Hááát, isteni élményem volt a körzetinél is.
Bemegyek a váróba n.12-kor, nővérke kérdezi, hogy mit akarok, mondom, hogy a táppénzes papíromért jöttem, de szeretnék a doktornővel is beszélni.
Erre ő, hogy hát csak ha S.O.S.
Gondoltam magamban, milyen kedves, nyilván nem fogok meghalni, de csak maradnék ha már 6. napja szenvedek ettől a hülye vírustól.
10 perc múlva hozza a papírom és közli, hogy ma már nem tudnak fogadni (5en vártak még előttem), majd nézünk másik időpontot vagy vmi, de abszolút nem érdekelte az egész.
Kezdtem rohadt ideges lenni, tudja hogy veszélyeztetett terhesség miatt vagyok kiírva (nem kell tudnia, hogy semmi bajom), ott ülök betegekkel teli rendelőben és ahelyett, hogy kb. előre venne mint kismama, közli hogy húzzak a francba.
Erre még utsó próbálkozásként mondom, hogy pár perc lenne, csak megkérdezném a doktornőtől mit szedhetek, miért nem múlik... Majd közölte, hogy akkor majd ezt a kérdésemet feltehetem neki 2óra körül, hátat fordított és becsapta az ajtó sértődötten.
Olyan rohadt ideges lettem, sírni tudtam volna, hogy lehet vki ekkora paraszt, nem tehetek arról, hogy a doktornő egy tündér, mindenkivel órákat beszél és ezért iszonyat csúszásaik vannak, amit nyilván ő szív meg...
Utána felhívtam őket telefonon még a kocsiból, hálisten a doktornő vette fel, nagyon aranyos volt, ő is mondta, hogy ez nem jó a babának,
szenet kell továbbra is szednem nagyobb dózisban és szerinte elmúlik, ha nem jobb, menjek holnap és a nővérke majd behív.
Na arra kiváncsi lennék, hogy ez a hülye k... behívna...
Bocs, hogy ilyen hosszú lett, de tényleg nem hiszem el, hogy így lehet viselkedni!!!!