Új privát üzeneted érkezett!

Iggggggeeeeen. Gina, hatalmas gratula!!!!

Kismami vagy! Annyira örülök :D

Kíváncsi vagyok hányan vagytok, de majd kiderül idővel az is...

Kép

Kép
bettica

Lecsó: nem semmi!!szép poci!!

Gina: csak nyugi, sok pihi, és sok-sok pozitív gondolat!!!!
:wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Mégegyszer nagy gratula a babókához a pociban Gina!!!!!

Aki aggódik a terhesség alatti súly felszedés miatt ezt találtam ma:
"Nincs olyan ideális súlygyarapodást mutató táblázat, amely minden kismamára vonatkozna. A várandósság alatt felszedett pluszkilók száma függ a testmagasságtól, a kortól, a szoptatás lehetőségétől és a születendő gyermekek számától. Ugyanakkor létezik néhány általánosan elfogadott irányszám. Azoknak a nőknek, akiknek a terhességük elején a súlyuk az ajánlott normál testsúly 120 százaléka, kötelezően mintegy 7-11 kg-ot, azaz hetente 318 grammot kell gyarapodniuk.

Azok a leendő anyukák, akik ideális testsúlyuk 90-110 százalékával kezdik meg terhességüket és szeretnének szoptatni, összesen 11-16 kg-ot hízhatnak, ami hetente átlagosan 408 gramm plusznak felel meg a terhesség második és harmadik harmadában. Az ideális testsúlyukhoz képest csupán 90 százalékkal rendelkező, vékonyabb nők előirányzott súlygyarapodása 14,5 kg, azaz átlagosan heti 500 grammot kell hízniuk. "

A Hoxáról van a cikkecske.
Szóval fel a hízásra csajok!!!! :D :D :D

Kép

Kép
lecso

Gina ez széééééééééééééééééééééééééép!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(egy édes pici kislány dobog odabenn!!!!)

Zazzy, nem lesz gond,sztem.
Vendég

Kismamik! Mamik!

Ti hányadik héten voltatok 1. UH-n?
Vendég

Gina! Újjé! Ujjé! Újjé!

Zazzy, ne félj, a met inkább fogyást segít.
Mivel én nagyon nem vagyok tipikus pcos, így gondolom a met nálam máshogy működik.

Bettica, látod, ilyenkor irigylem azokat, akiknek előjönnek a mellékhatások, ha nem megfelelőt esznek. Segít az önmegtartóztatásban! :lol:

Apple, megkaptam Andi emailjét. Te?

Kép
mamint

Mamint: Nálam nem igazán :( Csak egy amolyan lájtos fosika lesz belőle... Szaladok 2-3x az utánakövetkező órában, de nem egy megerőltető, görcsös dolog szokott lenni. Ha durva lenne, akkor biztosan visszafognám magam ;)

Kép

Kép
bettica

Gina!!!
Hipp-hipp-hurrá!! :wink:

Micsoda szép pocijaik vannak itt a lányoknak! Nagyon szépek :lol: :lol:

Bettica!
Aranyos vagy, hogy kérdezed -csak nem akarok itt fárasztani senkit a semmimmel.
Mi elvagyunk, volt egy norcolutos ciklusom ( bár még soha nem volt ilyen rövid és kevés )... :cry: :cry:
Nem érzem, hogy a met hatna...bár ebben én is ludas vagyok, mert a déli 500 m-.ot sokszor elfelejtem bevenni :oops:
18-án megyek vissza T?? dokihoz kontrolra+apát is beírtattam.
Természetesen megint járom a kálváriámat egy UH-ért + vérvételért... :( :( :twisted:
cseszekedik a fogam is, ki kellene húzatni de nagyon parázok!!!! :cry: :cry: :cry:
Tanulok, sokat dolgozok, és sokszor nagyon magányosnak érzem magam.
Szóval dióhéjban ennyi!
Viszont mindig szívesen olvaslak titeket, mert olyan sok öröm sugárzik belőletek -sokszor még akudarcok ellenére is!!!!

Pusszancs
Csipi :(
csipi78

GINA!

EZAAAAAAAAAAAAZ!!!!!!!!
Tökre örülök Nektek akárhányan is vagytok! :D :D :D :D

Bettica!

Örülök neki hogy Nálad ilyen nyilvánvalóak a jelek a PÉre. Én úgy látom saját magamon hogy mióta hat a met, elmarad a szokásos szúrkálás. Tegnap is csak egy picit éppen éreztem hogy valami lehet, na meg valamelyik nap amikor együtt voltunk apával, mintha a méhnyak lejjebb lett volna.. khm... 8) :D

Annyit beszéltetek a csokiról hogy egészen megkívántam. :) Vettem egy táblával, de még a fele sem fogyott el. Annyira most nem esett jól hogy felfaljam az egészet. :D Viszont az éppen most fogyasztás alatt levő savanyú fajta alma isteni. :wink:

Csajszik!

Érdekelne hogy hogy van ez a progi utánpótlásos dolog. Mi kell hogy megelőzze hogy kaphasson valaki? Írjátok le nekem légyszi egy pár mondatban!

