Üdv.
Megvolt az állásinterjú, pénteken értesítenek. Titkárnőt keresnek, nekem megfelelne. Fél nyolctól négyig van a munka, pénteken fél kettőig. Mondtam, hogy okt. 8-tól tudnék menni, hogy legyen egy hetünk az átállásra, hogy öcsém hogy boldogul a gyerkőccel, mert ő lenne a délelőtti felügyelet.
És korán el kéne indulnom, mert a cég a város másik felén van, kezdés előtt majd egy órával útra kellene kelnem, ha tömegközlekedek, autóval gyorsabb lenne, de majd meglátom, mit döntenek.
Oriandy, tudom, hogy rossz látni, hogy beteg a gyereked, de fel a fejjel, tudod, ha látja rajtad a szomorúságot, akkor neki még rosszabb. És figyi, jó, hogy súlyban Dani kis gizda, de a képeken nem tűnik soványkának, stb. szóval ne aggódj, nem lesz baj!
Hallod, összeeresztjük a te fiadat az enyémmel, aztán majd leszámolnak egymással...
Én látom a számokat, habár lehetnének egy mérettel nagyobbak, mi hároman mennénk egyébként 2+1 fő. Így már szupi a tábli!
Gab, hát papucs, akkor papucs. Peti inkább cipőmániás, általában hozza a STRANDszandálját, ami mellékesen már kicsit kicsi rá, de rá kell adni, mert addig nyaggat, fogja a szandiját, és teszi rá a lábára, hogy adjam már fel.
Tegnap meg anyukám cipőjébe lépett bele, és volt olyan kis ügyes, hogy a jobb lábát a jobba, a bal lábát meg a balba tette bele...
Jó ez a kicsi papucs, édes.
Mi nagyon ritkán hallgatunk rádiót, öcsém reggelente a neten hallgatja a justmusic.fm adót, ha én egyedül vagyok itthon, akkor meg azt hallgatom, ami épp szól, legyen Rádió88, Rádió Plusz vagy Sláger Rádió.
Juca, hááááát...na mondjuk sok felnőtt az én fiamra csak elég lesz. Mellékesen az én fiam mindig megtalálja a tiltott zugokat...
És még ha barikád is van előtte...akkor meg tudja, hogy az miért van, és azért is próbálkozik.
Ha mégis nálatok lenne a tali, akkor abban bízom, hogy idegen terepen nem lenne annyira bátor, hogy tiltott helyre merészkedjen.
Helyügyben passzolok, nem vagyok ismerős a környéken, pestiek HELP.
Marcy, ma próbáltam ráállítani a mérlegre, de nekiállt rajta topogni, így nem tudtam lemérni, de szerintem még mindig 12 kiló körül jár, gyanítom lassabb ütemben hízik, mint ahogy nyúlik.
Pesthez no comment. Én mondtam a férjemnek, hogy oda csak úgy menjünk, hogy szabályosan parkolunk valahol, és ha kell tömegközlekedünk, még az is olcsóbb, mint 15 rugó, főleg, hogy nem is tudtam, hogy ilyen drága!
Gabhoz csatlakozom, nagyot nőtt a fiad, mióta taliztunk.
Na igen, szomorú, hogy nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, azért az, hogy ritka betegség, még közel sem jelenti azt, hogy nincs ilyen.