Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Bibar drága,
Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek! :D:D:D:D:D

Kép

Benszi,
Milyen rendes és szófogadó a fiad! :D Annyira fantasztikus lehet, ami leírtál, ez a már most harmonikus szülő-gyerek kapcsolat. Olyan megható :oops:
Csúúcs ez a kép! Giga pocid van, hallod :shock: :D

Lippa,
Édesek lehettek a lányok a gyertyával :wink: Na jóóó, kivételesen megbocsátunk, hogy csak egy hét múlva láthajuk a tündérkéket :lol: :lol:

Vicuska,
Jaj de szép nagy pocid van! :D És igenis csini kismami vagy! Nem látszik az a 14 kg!

Estrella,
Köszönöm! :oops:
Jaj drága, ne parázz! Azzal nem teszel jót sem a babókának, sem magadnak! Ne hülyülj be :wink: Miért aggódsz ennyire? Mitől félsz?
Minden rendben veletek, úgyhogy semmi, de SEMMI okod nincs rá!!!! Irgum-burgum :wink: :lol:

Chesti drága,
Csodálatos a klipp… Mondanom sem kell, hogy potyogtak a könnyeim… :oops: :oops:
Annyira fantasztikus, ahogy írsz Nikiről, és arról, hogy milyen csodás Vele az életed. Teljesen meghatódtam. Lerí rólatok a boldogság, és öröm Titeket nézni.
Nagyon szép család vagytok, igazán büszke lehetsz rá!!!! Köszönöm, hogy megosztottad velünk.

Lukikám,
A lényeg, hogy nem magzatvíz volt, bármi más lehet! De tényleg! :wink:

Numa kedves,
Hogy vagy? Hogy telnek a napjaid? Dolgozol még? Puszi Neked, és tessék sűrűbben írni :wink:

Mamm,
Várjuk a holnapi élménybeszámolót, és a képeket is! :D:D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Juciékról hírek :D:D

Attila vagyok Sziasztok !

Bocs , de egy kicsit sok volt a teendő.
Dorkáról röviden:
Szombaton levették a gépről, egy napig sipap-on volt, és ma reggelre azt is ellehetett hagyni. Mostmár önállóan tudunk lélegezni, segítség nélkül.
A legjobb hír, hogy ezt a bonyolult műveletet már Székesfehérváron csináljuk.
Ma délután hat óra fele visszahozta a mentő, eddig jól van.

Hát röviden ennyi, köszi a drukkot mindenkinek!

Nagyon szuper, gratulálok!! :D:D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

köszönöm lányok,arik vagytok :P :P :P

Benszi
még csak a 2. évfordulónk :oops: :oops: nagyon jóóóóó a kép,köszi :P :P

Vicuska
nagyon szép a pocakod,és tényleg nem egyszer láttalak a bmc-ben :lol: :lol:

Zsókuci
köszi a hireket Juciékról,ez nagyon jóóó :lol: :lol:

Chesti
én is megkönnyeztem,nagyon aranyosak vagytok igy együtt és megértem a boldogságodat :P :P nagyon jó a videó :P :P :P

Mamm
vizsgák? :shock: :shock: :shock: atyaég,akkor te nem fogsz sokat lustizni :oops: :oops:

bibar

Benszi
most olvastam hogy azt kérdezted hogy hány éve vagyunk együtt :oops: :oops: szóval 5 éve és 2 éve házasodtunk össze :oops: :oops: kicsit szétszórt vagyok,csak azért mentem vissza az elözö oldalra hogy ujra megnézzem a balettes képed :P :P :P

bibar

Drága Share! Őszinte részvétem anyukád miatt :cry: Nagyon nehéz lehet most nektek... Kitartás!

Ne aggódjatok csajok, Zsókucinak megígértem, ha akció van, akkor dobok neki egy sms-t.
Olyannyira egybe vagyunk még, hogy a méhszáj teljesen zárt, egyelőre nem utal még semmi a szülésre :shock:
Így aztán szombaton még ablakot pucoltam, és kapáltam is :lol: :lol:
Na nem egy egész szántóföldet, ne nézzetek flúgosnak, csak olyan vicces leírni is... De mikor olyan nagy volt már a gaz..
szóval nem én vagyok ám a munka hőse, csak teljes erővel tombol bennem az ösztön, hogy minden rendben, tisztán legyen, mire Nórimat hazahozzuk.

Zsókuci, azért köszi az aggódást :wink: Örülök, hogy klassz volt az esküvő :wink: Én is úgy mennék, csak úgy lájtosan...

Bibarci, boldog évfordulót! :lol: A palacsintáért én is feláldoznám ám magam :wink:

Vicuska :P Nagyon szépséges kismami vagy, de őszintén! Sugárzol!

Luki néni, szegénykém :? Én is ilyen vagyok, hatszor átgondolom, hogy hívjam e a dokit, bármi van. Biztos zavarom, meg ilyen hülyeségek... Persze, lökött mérlegek :lol:
Még jó, hogy a lánykám is az lesz 8)
Vigyázz magatokra, és csak semmi önvád, hallod?
Biztos te is inkább kapálnál :wink: , mint a fekvés, úgyhogy mindent megteszel!!!

Benszi, szuper bálnás fotó :wink:

Chesti, a boldogságos anyuci :P :lol: Csodás lehet!

Sünike, Kriszti, várunk titeket szeretettel :wink: :wink:

Mamm, azért hagyjál időt a lustizásra is :wink:

KépKép
naposoldal

jajj, Lippa, drága, hogy hagyhattalak ki :oops:

Szóval gratulálok a két kis loknis csodának :wink:
És várjuk nagyon a fotókat!!!

