Új privát üzeneted érkezett!

Úgy látom rajtunk kívül nincs itt senki...........

De menj feküdj le te is, ha nincs már dolgod, pihenj egy kicsit.

Zsu

Kép
bvigh

Még irok egy pár sort!
Anyunak már reméllem kiszedik a varratot!
Csütörökön 16-ra megyünk!
Na az is jó,délutánra teszik a rendelést!!!
Ha nem vinnénk kocsival,szegény hogy kecmeregne,Diósgyőrből be Búzatérre onnan meg haza!!!
A múlt héten is 18 óra után került rá a sor,este 20 után értünk haza!!
Én is szeretek főzni,de nem igy,hogy estébe nyúlóan!!!

JÓ PIHENÉST NEKED IS!!!
Feküdjünk akkor,holnap is nap lessz!!
Vendég

JÓ ÉJT!!

Zsu

Kép
bvigh

SZÉP NAPOT!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hú, ma megilyedtem egy kicsit. Egész nap úgy káprázott a szemem, hogy nem tudtam elolvasni a betűket. Gyorsan fel is tettem a szemüvegem. Most jobb egy kicsit, de még nem az igazi. Remélem csak a fáradtságtól volt.

Zsu

Kép
bvigh

Hát körülbelül én is igy jártam :!: :lol:
Azért gondoltam csak irok,hogy szó ne érje a háztájékát,vagy hogy igy szokás e mondani,azért irtam,hogy szép napot!!!!
Amilyen pörgős volt ez a topik,most egy nagy nulla!!!!!
Hát erről ennyit,hogy lenditsük fel a topikot!!!!!
Nekem még szemüveg sem kellett,hogy lássam még csak egy köszönönésre sem jön senki!!!!
Vendég

Hello Kriszti!

Én vagyok, de úgy látszik mindenki nagyon elfoglalt.
Vagy talált magának jobb topicot.
Nem baj, mi kitartunk egymás mellett.
Sajna ma is 6-ig vagyok, és utána még főznöm is kellene valamit. Igaz nem sok kedvem van hozzá, majd valami gyors vacsit kitatálok.

De ha nincs mihez hozzászólnom, akkor írok magamról, hátha valaki elolvassa.
Már megint nem vagyok normális. Ma arról beszélgettünk, hogy miért nem vállaltam el egy jobban fizető munkát a közelmúltban. Mondtam, hogy félek attól, hogy kirúgnak, ha mégis szerencse érne. (bébi)
És bár hülyeség, és az üzletvezetőm is tudja, hogy babát szeretnék, de most mondtam ki először előtte.Mire megkérdezte: miért terhes leszel? De csak olyan poénosan, mire én mondtam neki,hogy ne izguljon, nem fenyeget ez a veszély, amilyen szerencsétlen vagyok. Na itt tört rám a bőghetnék.
Ma vagyok a 19. napon és pé- még sehol. Igaz most nem is ittam a cickafarkat, mert gondoltam hagy lássa a doki mi megy nélküle.
Este dobok egy görbét, szerintem magasabb a hőm mint pé-előtt lenni szokott, de alacsonyabb, mint utána kéne.
Tanácstalan vagyok.
Ja, és pénteken megszült a lány akivel kb. egyszerre kezdtük a babagyártást.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu,Kriszti:Én vagyok,mindig olvaslak benneteket,de az az igazság,hogy néha olyan kellemetlenül érzem magam,hogy lelkesen mesélek a babáról,a babaruhákról,stb.és közben megszakad a szivem,hogy nektek ennyit kell szomorkodni.
Annyira szeretnék jó tanácsokat adni,de már nem tudok,és nem is tudom lenne-e értelme. :oops: :oops: :oops: :oops:
Csak igy félig háttérből tudok tiszta szivemből szoritani nektek.
Zsu:Mikor mész orvoshoz?

Kép

Kép
ancsa03

Vagyok, csak takarítottam, végre egy hónap utána fürdőre és a WCre is sor került....

Kriszti! Nem irigylem a helyzeted én sem! Ebből a szempontból most még könnyű nekem, mert ha munka után nincs kedvem főzni, akkor hideget eszünk!!! Remélem hamar jobban lesz anyukád!

Zsu! Fogadd együttérzésem! Én is kutya szarul vagyok!!!!
Szerintem jó, hogy most nem iszod cickafarkot, tényleg látnia kell a dokinak, hogy mi van rásegítés nélkül!!! Dobd azt a görbét, kíváncsi vagyok rá!

