Kedves Ildi!
Én azért gondolom, hogy más egy fiút sokáig szoptatni, mert az én kisfiam (a képekről is látszik), akkora, mint egy ovis. Egészen furcsa érzés amikor felhúzza a pólódat egy ilyen nagyfiú, hogy a melledből kérjen enni. Enni, ami már nem evés, inkább csak odabújás. Odabújni pedig akkor is oda lehet, ha nem szopizik. Szóval én úgy gondolom, hogy most volt itt az ideje. De amint látod, még legalább két oka volt az elválasztásnak. (ja, és ha ikreim lennének, akkor biztos, hogy én is egyszerre választanám el őket, hacsak nem maguktól teszik. Ez természetes.)
A következő gyerekemet is egy éves koráig mindenképpen szoptatni akarom, mert addig minden szempontból a legjobb dolog. Én például minden nap gondban vagyok, hogy mit főzzek. Idáig összedobtam valamit, vagy a valahogy úgyis lesz, eszünk, amit találunk szerint éltünk. Majdnem minden nap így is főztem, de most, hogy főzni "kell", és nem is akármit, hát így egyelőre nehéz. Majd ebbe is belerázódunk. Kicsit a mennyiségekkel vagyok bajban. Kristófnak hatalmas étvágya van, de nem akarom, hogy elhízott gyerek vagy felnőtt legyen belőle. Az orvos szerint a főétkezésekkor legalább 250-300g-ot egyen. De ugye nem mindegy, hogy miből eszi ezt. Arról nem is beszélve, hogy én alig eszem húst, mert még a látványát is utálom. Ezeket nem nyavajgásképpen írtam, mert persze ezen is túlteszi magát az ember, de nekem azért nehéz perceket okoz. Ennél nehezebb perceim sose legyenek
Sziasztok, Dorka