelust cseréltünk, vagy a termést takarítottam....az apja nem volt itthon.
Nos ilyenkor érzem igazán milyen egyedül vagyok...
Laura
Remélem minden rendben lesz Toncsival akár hamarabb születik akár idõben az a lényeg hogy jól legyen!
Én is úgy gondolom, hogy minden rémizgetése ellenére bízom benne, hogy egy lekiismeretes emberke aki a baa érdekeit nézi akkor is ha esetleg kicsit elõbb segíti õt a világra. Nagyon drukkolok értetek!
Te lennél az a szép nagy darab emberke a pici babával?????
Tikk
Hanna nagyon édi a csicsájával és még mindíg csoda szép, nem is beszélve ezekrõl a szavakról amiket mondogat olyan jó hogy már egymást emlegetik, nem sokára igazi kis barátok lehetnek!
Zsuzsa
Aranyos vagy hogy hívtál, mióta a férjemnek ellopták a telefonját és a fiamét is tönkre tette, szóval egy ideje már az enyémet használja sajna, mondván nekem itt a vonalas és most a házra kell minden pénz, majd vesz magának, ezért nem értél el, mégegyszer köszi!
Megnéztelek benneteket is a kutyusokat is nagyon aranyosak, milyen fajtájúak? Tenyésztõk, vagy véletlen, tényleg megtartotok egyett, az egyik kép aláírás erre utal?!
Rebi
Hát nem unatkozol Csenge mellett az már biztos!
Micsoda sztorikat írtál, homokozás, esõs pancsi, le vagy ..., jót rötyögtem!
Tudod lehet hogy nehezen bírja az utazást, meg néha hisztizik kicsit, de akkor is szuper aranyos egy gyerkõc!
Jobbulást a csuklódnak és a bölcsi fogadhoz is gyógyik
Szila
Hanga meg már szerel? Nem semmi a nõ!
BMárti
Nem leszel eretnek pont ezért írtam, amit írtam, hogy szerintem iagzán jó elv csak elméletben létezik, és éppen arra céloztam milyen nagy ellentmondás az egész.
Az idézet nagyon találó!
Nem gondoltam, hogy rosszat teszel azzal ha kicsit beteszed az ágyba Lacikát, én afféle nagyobbak WC-be zárása és egyebekre céloztam, félre értetted.
Látod volt jó is abban, hogy Apa kicsit nem volt otthon Lacikávak nagyobbakat tudtatok aludni, kicsit feltöltõdtél energiával, fõleg ha ez most már így is marad mint ahogyan írtad!
Bogancsi
Elkészítem ám a montázst de most nem értem rá Napsi miatt nem felejtettem el!
Meg aztán a hétvégén lesz a kis fiam ovis ballagása vendégséggel, bulival és egyebekkel, izgultam is nehogy ne legyen jobban a pici mert akkor Mátém egyik legfontosabb eseményén nem lehetek ott, meg bulija is lefújva... remélem erre nem kerül sor!
Nagytesó
De jó akkor pont két év lesz a kistesód és Napocska közt!
Ne értsétek félre mindenkinek örülök aki babókára vár és most sikerült neki de ha Helena "írt" volna akkor vissza jönne Menta és az jó lenne!
Pussz: Dzsili