Két napig azt álmodtam, hogy szoptatom a babánkat!!! :cry: :cry:
Maga az álom nagyon jó volt, csak utána felébredni nem....
Aztán meg most már tényleg mindenki bebabásodott azok közül, akik velem egy időben vetéltek el, és én nem.... És most szereztem tudomást róla, hogy egy ismerősömnek szintén elhalt a terhessége.. Pedig én úgy imádkoztam, hogy legalább neki megmaradjon.....

Kép
kislibus

Ancsa! De megígérted, hogy teszel még fel képet a babaszobáról!!! :D

Kép
kislibus

Pocilakó Réka ébren van??? :D

Kép
kislibus

Kislibus:Fogok feltenni képet,és nem hagylak itt benneteket,csak néha olyan bűntudatom van,de erről nem tehetek.
Igen ébren van a drága,és mondhatni elég aktiv időszakban vagyunk.

Kép

Kép
ancsa03

Csak nem letornássza épp a vesédet??? :D
Álítólag sokat játtszanak odabenn a köldökzsinórral! Amikor beszéltek hozzá, akkor mutatja jelét, hogy hallja???
Értem én a, hogy van, mondanám, hogy de ne legyen, de persze az érzések nem működnek ilyen egyszerűen!

Nátha múlóban???

Kép
kislibus

Az igéret szép szó!!!!!!!!!!!!Na de még van szépiteni való!!!

Kép Kép Kép

Kép

Kép
ancsa03

Halihó, itthon vagyok!
Na, jó nem most értem haza, de még vacsi meg a többi..........

Ancsa, nagyon szupi a babaszoba! És igenis gyere, és mesélj. Attól nekünk nem lesz jobb, hogy Te nem mondod a magadét. Ez körül vesz minket a mindennapokban, nem csinálhatunk úgy, mintha mindenki olyan "szerencsétlen" lenne, mint mi. Nem is lenne jó.
Azt hiszem kicsit mi is hibásak vagyunk abban, ha lelkifurdalásod van, mert annyit nyavajgunk. De,ha te kíváncsi vagy a nyavajgásunkra, akkor mi is kíváncsiak vagyunk a Te boldogságodra :!: :!: :!: :!: :!: :!: És én, de szerintem más is, imádom a babaruhákat!
Kislibus a mi fürdőnkre is ráférne egy pucolás. Még jó, hogy hétvégére teleöntöttem a WC-t Domestossal. Most olyan fertőtlenítő szag van bent, mint egy kórházban.

Zsu

Kép
bvigh

Na milyen gyagya vagyok, a görbét meg elfelejtettem.
Ma egyébként már volt tojcsi.

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:Akkor ez azt jelenti,hogy most kell igazán akciózni???????Kicsit tudatlan vagyok ebben a témában :oops: :oops: :oops:

Kislibus:Az előbb egyszerre irtunk.Rosszabb,nem a vesémet,hanem a hólyagomat szereti boxolni,vagy éppen nagyon kényelmesen csücsül rajta.Néha viszont úgy érzem,hogy a köldökömön akar kidugni valamit.Az valami fantasztikus érzés. :roll: :roll: Mulogat a náthám,de én már nem tudom,hogy ez nátha,vagy alrgia,vagy tényleg a terhesség alatti orrdugulás,és tüsszögés.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa, igen ez azt jelenti............ :wink: Úhogy ma szorítsatok!

Azért az nem lehet valami kellemes amikor boxolja valamidet.....
De milyen érzés amikor mocorog? Olyan csikis?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu! Azért a bizonság kedvéért mindent bele!!!! Lehet pé és baba szokatlan görbe mellett is! A 2 tized fokos emelkedés peig megvan!

Ancsa! A babaszoba extra szuper, extra lány és extra rózsaszin!!!
Jó érzés lehet, amikor bepisilni készülsz épp.... De én biz szívesen használnék már Tenna Ladyt a baba miatt!!! :D

Kép
kislibus

Ancsa! Most, hogy bent van, ki akar dugni a köldöködön valamit, d sok gyerkőcnél látom, hogy bizony ez visszafele is működik! Tehát befele akar dugni valamit a mami köldökén! :lol:
kislibus

No én mára elköszönök, mindnkinek jó éjszakát, rózsás csókokat, babás álmokat!

Kép
kislibus

Zsu:Igaztából nem tudom leirni milyen érzés.Az elején még lehetett mondani,hogy olyan csikis,mosmár sokszor inkább kellemetlennek mondható.Na jó nem mindig.

