Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Merre jártok?
Tegnap benéztem jópárszor, de láttam, hogy semmi mozgás, ezért nem írtam, mert nem volt kinek!!! :cry: :oops:

Szirwen
Remélem mára sokkal jobban vagytok! Nagyon alattomos dolog a fülgyulladás. Állandóan visszatér! :cry:
Jobbulást kívánok Nektek!

Elin
Te szoktál msn-ezni? Felvettelek a partnereim közé! Ha van kedved élőben is dumcsizhatunk majd! :lol:
Erre a hétvégére mi a terv???

Mi szüreti bálba megyünk Nyáregyházára. Anyós vigyáz Dávidra, Áki meg ezen a 7végén apjához megy! Már a suliból Ő viszi el!
Gyuri már ma este le akart menni, de Én nem, mert ott, hol a kutya ugat :evil: hol a kakas kukorékol hajnalban!!! :evil: Ilyen zajokban nem tudok aludni!!! :roll: Ezért meggyőztem, hogy inkább csak szombat délelőtt menjünk!

Edit!
Mit rosszalkodtál már megint??? :roll: Te tényleg nem tudsz a fenekeden ülni!!! :roll:
Remélem mára már jobban vagy!
Kriszta hogy van?

Cs. Kati!
Jocikádnak a széklete helyre jött? Kiderült már hogy mitől volt olyan büdi? :oops:

Most ennyi, később, ha valaki még ír akkor Én is!

Addig is puszi mindenkinek!

bogyo75

MIRÁCSKÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!! Kép

bogyo75

Jó reggelt!

Julcsi, azért írok, hoyg majd te is ismét írj! :wink: Különben nincs valami jókedvem! :roll:
Kriszta szerencsére már túljutott a lázon, de továbbra sem eszik rendesen, tegnap jóformán csak tejet ivott. A kezei pedig csuklóig a szájában. MA pedig... ma kínlódunk a kakival. Tegnap és tegnapelőtt egyáltalán nem volt kakija, ma reggel pedig próbálkozott de nem sikerült. Ki volt készülve szegény, sírt, és sírt. tettem neki egy fél glicerinkúpot, hogy meglazítsa bár a végét, de az kijött, a kaki mégsem. Már nem tudom, hoygan segíthetnék! Félórát ült az ölemben elnyúlva, most már jobban van, és nézi a Balu-t. Szerencsére ezalatt meg tudtam etetni, evett egy tükörtojást kenyérrel, és aztán még szinte egy joghurtot is. Úgyhogy tízóraira nem lehet panaszom. :roll:

Én jól vagyok, már akkor este jobban lett a lábam, miután kálciumot ittam. (Kriszta hintapalintázni akart, ráült a két összetett lábfejemre, és én gondoltam, egye fene, egyszer meglóbálom. :roll: :oops: Hááát... többször nem is tudtam volna... :oops: :oops: :oops: )

KAti, Mirácskának én is kívánok boldog névnapot!!!!!!!
Most megyek... de még jövök, ha tudok...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Mirának én is boldog névnapot kívánok!
Kép
Most néztem csak meg én is :oops: . Sőt, Máté ismerősünk is van, akkor azt is felköszöntöm… Lilcsi is az lett volna, ha fiú lett volna…

Julcsi! Oké az msn :lol: ! Igaz, olyan 1-2 óra körül megyek fel, ha felmegyek is, de majd ma!
Hétvégére semmi egyenlőre. Igaz, most azon gondolkodom, át kéne menni az abonyi állatkertbe. Lilcsi nagyon értékelné, én kevésbé. Évekkel ezelőtt voltam, de alig vártam, hogy végigérjünk rajta. De Lilcsi imádja az állatpokat.

Kutyákat ne is emlegesd :evil: ! 2 közvetlen szomszédomét is élvezem, már egyikkel sem vagyok köszönőviszonyban. Megkeserítik az életünket rendesen! Ezért nem akartam a múltkor beszólni, aki leköhögte Lilcsit, mert aztán nem lesz a házban, akinek köszönnöm kéne.

Eszter! Megnéztem én is Rékát! Azt a fekete csajt! Aranyos nagyon!
:lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ismét itt...