KépKép
naposoldal

Jajj, és Bibikének is akartam írni, hogy csodás a kicsikéje :lol:

Hogy nől ez a lányka is :shock: És olyan kis csajszisan van öltöztetve :lol:

Ja, képzeljétek, ma amikor ctg-n voltam, éppen szült egy csajszi, és én végig hallottam, ahogyan jajjgat :? :? Hát nem volt éppen megnyugtató :roll: kicsit betojtam :oops: Mindenki képes végigcsinálni a szülést? :oops: :oops:
Ráadásul én olyan szégyenlős vagyok, úgy aggaszt a helyzet...
Ne nézzetek érte hülyének...

KépKép
naposoldal

Köszönjük. :) Most van egy kis időm így írok. :)

Bibar megkésve is boldog házassági évfordulót nektek. :) Ooooooooooo Ti még a mézes éveket élitek. :lol:

Benszi hát ez a bálnabalett... :) Te lebegsz a vizen amugy?
Amit irtál a gyerköcökröl...hát leolvadtam a székről. :) Remélem természetesen szülhetsz, mert tuti amilyen összhang van köztetek ügyik lennétek. :)

Mamm dárga annyira nem igy képzeltelek el. :) Nagyon csini vagy, alakul az a poci. :)
Videokészitő tanfolyamot priviben. :)
Vizsgaidőszak...nem irigyellek.

Bibike háát mekkora telivigyort vág a kis Betti, lezabáltam a monitorról. :)

Nyunyi mennek a drukkok!!

Napcsi mintha magamat olvasnám, én sem bírtam magammal. :) Élvezd ki hamarosan lapos poci lesz, viszont egy tündéri Nórival gazdagabban. :)

Lippa csajok veszettül édesek. :) Szombaton BMC buli? :)

Lucia drága?? Don Zsombort, és Luca babát hiányolom!

Vicuska, Te ragyogsz!! :)

Luki mami, huh hát ez azért ijesztő lehetett. Ahogy a többiek is írták nagyon is ügyesen viseled a fekvést, és vigyázol Lilire.

Zsókuci :lol:

chesti

Mamm, Zsókuci, Többiek:

Mivel már vagy 1 hónapja vizsgált meg egy doki, nem tudtam mi van. Tudtam, hogy az UH rendben volt, de hogy zárt-e a méhszáj, meg ilyenek azt nem tudtam, és aggódtam. Ráadásul meg kellett emelnem egy nehezebb dolgot a melóhelyen és totál beparáztam, még sírtam is. Mindig lelkiismeret-furdalásom van. Na szóval nem bírtam ki és elmentem az SZTK-ba és megvizsgáltattam magam. Minden oké, méhszáj zárt, pocak is jó, mondtam hogy csak folyásom van, megvizsgált a doki, meg is nézett valami kukkerral, és kaptam Klion-hüvelykúpot. Szóval végre megnyugodtam. Hát ennyi volt a bajom. Tudjátok soha senki nem mond semmit és ez idegesít. Azt sem tudtam milyen időközönként kell mennem dokihoz. Aztán most mondta ez a doktorbácsi, hogy ha minden rendben, akkor 3-4 hét múlva kell mennem. Olyan rendes volt, és megnyugodtam, és ez volt a lényeg. Szóval mára már jobb a helyzet.
Viszont most meg kapar a torkom :? Már pár napja gyanúsan köszörültem a torkom, de ma már érzem is hogy picit fáj. Non-stop teakúra. Lehet inni Kamilla teát is szerintetek? És persze Elevit + MagneB6. Mást nem merek enni.
Kép
Vendég

Jó reggelt Lányok!!!!

Csináltam ma egy tesztet apa kérésére!!!------------------------------ :cry: :cry: :cry: :cry: Ez a 13 nap,remélem csak azért negatív mert korán csináltam! :oops:

Naposoldal!!!

Ez igen!!!9 nap!,mindenki képes végig csinálni egy szülést,és nem kell szégyelösnek lenni csak a kitolási szakban vagy szétett lábbakkal!! :wink: Ügyike leszel,tudom!! :wink: Ez a világ legszebb dolga!!Egy csoda!!Ctg sem mutat semmit???nekem a 39 hét elején volt egy kis fájás aztán semmi,mondta dokim,hogy mennyünk haza apával és nyulacskázzunk egyett,másnap beindult minden!!! :wink: Meg is szültem!!! :P Hajrááá drágaság!!!Várjuk a híreket!!!!

Bibarcim!!!! Kép Boldog Házzasági Évfordulót!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Napcsi!

[quote]J írta:a, képzeljétek, ma amikor ctg-n voltam, éppen szült egy csajszi, és én végig hallottam, ahogyan jajjgat Hát nem volt éppen megnyugtató kicsit betojtam Mindenki képes végigcsinálni a szülést?
Ráadásul én olyan szégyenlős vagyok, úgy aggaszt a helyzet...
Ne nézzetek érte hülyének...