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Csajok!

Akinek szüksége van olcsó tesztre, kezdjen el gondolkozni hogy mennyi kellene. Úgy tűnik a Hőmérőzős fórumon nincs meg a megfelelő darabszám és lehet hogy beszállhatnánk.
A részleteket intézem és ha tudok valamit írom!

Monee

Monee

monee85

Monee én szeretnék kérni LH tesztet. Kb 10-15db-ra lenne szükségem. 5-10db hcg teszt is jöhet szerintem, ha úgy adódik, hogy hiányzik még vmennyi a csomaghoz...

Ezer köszönet érte...

Kép

Kép
bettica

Ginuska!!!!!

Akkor most tőlem is hatalmas gratula!!!!!!!
(Én már nem merek elkiabálni semmit, ezért csak most!)
Látod, csak sikerült végre!!!!! :D :D :D

A dokim szerint 6. hét előtt nem érdemes behívni UH-ra, mert csak beparáztatják a kismamákat a "nincs szívhang" dumával.
Ő a 8. hétre hív be, ha nincs semmi komplikáció, mert akkor már egy egész kis kalimpáló emberkét lehet látni, kezekkel és lábakkal. (Sajnos nálam pont ez a videó nem sikerült :( , pedig hihetetlenül aranyos volt a manó, ahogy ott pattogott a kis babakádjában! :D )

Mindenkinek köszönöm a Gergőnek szánt gratulációkat! :D
Nem, nem ma volt a buli, majd vasárnap lesz! Majd rakok fel képeket!

Ma délelőtt laborban voltam, szívták a véremet! :(

Rejo!

Dokim mondta, h. túl rövid ciklus elhúzódó vérzéssel tuti, h. anovulációs! :cry:
Viszont azt is mondta, h. a metnek a tesztoszteronon mindenképpen javítania kéne, úgyhogy vmi más lehet a háttérben! Mi is ennek járunk utána éppen!

Lara!

Te kit protezsáltál be a dokinkhoz? Tyche-t? Már nem emlékszem! :oops:

rambóka

Sziasztok!
Nyah, bekukkantok ide is gyorsan!;-) Bocsánat, csak zajlik nagyon az éltem, de Ginának mindenképpen szerettem volna gratulálni, szóval : Ginuska szívből gratulálok, és boldog babavárást kívánok!!!

Magamról: ma este megyek vissza a nődokimhoz megbeszélni a 3-ik napi vérvételem eredményeit, újra rákérdezek a met-re hátha meggondolja magát ha meglátja leírva a diabetológus véleményét (egyébként ez a doki fent van a pcos.hu oldalon 1 csillaggal jelölve, ami egy kicsit fura, mert annyira ragaszkodik ehhez a cukorbeteg kaphat csak Metformint mert ezt írja elő az Eu meg mit tom én mi dumához... :? )

Viszont már csak 6-ot kell aludni és megyek Tüü dokihoz!! :lol:

Monee, mivel én nem jövök sűrűn, félve kérdezem: én is rendelhetnék LH tesztket??
Vendég

GINA!!!!! Gratulálok!!! Nagyon megérdemlitek már ez(eke)t a babó(káka)t!

Monee, én 10 db hcg-t szeretnék, ha lehetséges. Köszi az ügyintézést :-))))

Nekem szombat óta meg akar jönni a mens., de mégsem sikerül neki, azaz vasárnap reggel egy csepp erejéig sikerült neki, azóta semmi - csak görcs. Na, ilyen sem történt még velem.

Érezze szerencsésnek magát az, aki nem kívánja, vagy nem tolerálja met mellett az édességet. Én mostanság kétpofára zabálom :oops: :cry: .
lyutka

Lyutka!

10-et? Hátha egy is elég lesz!!!!!! :wink:

rambóka

Lyutka, csatlakozom Rambókához, én a helyedben biztos nem vennék már ilyen sok hcg tesztet, nagyon gyanúúús vagy nekem! Drukkolok!;-)
Vendég

[quote] írta:
[quote] írta:rdekelne hogy hogy van ez a progi utánpótlásos dolog. Mi kell hogy megelőzze hogy kaphasson valaki? Írjátok le nekem légyszi egy pár mondatban!
Monee

ez engem is érdekelne.
meg még az is , h mit érdemes még a met mellé szedni. gondolok itt vitaminra, v mit tudom én...
szedtem mostanában gravidát, most vettem elevitet, emellett elkezdtem a vas pezsgőtablettát, és most influenza időszakban kezdtem a c vitamint (bár így is takonypóc vagyok most :cry: ).

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

czinkeb!

Nekem progit alapból adtak az inszemnél és a lombiknál, de akinél nincs ilyen beavatkozás annak szerintem mindenképpen kell egy 21-ik napi vérvétel ami bizonyítja, hogy kevés a progi!