Krisztának megvolt a kaki :oops: . Szegényke sírt és teljesen leizzadt, amíg megszülte. Nem tudom, mitől lett ilyen székrekedése, meglehet a kevés kajától? Mert folyadékot kapott, a joghurtot is általában megette, sőt barackot és narancsot is. BAnánt, almát, ilyesmit, ami hasfogó nem is kapott néhány napja! :roll:
Mindegy, most már jó, hoyg túl vagyunk rajta. :)

Julcsi, kellemes hétvégét nektek, érezzétek jól magatokat! :) Szavaztunk Dávidra! És majd holnap is.... :wink:

Eszter, én is megnéztem Rékus képeit! Gyönyörű kis tündér. Tényleg, az a fekete haja. Olyan szép és különleges! Most már a pocis képeidet várjuk. :)

D.Kati, Mirácska is gyönyörű szöszi! :) Te is büszke lehetsz rá! No meg majd az Apuka, kösse fel a gatyáját! :wink: :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Mirának boldog névnapot!

Regina már kezd javulni, tegnap már nem volt láza, de még sokat köhög, viszont a sok gyógyszertől megy a hasa!
De már ez is jó, mert tud aludni, este is, és nappal is. Így én is fellélegezhetek egy kicsit!
(Már ha tudnék, mert akkora herpesz jött a számra, hogy ilyet még nem is láttam.):oops:

Elin!
Sajna Regi egyiket sem tűri, ezért Otipax fülcseppet csepegtetek a kis fülébe. Hüüüülye szomszédok, meg nálunk is vannak én sem köszönök az egyiknek! Átok egy szomszéd!

Edith!
Szerintem, ha kettönk kaka problémáját össz lehetne olvasztani, pont jó lenne mindkettőnknek!:lol:
Szerintem próbálj neki több levest adni.

Bogyó!
Igazad lehet, én észre sem vettem, hogy fájhat Reginek a füle, pedig figyeltem is. Remélem nem fog visszajönni!

Most megyek kenyeret sütni, mert különben nem lesz holnap reggelire!

szirwen1

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MIRÁNAK MI IS!!!!!!!!!!!!!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Szia Edit!

Kérésedre ismét írok! :oops: Szerencsére összejött Elinnel a msn-ezés!!! :lol: Most mennek sétálni!

Nagyon sajnálom Krisztát, hogy most ilyen szorulásos volt! Nagyon sokszor fogtam Én is Áki kezét, amíg kakilt, és közben sírt! Nagyon sajnáltam szegényt! Remélem ez nálatok egyszeri dolog volt, és soha többet nem jön vissza!

Dávid most olyan jót alszik, Nekem meg főznöm kellett volna! :oops: De ehelyett inkább nyomtam a gépet! :oops:

Cs. né kati, nagyon ritkán jön mostanában!!! Hol vagy Kati?????

Kicsiand meg teljesen eltünt! Ha olvasol, jelentkezz!!!

Egy kérdés NINCS SZÜKSÉGE VALAKINEK IWIW MEGHÍVÓRA? 30.-IG ÉRVÉNYES!!!

Most megyek, főzni! Szép estét mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Mirának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk! :D

Etterke: Én nem kaptam e-mailen képeket, a babaszobán pedig nem találtam meg! :oops: Hogy keressem?

Julcsi: Miután beszéltem a védőnővel, Jocinak újra adni kezdtem a tejet és azóta nem tapasztaltam semmi rendelleneset! :D
Érezzétek jól magatokat a szüreti bálon!

Szilvi, Edith: Sajnálom a lánykáitokat, de örülök, hogy már mindketten jobban vannak. :)

Nemrég értünk haza Jocival a sétából, meglátogattuk a dédijét is és összefutottam azzal az anyukával, aki az utcánkban lakik és 2 héttel fiatalabb a kisfia Jocinál. Megbeszéltük, hogy jövő héten kedden mi is velük tartunk egy zenés gyerekprogramra, ami itt szokott lenni Tb-on és ők már voltak egyszer, és nagyon élvezték. Majd utána mesélek róla részletesebben.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kép [/img]

Sziasztok Lányok!
Végre itt vagyok. Bocs az eltűnésért, de egyrész "munkás" időszakom van, másrészt nálunk a lakásban nincsen net, csak a férjem irodájában. Mire pedig oda lejutok, s a munkaügyeimet is elintézem, sokszor csak arra van időm és energiám, hogy beleolvassak a fórumba.
Julcsi, Edit, jólesik, hogy hiányoltatok.
Julcsi, köszönöm a megkeresést! Dávid édes a fotón, s megint mekkora a haja. Egyébként a múltkor fodrász vagy ti nyírtátok le?
Szegény Kriszta, jól megszenvedte a dolgot, szerintem biztos a kevés kaja okozta, reméljük túl van rajta... Edit, lazíts egy kicsit!
Ezster, úgy örülök, hogy hír van rólatok. Gondolom azért hiányzik Madrid melege... Rékus ennivaló hölgy.

