Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Mindjárt írok bõvebben, csak ugye ezt nem hagyhatom szó nélül!! Kép

Lányok!

Ezt nem is hiszem el!! Kép Az a Zsuzska nevû 23 éves hölgyemény az ÉN NEVEMBEN írogat, az én kisfiamimról, és és az õ képüket rakta fel! Ez hihetetlen!! Írtó dühös vagyok! És tanácstalan!
Ráadásul úgy láttam, hogy Zsuzsi személyiségét is elopta, azért írogat ikerként, nem?? Bár önmagáról nem rakott képet!
Zsuzsi, szerintem még idõben tiltsd le az albumotokat!! Ne hogy benneteket is kijátszon.....!!!!!
Mit tegyek?

Anna
anna35

Anna!

Tényleg!Kép Ez gáz! Teljesen az én szavaimat mondta vissza! És a neve is!Én is begurultam Kép ! Köszi, letiltottam az albumunkat!

Zsuzsi
zsuzsi

Bár, ha engem "kihagyott a játszámból", mert biztosan van még más Zsuzsa nevû iker, ráadásul õ 23 írja magát, modjuk ha annyinak írná, mint én, akkor nem lehetne gyereke, a két kisfiú tényleg Annáé! Az infóknál, õ 19 hósnak írja õket!
Elmebeteg lehet, szegény!

Zsuzsi
zsuzsi

Anna!

Megnéztem mégegyszer azt a babapontot, és még mindig nem hiszem el, emlékszem a fiúra, mikor találkoztunk, és tényleg Õk!!!!

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi!

Egy kicsit lehiggadtam és átnéztem azt az oldalt! Nem hiszem, hogy benneeteket is felhasznált volna, lehet, hogy iker, csak ikrei nincsenek, hanem az én fiaimat írta. A neved meg elég gyakori, valóban lehet más Zsuzsi is, aki szintén iker! Persze Rajmund és Koppány gyermekei is lehetnek, csak a képen az enyémek vannak!!
Jó, mindegy, nem akarok róla többet írni, csak felhúzom magam, minden esetre jó, hogy figyelmeztettek rá!

Egyébként arra is kíváncsi lennék, hogy Zsuzska fiait (akik az enyémek), hogy hívják, õ hogy nevezi õket!
A igazi nevük: Kardos Rajmund Andor és Koppány Álmos.

Más!

Marcsi!

Gyönyörûek a fiúk! Látszik némi különbség valóban, de elég kevés, nem akarlak elbizonytalanítani, de tuti, hogy kétpetéjûek??

Éva!

Köszi a dícséretet, én is nagyon kíváncsi vagyok a fiúkra!Kép

Zsuzsi!

Még ahhoz, amit kérdeztem!
Valahogy én is úgy gondoltam, ahogy írtad, és egy kicsit megnyugtattál, és megerõsítettél, hogy úgy lesz valószínûleg jó nekik, ahogy megszokják. Az "összenövés" elkerülése miatt akarom fõleg a külön csoportot.

Anna
anna35

Anna

Én is mindent követtem és ez a csaj tényleg elmebeteg!!!! És honnan szerezte ezt a képet a fiúkról? És tényleg Tatabányán készült?
Regisztárljunk más néven és írjunk be neki. Eleinte barátságosan aztán küldjük el a fenébe! Én nagyon mérges vagyok helyetted is!!!! Legszívesebben beverném a kretén képét!!!

Éva
p.éva

Sziasztok!!
Csak annyit szerettem volna még írni,hogy Zsuzsi a Ti ké-
petek is ott van....bár azt hiszem,már letiltottad innen,
de jobb vigyázni!!!
Üdv:l
Névtelen

Anna

Már beírtam annak az állatnak, hogy legalább a többiek , akikkel levelezik tudják ki is õ. Olvassátok el mit írtam neki. Nagyon ideges vagyok rá!
Kedves Névtelen!
Köszi az infókat!
Éva
p.éva

Sziasztok!