Ne félj, és ne izgulj. Mikor benne vagy semmivel nem törödsz. Igen, végig tudod majd csinálni a szülést, ügyes leszel ahogy Nórika is. :) Hidd a fájdalom egy része a kiteljesedésnek. :) Nem lehet leírni szavakkal, át kell élni. :)
Én egy hosszú polóban voltam végig, ami nagyon kényelmes volt.

chesti

Napcsi

megértelek,én is félek a szüléstől....amikor kórházban voltam megtaláltak a történetek :) csak nekem gondoskodik az élet hogy mindig mással legyek elfoglalva :shock: :D
Olyan izgi hogy a finishben vagy,szerintem amúgy Te pont az a tipus vagy,akinek csodaszép szülése lesz. :) Én már kevésbé :D :D

Chesti

én ezen a laptopon nem tudom megnyitni a videót Csillagszemről,de majd bepótolom. :D

Nyunyi

szoritok nagyon

Tegnap Édesanyucikám megint enyhe utalást tett gyönyörű formámra. :? Én nem tudom komolyan miért kell az ember vérét szivni ilyen hülyeségekkel. :( Mintha nem lenne min aggódnom ezen kivül....Mindegy,tény hogy ma reggel ráálltam a mérlegre és 12 kg,szép teljesitmény.. :lol: De itt példálozik nekem másokkal,akiken hátulról nem is látszik....jaj csajok olyan fárasztó. :( Ugye nem baj,hogy a majd 2 hónapos fekvésem alatt nem nyomtam még egy diétát is??? :lol: Hú,mindegy.
Ja és ezt nem azért irom hogy most mindenki leirja,hogy nem is látszik....csak felbosszant,hogy ez a legnagyobb problémája a hétvége után. :(
puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

Estrella

ja még tőled akartam megkérdezni,hogy nincs saját dokid?Vagy miért nem tudod hány hetente kell menni meg ilyenek?Nem értem.

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Zsókuci, köszönöm, hogy érdeklődsz, már szerencsére nem dolgozom, mintegy 2 hete, és még legalább 2 évig nem is tervezem :lol: hááát, már nem esik jól mászkálni, ezért sokat fekszem, de az szintén nem jó, mert bármerre is fordulok, valamelyik babómat megnyomom,mert fáj, hanyatt meg nem tudok lenni, tehát most már nem olyan kellemes, mint eddig, de ki fogom bírni.jövő hétfőn megyek a dokimhoz, szerintem már elérték a 2 kg-s súlyt mostanra, nagyon kiváncsi vagyok már :!: :!: remélem veled is minden rendben, és nem dolgozod agyon magad :wink:

Lukrécia, az anyák már csak ilyenek, hajaj, én hányszor hallom, hogy de ugye szülés után ledobsz pár kilót?ugye diétázni fogsz majd?ugye csinos akarsz lenni?stb.stb.ismerős.Most tényleg nem kellene ezzel foglalkoznunk, és anyáinknak sem, dehát ez van.Ne izgulj, olyan kis csini vagy, hogy nálad úgyis magától eltűnik majd az a pár kiló, anyukádnak pedig el kell nézni, bár biztosan nekem is rosszul esne, hogy a hétvégéd után ez a téma....szóval csak semmi bosszankodás, sokszor puszillak, és pihizz sokat :wink: :!: :!:
az én dokim egyébként csak 4-5 hetente rendel vissza, kiváncsi vagyok, ez a 32.hét után is így lesz?mert azért most már gyakrabban kellene sztem........

Estrella, örülök, hogy végre meg tudtál nyugodni, pont tegnap, amikor olvastalak, eszembe jutott, hogy ez igazán érthető náald, hogy ennyi év küzdelem után aggódsz de szerencsére akkor a dokinak sikerült megnyugtatnia, igaz?most már ne idegeskedj, és szerintem már egyre inkább közeledsz ahhoz az időszakhoz, amikor már egy emeléstől nem megy csak "úgy"el a baba, illetve nem történik semmi nagy gáz,ő oda már úgy be van ágyazódva meg olyan kis erős burok védi meg minden.Jó, nem akarok okoskodni, csak próbállak megnyugtatni, remélem sikerült :lol:

Kép
numato

Szép napot mindenkinek!

Share
Fogadd őszinte részvétem!Nagy ölelés neked!

Chesti
Szupi a videó,olyan jó nézegetni :D Egyszer ha lesz időd akkor leírhatnád piviben hogyan is kell egyáltalán hozzá kezdeni egy ilyen klippnek.

Napcsi

Húú már csak 9 nap!!!szerintem ezt az érzést mindenki átéli ahogy közeledik a nagy nap!ha túl leszel rajta csak legyinteni fogsz,hogy semmiség volt az egész :D időd meg úgysem lesz szégyenlősködni :wink:

Luki
Kit érdekelnek ezek a + kilók a baba a lényeg!!!Ahogy te is pihe-puha ágyban fekszel ez neki is jár nem? :wink: Ha meglesz úgy is lemennek azok a fránya kilók!Anyukád megjegyzéseid pedig engedd el a füled mellett ez a legjobb megoldás mindenki számára!

Bibar
Még sok- sok ilyen boldog évet kívánok nektek házassági évfordulótok alkalmából!!!
gabicsibe

Lukrécia:
Nincs saját dokim, megyek az SZTK-ba, aztán aki ott van az megvizsgál. Csak épp soha semmit nem mondanak és ez aggasztott. Ha már az nem lehetett a dokim akit szerettem volna, akkor nem lesz senki. Lehet hogy már írtam, de leírom mégegyszer, hogy szülésznőt szeretnék csak fogadni.
Vendég

Estrella

bocsi,én akkor lemaradtam... :oops: Tudom hogy már nem a pesti dokihoz jársz,csak azt hittem lett helyette más....

Numa

de jó hogy mostanában többet jelentkezel megint :D
szerintem most már többet fogsz menni a dokihoz igy a vége felé.Főleg hogy ketten laknak odabenn... :D

Gabi

annyira édeset irtál és ez lesz mostantól a mottóm :D köszike :D
Azért pihizel sokat,ugye? :wink:

Kép
lukrécia

Vicuska csak úgy sugárzol a boldogságtól,nagyon csini vagy!