Az én immunrendszerem most totál padlón van: 1 hét antibiotikum kúra után jöttem vissza dolgozni, de most mehetek újra gégészetre mert továbbra is görcsöl az arcom, orrom bedugulva, herpesz lett a számon...
Nekem egy lombikos lány a Dr Lenkei féle vitamint ajánlotta, fizukor veszek majd a Blahánál lévő üzletükben!
Vendég

Sziasztok!

Ginuska, nagyon-nagyon gratulálok Nektek! Most már nyugodj meg! Az uhun már egy/kettő dobogó szívecskét is fogsz majd látni!
Annyira örülök Neked, olyan nagyon megérdemled!!!

Monácska, Lecso! Pocifotók nagyon szépek! Növesszétek csak őket!!! :wink:

Monee, 10 hcg-re én is benevezek!

Lyutka, csatlakozom az előttem szólókhoz! :wink: csináltál már tesztet?!

Na, voltam tegnap dokinál. Hát, nem sikerült kiirtani őket! :cry: Kaptam kúpot, Apát orálisan kezeljük ki (jujj, ez kicsit félreérthető lett :oops: szóval ő kapszulát kap) és doki bácsim kiselőadást tartott a dögökről! Most már olyan okos vagyok! Azt mondta, hogy szinte esélytelen hogy Dorka elkapja a fürdővízben. Megkönnyebbültem.

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka,
ne haragudj nem tudtam mostanában követni a topicot: neked is Candidád van mint nekem? Gondolom neked a hüvelyben (bocsi), nekem sajna a bélrendszeremben (de ezt már írtam)

Lassan készülődök, és megyek a dokihoz!

Pusszantás!
Vendég

Jajjjj Gina!!!!

Akkor mostmár óriásipirinagybetűkkel lehet gratuzni ugye????? Én olyan boldogságos vagyok!!!! :lol:

GRATULÁLOK!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert rohanásban vagyok!

Rambóka :D
Így utólag szeretnék gratulálni a kisfiad 1. szülinapjához!!
Kívánok nektek nagyon sok örömöt és boldogságot!

Kép

Ginuska :D
Hatalmas gratula!!!!!

Ja igen!

Nagyon szépek a pocakfotóitok. Irígykedtem is rendesen.

"az élet utat tör magának"
dera

Rambóka, Tücsi, Anyooka bárcsak igazatok lenne, tegnap vettem tesztet, de még nem mertem megcsinálni - annyiszor lett már negatív. Ezek az erős mensi érzéses görcsök aggasztanak... Meglepődnék (meg nem is :wink: )ha pozitív lenne!
Azt hiszem holnap reggel tesztelek... veszteni valóm nincs, max. majd lelket öntötök belém.
lyutka

Bocsi lányok, csak annyir futja, hogy

GINA, BORZASZTÓAN ÖRÜLÖK A SIKEREDNEK!

Ki lesz vajon Gina zebrapárja? :wink:
Vendég

lyutka, drukkolok holnapra és siess majd a jó hírrel!

Megmutattam a cukros eredményeimet a nődokimnak, ezek alapján azt mondta mégis csak kellene nekem az a Met, de ő nem írhatja föl (?), ha úgyis megyek Tűű dokihoz írassam fel vele, de azért ne várjak csodát tőle! :shock: Elküldött még immunológiai és genetikai vizsgálatra is (én csak azt nem értem, hogy ezeket a vizsgálatokat vajon lombik előtt miért nem csinálják meg, sőt most is hormont akart felírni, de mondtam neki, hogy addig nem vagyok hajlandó újabb hormonokat beszedni míg nem járt utánna minden eshetőségnek, főleg így hogy megint határ értéken belül voltak a 3-ik napi hormon eredményeim!)
Vendég

Szépséges estét!

Gina! :D :D :D :D
Nagyon örülök!!!!! Szép eredmény!! Minden hónapban egy őstopikos! :D Mindenkinek van remény!!
Pihizel???

Kicsit fáradt vagyok csak bekukkantottam,
Láttam két szép pocit! :)
És persze Gina hírét, többiéktől elnézést! :oops:
Tegnap voltam uh-n, hatalmasatt nőtt már 2cm a CRL, látszik a köldökzsinór, fejecske, kezecskék :D :D
(kicsit mérges is vagyok, megy a pletyó hogy biztos kismami vagyok, szemembe senki sem kérdezi, anyósomat nyaggatták, ma elkottyantotta magát,így lehet nem tudjuk azokkal személyesen közölni akikkel szeretnénk , miért ilyenek az emberek?)