Zsuzsi

Megnéztem annak az elmebeteg, degeneráltnak a fórum oldalait. VAN EGY ROSSZ HÍREM!!! Az ápr. 25.-i hozzászólásában találtam meg, felhasználta a képeteket!!!!
Két link van a hozzászólásban, mi és fiaim. A mi címû linkben a Ti képetek van, a fiaimban Annáé. Valamit tenni kéne én biztos hogy egy jól irányzott levéllel elküldeném az édesanyjába, kecsegtetve egy kis feljelentéssel. Ne hagyjátok annyiban. Írjatok abba a fórumba, hogy legalább jöjjön rá, lebukott és befejezheti a beteges játékait. Még annyit, hogy ez nem egy átmeneti vicc nála, ugyanis nem most kezdte. Ha visszalapoztok az oldalon, látható.

Éva

Úgy látom Te is világra hoztál egy "végzet asszonyát"!Kép
Nagyon bájos a kis hercegnõ és gyönyörû neve van.
A képeket egy un. képnézõ programmal szerkesztheted kedved szerint, sõt ki is javíthatod az esetleges hibákat (pl.: fény, kontraszt, szín, élesség stb.) Ha kell szólj belinkelem neked és segítek is a használatban. Hasznos lehet bármikor.

Marcsi

Hát lehet, hogy rossz a szemem, de mint két tojás!Kép

Anna

Mint azt Zsuzsinak is leírtam, ne hagyd annyiban a dolgot!!! Ki tudja mire képes még ez a némber. Lgeközelebb meg hackkeli a gépedet és kiszedi a személyes adataidat???
Ha jobban belegondolok, ez a valaki komoly kezelésre szorulna a Lipóton. (vagy onnan szökött?)

Ezzel a fotóalbummal meg vigyázzatok, nem vállal felelõsséget a szerver üzemeltetõje. Hallottam elég durva dolgokat a visszaélésekkrõl.Kép

Ha nem léptek, én fogok a nyakára lépni!

Andi
Ambrosia

Kedves Névtelen!

Zsuzsiék hol vannak rajta?

Éva
p.éva

Éva

Eggyel feljebb leírtam!
Ambrosia

Andi

Én már írtam neki és kiváncsi vagyok mit fog válaszolni.
Én is töröltem az albumunkat, hátha az én fiaimat is kinézi magának ha még nem nézte ki.

Köszi a bókot a Lorára. Imádom!
Köszi a segítséget!

Éva
p.éva

Lányok, valami nagy gáz van!!!

Egy perce valaki bemásolta arra a bizonyos fórumra a Marcsi írását Kfm 70 névvel.
Valaki lépjen már!!!

Andi
Ambrosia

Éva

Úgy látom online vagyunk!Kép

Szerintem közvetlenül kéne kiosztani.

Andi
Ambrosia

Nem tudom Zsuzsi mit fog szólni, ha meglátja a saját képét a luvnya levelében?

Andi
Ambrosia

Éva

Ugyan regisztráltam, de nem engedett írni, arra hivatkozva, hogy zárt a fórum!? Lehet, hogy szerencse, mert jól kitömtem volna a polgártársat.

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Micsoda dolgok történtek míg nem voltam itt! Bár szerintem már leradírozták arról a topicról a csajt mert mintha délelõtt még olvastam volna tõle, most meg nem látok egy irományt sem. Szerencsére! A debil!!!

Éva!
Nem jött még meg a kocsi képzeld! Egy rohadt elmûs számla jött ajánlva akkor! Hát azt hittem megbolondulok! Odamentünk a postára jó reggel egy egyszemélyes esernyõkocsira rázsúfoltam a két gyereket erre semmi. Aztán a postás nõ jól kiröhögött, és dícsérte a námet postások naívitását, hogy majd 5-10 nap alatt ideér. Megnyugtatott, hogy a két hét is szinte gyorsnak számít. Marha jó! Csütörtökön letelik a két hét is. Ha akkorra nem ér ide írok a csajnak, hogy kezdjen el nyomozni.
Jaj most olvasom, hogy megvan a telek! Kép Kép Gratulálok!!! Remélem nagyon boldogok lesztek ott!!