A fiam meg egyre jobban "bendegúzosodik". Ma már kétszer esett olyan hatalmasat, hogy az őrangyalának nem sok szabadideje van.

Most mennem kell, oroszkrémtorta receptet keresek, mert édesapámnak az a kedvence, és a vasárnapi szülinapi ebédre szeretném meglepni vele. Nincs valamelyikőtöknek talonban recept?

Utólag is nagy szeretettel gratulálok minden ünnepeltnek!
Szép napos hétvégét mindenkinek!

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Megint itt vagyok. Próbálom pótolni a lemaradást.

Szilvi, remélem gyorsan rendbe jöttök, s nyugalmasabb időszak elé néztek. Csak most láttam Regi fotóját, akár egy kis tündér.

Kati, gratulálok a csöppnyi pocaklakóhoz! Nagyon jók a képeitek.

Edit, örülök, hogy kiderült Mütyürke titka. Van már név ötletetek? Ha már írtad, bocs, nem vettem észre.

Nóri, szerintem vegyél gumicsizmát Lilcsinek. Nekünk két hete van és nagyon szeretjük. Bendegúz egyenesen sír, ha leveszem róla. Azontúl igencsak praktikus.

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a névnapi köszöntést,kedvesek vagytok nagyon!!! :) És a virágokat is meg a kis állatokat is köszönjük.

Edit!Hát a te szegény lányod nagyon sajnáltam még igy visszaolvasva is a szenvedését.Jó hogy már tulvan rajta nagyon rossz dolog a szorulás náluk.Remélem hamarosan meggyógyul,és az étvágya is visszajön.
Hála Istennek,hogy Te a calciumtól rendbejöttél,nagyon vigyázz magadra!!!!Na és persze a pocaklakóra .

kicsiand.Köszönöm a gratulációt,igaz még nem ismerlek,de ami késik nem mulik.nagyon szép a kisfiad,olyan mint egy kislány a szöszi hosszu hajával.

Bogyó:Olyan vagy mint a párom ha 1 légy zömmög vagy az óra kattog már nem tud aludni,mindennek siri csendben kell lenni,hogy tudjon aludni a kakasszót azthiszem én sem birnám,pedig nekem jó az alvókám.Szép hétvégét nektek!Jó szüreti mulatozást!!

Puszi mindenkinek

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Sziasztok!
Most vendegsegbol irok mert nekem nincs most gepem.
Lassan nem lesz hol laknom!Mar tobb mint egy hete remontolnak!
Mi jol vagyunk.Noranak kibujt meg egy fogacskaja.

Mirellanak nagyon boldog nevnapot kivanunk!
Kati:Gratulalok az pocaklakohoz!

Meg ha tudok irok.Remelem bovebben.Lassan indulok haza mert reggel koran kell kelnem a dadat haza kell kuldenem holnap.Valami roham jott ra es nem akar maradni!Szoval nalunk minden honapban ugy nez ki egymas uttan fogjak a kilincset valtani!!! :evil: :evil: :evil:
Meg Levente nem szereti!

Kozma Eszter:Megkaptam az sms-t hogy kuldtel a yandexre levelet.
Nekem valahogy nem nyilik itt ki.Kerlek probald meg ha nem esik nehezedre a dads@freemail.hu-ra .Elore is koszonom szepen!

Edith hogy van Kriszta?
Nagyon sokat gondoltam ratok mi lehet veletek.A regi szamodat kitoroltem es meg a Katie sincs meg mert az meg a telefonban volt es azt lecserelttem , igy meg sms-t sem tudtam irni!

Bettyrol nem tudtok valamit?

Jo ejszakat mindenkinek es szep allmokat!

Puszi Andi & Eleonora
Kép
Kép
ulja

Sziasztok!