Jó éjt!
Vendég

Szeretnék egy kicsit panaszkodni :(

Tegnap kiderült az UH-n, hogy nem változott semmi és megkaptam a második adag clostys receptemet. Ma meg az egyik kollégám jelentette be, hogy áprilisban baba lesz náluk. Ez csak azért zavar, mert ők később kezdtek neki, mint mi. Endos volt a barátnője és a műtét után hsg-t akartak nála csinálni a Forgácsban, de már nem jött meg neki. Amikor meghallottam, mintha kitépték volna a szívem és lenyomták volna a torkomon. Legutóbb, amikor a barátnőm lett terhes, akkor nem érintett ilyen érzékenyen, még örültem is neki. Most meg egyfolytában gombóc van a torkomban. El vagyok nagyon keseredve. Már több, mint 1,5 éve várok. Türelmetlen vagyok és szomorú. Még két ciklus closty, utána 3 hónap szünet. Aztán még lehet 3 hónap closty, utána meddőségi és talán inszem, még nem tudom. Megkérdeztem a dokimtól a lapart, de ő egyáltalán nem javasolja. Pedig már lassan erre is hajlandó lennék. Igaz én is hibás vagyok, mert képtelennek érzem magam diétázni és mozogni sincs kedvem. Néha az ágyból sincs kedvem kikelni. Még jó, hogy a meló pörög, az egy kicsit eltereli nap közben a figyelmemet, de most már ott is hallgathatom, hogy már 4 cm és hogy mozgott.

Bocsi a nyígásért, de a páromat nem akarom ezzel terhelni.

Akinek teszt kell az a www.vitani.hu-n kereshet viszonteladókat. Én is náluk vettem a III. kerületben. Nem volt mennyiségi korlát és 120 Ft volt egy terhességi teszt.

Üdv és gratulálok a pocakfotókhoz! Nagyon jók lettek.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

GINA!EXTRA HATALMAS NAGY NAGY GRATULA!!!!!

Monácska: elhiheted, hogy mekkeleket én senem csipizem már, sőőőőőőőőőőőt, hát ha egyszer neadjisten a szemem elé kerülne, hát tuti nem állnék jót magamért. Amúgy édi pocid van.

Lecso: cuki poci, énis énis énis akarok!!!!!!!

Egyébként ma voltam uhun. A vélemény:Uterus: 30x42mm; Endo: 7mm; Jobb ov: 31x21mm, kérgi állományában sok apró follikulus; Bal ov: 34x20mm, kérgi részében szintén sok apró tüsző, melyben a domináns 5,3mm. Hát nem túl jó, így a 23.napon. :((( Lehet ebből még pé valamikor????

Figyuszoljatok légyszike picurkát: : az uterus és az ováriumok mindig változó nagyságúak???? Mert tök másak voltak az értékek júliusban.

A hőm ilyen (ebben a ciklusban volt a fogfájás, antibitikum) Kép

hajni...
Budaörs

Gina! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratulálok! Vigyázzatok magatokra!

Kincsecske Neked is gratula a pici manóhoz! Szépen fejlődik! Olyan jó! Épp akartam kérdezni, h h tudtad megoldani a vendégeiddel a munkád? hisz nálatok mindenki ismer mindenkit. Nem lehet könnyű.

Mamint, nekem is megjött az anyag!
Hogy érted, h nem vagy tipikus PCOS? Nincsenek tüszők vagy hormonális eltérés?

Vicky, sajnálom :( A mi időnk is eljön! Tudom ez nem vigasz, de olyan sokan vannak itt a topikon is akikkel megtörtént a csoda.
Egyébként mért nem ajánlja a dokid a lapart? Nekem eddig az volt a tapasztalatom, ha meghallják, h PCO akkor lapar számukra az egyedüli kiút.

Lyutka, várunk holnap ++++++++++++

Kép
apple

Ja, és olyan szép pocikat raktatok fel! Én is már ilyet akarok!

Kép
apple

Hajni!

Rajzolj egy oválist kihúzófilccel (az a vastag szögletes végű), és most mérd meg a legszélesebb és a legkeskenyebb átmérőjét!!!!
Na hol méred a filcvonal külső v. a belső pontjai közt? melyik is a legszélesebb??? Melyik a legvastagabb???? És ez egy két dimenziós, lapos dolog!
A doki az UH-gal megpróbálja elkapni a 3 dimenziós térbeli test (a méhed v. a petefészked) legszélesebb átmérőjét, majd rak egy X-et az egyik szélére, egy másik X-et pedig a másik szélére. A gép a kettő között mér egy belső szoftver alapján, de mihez képest?
Én is csak most gondoltam bele, h. mindegyikünknek más a háj vastagsága a hasán, mások a genetikailag adott méretei, vajon mihez viszonyít a gép????? :shock: Majd megkérdezem!
Mindenesetre nem egyszerű a dolog és sokan nem is értenek hozzá igazán!
Szóval mindezekből adódhatnak a mérési eredmények eltérései!

5,3-as a domináns?
A fene tudja!
Az én dokim nagyon szuper UH-os, de amikor annó a 10. cn-on elmentem hozzá, nem talált domináns tüszőt, aztán a 19. napon megfogant a fiam!
Aztán, ha jól emlékszem Monácska is úgy döntött, h. elege volt egy hasonló ciklusból és elkezdett mensimeghozó progit szedni, erre közben pont volt egy kóbor PÉ-je és totál összekavarodott minden. Talán még megvan a görbéje?
Szerintem, ha a dokid talált domináns tüszőt a sok apró közt, akkor abból csak lesz vmi!!!! Várj egy kicsit!!!! Mondjuk 1-1,5 hetet. És mérd a hődet szorgalmasan, h. kiderüljön, h. mi történik!
2-3 naponta akció, abból baj nem lehet! Hátha! :wink:

Hogy sikerült kiábrándulnod kedvenc Mekkelekünkből?
És miért védted annó?
Te voltál az "egy doki csak jobban tudja, mint a laikusok" típusú szöveg??? :twisted: Tetszett nagyon! :lol:

rambóka

Hát ezt a dumát nem én mondtam de tetszik :lol:
Mekkelekből úgy sikerült kiábrándulni, hogy az a drága dokibácsi márciusban elkezdett stimuzni clostival meg choragonnal, persze sikertelenül mert a szurit nem jókor kaptam meg. Aztán mikor a harmadik clostis kúra után visszamentem hozzá, hogy nem jön meg terhes nem vagyok, akkor azt mondta valamiért nem reagáloka gyogyira, és emeljük meg a napi 3x1et 3x2re vagy 4x1re már nem emlékszem. Amikor megemlítettem hogy hízok mint állat pedig alig eszem annyit mondott hogy ő elhisz nekem mindent dehát rám is vonatkozik az anyagmegmaradás törvénye és hát jó lenne fogyni. Erre én, de könyörgöm, hogyan????? Erreő:menjek el a házidokimhoz és ő majd ad tanácsot, mert ő ehhez nem ért.
Közben kiderült, hogy mindenkit ugyanúgy kezel, uazokkal a gyogyikkal. Mikor pedig megkérdeztem az uhuról meg a vérvételről annyit mondott rá hogy tök hülyeség mindkettő és felesleges.

Azt tudom hogy anno már közel a 60 naphoz úgy döntöttem beszedem a norcit és hagyom mekit a francba. Sok időm és pénzem elment rá, lelkileg pedig összetörtem miatta is meg pont akkor vesztettem el a munkám is. Szal elegem lett. De pár héttl utána megelégeletem a dolgot, megfogadván lecsonk tanácsát és felhívtam MMet és időpontot kértem Tűűhöz. Július 26án mondta ki az ítéletet: pcos és súlyos fokú inzulin rezisztencia
Mikor ezt megtudtam, kedvem lett volna elmenni mekihez és a pofájába vágni egy két dolgot. Húúúúúú annyira előttem van hogy mikor elküldtem nek ia laboromat egyszer, meg a gröbét, annyit válaszolt rá hogy azt kaptuk amit vártunk stb....... közben előtte tök mást mondott. Brrrrrrrrrr a fene a pofáját.

DE! Július óta megint bizakodó vagyok, mert a mettől vagy nem attól volt egy spontán ciklusom amiben a 37 .napon volt a pé és rá 11 napra jött meg a mensi magától. És -3kg; pedig sajna mozgás még elmaradt mert műtötték a lábujjam meg nagyon fáj t afogam ami nehezen gyógyult, vagyis a helye. :) De jövőhéttől megint belevetem magam a vizitornába. Evésnél figyelek mit eszem, már amennyire lehet az ovis menzakaja mellett. Mondjuk csak az ebéd gáz, mert vacsira meg reggelire oda tudok figyelni, csak sajna napi 5x nem tok enni, bármennire is akarok.

hajni...
Budaörs

jah hogy miért védtem anno? Mert én hülye bíztam benne, annyi sok sz@r után amin keresztül mentem dokik és kórházak terén 14év alat, és most 27 vagyok.

hajni...
Budaörs

Vicky, :( De hidd el, neked is lesz babád! Néz csak körül, sorba babásodnak be a régóta próbálkozók!

Zsizsik! gyanúsa hallgatásod! ;)

Tücsök, 6 nap éslesz met-ed!

Hajni, pé mindig lehet bármiből! Rambóka óta ezt is tudjuk! ;)

Apple, a nem tipikust úgy értem, hogy egyrészt alkatilag sem férek bele a pcos sztereotípiába a 18-as BMI-mmel, másrészt nálam a mensi is mindig megjött, az már más kérdés, hogy inkább előbb, mint utóbb. (Bár most június óta kezdek tipikus pcos - maratoni - ciklusokat produkálni) :(
Egyébként a hormon szintem tipikus (volt). Kíváncsi vagyok, most milyen lesz az LH/FSH aráynom, mert taasszal 1,5 körül volt.

Csak járatom a szám, és lehet úgy tűnik megint meghátrálok, de valószínűleg lemondom a 11-ét! Szóval akinek sűrgős lenne, van egy potenciális időpontom 17:40-re. Átgondoltam: mielőtt visszamegyek Tűű doktorhoz, megnézetem a petefészkeimet is. Másrészt nyugodtabb lennék, ha 3. napi hormon értékeim lennének. A munkahelyemről jövő héten amúgy sem valószínű, hogy el tudnék szabadulni, így a vérvételt se biztos, hogy meg tudom oldani. Pénteken megyek dokihoz, felíratok norcolutot, és várok az 56. napig. Ha addig nem jön meg beszedem.
Egy pénteki terheléses vizsgálaton azért még gondolkodom. Mennyi az a sok CH? Mert már javában benne vagyok a vizsgálat előtti 3 napban.