Benszi tényleg nagyon jó lehet ez a bálna balett látszik Rajtad,hogy nagyon élvezed.

Chesti nagyon-nagyon jó a klipp,gyönyörű család Vagytok :D !Köszi a bókot.Szombaton megyünk a talira,de sajna Apa nem tud velünk jönni,mert a festőt kell felügyelnie.Viszont a húgom elkísér minket :) .Elküldöm a számom privibe és majd egyeztessünk jó,mert elég nagy az a Ladik csárda.Szerintem mi kb.11h felé érünk majd oda.

Mamm várjuk majd a 4d-s beszámolót és képeket :wink: !

Zsókuci drága még kérünk szépen sok ilyen jó hírt Juciékról :D .Millió puszi Neked!

Napcsi köszi a jókívánságokat :D .Ne félj,mindenki képes végigcsinálni,úgy van ahogy Chesti írta amikor ott vagy semmi nem fog érdekelni majd meglátod.Én valahányszor felidézem a szülést soha nem az jut eszembe,hogy mennyire fájt azt már el is felejtettem,hanem életem legcsodálatosabb élményeként emlékezek rá.Atyaég tényleg már csak kilenc nap van hátra
:shock: !

Luki ne mondj ilyeneket,ennyi megpróbáltatás után,igazán megérdemelsz egy csodaszép szülést!Nem is értem Anyukádnak miért ez a legfontosabb,hogy mennyit híztál,az a lényeg,hogy ott van a várva várt Unoka a pocakodban :wink: .

Numa jó hallani Rólad,nagyon eltűntél!32.hét után már biztos,hogy sűrűbben kell majd menned orvoshoz.Lakást sikerült már eladnotok?

Gabi,hogy bírod a kényeztetést Anyósodéknál :) ?

Csajok ki jön még szombaton a BMC talira?Olyan jó lenne ha megint összefutnánk jópáran!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lukrécia:

Volt orvosom, de pénzéhes volt, ezért otthagytam, és szülésnél sem szeretnék választani orvost, CSAK szülésznőt. Úgyis Ő van velem végig, rá számíthatok. No comment.
Vendég

Napcsi
de jó hogy ilyen jól vagy :P :P ne szégyenlősködj,biztos szép szülésed lesz,amilyen a terhességed volt :lol: :lol: drukkolok nagyon neked :oops: :oops:

Luki
én már lehagytam a 12 kg-ot :P :P kit izgat?anyudtól meg már megszokhattad :oops: :oops: holnap megyek,viszek reggelire valami péksütikét,aztán adunk a kilóknak :P :P

Estrella
örülök hogy minden rendben veletek :lol: :lol:

Nyunyi
remélem korai azért volt nega mert korai volt,drukkolok nagyon :oops: :oops: :oops:

Gabicsibe
hogy vagytok a babukákkal? :P :P :P

bibar

Kukuccs!!!

Lukrécia!

Ne idegeskedj anyudon!!! :wink: Szígorúan ágyhoz vagy köteve nem ugrálhatsz meg semmi akkor van ilyen!!!De nem ez számít hanem a babácska!!! :wink: Köszike a drukkot!!!!!!!!Aranyos vagy,én is drukkolok hogy minden rendben mennyen még 10 hétig!!!!!!!!! :wink:

Bibarcim!

Köszike,remélem igy lesz!!!!!Drága vagy!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Hú Lányok, mindenkinek köszönöm a dicsérő szavakat! Olyan édesek vagytok!

Mamm, kédezted férjemet várja-e..hát nem bírom nem leírni, hogy ma marhára összevesztünk.

Reggel elvitt ctg-re és szokás szerint ott is hagyott a Jánosban. Bement melózni. Én túlestem a ctg-n aztán bementem Zeke dokihoz. Dolgom végeztével felhívtam és megkért menjek be hozzá a melóhelyére, mert még van dolga. Bemetróztam, bebuszoztam..
Vártam rá kb. 2 órát mire elindultunk haza. Megjegyzem mi Taksonyban lakunk, azaz volánbusz amit már szívesen kihagyok.
Az autóban közölte, hogy nem fog menni ez a hetente engem való furikázás, mert ezer a dolga. De ezt nem túl kedvesen. És hogy találjak ki erre valamit! De mit?? Szerintem a 9. hónapban nem kellene már nagyon zötykölödnöm órákat. Lábam is óriásira dagad.
Aztán itthon meg nekem szegezte a kérdést mi az ebéd?? Ha nem vagyok otthon mit főztem volna? Erre közölte, hogy ez így nem állapot és bejárónőt fog fogadni! Szerinte soha nem főzök csak itthon fetrengek és ha főzök is sajnos ehetetlen. Én csak néztem ki a fejemből..mi van??
Lányok, én valóban nem főzök minden nap de ha igen, akkor fincsi és minden elfogy! Mi ütött ebbe az emberbe?? Jó nagyot sírtam. Hiányzik ez most???
Most vettünk új autót a baba miatt erre én járjak volánnal amíg ő a jó kis légkondis kocsival furikázik?? 38 hetesen is??
És az nekem nem válasz, hogy ideges a baba miatt, meg, hogy ő a család fenntartó!!
Szóval most nagyon kivagyok, és ez nem jó!!
Na, bocsi, hogy így kifakadtam de rohadt szarul esnek nekem ezek a dolgok!