Julcsi, még egészen pici korában volt ilyen székrekedésprobléma Krisztánál, de most gondolom a láz+kevés kaja okozta a bajt. Tegnap sem akart pl. levest enni. próbáltam, hoyg csak a levét egye, na abból vagy 5 kanállal elfogadott. Azonkívül csak a kenyér, néha keksz, gyümölcs és a joghurt megy. A tojás reggelire tegnap csoda volt. :o Továbbra is állandóan a szájában túrkál, de láza már napok óta nincs, és az éjszakáink is elfogadhatóak. :) Most már csak az evése állna vissza. :roll:
Amúgy nagyon ügyeseke, sok mindent tud, mond, építőzik (már jópár darabot összerak), tegnap gyurmáztunk először, "énekel" , és persze, állandóan huncutkodik! :wink: Annyira szeretem! :)

Sajnos az a lábfájásom tegnap is előállt, eléggé intenzíven, és már a kálcium sem segített rá. A doktornő szerint ne is vigye túlzásba, mert mivel nem a lábszár-lábfej együttes görcsöl-bizsereg, hanem fenn, combtőnél van a fájdalom, az biztos valami idegszálbecsípődés. És valóban, inkább olyannak érzem, mint sima görcsnek, bár eléggé megmagyarázhatatlan érzés. de aztán elmúlt csak úgy magától. Pedig tegnap nem is erőltettem meg semmivel! :roll:

Kicsiand, örülök, hoyg ismét itt vagy! :) nevünk még nincs Mütyürkének, de csak sikerül olyat találnunk, ami mindkettőnknek tetszik! :) Ilyen tortáról még nem is hallottam, nem tudok segíteni! :(
Bendegúz meg akkor kezet foghat Krisztával, mert mostanában őt is állandóan érik "balesetek". Tegnap felmászott egy székre és onnan pottyant le, odacsípte egy másik napon az ujját a fűtőtest rácsához, felül (hideg volt ) meg ilyen finomságok. :roll:

D. Andi, szörnyű, hoyg mennyire elhúzódik a lakásod rendbetétele! Elhiszem, hogy már eleged van belőle! remélem, azért mire az igazi hidegek jönnek, sikerül beköltözni és nem kell minden nap valami újabb szerelőt hívni! :roll: Most hárman fogtok akkor lakni? Meddig maradhatsz otthon Ellivel? Levi jár oviba?
Bettyék augusztusban költöztek, és valószínű, még tart a berendezkedés, ezért nem írt mostanában, különben egy ideje ő is "visszatért"! :)

Beuci pedig "visszatért", de el is tűnt! :P Beuci, írj, mi van veletek?

Cs. Kati, én is gondolkodtam azon, hoyg járjunk Krisztával valahová, de még nem tudom pontosan milyen napokon és hány órától van ez a játszóház-féleség. Remélem, nektek és főleg Jocinak is tetszeni fog, és rendszeresen tudtok járni! :)

D.Kati, Julcsi, én is "rosszalvó" vagyok, de csak az elalvás a nagy dolog nálam. Ha már belejöttem, akkor úgy alszom, mint a bunda. Bomba is robbanhat, nem ébredek fel, csak ha Kriszta sír. Az IStván telefonját, ami a fejemnél csörög reggel nagyon ritkán hallom meg. A kutyaugatásnál és kakaskukorékolásnál szebb ébresztőt pedig aligha tudnék elképzelni. :wink: Biztos jobb, mint egy telefon/óracsörgés! Persze, nem rendszeresen, de egy hétvégén elmenne! :wink: :roll:

Na, megyek, kiolvadtak a húsok és csontok a kocsonyának, tegyem oda főni, mert jó fél napot kell főnie! :roll: Ma itthon vagyok, és csak teszek-veszek. István elment villanyt szerelni a sógorom testvérének, nekem meg egyetlen porcikám sem kívánta már a sógornőm társaságát. :roll: :evil: :oops:
Szép napot nektek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

sziasztok!