Vettem egy digi hőmérőt! Nahát, hónaljban kihűlőfélben vagyok, nyelv alatt azért már jobb a helyzet. 36,5 másodszorra 36,7. Most melyiket vegyem figyelembe? Brrr.
Holnaptól hőmérőzés!

Kép
mamint

Jó reggelt!

Az anyatermészet úgy döntött, hogy megspórolja nekem azt a 700 Ft-t, amennyiért a tesztet megvettem. :D :cry:
Úgyhogy Monee kérném a teszteket mégis.
Okt. 9-én pedig irány a Kaáli! Nagyon bíztam ebben a hónapban, kicsit csalódott vagyok, de valahol belül éreztem, hogy nem stimmel valami.
Azért nagyon köszi a drukkokat, az már biztos, hogy nem én leszek Ginuska párja, de Norkát ismételve felteszem én is a kérdést, akkor ki lesz (mert ugye a zebrák párban járnak)!!!!???? Hol bújkálsz zebra??!!
lyutka

Lyutka: :( Előbb-utóbb csak összejön...

Vicky: Nagyon megértelek. Nálunk most szerencsére nem történt ilyesmi, de van egy kismamánk, aki hamarosan szül...

Nem tudom, hogy meséltem-e, de nem rég a családban keringett egy pletyka. Tudjátok, vki mondott vmit vkinek, majd jól félreértették. Hát a pletyi az volt, hogy én babás vagyok. :D Anyum, szegénykém félve jött oda hozzám megkérdezni ;)

Mamint: Ha nyelv alatt méred, akkor sokat számíthat fél óra is! Tapasztalatból tudom, szóval mindig ugyanakkor mérj! És várj legalább 2 percet, mert ha digis a hőmérőd, nem biztos hogy elég az az 1 perc. Nálam is mindig megy még utána feljebb, de a 2 perc tuti elég...
Az, hogy a BMI-d alapján nem vagy tipikus PCOS, ugye tudjuk, hogy nem jelent semmit. Ha a 3 kritériumből 2 megvan, akkor igenis az vagy...

7kincs: hogy egyesek mennyire pletyisek tudnak lenni. Mikor akarjátok bejelenteni?
Szépen növekedtek, csak így tovább :D

Hú, de késő van, rohannom kell, mert elkések. Benntől jövök még, ha lesz időm.

Ja, volt pém valóban, ma reggel is fent volt a hőm. Most elteszem a hőmérőt egy időre ;)

Pussza

Kép

Kép
bettica

Hülye hasmenés. :evil:
Drukkoljatok, hogy ne kelljen bevonulnom infúzióra, mert azzal fenyeget az uram, hogy ha nem vagyok hajlandó enni valamit, ami sós, akkor behospitalizál. De én meg nem bírok enni semmi, inni is alig. Így is naponta átlag 8-9-szer sprintelek a klotyeszra, pedig még immodiumot is vettem be. Harmadik napja dühöng rajtam, jól benyaltam valami vírust.
Úgy nézek ki mint egy ráncos, fehér öregasszony :-(

Kép

Ginuskám, úgy de úgy örülök a jóhírnek :D :D :D Utólagos engedelmeddel áthelyeztelek a kismami szekcióba, mert ami jár, az jár :-)
Én akarok lenni a zebratársad!
krumplis pogácsa

ja, és házitücsök: írtó édes az avatarod :D
krumplis pogácsa

nem tudok írni csajok, tegnap 39,6 volt a lázam, azt hittem meghalok. ma már csak 38,4.

meglettek az eredményeim!
majd leírom részletesen. most csak annyit, Rami tuti volt pé, 24,3 lett a progim ebben a szar ciklusban is. szóval nem biztos hogy anovulációs egy ilyen ciklus, semmit sem lehet biztosra kijelenteni. :wink:

a másik. tuti met kell nekem is. a pajzsmirigyem tökéletes, 2,09 és UHUval is megnézték, tökéletes. (pedig én is meg tűű is azt hittük itt lesz gond)

és most kapaszkodj meg: tesztoszteronom két és fél hónap met szedés alatt, és napi 250-es adaggal 2,7 -ről (vagy 2,9 volt már nem emlékszem. vagy még magasabb? nem emlékszem)

most 0,53. !

szóval met kell nekem is, csak én így reagálok rá. kedden megyek tűhöz, kiváncsi vagyok mit mond majd erre a ciklusproblémákra.

na megyek döglődni tovább. :cry:

Kép

Kép
rejo

Sziasztok,

Vicky :cry: átérzem a helyzeted!
és legtöbbször még lelkiismeretfurdalásom van, utálom magam , mert így érzek, mert ,,gyarló írigy ,, vagyok. :cry:
nem is tudom, mit lehet ilyenkor tenni.

Rejo: jobbulást!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Bettica!