Amúgy a ctg szerint még nem szülök!
:D
vicuska2007

Vicuska:
Sajnálom ami történt, abszolút át tudom érezni a helyzetet, mert nálunk ezek a dolgok szinte mindennaposak. (kivéve az utóbbi 1 hetet, most normális apa) :D
Biztosan minden rendben lesz, nyugi.
Jó pihenést, és persze jó szülést!
Ajándék:
Kép
Vendég

Lányok,

Olvassátok néha az andristopikot :wink:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Napcsikám,
Örülök, hogy jelentkeztél! :D Igen, sejtettem, hogy még 2in1, mert nem írtál sms-t :wink: Nem semmi ösztönök munkálkodnak Benned, hogy ilyen serény vagy :wink: Fészekrakó ösztön? :lol: És ne aggódj, biztos szép szülésed lesz, és tuti, hogy akkor ott az lesz az utolsó dolog, hogy szégyenlősködj :D

Chesti :lol: Imádlak csajszi! :D

Estrella,
Örülök, hogy minden rendben. Jobbulást a torkodnak!

Nyunyi,
Biztos még csak korai voltl :roll: Drukkolok!!!! +++++++++++++++++++++++++++

Lukikám,
Anyudat én sem értem, de tényleg ne foglalkozz vele! Tényleg nagyon csini kismami vagy, és ennyi év után ki nem sz…-ja le, hogy hány kg-t hízol? Majd lemegy! Ha meg nem, akkor is jó, hiszen boldog anyuci leszel, hiszen erre vágytál, és nem arra, hogy top modell legyél :wink: :lol: Első a babó, és Te mindent meg is teszel érte.

Numa,
Nagyon örülök, hogy írtál!!! :D Jó, hogy már nem dolgozol! Még pár hétig kitartás, elhiszem, hogy már nagyon nehéz, de hidd el, megéri :wink: Képet kérünk! :D:D És most már hetente :D:D (csak, hogy mohó legyek :D:D)

Lippa drága,
Előre is jó szórakozást a szombati BMC-talira! Drága Wiegandt doktoromat pusziltatom :lol: :lol:

Vicuska,
Sajnálom, hogy a férjed így kiakasztott. Valószínűnek tartom, hogy más miatt volt ideges, és feszült, és rajtad töltötte ki. Tudom, hogy nem magyarázat, de biztos nem úgy gondolta, ahogy azt mondta :? Próbálj megnyugodni, nincs Veled baj, és biztos megbánta már, hogy ilyeneket mondott Neked! Most koncentrálj a kicsire, és magatokra, és bocs, hogy ezt írom, de tojjál le minden mást. És nyugodtan fakadj ki itt, ne tartsd magadban!!! :D Puszi Neked!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Vicuska

Zsókucinak igaza van!Valószínű rosszkor voltál rossz helyen!Remélem gyorsan rendbe jön minden köztetek!!

Bibar,Lippa

Köszike jó volt,de holnaptól már vége sajna.Önszántamból hazajöttünk,mert rossz időben itthon többmindent tudok magammal kezdeni.Viszont nagyon szép szinem lett a fincsi napsütésben és a jó levegőn.Én bevallom lányok,hogy nem fekszem végig a napot :oops: :oops:van hogy ülök és van hogy sétálok.

Estrella
Bátor vagy!Saját orvos nélkül manapság :shock:
gabicsibe

helló!

voltam ma istenhegyin uh-on minden ok. még hétfőn megyek genetikai tanácsadásra és akkor már megnyugszom az afp miatt. törökülésben üldögél és jár a szája!

Baby üzent:
fejlődik a baba úgy néz ki hcg 831, uh-on még nem volt teljesen látható, pénteken uh, akkor már látni kell! Szorítsunk neki!
málna79

Málna

Micsodaaaa????Én már megint lemaradtam?????De örülök Babynek :lol: :lol: :lol:
Szuper hogy minden rendben volt az UH-n neked is :D

Zsókuci drága

Na várjál,én top-modell is lennék szivesen,csak azt már elcseszték odafenn :wink: :lol: :lol:

Gabi

az nem baj ha nem fekszel,csak pihizz és használd ki a kényeztetést :D

Bibarci

még majd most este 9-re jönnek vendégek,kopogj reggel erősen,hogy magamhoz térjek :wink: :D Azért az előbb benyomtam 3 nutellás palit.... :wink:

Vicuska

néha minden férjnek elgurul... :D de biztos vagyok benne hogy már megbánta.

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Ma volt a 4D, de sajnos képet nem tudok mutatni, mert a mi kis Tündérkénk nem volt hajlandó elmozdulni a méhlepény elől, így az mindent eltakart, és semmi nem látszott a pofikájából... :) Amúgy mindene megvan, rendben vannak a méretei, és elég aktív volt végig, tornázott kezével, lábával, nagyon aranyos volt! :D Éééééés, amit eddig még nem tudtunk: úgy néz ki, hogy KISLÁNY!!! :D :D :D
Amúgy az uh-s néni nagyon jó fej volt, azt javasolta, hogy mivel nem látszott semmi az arcából, ismételjük meg később a vizsgálatot. Így most nem kaptunk képet, sem dvd-t, de tudom, hogy rendben van, és leletet is írt nekünk. Fizetni viszont nem kellett. Október 11-ét beszéltünk meg, akkor megyünk újra, remélem akkor nem fog elbújni a lepény mögé! :D

Holnap visszaolvasok, de most már elég fáradt vagyok, csak mindenképp el akartam újságolni, hogy mi volt. :oops: :D

Mamm

Kép

Kép
mamm

Málna,
Nagyon örülök, hogy rendben volt minden az UH-n! :D

Ééésss, mennyire szuper a Baby-s hír!!! :D:D:D:D:D:D
Drukkolok a pénteki UH-hoz! Dejódejódejóóóó :D:D:D

Köszönjük ezeket a remek híreket :wink:

Lukikám,
Olyan kis lüke vagy, de én pont ezért szeretlek :wink: :lol: :lol:
Tényleg, jövő kedd? :wink: Rárész? :lol: :lol: Mert ha nem zavarlak..., akkor szívesen átmennék meló után :wink: Bocsi, hogy eddig nem, de... mindig van valami :evil: Pusssz!