Mindent bele estére!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kislibus:Kicsit rossz a megvilágitás,de a babaszoba napsárga,meg a baldahin is.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Én napközben jobban voltam,de 4-től 18.30-ig szülin voltam,jöttek értem a sulihoz mentünk após köszöntésre,most jöttünk haza!!!!!

Zsu!
Akkor jó hosszú ciklusod lessz de a lényeg,hogy legyen pé-d!!!!
Nekem is nem sokára szül a kolléganőm,de szerencsére nem látom,mert táppénzen van!!!!!
Hát igen mi tartsunk ki a végsőkig!!!!
Én babásan is maradnék!!!
Úristen lessz ilyen???!!!!!

Kislibus!
Ez a baba álom,nagyon jó,mert olvastam,hogy ez egy előjel,előre beköszönöm,hogy érkezni fog!!!!!
Hát igen az a főzés,már kiakadok!!!!!
De holnap a fagyasztóból eszünk töltött káposztát mert ma nem tudtam a program miatt főzni!!!!

Ancsa!
Nyugodtan irj,tegyél fel képeket,nem zavar senkit!!!!!
Könyörgöm,legalább mi egy páran tartsunk össze!!!!!!
Csöppet sem bántson,hogy nekünk még nem sikerült!!!!
Ez akkor is tény,ha irsz is ha nem is!!!!
Légyszi irj!!!!!!!

Akkor holnap folytatjuk!!!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!

ZSU!
MINDENT BELE,AKCIÓS NAPOK!!!!!!
Vendég

Kriszti:Rendicsek!

Kép mindenkinek!

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok! Kép

Tegnap én zártam,ma én nyitottam a napot!!!?????????

Kép

Kép
ancsa03

sziasztok drága lányok! ne haragudjatok hogy így eltüntem az éterben de a férjemmel új lapot indítottunk és folytatjuk a babaprojectet :lol: zsu: voltál dokinál? t.kriszti: ti hogy álltok? peteérés van? ancsa03: nagyon szép a szoba hogy érzed magad? magatokat? :lol: puszi mindenkinek
erzsebet0312

Sziasztok!

Ancsa, látom most nagyon aktív próbálsz lenni. Zársz, nyitsz :wink:
Erzsi, de jó, hogy jelentkeztél! Hogy álltok az építkezéssel? Ennyire szörnyű, hogy tönkreteszi a kapcsolatotokat? Azért jó, hogy újra belevágtok. Most akkor folytatod a dokit is, vagy egyenlőre csak próbálkoztok?

Képzeljétek, ma reggelre megint csökkent 1 tizedet a hőm. Én már nem értem, de biztos ami biztos, nem adom fel, és csábtgatom a párom. :oops:

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok lányok!

Én ugyan már bebabásodtam és átmentem a másik topicba, de nagyon szorítok nektek, hogy végre összejöjjön!
Sűrűn benézek, elolvasom, hátha az ismerős nevek alatt nem olyat látok, hogy x day until testing ... :)

Amikor próbálkoztok, akkor bevettek fortélyokat? Gondolok itt gyertyaállásra, vagy olyan pózokra, ahogyan nagyobb eséllyel célt tud érni Apuci? :lol: :lol:
Nálam és barátnőmnél is ez lehetett a siker nyitja .. hiszen abban a hónapban amikor gyertyáztam .. azonnal összejött ;)

Ha ezzel is próbálkoztatok .. és mégsem, akkor vegyétek semmisnek az okoskodást csajok!

További jó baba-projectet!
Nagyon szorítok!!

(ZSu, én most nagyon belehúznék .. ;) :D)

Kép
szösszenet

Erzsi:Örülök,hogy újra köztünk vagy!Köszönöm szépen nagyon jól vagyunk,hála istennek problémamentesen.Babóca nagyon sokat mocorog.

Zsu:Igyekszem,nem akarok panaszt magamra. :D :D :D Nem is szabad feladni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindent bele!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

ancsa: jajj de örülö mikorra vagy kiírva? zsu: megyek dokihoz most már elegem van babát akarok azonnal :lol: tesómék is most láttak neki de neki ninccs peteéreése :cry: kapta a clostyt de még mindig semmi :cry:
erzsebet0312

Ancsa!
Nem sokára szülsz,olyan mintha most irtad volna,hogy pozitiv lett a tesztet és nem sokára már a karodban tarthatod!!!!!

Zsu!
Hanyadik hőmérős hónapod???
Ha letelik a 3 hó,hagyd abba!!!
Én már 2 hónapja,hogy nem mérem!!!
Sokkal nyugodtabb vagyok!!!!!