Ma voltunk itt békáson az OTP strandon! Hát nagyon jó volt! Tiszta szanatórium. Pedíg nem volt anyós erõsítés! Együtt mentünk még egy ikerpárral és az anyukájukkal. Ide biggyesztek egy csoportképet. Kép
Kép

Tényleg nincs valakinek OTP-s ismerõse? Mert erre a strandra van éves belépõ 4000ft-t, de csak OTP-ben dolgozóknak. Marha jó lenne szerezni egyet, mert nagyon közel van és a srácok is nagyon élvezték! Így sem horror a belépõ, de ha csak 4000ft lenne tutira ott dekkolnánk egész nyáron!

Jaj itt van még egy igazi Levikés mosoly is:

Kép

Holnap még írok egy emberibb idõpontban.

KépKép
vikics

Sziasztok!

MÁr néztem a másik topikon még nem jelentkezett az az örült. De már nagyon várom a hozzászolásait.

Andi

Nekem egybõl sikerült regisztrálni.

Vikics

Édesek a fiúk! Milyen és hány medence van azon a strandon, nekünk sem lenne messze.
Remélem, tényleg összejön a telek! Köszi a jókívánságokat.

Éva
p.éva

Andi

Azokat a sorokat csak bizonyítékul másolta be a többi anyukának, hogy valóban mi történt.
Éva
p.éva

Ma is jó éjszakánk volt. Hajnalig írtuk a férjem puskáit, mert ma vizsgázik, aztán a fiúk félhatkor bejelentkeztek, és persze éjjel vagy ötször fentvoltak és a kislányom is bepisilt, pedig sosoem szokott, éjszaka ágynemûcsere stb. Aludtunk vagy három órát, azt is hat részletben. Kivagyok eléggé, de majd délelõtt alszom a fiúkkal, mert õk már 9 körül kidölnek.

Éva
p.éva

Lányok! Akinek tudtam az e-mail cimét levelet irtam a chellos cimemröl (az indexes levelezö rendszer nagyon béna Kép) Zsuzska anyuka rejtélyes esetével kapcsolatban.
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Anna

Nem lehet, hogy a fiúk vérszerinti anyja mûvelt ilyen örültséget? Tudjátok, hogy kik voltak a szüleik a gyerekeknek? Ilyet szerintem csak egy beteg ember találhat ki, hogy "ellopja" a fiaid személyét. És kiderült, hogy már kb. másfél hónapja írogat a többieknek. A hideg is kiráz, mikor rágondolok.
Amúgy jól vannak a fiúk?

Éva
p.éva

Sziasztok!

Valószínûleg Zsuzska nem fog többet jelentkezni nálunk. Bár......... vannak azért a mi oldalainkon is furcsaságok. Lehet, hogy már vissza is tért, csak más név alatt.... De ez a mi problémánk.
Szerintem kfm 70-nel nincs gáz!!!

Én csak tegnap reggel értesültem a korzósoktól a dolgokról, ma volt elõször idõm benézni ide. Zsuzsi! Hány éves vagy? Említettél matekórát, stb. Én évekig voltak magyartanár gimnáziumban, de meg kell mondanom, csiszolt stílusod és érett gondolataid lenyûgöznek!!! Az ikertesód is ilyen felnõtt gondolkodású? Sajnos, már nem tudom a képeiteket megnézni, a május elõtti hozzászólásokban pedig nincs idõm böngészni. Még mindig nagyon hasonlítotok egymásra?
Anna! Nagyon sajnálom a történteket!
Elkeserítõ, hogy ilyesmi megtörténhet és igazából nem lehet ellene védekezni sem!

Bocs, hogy névtelenül írok, de már kb. egy éve nem jártam a Babaneten és egyszerûen nem emlékszem a felhasználói nevemre...

Remélem, sikerül tisztázni ezt az egészet, mert valóban félelmetes. Ha megtudtok valamit, szóljatok "nekünk" is a korzón! Jó?
Szép napot mindenkinek!
Névtelen

Sziasztok!

Na, most látom csak, hogy mi történt, amíg nem voltam, pedig csak egy napot hagytam ki. Remélem már vége a dolognak, és nem fog többet megismétlõni!

A júniusi Kismamában rengeteg cikk van az ikrekrõl, ez a hónap témája, egész érdekes! Még ikerkocsikat is bemutatnak, 7 félét.