Kép

Kép
zsókuci

Mamm,
Gratulálok a kis punishoz! :D:D:D:D:D:D:D:D És nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben volt!!! :D:D:D

És tényleg nagyon rendes volt az UH-s néni :wink:

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

csak életjelet adni jöttem, mostanában nem volt időm még olvasni sem, úgyhogy nagyon le vagyok maradva, de majd igyekszem pótolni.

Úgy volt, hogy a hónap elején elmegyünk egy kicsit pihenni pár napra valahová, de mivel beütött a rossz idő, apa kitalálta, hogy akkor inkább tapétázzuk ki a nappalit :shock:

Az egy hétig tartott és még most rendeződnek vissza a dolgok. Pillanatnyilag a lépcsőház festésével vagyunk elfoglalva illetve ablakpárkány szerkesztéssel úgyhogy még nincs vége.

Amúgy jól vagyunk, csajszi sószsák, 3 és 1 tized foga van, imádni való. Kúszikamerre lát, pillanatok alatt egyik sarokból a másikban terem, úgyhogy vennünk kell egy bazi nagy szőnyeget. A játszó már nem elég

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok csajszik!!Bocsika de ebben a két napban nem nagyon volt időm irni. Tegnap este elovastalak benneteket csak már irni volta fáradt. Nálam nincs sok változás esetlrg annyi,hogy egyre intezzívebben mozog a kis muksó. Ma este kell mennem u.h.-ra. Képzeljétek este 9-re hivott a dokim :shock: :shock: Remélem minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chesti!!!! Megnéztem a videót a tünderkéről. Hát nem is találok szavakat!! Esetleg annyit,hogy még meg is könnyeztem kicsit. :oops:

Nyunyika Drága!!!!Szerda van!!!Már nagyon várom a tesztedet!!!Nagyon-nagyon szoritok :lol: :lol:

Képzeljétek Apa annyira tündéri,hogy már boltozik is helyettem!!! :lol: :lol: :lol: Ugyhogy ma 7-kor keltem!!Úri dolgom van :lol: :lol: Most egy kis rendrakás következik és utána megyek és leváltom a drágámat. Puszika mindenkinek!!!!

Kép
fiona66

Na, sikerült visszaolvasni!

Napcsi,
nagyon közeleg már az időd, és teljesen érthető, hogy kicsit félsz, hiszen első babuci, nem tudhatod még hogy mire számíts. De hidd el, képes leszel rá, és én azt kívánom, hogy nagyon szép élmény legyen neked a szülés! Megy a sok-sok drukkkkkk!!!!!! :D

Luki néni,
ne foglalkozz ám a kilókkal, meg hogy ki mit mond. A baba akkor érzi jól magát, ha Te jól érzed magad, és ha Te a nutellás palitól érzed jól magad, akkor igenis edd meg! :D (Ma reggel én is banános-nutellás turmix-szal kezdtem, de a recept szerinti lapos evőkanál nutellából inkább jó púpos kanál lett... :oops: )

Málna,
tök jó, hogy minden rendben van veletek! :D Csak így tovább!!!! :D

Chestike,
köszike a dícséretet, aranyos vagy! De azt áruld már el, hogy hogyan másképp képzeltél el? Olyan kíváncsi vagyok! :D :D

Zsókuci,
látom te is jó sokáig fent voltál tegnap... Ahogy nézem pont elkerültük egymást... :roll:

Vicuska,
sajnálom ezt a balhét a férjeddel, de hidd el, azóta tuti, hogy megbánta már, amit mondott. Gondolom nagyon összejött valami a melóhelyén, meg talán be is rezelt kicsit a rá váró felelősségtől. Ez nem lehet? Remélem azóta szent a béke!!! :D

Estrella,
teljesen megértem az érzéseidet, én is folyton parázok valamitől, pedig ugye nekem még dokim is van... Nyugodj meg, ha eddig komolyabb probléma nélkül eljutottunk, muszáj bíznunk benne, hogy ezután is minden rendben lesz! Okés? :D Amúgy mocorgás ügyben mi a helyzet? Érzed már többször?

Lányok,
akkor elmesélném a legújabb parámat, amit tegnap este nem írtam le. Az uh-on észrevette a doki, hogy az én kis Törpillám kicsi szívének bal kamrájában van egy izom, egy ún. echogen papillaris izom. Azt mondta a doki, hogy ez sok babánál előfordul, és nem szokott gondot okozni, de valószínűleg az orvosom el fog küldeni magzati szív uh-ra, ahol részletesen megnézik majd. Hallottatok már ilyenről? Mert én még nem, és nem is nagyon találtam semmit a neten erről az izomról.... :?: :? :?: :?