Edit!sanálom,hogy a lábad nehezen jön rendbe,viszoont nagyon jó hir,hogy Kriszta láztalan.remélhetőleg a lábfájás is elmarad jó sokáig.Nem is tudom,hogy hogy birod ezt a sok bajt,nálunk nincs ilyesmi de néha igy is ugyérzem elegem van az egészből,majd a következő nap minden rendben.

na a Mira félig összetörte magát mennem kell

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Vagyok,apja vigyázott rá azért törődött össze a kis drága mert fel nem állna az ülőgarnitúráról,csak mondja neki onnan,hogy Mira nem szabad mert bedőlsz a virágok közé,és lám be is dőlt,de még akkor sem állt volna fel,had sirjon.
Kiüvöltötte szegény a belét mert megilyedt.
Már el is altattam.
Ma Kossuth napok voltak és holnap is lesz,volt ökörsütés meg bazár.gyerekmüsorok ,egész nap kint voltunk,ettünk az ökörből is nagyon finom volt.
éN VOLTAM A CSAJJAL MEG A BARÁTNŐM A KISLÁNYÁVAL A mIRA ÉS A BARINŐM LÁNYA EGYIDŐSEK.Hoopp ezt nem irom át caps lock volt.
A lányok visitottak,hogy este jöttünk haza nem akartak jönni,utána meg végigrötyögték az egész utat hazáig,nagyon jól érezték magukat ,ki voltak öltöztetve szoknyába olyan büszkék voltunk rájuk.Mindenki megnézte őket.
Holnap Ilona napra megyünk most lesz tartva,ugyhogy holnap is jó lesz a Mircsinek.meg mondjuk nekünk is:-)

Na huzok fürödni végre1x időben bedőlhetek az ágyba.
Pusza mindenkinek!

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok!

Olvaslak ám benneteket,de amióta suli van még kevesebbet tudok itt lenni,na nem mintha eddig sokat lettem volna de azért voltam néha.
Mi jól vagyunk Mesi meggyógyult már.

Látom bővül a csapat egyre többen csatlakoznak hozzátok.Ez így helyes.

Mesi dédije csütörtökön hajnalban meghalt,csütörtökön fogják temetni.Szegény már 97 éves volt.

Kezdek írigykedni a babavárókra..... :oops:

Teszek fel néhány képet ,ami múlt vasárnap készült a sándorfalvi búcsúban.A kislány,akivel Mesi van az a Kajla lislánya és egyidősek Mesivel.Ő Regina.A Kajla a Nyári babák topicba szokott írni meg a szegedibe.Lehet az újak közül valaki ismeri.
Megyek,mert még főznöm kell és 2 olvasónaplót már megírtam és káosz van itthon.

Legyetek jók ,szép napot!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!
Mi is voltunk Nyárbúcsúztatón! :lol:
Nagyon jó volt, pláne ahhoz képest, hogy csak körbe akartunk menni. Körhintán is ültünk. Lilcsivel fel lehetett ülni, hogy ne egyedül legyen. Háááát, Lilcsi jobban bírta, mint én…már régen tűnt 5 perc ennyire hosszú időnek :?
Remélem, jövőre már az ugrálóvárat is ki tudja élvezni!
És az én BÁTOR, ÜGYES LÁNYOM!
Kép
Kép
Kép
Kép

Vittünk mamának is vásárfiát, meg még Lilcsinek nyakláncot karkötővel. Nagyon klassz színes-pillangós-gyöngyös. Egész úton utána úgy ment, hogy előretartotta a karját és mutogatta a szerzeményét. :lol:

No, meg sütit is sütöttünk, aminek a végeredménye nem sikerült :cry: , de azért jó buli volt. Sose hallgatok többet Lázárra! :evil:
Kép
Kép
Kép

Edit! Én sajnos nem tartom olyan jó bulinak a kutyaugatásra való ébredést, merthogy nálunk ez este 11-kor és hajnal 5-6-kor volt. Meg amikor még szoptattam, akkor is (most is) lehallatszott a plafonon keresztül, nekem meg reszketett a gyomrom az idegtől. De azért azt merik állítani, hogy nem az ő kutyájuk ugat :evil: :evil: :evil: ….
A mellettünk levő szomszéd kutyája meg végigugatja az egész folyosót, ha jön hozzájuk valaki :roll: . Lilcsi meg fél, és sírva rohan a karjaimba :cry: .
Szóval én szerettem a kutyákat, de mostanra ez az érzés már egészen már irányt vett…sajnos.

Lábfájásod hogy van? Ha tényleg idegbecsípődés, akkor biztosan sokáig gyógyul. És lehet, máskor is elő fog jönni mostmár.

Julcsi, írj, hogy milyen volt Nyáregyházán!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Megérkeztünk!!!
Most csak gyorsan leírom mi volt, és majd holnap válaszolok mindenkinek!