Erzsébet!
De jó,hogy jöttél,nem tudtuk elképzelni,mi lehet a baj!!!!
Mielőbbi babásodást neked is!!!!!

Szösszenet!
Mi lassan már 1 éve lesz,hogy próbálkozunk,de olyan fortély nincs amit nem vetettünk,be,meg sok egyéb dolog!!!!
Már kezdem azt hinni,hogy egyben sem hiszek!!!!!
Itt már csak a csoda segithet az én babaprojektembe,mert én a lombikig nem megyek!!!!
Vendég

t.kriszti: és te nem mész doki bácsihoz?
erzsebet0312

De megyek szombaton!!!!!!!
De én már semmit nem csinálok nem szedek semmit,várom a csodát!!!!!!
Dokihoz azért megyek mert felmerült az a dolog legutóbb,hogy miómára utaló jeleket látott az uh-on,még sok idő mig kialakul!!!
Én már utánna néztem,hohy neheziti a teherbe esést ha valakinek van vagy készülőbe van a mióma,mert neheziti a méhnyálkahártya megvastagodását!!!
Ezt kel most vele megbeszélnem,mert legutóbb mikor ezt mondta,nekem egy szóval sem mondta,hogy ez egy ok lehet!!!
Szóval ez van!!!!
Vendég

Erzsi:Dec.11-re.

Kriszti:Remélem,nem lessz semmi gond,és a babagyártásba semmi nemszólhat közbe.

Kacika,Klarka,Denni,Andi,Enik,Oli ???????????????????????????????Merre vagytok????????????????

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Hát lehet,hogy ez az oka a babaprojkt nem sikerül.de mivel még csak most alakul ki,ebből műtét még nem lessz és én egyre jobban megyek ki az időből!!!!
Idő,oidő minden,úgy,hogy lehet nekünk nem is lessz lehet baba!!!
Azért irtam,hogy várom a csodát!!!!
Ha a mesében van akkor itt is jó lenne ha lenne!!!!
Vendég

t.kriszti: ne aggódj nem lesz semmi baj nagyon szorítok neked :lol: ancsa03: jajj de jó az már mindjárt itt van :lol:
erzsebet0312

Erzsébet!
Aggódni nem akarok,mert lehet,hogy nem oka ez még az orvos véleménye is sokat számit,de elég sokat olvastam erről,csak kicsit aggaszt a dolog!!!
De olvastam olyat is,hogy mióma mellett estek teherbe és hordták ki a babát!!!!
De olvastam olyat is előbb műtét kellett,aztán sikerült,de a mióma újra kialakult!!!!
Én nagyon bizok,hogy az én esetem ebben pozitiv lessz!!!!
Gondolkodtam már eleget negativan,de ha véggépp nem sikerül abba is belenyugszok élem tovább az életem,lehet sőtt biztos nyomot hagy bennem,hogy mennyire vágytam rá és nem sikerült,de bizok a csodában!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Amúgy orvosilag mi van veled,hol tartasz,vizsgálatok?????
Vendég

Sziasztok!
Jól vagyunk, gömbölyödünk :D Folyamatosan olvasom titeket, csak inkább szemlélőként. Mivel csak babáimról tudnék mesélni, vagy éppen terhességi adatokról - hallgatok :roll: Nagyon szorítok mindenkinek, mindig figyelemmel kisérem mindenkit! Mielőbbi babásodást kívánom Nektek!!!
Puszika

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Én is szinte minden nap bekukkantok, de vagy nem írt senki, vagy nem tudok hozzászólni a témához.

Mi jól vagyunk, voltunk Pesten , genetikai rendellenesség szűrésen , és szerencsére minden rendben a picurral odabent. Az ottani doki szerint inkább lányos a baba, de még ne vegyek 100% nak mert még pici, nem állapítható meg tökéletesen.

Most a héten csüt-ön megyek a saját dokimhoz.

A 12. heti vérvétel eredménye is valamikor a hét vége felé lesz meg , de Pesten is vettek vért, úgyhogy emiatt nem izgulok, mert ott mindent rendben találtak.