Kép

Kép
mamm

Zsókuci :D

megnéztem a határidőnaplómat és bár eléggé be van nyüzsizve a jövő hetem (is :shock: :shock: ) ,szoritottam neked időt..... :wink: Esetleg majd pár programot lemondok... :lol: Nagyon várlak :D

Mamm

tényleg rendesek voltam az UH-n,gratulálok a kislányhoz.Nevetek már van? :D Erről a sziv-dologról még nem hallottam,de nem vennék ilyen nyugisan ha nagy baj lenne,nem?
Milyen ez a nutellás banánturmix recept? :oops:

Kép
lukrécia

Azt akartam irni,hogy rendesek voltak az UH-n,nem azt,hogy voltam :oops: :oops: :oops: Persze biztos rendes lettem volna én is.... 8) Na jól van... :shock:

Kép
lukrécia

Bibarci

bár megettétek az összes nutellás palit,de azért jó volt hogy itt voltál :D puszika :P

Kép
lukrécia

Mamm, hú de jó kislány!!! Erről a szív dologról én sem hallottam soha, de egyetértek Lukréciával, ha nagy baj lenne, mondta volna.

Férjemmel most egyenlőre nem beszélünk...majd csak lesz valami...de nagyon megbántott!!
vicuska2007

Lukikám
háááát az a nutis pali elég kevéske volt,Oli babám tisztára lefogy ha ott vagyok :P :P de nem számit,azért nekem is jó volt :lol: :lol: jövö héten ismétlés :P

Málna
drukkolok Babynek :oops:

Mamm
de jó hogy legalább a nemét látták,gratula a kislányhoz :lol: most legalább duplán mozizhattok majd :wink: :wink:

Vicuska
nem semmi amit irtál,elhiszem hogy megbántott,én is haragudnék ha ilyeneket vágna a fejemhez :x :x remélem bocsánatot kér tőled és minden megoldódik :oops:

Benszi
mi ujság veletek????

bibar

Mamm:
De szuper, kislányotok lesz! Hurrá! :D
Mocorgás néha van, néha nincs. Ha nincs akkor meg az a bajom. Persze próbálok mindig a szépre és jóra gondolni. Irigykedem, hogy neked ott van G. doki.
Vendég

--

Kép

Kép
zsókuci

Estrella,
a mocorgás dologgal én is így voltam, mert eleinte nem jelentkezett minden nap, csak 2-3 naponta. Most már szinte minden nap van valami, és ez nagyon jóóóó! Kár, hogy nem jöhetsz G. dokihoz, biztos valamilyen szinten biztonságérzetet adna. És akkor szülhetnénk egyszerre és egy helyen! :D :D :D Milyen jó lenne! :wink:

Vicus,
remélem nem tart nálatok sokáig ez a mosolyszünet. Most nem igazán hiányoznak az ilyen helyzetek, ezt a párodnak is meg kellene értenie... Kitartás!!!

Bibarci
,
én is pont erre gondoltam, így legalább láthatom 2 hét múlva is! :D Legszívesebben minden héten mennék, hogy bizos legyek benne, hogy minden okés. Persze ez túlzás, csak hát aki parapiri, az parapiri. :oops: :D

Luki néni,
nagyon egyszerű a turmix, csak ezek kellenek bele:
- 1 banán
- 1 deci tejci
- fél deci szénsavmentes víz
- 1 csapott evőkanál Nutella
- néhány szem mogyoróbél
A mogyorót turmixolni is lehet, de apróra törve a tetejére is lehet szórni. Én nagyon szeretem!!! :D

Kép

Kép
mamm

Sziasztok,

Zuzmó,
Örülök, hogy jól vagytok! És hogy szépen fejlődik a kis sózsák :wink:

Fiona,
Ha lesz még enerigád írni a ma esti UH után, várunk a hírekkel! :D Biztos, hogy minden rendben lesz, nyugi :wink:
Rendes Apa, hogy ilyen sokat segít!!! :D

Mamm,
Nem hallottam még én sem ilyenről :? Én is próbáltam rákeresni a neten, de nem találtam róla érdemi infót. Ne aggódj, biztos megnyugtatnak majd a szív UH-n is!!!

Lukikám,
Jól van, akkor olyan fél 5 körül végzek, és átbattyogok Hozzád! :D Majd hívlak aznap, ha indulok! :wink:

Vicuska,
Remélem, azért minél hamarabb kibékültök a pároddal!!! Puszi, és kérlek, ne idegeskedj!

Benszi drága,
Merre vagy? Remélem minden rendben!!!! Nagyon eltűntél :shock:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok csajszikák!! Tegnap már fáradt is voltam meg igazán kedvem sem volt irni az u.h. után. Szóval van jó is meg kevésbé jo hirem is.
A jo az hogy a kismuksóval rendben van minden. Jók a méretei minden porcikáját láttuk.Megmérte kezét lábát fejecskéjét,pociját.Megnézte a szivét. Annyira jo volt hallani ahogy dobog!!! :lol: :lol: :lol:

Ami kevésbé jó,hogy a méhlepény elfedi teljesen a méhszájat. azmondta a dokim,hogy semmit nem emelhetek max.egy kg kenyér. Ne hajólgassak semmi megerőltetőt ne csináljak és ha véletlenül elkezdenék vérezni vagy csak barnázni azzonnal menjek!!! :(

Tudtam én,hogy nem fog simán menni!!!Mondtam neki hogy állandóan fáj a hólyagom ha pisilek akkor is nagyon!!Arra meg nem szólt semmit!!!!!!!!! Na most szóljatok hozzá!!!

Irt még egy gyógyszert duphaston a neve azt kell szednem meg a magne b6-ot. Hát tömören ennyi volt.