Hát nem volt egy nagy szám!!! Főleg azért mert sátorban volt tartva, és a port harapni lehetett a levegőben! A gyuri fekete bőrkabátján vastagon állt a por! Meg is beszéltük, hogy ha jövőre is sátoros lesz, akkor mi kihagyjuk!!!
Ráadásul mikor hajnal 2 kor haza mentünk, Dávidom a mamát szórakoztatta! Volt vagy 3 óra mire eleludt, és nagyon nyugtalanul!
Reggel meg már 9 kor kelt! Fáradt vagyok! Most megyek is!

Bocsi, hogy most csak magunkról írtam :oops: , de holnap bepótolom ígérem!

Puszi Mindenkinek!

bogyo75

Megint Én!!!

Kicsiand!
Örülök, hogy ismét köztünk vagy, és hogy "csak" a munka miatt nem jöttél!!! :lol: Bendegúz még mindig gyönyörű!
Kérdésedre válaszolva, Dávid haját a fodrász barátnőm vágta le, itthon! Kb 5-6 perc alatt. Addig Áki elterelte Dávid figyelmét, és így sima ügy volt! Még meg is dicsérte a kis drágámat, hogy milyen ügyes!!! :lol:

Edit!
Sajnálom, hogy még mindig fáj a lábad! Ha idegbecsípődés, akkor amíg ki nem csípődik addig fájni fog! :cry:
Annak viszont örülök, hogy kriszta jobban van. Hamarosan az étvágya is a régi lesz! :lol:

Elin!
Milyen sütit akartatok sütni??? Mert látom volt ám segítséged!!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon cuki Lilcsi a lovon!!! :lol:

Kriszta!
Annak is örülünk, ha ilyen ritkán jössz!!! :lol: Az a lényeg, hogy nem felejtesz el bennünket! :lol:
A Dédi miatt, Őszinte részvétem, (de ezt már mondtam :oops: )
Nagyon aranyos Mesi a képeken! De úgy látom mintha kifelé akarna jönni a kocsiból! :roll:

Képzeljétek Dávidnak megint kijött 2 foga egyszerre, most felül!!! :lol:
Elin, én is kipróbáltam a nurofent, de az se vált be!!! :cry: Szegénykém nagyon szenvedett megint éjszaka!!!
A Gyurit még le is teremtettem!!!!
Olyan 10 felé Én elalszok, és 12-1-ig Ő szokott felkelni a Dávidhoz! De most olyan idegbeteg volt, hogy mondtam Neki, hogy ha csak így tud felkelni, akkor inkább ne is tegye, mert nem tehet a gyerek arról hogy fáj a foga!!! :twisted:
Aztán el is szégyellte magát! :oops:

Kati!
Örülök, hogy nem a tej volt a ludas Nálatok!
Nektek hogy telt a hétvége???

Olyan jó hogy még ilyen jó idő volt. Szerintem utoljára!!!
Most hétvégén, meg itt a kerületben, ahol lakom az erzsébet ligetben lesz valamilyen napok!!! Itt lesz a Ruzsa Magdi, meg egy Tánc show is, akiknek október 15.én lez egész estés produkciójuk, és ha jó akkor el is megyünk arra! :lol:

Na elég belőlem ennyi, bár lehet hogy még később jövök! :oops:

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Tegnap meglátogattak a barátnőmék, akivel csoporttárs voltam az egyetemen... Szerencsére a csajaink is jól kijönnek egymással! :) Jól éreztük magunkat, beszélgettünk egy jót, csak sajnos hamar elrepült az a két órácska! :(
Néhány kép a taliról (de különben itt van az összes: http://www.babaszoba.hu/services/albums ... ;id=354596 ):
Kép Kép Kép Kép Kép

Ha tudok, később még jövök...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Lányok nagyon jók a képek,Elin a lányod lehet cukrász lesz:-)

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Ujura én csak vinnem kelett apának törölközőt fürdeti a Mircsit.
Soha nem hagy ha a gép elé ülök,ráérzése van még ha nem is látja érzi.
Edit nagyon jól érezték magukat a lányod szemmel láthatóan.
na mára ennyi,megint kiabál nem birom
Ugyan mit akar.
Puszi mindenkinek

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a lányok! Mindenki tündéri!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a gyerkôcök, jók a képek!