Éva! Hogy sikerült a férjed vizsgája? Szegény õ sem lehetett valami kipihent, és nem lehetett egyszerû így vizsgázni Kép
Gratulálok a telekhez, nagyon klassz dolog, el lehet kezdeni tervezgetni Kép

Vikics! Nagyon jók a képek! Én is már tervezem, hogy jövõ héttõl Andris már itthon van, majd elmegyünk strandra, de nekünk a békási messze van. Egyenlõre itthon megy a pancsolás a kismedencében.

Zizi
debyand

Zizi

Szerencsére sikerült a férjem vizsgája, most hívott az elõbb. Csak mázlija volt, nem a felkészültségének köszönheti, de az a lényeg, hogy sikerült.
Én juni, 21én megyek felvételizni oda, ahova õ is jár, de nem sok esélyt adok magamnak.

Már én sem idegesítem magam a Zsuzska ügyön, beletörödtem hogy az internet ezzel jár. Pedig nem is velem történt az egész, mégis nagyon feldühített.
Köszi az infókat, megveszen a kismamát.

Képzeljétek, holnap megyek szûlni!!! Az egyik barátnõm fog szûlni, nem én, csak megkért, hogy menjek be vele, mert a családja nem bírja és én már edzett vagyok a három szülés után. Szóval holnap dúla leszek! Már nagyon várom. Nagyon meg tudnak hatni egy szülés élményei! Egy igazi csoda, amikor egy új élet jön a világra. Reggel indítják neki a szülést, mert nagyon magas a vérnyomása és már négy kg fölött van a kisfia.
Most megyek babázni!
Puszi mindenkinek

Éva
p.éva

Lányok!

Köszi az együttérzést, zsuzskával már mindent lerendeztem levélben, szégyelli magát, többet nem hallunk róla!

BÉKE VAN!Kép

aNNA
anna35

Sziasztok!

Anna!

Örülök, hogy sikerült lerendezned a dolgokat a csaajjal, és béke van ismét!!

Andi!

Köszi, hogy szóltál a képünkrõl, láttam már én is, szerintem ilyen régies képet akart, azért rakta fel a milyénket. Ne idegesítem már magamat, többé úgysem fog írni szerintem, ami meg már megtörtént, az megtörtént!Kép

Névtelen! Nem baj, hogy névtelen vagy, én is voltam, de azért majd írd alá, hogy tudjuk, hogy Te vagy!Kép
Neked ikerbabáid vannak?
Egyébként 15 éves vagyok, és bár letiltottam az albumunkat, berakok ide egy képet magunkról majd neked!
Egyébként sikerült a csere, és úgy érzem, hogy jól írtam meg neki, hál'istennek!Kép
Köszi a dicséretet, csak azt írom le, amit érzek, és tapasztalok a témáról. Egy kicsit lehet, hogy komolyabb (érettebb) gondolkodású vagyok a többikenél, nem "tehetek róla"!Kép A tesóm nagyon más belülrõl!
Hát még mindig hasonlítunk, de azért együtt látszanak különbségek: a 2cm és 2 kiló.

Vikics!

Lesz babakocsitok, akkor?? Remélem...
Nagyon édes az a képKép, el tudom képzelni, hogy az emberek hogy megnéztek Benneteket! Vagy nem?

Marcsi!

Én nem kaptam e-mailt, a profilomban az a címem!Kép

Éva!

Köszi, hogy beolvastál neki, remélem már nyugi lesz!
Majd meséld el, hogy milyen volt dúlának lenni! Otthon szül??

Zsuzsi
zsuzsi

Névtelen!

Itt vagyunk, úgy fél éve, aztóta megnõtt a hajunk!Kép
KépKép
zsuzsi

Sziasztok!

Lányok!

Ami az e-mailben volt, 100%, hogy tévedés, megvannak az adatai a nõnek!
Most már mindent elrendeztemKép!

Írtam egy másik címemrõl.
Anna
anna35

Éva!