Mamm drága!!!!Ez a turmix biztosan isteni de egy kaloria bomba :lol: :lol:

Estrella!!A mocorgás nálam is igy van !Hol vban hol nincs. Én meg biztos túl is parázom mert állandóan figyelem. van hogy szuszogni is alig merek hátha megérzem!! :lol: :lol:
Még mondja valaki hogy a terhesség az csupa nyugi.

Most megyek lányok és leváltom apát. Sok puszi mindenkinek!!!!!

Kép
fiona66

Sziasztok,

Olvassátok az andristopikot!!!!

Köszi!

Kép

Kép
zsókuci

Fiona

akkor vége az ablakpucolgatásnak... :? Vigyázz magadra nagyon :!:

Zsókuci

oksa :D

Mamm

köszike,még a banán beszerzés alatt áll.....

Lányok

képzeljétek tegnap du hogy jártam....olyan gyomorsavam volt,hogy az első 3 hónapi elbújhat mögötte...ettől meg jó kis hányingerem. :shock: .Ma reggel elég nehezen mostam fogat.... :roll: Van ilyen,hogy az embernek visszatér a hányingere?Kicsit megilyedtem,hisz a 18-ik hétig hánytam,azt hittem végre vége.... :?
Ja,és éjjel azt álmodtam,hogy az uramnak elment a magzatvize..... :shock: :shock: :shock: Kezdek zizi lenni..... 8)

Kép
lukrécia

Szijjasztok Kismamik!

sajna nem csatlakozom még hozzátok,megjött!!!Ugyhogy ez most nem sikerült!!!! :cry:

Kicsi Benszim merre vagy?????

Lukrécia!Én végig hánytam volt egy hónap a felénél hogy nem hánytam aztán vissza jött!!!Kitartás!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vicuska elhiszem,hogy rosszul esett a férjedtől,de biztos vagyok benne,hogy már réges-rég megbánta a dolgot.

Zsókuci drága köszi,átadom ha találkozom Vele :wink: :D !

Gabi egyáltalán nem baj,ha nem fekszel végig,nekem mindig azt mondta kedvenc doktorom,hogy érezzem jól magam!

Málna édes lehetett a kis Törökbasátok :D .Babynak drukkolok nagyon!

Mamm gratulálok én is a kis punishoz :D .Sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre én sem :roll: .

Zuzmó pihenés helyett lakásfelújítás :shock: .Viszont biztos nagyon szép lesz :wink: !

Fiona sajnálom a rossz hírt,de biztos minden rendben lesz!Gondolom férjed ezek után még jobban elkényeztet és már semmit nem enged csinálni.

Nyunyi nagyon sajnálom :cry: !

Képzeljétek mennek a Tündérkéim bölcsibe októbertől.Nagyon hirtelen jött az egész és iszonyú nagy szerencsénk volt,mert a bölcsibe kb.1-1.5 évvel korábban fel kell iratkozni,minket meg hip-hop felvettek.Tartok tőle megmondom őszintén,de remélem az én kis Angyalkáim jól fogják érezni Magukat :roll:

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Beszéltem Benszivel jól van,csak a Kölkök kicsit lestrapálják már most :D .Nagyon fáradt és keményedik a pocakja,ezért pihizik.

Mindenkit csókol és köszöni az aggódást!

Lippa

lippa

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, hogy ne felejtsetek el engem.
Fizikailag egészen jól vagyok, nem görcsölök és a hasam is csak néha keményedik. Ami aggaszt, hogy sokszor szurkál a méhszájam körül, pont ott, ahol nem kéne. De már a max dózist szedem mindenből, ennél többet nem tudnak tenni, csak én, hogy pihenek. Ami egyre nehezebben megy. Már fáj mindenem, a hátam, a gerincem, a csípőm.. tudom, hogy van kiért kűzdenem, de nekem nehezen megy. Az én örökmozgóságomnak ez a lehető legnagyobb próbatétel. És nagyon sajnálom a családomat is, alig győzik helyettem a tennivalókat. A férjem mindent megtesz, amit tud, felmos, takarít, locsol... de hát az mégsem olyan, mintha én csinálnám. Annnyira nehéz legyőznöm azt a rossz tulajdonságomat, hogy csak az lehet jó, amit én csinálok... tudom, hülye vagyok. És nem is értem magam, mert egy évvel ezelőtt bármit megtettem volna, hogy ebbe a topikba írhassak, most meg elégedetlenkedem.... szerintem a sok fekvéstől lassan bedilizek.
Hát ez van.

Lukrécia!

Most csak neked írok, mert két dolog is van, ami téged érint! Az egyik: amikor kórházban voltam, két lány is jött, hogy valami folyik, talán a magzatvíz! Szerencsére nem az volt, de később kiderült, hogy sorra hívták őket a barátnők, hogy a 30. hét körül nekik is volt hasonló. Ha ilyen van, akkor azonnal kórház, még hétvégén is, mert mi van ha tényleg magzatvíz, akkor csak ott tudnak rendesen ellátni!

A másik, hogy én eddig 4 kg-ot híztam. Én azok közé tartozom akiknek hátulról semmi sem látszik. Engem meg azzal idegelnek ki, hogy nem eszek rendesen és hogy biztosan kicsi lesz a baba! Hidd el ez sem jó. Nem elég, hogy rettegek a koraszüléstől, még mindig elmondják, hogy nagyon kicsi lehet a baba, mert kicsi a hasam. Szóval a másik véglet sem jó, bár lehet, hogy a Te anyukád nekem örülne az enyém meg neked!

Mindenkinek sok puszi, sokat gondolok rátok, de nem merek többet ülni a gép előtt, ezért másnak nem írok külön, vigyázzatok magatokra és a kicsikre!

Kép

Kép
sharon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?