Úgyhogy csendben örülök, és szurkolok nektek minden nap!!!
Vendég

t.kriszti: most fog majd megjönni valamikor utánna megyek amúgy is azt mondta hogy ha szept-ig semmi akkor menjek vissza. Peteérésem úgy néz ki van azt mondta hogy valószínűle3g nem repedhet meg és elöregszik de akkor kapok szurit majd kiderül :roll:
erzsebet0312

Erzsébet!
Ez haladás!
Már csak a végkifejlet hiányzik!!!
A baba!
Akkor jó kezekbe vagy!!!!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti - Akkor szorítok, hogy megtörténjen a csoda! :) Ezt a miómás dolgot még én sem hallottam .. mármint, hogy az, hogy kialakulóban van .. hatással lehetne a teherbe esésre .. És nálad ilyesmi lehet a gond?

Kép
szösszenet

Az tény,hogy kialakulóban van!
De nálam mivel ez van,akadályozhatja a megtapadást!
Itt a babaneten is van erről téma,meg a neten is utánna néztem!
De megbeszélem a dokival szombaton!!!
Vendég

JÓ ÉJT!
Vendég

Sziasztok!

Végre itt vagyok megint. Főztem. Kicsit sokáig tartott, de nagyon finom lett. Jól be is kajáltunk belőle, pedig este 8-kor már nem kellene.

Szösszenet, azért jöhetsz te is közénk. Ahogy Ancsára rád is, és a többi kismaminkra is kíváncsiak vagyunk! Sajna mi is kipróbáltunk már mindenféle praktikát, de szerintem akinek úgy 1 évig nem sikerül, ott már más baj is lehet. De nagyon ari vagy, hogy így töröd a fejed azon, hogy segíts nekünk.
Erzsi, akkor most már jössz közénk újra?
Én még most csinálom a 2. hőmérős hónapot. Még 1 kell, aztán irány vissza a dokihoz. Utána tüszőfigyelés, aztán hormonvizsgálat.
Kriszti, azért majd elmeséled mi volt a dokinál? Egyébként nekem van egy ismerősöm aki mióma mellett lett terhes, igaz ő még csak 30 körüli, de ennél nem hinném, hogy a kor számít.
Olik, hó hallani rólad is. Nyugodtan mesélj te is a babáidról!
Enikőékről tudsz valamit?
Kacika, te is írj pár szót magadról, ha nincs is aki ír, de olvasók vannak!
Azért ez a genetikai vérvizsgálat megnyugtató.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Persze nincs összefüggés a mióma teherbeesés és a kor között!!!
De lehet hátráltató ok!!!
Mivel már irtam róla,hogy a méhnyálkahártya nem tud felépülni megvastagodni,nem tud rendesen megtapadni a baba!!!
Ezt igy olvastam!!!!
Persze esnek teherbe nők mióma mellett,de veszélyeztetett terhesek lesznek!!!
Én igy is úgy is az lennék!!!!
De az orvos biztos okosabb ebben!!!
Nyugtat az,hogy nem óriás miómáim vannak,csak kialakulóban,mondani lehet gyerek cipőben jár!!!!

Akkor még van 1 ciklusod!!!!
Hátha addig sikerül!!!!
Én is ebbe reménykedek hátha!!!!

JÓ ÉJT!
Vendég

Sziasztok,szép estét!

Ancsa:csodaszép a baba szoba...én irigy,ieigy,irirgy,nem úgy,amúgy.Én is szeretnék már itt tartani :lol:

((((((Kriszti))))))ölelés, és sok sok drukk a Ti csodátokhoz is :wink: :lol:

Zsu:hohy sikerült a csábítás??? :oops: :lol:

Erzsi:de klassz, hogy vagy megint!Örülök,hogy belevágtatok,és rendeződött körülötted minden! :)

Kacika:képet mikor teszel a piciről?Örülök,hogy a genetikai vizsgálat rendben van!

Szösszenet:tessék csak jönni,és beszámolni mindenről :)

Kilibus:piri monnyon ke!!!!!! (((((((ölelés)))))))

Nálam semmi extra.5 napja szarul vagyok.Émelygek,alig eszem,hányingerem van,és nagyon rossz a közérzetem.Lehet,h benyeltem egy vírust,nem tudom.Hétvégén megyek Debrecenbe.
vedresandi

Andi!
Jobbulást,gyógyulj meg mihamarább!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

No, érkeztem... Gimppel vacakoltam eddig... :evil: :evil:

Erzsi! Akkor hajrá babagyártás! Remélem mostmár ok lesz minden!

Kriszti! Nekem is van miómás kismamim, 5x6 cm-es és a miómája előbb volt mint a babája... Remény kitartás!
Az álommal kapcs. jó lene, ha igazad lenne!!!

Andi! Sok gyógypuszi!

Kismamik! Irjatok!

Zsu! Biztos ami biztos... :lol:

Kép
kislibus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?