Nem az anyjuk volt, én is gondoltam rá! Ha nem haragszotok a személyes adatait inkább nem írom le, de e-mailben elrendeztem mindent Hajnival, aki írt Zsuzska néven, és ismét nyugi lesz!Kép
A.
anna35

H akartok írni, inkább a profilos helyett ide írjatok:

kaka@chatfuggo.hu
anna35

Sziasztok!

Gratulálok, Zsuzsi, valóban átlagon felüli, korodat meghaladó érettséget mutató a stílusod!

Anna!
Ha már ilyen jól sikerült mindent tisztáznod a Zsuzskával, megtennéd - mondjuk P.Éván keresztül -, hogy tájékoztatod a korzós lányokat?! Elvégre minket vágott át a hölgy! Tudhatnánk valami közelebbit róla?

Ada
Ismét névte

Szia Ada, és Mindenki!

Írtam a korzóra, és ide is beírom, amit ott.

A Hölgy maga írt nekem a címemre e-mailt,volt benne ennyi becsület. Sokat nem tudok róla, Hajnalka a neve. Elnézést kért, és többet ne fog sehová sem írni, megbeszéltünk mindent e-mailen keresztül.
A dolog rendezõdött, nem akarom tovább bolygatni!

Anna

Ja, és 23 éves.
anna35

Ja, és már tudtok írni a profilos címemre, eddig tök lassú volt, de a párom átállította!Kép

Anna
anna35

Az adatait az e-mail címébõl tudtam meg, így 1000%, hogy õ volt, be is ismerete, meg minden! Így biztos vagyok benne, hogy Marcsi, az e-mailed már nem aktuális.....
Lerendeztek, hogy nem csinálok semmit, következménye nem lesz a dolognak, ha még egyszer nem csinálja.....

Komolyan nem akarok errõl a dologról többet beszélni, jobb lesz elfelejteni!

Anna
anna35

Anna

Örülök, hogy minden lerendezõdött! MOst már én is lehiggadtam és elfelejtjük az egészet! Reméljük, már nem lesz több ilyen gonoszság senkivel.
Az a lényeg, hogy te lezártad magadban, mert azért csak neked lehetett a legrosszabb.

Megyek fürdetni a csapatot, majd még írok.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Anna! Örülök, hogy vége a dolognak, nagyon feldühített engem is Kép Annyit azért elárulsz, hogy az egészet miért csinálta ez a Hajni? Vagy nem derült ki? De ha nem akarsz többet beszélni róla, azt is megértem.

Zizi
debyand

Sziasztok

Anna

Megértelek, arra azért kíváncsi lettem volna én is, hogy mi motiválta a tisztelt hölgyet!

Vikics

Sárgulok a képek láttán. Én is szívesen kimennék valamelyik strandra de nem hiszem, hogy két 16 hónaposnak meg tudnám magyarázni, hogy ott kéne tartózkodni körülöttünk. Szerintem világgá mennének. Az meg nem poén, hogy folyamatosan utánuk kell szaladgálni.

Vagy van valami tippetek ezügyben? Azt sem tudom a nyári sapit hogyan tartsam a fejükön, folyamatosan leveszik.

Éva

Lehet, hogy ismét kedvet kapsz a szüléshezKép Ha mégegyszer kezdeném, biztos szülésznõ lennék (de nem a magyar egészségügyben)! Drukkolok a barátnõdnek. 4 kg, nem irigylem szegényt!
Képzeld, kaptak ma a gyerekek egy mûanyag csúszdát anyóstól, nem mondtam neki, de gondoltam, ez talán egy kicsit még korai egy 16 hónaposnak. Nem hittem a szememnek! Az Eszti 5 felsegített alkalom után (10 perc sem volt) egyedül felment a lépcsõn és lecsúszott. Csak álltam tátott szájjal és néztem ki a fejembõl. Rá is van írva, hogy 3 éves kor felett ajánlott. Kristófot nem nagyon érdekelte, õ inkább szét akarta szerelni.
Na jó nem dicsekszem, dehát olyan büszke vagyok ráKép

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Lányok!

Úgy érzem még tartozom nektek annyival, hogy röviden leírom az indíttékát.