Gratula!
Én meg lehet hogy jól elkijabáltam a PÉt... Ma csak 36,6, az meg kicsikét kevéske. :( De aztán lehet hogy beindul, mert nekem fokozatosan szokott mászni felfelé, az ilyen nagy ugrások nem jellemzőek mint a tegnapi 36,3-ról 36,8-ra.
Franc tudja... csak ilyenkor kicsit mindig sajnálom hogy már megint előre jártattam a számat. :roll: Legszívesebben kivágtam volna az ablakon a hőmérőt hajnalban amikor túl hamar csipogott! :evil:

Pogi, Rejo!

Jobbulást! :(:(:(:(

Mamint!

Én a hüvelyi mérést ajánlom, de tényleg!
Sokkal stabilabb, mert a hüvelyinek nem számít hogyha pl. nyitott szájjal aludtál, vagy kitakaróztál. Próbáld meg, nem szörnyű egyáltalán! :)

Gina!

Én is szeretnék jelentkezni a csordába!
Ugye az sem lenne baj ha egyszerre több zebra lenne?! :shock: :lol:

Vicky!

Nekem is volt nem rég ilyen tapasztalatom. Sajnálom. :(
Ők nem tehetnek róla hogy hamar összejött, mint ahogy Te sem hogy Nektek meg nem. Ugyanakkora lesz az öröm ha egyszer nektek is sikerül. :D
Tudod, én pont tegnap tekintettem magam félig-gyógyultnak ilyen ügyben, amikor a Féjrem első házasságából született kislánya fényképeit néztem. Régebben nem tudtam megnézni őket. Most már jót tudtam mosolyogni hogy milyen aranyos baba volt Kata tizen évvel ezelőtt és a pasi aki azt a kislányt ölelgeti, puszilgatja, majd a mi babánkat is így fogja szeretni. Nem féltékenység volt bennem, hanem bizonyosság. Biztosan így lesz, hamarosan. :)

Teszt:
Intézkedés van. Délután írom mi a pálya.

Üdv:
Monee

Monee

monee85

Monee: megkönnyeztelek! :cry:

mostanában nagyon érzékeny vagyok, remélem ez azt jelenti, h meg fog jönni a hétvégén magától!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lyutka!

Sajnálom! Pedig reméltem, h. hozol egy zebrást! :(
Ha úgy érzed, h. vmi nem stimmel, akkor mindenképpen jobb, ha utánajársz!

Pogi!

Ropit egyél, kell a nátrium ilyenkor! Immodiumot meg inkább ne, mert csak visszatartod a bacikat, amik a hasmenést csinálják. Aminek ki kell jönnie, annak ki kell jönnie!
Igyál sok cukros teát és rágcsálj hozzá ropit v. chipset!
És meleg kamillás ülőfürdő a megkínzott részek karbantartására! Esetleg Detralex, ha kapható felétek is.

Rejo!

Én sem bírok kikeveredni a nyűgből rendesen, bár már azért javulgat!
Kíváncsi leszek mit mond Tűű!

rambóka

Sziasztok!

tudtok nekem valami jó ötletet adni, hogy vérvételre kitől lehet beutalót szerezni??-mert a f..is ki van.
Ma 14000 Ft-ot hagytam ott vérvételen:
FSH + LH + ösztradiol + progeszteron + tesztoszteron + prolaktin -ra
Én ez nem fogom bírni anyagilag ...bár gondolom ezt ti is tudjátok.
Nagyon el vagyok keseredve :cry: :cry: :cry: :cry:
És ha ehez még hozzá jön apa is, ha töle is fog T?? kérni laborokat, nem tudom mit fogunkk csinálni -szerintem akkor kicsi férjem azt fogja mondani, hogy ő több dokihoz nem megy :twisted: :cry: :cry:

csipi
csipi78

Csipi> nődokid nem tud írni beutalót? v a háziorvos ha mutatod az endokrinológiás papírod?
pedig legalább a vérvételt megcsinálhatnák államiba! azért fizetjük a tb-t vagy nem? ez lenne a minimum! :twisted:

én most már teljesen ki vagyok akadva az egészségügyünkön!! :twisted:
ha meglátom a szőke macát, a pulzusom az egekbe és .... :twisted:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Rambóka!
Boldog születésnapot kívánok Gergőnek!!!!!!

Jól emlékszel, Tychének ajánlottam orvosunkat.
Azt viszont már nem tudom meddig jutott.

Gina!
Most már nyugi! :D :D :D :D
Nekem legelőször 5 hetesen kellett mennem Uh-ra, h lássuk nem -e akadt el a baba (De nekem előtte el voltak záródva a petevezetők (laparon megnyitottuk) valami gyulladás miatt, amit nem éreztem).

Kép
lara26

Sziasztok!

Csipi, ez nálam is nagy kérdés, tavasszal 11.000-t már ott hagytam a prodiában, most 16.000 lenne. :evil: Most a követekző taktikát választottam: házidokitól kérek beutalót sima sztk-s belgyógyászhoz. Kérem, hogy írja rá, hogy adjon beutalót inzulin terhelésre, és az egyéb hormon viszgálatokra. A házi doki jó fej, sztk-ban nem tudom mi lesz. Biztos, ami biztos, viszem magammal az előző inzulin és hormon eredményeimet. Ha annak láttán nem írnak ki kontrollra, akkor nem tudom mi sokkolhatná őket! Majd beszámolok milyen eredménnyel jártam!