Nem tudom, mennyi igaz belõle, nincs jogom, és senkinek, hogy eldöntse ezt.
Szóval azt válaszolta, hogy ikrei születtek, de egyik kisfiát elveszítette 3 hónaposan SIDS-ben. Ezt akarta pótolni így, nem tudta feldolgozni, egy kicsit bekattant. Zsuzsiék személyét pedig azért keverte bele, mert ki akart tûnni, hogy egypetéjû ikerként egypetéjû ikerfiai vannak. Hogy hitelesebb legyen, innen olvasta le ZSuzsi hozzászólásait.

Ennyi, én nem akarok ezen többet rágódni, nem fogom elfeljteni, de azt sem akarom hagyni, hogy elrontsa a beszélgetésünket, és rossz hangulat legyen itt!

Anna
anna35

Sziasztok!

Anna, köszi, hogy leírtad! Furcsa egy eset, de nem kell vele foglalkozni többet!

Andi! A strandra nincs ötletem, ha ilyen "örökmozgó" típusok úgysem fognak ottmaradni egy pléden huzamosabb ideig. Esetleg, ha van valami játszótér, vagy ilyesmi, úgy talán könnyebb...
Eszti tényleg nagyon ügyes, nyugodtan dicsekedjél vele, ez az anyák dolga Kép
Én is büszke vagyok Zsófira, hogy 10 és fél hónaposan egyedül megy, pedig semmi "érdemem" nincs benne, ilyen típus és kész. De nagyon aranyosan csinálja Kép

Éva! Írd majd meg, hogy milyen volt a szülés kivülállóként! Biztos nagyon klassz élmény! Én is elkezdtem gondolkodni rajta, hogy kit hívhatnák be a szülésre a férjemen kívül, mert lehet, hogy vidéken lesz, és nem fog ideérni idõben... A szüleimet nem akarom, esetleg az ikertesóm jöhet számításba, de õt meg éjszaka mondjuk nem akarom felkelteni, neki is van két gyereke. Na mindegy, remélem azért itthon lesz a férjem, mert persze az lenne az igazi!

Zizi
debyand

Sziasztok!

Éva!
2 medence van egy közepes méretû felnõtt úszómedence asszem 110-140-is a két végén. És egy kismedence a bébiknek. Annak az egyik vége kb 25cm a másik meg kb 40cm. Ennyi! Ki van téve rengeteg mûanyag kerti bútor és azokon lehet enni és pihenni. A gyerekeknek egy homokozó csúszdával. Hétközben fõleg délelõtt bárkit beengednek. Elég átlátható az egész strand úgyhogy akár 2 kis gyerekkel is kivitelezhetõ. Csak arra kell figyelni, hogy ne jussanak el a nagymedencéig. Nekem nem volt fárasztó. Pedíg 4 gyerekkel mentünk ketten.
NAgyon bátor vagy, hogy bevállasz egy szülést! Mert ugye a magáét nem látja az ember. Én nem bírom a vér látványát meg az inekciós tûét sem. Meg semmi ilyesmit. Totál rosszul lettem mikor egyszer a fiúknak e fejébõl vettek vért a Margitban. A vandálok!!

Zsuzsi!

Nemnagyon néztek minket, mert csak olyanok voltak ott akik napiszintemnlátnak minket. Csak békásiak voltak ott és szerencsére azok is nagyon kevesen. Kép
Nem tudom már mi van ezzel a babakocsival! Már rohadtul bosszant. Két hete adta fel a nõ!! Most írtam neki, hogy nézzen utána merre jár. Bár ha jobban belegondolok 1 hét alatt ért oda a pénz, akkor egy babakocsi akár lehet 3-4 hét is! De ezzel csak vígasztalom magam.
Kiderült már mennyire lett jó a matek?

Anna!
Örülök, hogy rendeztétek a dolgokat! Remélem nem annyira debil, hogy megcsinálja mégegyszer más néven máshol. Majd azért néha odanézek a korzóra.

Ambroia!
Merre laktok? Lehet, hogy ott is van a közelben egy ilyen kisebb srtand. Nem tudsz egy másik jófej anyukát rávenni, hogy menjetek együtt? Ketten azért könnyebb lenne.
A sapkát nekünk is utálták, de mikor levették, én feltettem a fejemre, elkezdem tollászkodni a tükör elõtt és mondogattam milyen csinos is vagyok benne. Majd közöltem, hogy ez mától az enyém és én fogok benne lemenni a játszóra. Mire kiléptünk az ajtón már mindenkinek kellett a sapi! Kép
De én most a strandon locsolgattam vízzel a hajukat.
Én is teljesen be voltam tojva hogy is lesz ez a strand dolog, de most már nagyon megtetszett. Kitapasztaltam mik a totál felesleges dolgok és mik azok amiket el kell vinni és így a motyó sem vészes. Kajának meg a pipicomb rízzsel akár "hidegen" is jó. Kép
Bátorság!
Nagy sláger lett a csúszdából? A fiúk is imádják. Kép

Jaj! Itt egy másik alvós kép! Annyira édesek!! Kép
Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Vikics!

Ez nagyon édes!!KépKép Kényeztess még minket ilyen cuki fotókkal!Kép

Zizi!

Tényleg furcsa eset, de én hiszek neki! Van egy 10 hónapos kisfia Szabolcs. Ez a történet volt az, amitõl megváltozott a véleményem, és inkább sajnálom, és szánom õt.
Pszichiátert ajánlottam neki. Annak én is örülök, hogy Marcsi e-mailjérõl bebizonyosodott, hogy nem úgy vanKép!

Anna
anna35

Sziasztok!

Vikics!

Édes a kép nagyon, még így is egyformák a fiúk!Kép

Marcsi!

Én arra gondoltam, a fiúkat nézve, hogy még mindig nagyon egyformák, hogy ha kétpetéjûek, idõvel biztosan látszani fog. Ha megnézed például az Olsen ikreket most, 17 évesen, már nagyon különböznek, kétpetéjûek, de kicsiként, gondolva a filmeikre, bárkit át tudtak vágni!

Éva!

Sok sikert a szüléshez!Kép:

Cili
Szilvásy Cili (cilii)

Sziasztok!

Anna!

Elég megdöbbentõ az esete Hajninak, és szomorú is. A SIDS a bölcsõhalált jelenti? Bocsi, nem vagyok jártas...
Annak én is örülök, hogy rendezõdött a dolog, szerintem is felesleges rajta rágódni többet!

Vikics!

Csak azért gondoltam, hogy megbámultak, mert minket folyton.Kép Bár, tényleg más ismerõsök között, ott minket sem szoktakKép
A matek szerintem jól sikerült, mert viszonylag könnyû volt, jövõ héten derül ki. Nagyon remélem, hogy tényleg jó, mert a rajz, amit õ rajzolt meg nekem helyettem, cserébe a matekért, jó lett, 4-est kaptam rá, és csak akkor lenne nyugodt a lelkiismeretem, ha a matek is jól sikerült. Meghát nemcsak emiatt, de én úgyanúgy izgulok õ érte is, mint az én jegyeimért!Kép

Ha gondolod, és nem tudsz kiigazódni a hölgyen, segítek a németben!Kép

Jaj, már olyan ideges vagyok!!! Hétfõn írásbelizek, 10-én szóbelizek németbõl!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Anna

Ha ez a történet igaz, akkor még a gondolataimat is visszaszívom. Semmihez sem fogható tragédia, ha egy anya elveszti a picurkáját. A mostani fejemmel el nem tudom képzelni (ne adj' isten) hogyan lehet egyáltalán túlélni egy ilyen borzalmat. Biztos, hogy az ember ilyenkor félig (vagy egészen) meghal belül. Ne is beszéljünk róla, olyan szörnyû. Vele érzek!

Vikics

Isteniek a képek. Ezek a lurkók annyira jóízûen tudnak aludni...és az ember elnézné órákig õket ahogy tentiznekKép
A sapis sztorit köszi, már megcsináltam de még picik, csak rövid ideig köti le a figyelmüket azután ugynúgy levágják.
Erzsébeten lakom és erre nincs hasonló apró babás anyuka, meg szerintem strand sem. Mikor még nem voltak a gyerekek (tudom messze van), Leányfalura jártunk strandolni. Irtó kellemes hely! Na mindegy, veszek egy medencét a kertbe,...dehát mégsem ugyanaz!