Monee, tudod, félálomban, nem vagyok beszámítható, ide-oda forgolódom! ;) De a következő ciklustól talán...
Czinkeb, Vicky, szerintem nem szabad lelkiismeret furdalást érezni az érzések miatt! Teljesen őszinte anyai ösztönök!

Rejo, szegénykém, gyógyulj meg hamar! Gratula a pés ciklushoz! Kíváncsi vagyok Tűű mit mond majd! Azt tegnap elflejtettem írni, hogy ha lemondom a 11-ét, azért még áll a tali! Odamegyek 17:20-ra! Ha kell, még Johannát is babusgatom. És 17:40-től ünnepeljük a Tűű doktor által megerősített javulásodat! :)

Pogi, te is gyógyulj meg gyorsan! Kérésed pedig váljon valóra! :)

Bettica, tudom én, hogy a nem tipikusság ellenére pcos vagyok. Az orvosok azok, akik nem hisznek benne!

Lyutka, :(

Jelentem, első hőmérős adatom: 36,3
Azt álmodtam megjött. De nem, csak már megint próbálkoznak a tüszőim... mi lesz ebből? Most már örülnék neki, ha pé nélkül is megjönne. Rá se merek nézni a tickeremre.

Kép
mamint

Szia czinkeb!

Nődokihoz most nem mentem, mert újhoz fogok menni...és csak ezért meg nem akartam maszek rendelésre menni ( még nem is ismerem ) Az SZTK-s mag már a múltkor elhajtott.
A házi dokim most is írt nekem beutalót, még rá is írta, hogy lásd mellékelt endos lelet ( amit vittem is magammal ) de sajna háziorvosi kódra csak a prolaktint tudták megcsinálni. a többi vizsgálathoz szakorvosi beutaló kell.

kész röhej ami megy...és engem is az bosszant, hogy k....sokat fizetek 10 éve TB-re miota dolgozok..és ennek ellenére is mindenért fizetnem kell.
Nagyon gondolkozom, hogy valami hivatalos lépést kellene tennem ez ügyben....

csipi
csipi78

Sziasztok!

A következő a helyzet.
Ugyanattól a cégtől lehetne most megint hozni teszteket akiktől korábban is rendeltünk, meg amit Vicky írt korábban. Sok minden nincs fent, de akit érdekel: www.vitani.hu

Árak:
HCG TESZTEK
10mlU/ml Hcg tesztcsík (50 db-os kiszerelés elosztva): 1 db = 93 Ft
1 dbos teszt sajna most nincs, de az olyan 250 Ft körül lenne.
10 mlU/ml Hcg középsugaras teszt (lepisilős): 1 db = 600 Ft
25 mlU/ml Hcg középsugaras teszt (lepisilő): 1 db = 504 Ft

LH TESZTEK
LH tesztcsík (5 db-os elosztva): 1 db = 315 Ft
LH tesztcsík (50 db-os elosztva): 1 db = 136 Ft

Az árak ÁFÁval együtt ennyikék.

Akik eddig kértek:
Bettica: 10-15 LH, 5-10 Hcg
Házitücsi: ? LH, ? Hcg (hámégjóhogy Te is kérhetsz! :D)
Lyutka: 10 Hcg
Anyooka: 10 Hcg
Hajni: 20 LH, 20 Hcg
Monee: én hozzátok alkalmazkodnék, de nagy mennyiségben egyikből sem kell.

Senki többet sokadszor?
LH-ból még elég rosszul állunk, a Hcg-ből meg túl jól, de majd osztozunk. :D

Egyébként meg kell hogy jegyezzem hogy nagyon örülök neki hogy nem érjük el a múltkori tömeges megrendelési arányt. Azóta nagyon sok kismamink lett. :lol: :lol:

Jah és mégvalamit:
Utánvéttel el tudják nekem is küldeni a csomit és én el tudom küldeni mindenkinek, viszont akkor 2 postaköltség van. Szerintem jobb lenne ha valaki vállalná azt az "áldozatot" hogy elmegy érte Budapesten és kipostázza mindenkinek. Aki érez rá kellő erőt jelentkezzen! :wink:

Üdv:
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!
Most jöttem meg a gégészetről, kezd elegem lenni a magyar egészségügyből...Nyah mindegy!
Viszont sikerült bejelentkeznem az Immundiagnosztikai laborba (potom 16.500Ft lesz a vizsgálat beutalóval a Szabolcs utcában! A genetikára sajnos még nem tudtak időpontot adni mert szabin van aki megvizsgálna...) Azért mi továbbra is a Met-ben bízunk a párommal: olyan aranyos átolvasta a pcos.hu oldalt és megállapította, hogy nekem tényleg erre van szükségem!;-)

Lyutka, nagyon sajnálom! :cry:

Pogi, köszi a dicséretet avatar ügyben! :)

Monee, de ari vagy! Akkor kérek szépen 15 LH és 5db HCG tesztet! Köszönöm szépen!!

Pusszantás!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?