Zizi

Igazad van, dagadok. KösziKép

Andi
Ambrosia

Sziasztok

Vikics

Köszi az infót, ezt a trükköt már bevetettem, de túl picik még, nem tart soká a figyelmük. Elfelejtik és leszedik újra. Erzsébeten lakom, nincs kisgyerekes ismerõsöm, meg szerintem normális strand sem errefelé. Mikor még nem voltak a gyerekek, a leányfalui strandra jártunk, irtó jó hely (tudom messze van).
Tüneményesek a képek. Ezek a lurkók olyan jóízûen tudnak aludni...öröm nézni õket.

Anna

Ha igaz a történet, visszaszívom még a gondolataimat is.
Nem tudok elképzelni nagyobb tragédiát egy kisgyerek elvesztésénél. Azt gondolom, az ember valahol belül félig meghal. Szegény, tényleg sajnálom õt.

Zsuzsi
Drukk a hétfõhöz!!!

Rózsa
Igazad van! Kire legyen az ember büszke ha nem rájuk?
DagadokKép

Véleményt kérek!
Kell cipõ vagy nem? Az orvos azt mondta mindíg kell (sõt, harántemelõs Siesta), kivéve ha a gyerek homokon jár. A védõnõ szerint nem kell, ha lehet minél többet járjon mezítláb mert így alakul ki az egészséges lábboltozat.
5let?

Andi
Ambrosia

Jesszusom...
Azt hittem eltûnt az írásom, újraírtam! Erre tessék, itt van kétszer. Gratula magamnak, és bocsi mindenkitõlKép

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket! Olyan furcs mikor alszanak. Sokszor nézegetem õket ilyenkor. Annyira nyugodtak, amit nappal nem igazán tudok tapasztalni, bár ma mintha kicserélték volna õket! Reggel igaz széttéptek 2 zsemlét atomjaira és szétszórták az étkezõ minden pontjára, de utána a nyugalom sziget volt mind a kettõ. Szinte rájuk sem kellett néznem! Eljátszogattak, rajzolgattak és Minimaxot néztek. Nem hittem a szememenek. Ennek örömére kitakarítottam a lakást és csapágyasra hajtottam a mosógépet.

Zsuzsi!
Köszi a segítséget, de szerencsére tud angolul és így én is meg tudom értetni magam. Most ott tarunk, hogy õ sem érti hogy lehet ez, de szombaton utána jár.

Éva!
Milyen volt szülni??? Nem lettél rosszul? Persze én magamból indulok ki.

Andi!
Akkor marad a megkötõs sapka! Vagy az eredetire rávarrsz 1-1 madzagot. Jobb ötletem nincs!
Sajna Erzsébeten nem tudok strandot! Én is úgy örülök, hogy találtam ezt, de valahogy nem akar összejönni ez a bérletesdi. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Andi!

A lábbal kacsolatosan én is úgy tudom, hogy a mezitláb a legjobb. Nekünk most találták ki, hogy bokasûlyedésük van a fiúkna és vegyünk olyan cipõt vagy szandit aminek ferde a sarka. Ilyen a Dr. Leo és a Sallus. Mi ilyeneket hordtunk egy darabig, de aztán valahogy elmaradt. Hát most vehetünk megint!
Amúgy a harántemelõs csukákra azt mondják, azért nem jó, mert nem fejlõdnek ki azok az izmok, mert mindíg alá vannak támasztva és így renyhék lesznek. De hát mindíg mindenki mást mond, Te meg legyél okos.

Vikics

KépKép
vikics

Lányok!
Rendesen lelkiismeret-furdalásom van az e-mail miatt. Kép Szörnyü szembesülni azzal, hogy az Interneten bárki bármilyen személyiséget felvehet és jól átverheti akár a jóhiszemü barátait, vagy tök idegeneket. Lassan Stephen King is meríthetne regény ötletet a történtekböl. Anna, le a kalappal ahogy viselted a dolgokat! Most asszem egy kicsit eltünök, hogy vezekeljek Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?