Én még élek, bár a hétfôt és a keddet nagyrészt a suliban töltöm, így viszont letudom az órákat. Addig Gyula van Alidával, aztán a hét második felében lemegy Almádiba (most lesz az elsô ilyen) és akkor meg én vagyok Alidával. Hétvégén jön a szitter kicsit vigyázni rá, hogy tudjak gyakorolni. Elég húzós így, két hét múlva még koncerten is játszom, meg lesznek késôbb is. Bocs, hogy ilyen egzaltált az írás, de már alig látok ki a fejembôl. Próbállak titeket olvasni és az, hogy nem írok most senkinek, csak a fáradtságomnak tudható be! Ne haragudjatok ezért!

Puszi mindenkinek!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert a mosógatónál a csap végképp benyögte az unalmast!
Az egész konyha úszott és csak nehezen tudtam elzárni. Utána meg estig nem volt ott víz.
Délután meg kellet Regit orvoshoz vinnem. Fél 4-re volt időpontunk, de mikor odaértem, láttam, hogy százezren vannak előttem. Kiderült, hogy a másik dr.-nő nem tudott rendelni, és azok az Ő betegei. Másfél órát vártunk, aztán utána már nem volt kedvem semmihez!

Elin!
Sajna a kutyák ugatnak, ők már csak ilyenek. Szerintem ne rájuk haragudj, hanem a gazdira, mindig ők a ludasok! Ezt első kézből tudom, nekem is van kutyám. De ha rászólók akkor csend van és ezt Ő is tudja. Olyankor nincs morgás, vakarózás , mászkálás, ugatás, csak fekvés, vagy jön a verés. Minden csak nevelés kérdése. Az idegent lehet csendben is jelezni.

Edith!
Aranyosak a lányok a képen! Remélem a lábad már gyógyul, pihenj vele!

szirwen1

Szirven! Teljes mértékben egyet értek veled.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Voltunk a foglalkozáson. Eleinte úgy tűnt, hogy én jobban élvezem, mint Joci ( :lol: ), de a végére ő is feloldódott. Persze megértem, hogy első alkalommal egy kicsit meg volt illetődve. Kb. 40-en voltunk anyukákat és kicsiket beleszámítva. (Éppen ezért jövő héten már két csoportba leszünk osztva a hely szűke miatt.) Énekeltünk, mondókáztunk, a foglalkozást vezető nő furulyázott és hegedült is néha. Voltak "feladatok" is, pl. a mondat végén a levegőbe emelni a gyerkőcöt, ütemre tapsolni, stb. Mindez fél óráig tartott és 500 Ft-ba került. Ha érdekel valakit, a www.ringato.hu oldalon talál bővebb információkat és helyszíneket.

Julcsi: Sajnálom, hogy csalódás ért benneteket a szüreti bálon! :(

A képek nekem is tetszenek, nagyon aranyosak a csajszik! :D

Most megyek, mert Joci alszik, én pedig takarítani akarok egy kicsit.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Ujra itt!
Mi is voltunk zenebölcsibe! A nő már az elején kijelentette, hogy ha nagyon nyugtalan a gyerek üljünk fére vele. Persze kifogta az olyan csoportot, ahol ezt a kérést az anyukák elengedték a fülük mellet. Amikor már a hetedik gyerek ugrált fel a foglalkozás alatt, és senki nem vitte kispadra szegény gyerköcöt, akkor már látszott hogy zöldül a nő feje a pipától. Persze nem mert szólni, mert a gyerekek így éreszték jól magukat. A végén egy pár ugrálós szülő megjegyezte, hogy ezidáig ez volt a legjobb foglalkozás.

Cs.Kati!

Mi is 500Ft.-ot fizetünk, de nálunk 50 perc. Regi nagyon élvezi, a kedvence amikor dobokkal játszunk. A mozgatós dalokat még nem tudja értékelni, de azért próbálja csinálni.

Bogyó!

Egyszer mi is voltunk ilyen bálon, el is ment tőle a kedvem! Ráadásul olyan sokan voltak, hogy nem lehetett normálisan táncolni sem.

szirwen1

Sziasztok!

KAti, örülök, hogy jól telt a foglalkozáson! Talán csak egy icipici idő kell még, hoyg Joci még jobban élvezze! :)
remélem, ma eljutok én is kismamatornára (ha nem felejtem el, mint általában :roll: :oops: , vagy még lesz energiám) és akkor a gyerekjátszóházat is megérdeklődöm. :)

Kriszta örülök, ha időnként írsz legalább magatokról, így mégiscsak tudjuk, hoyg mi van veletek, és hoyg nem felejtesz el minket teljesen! :) Emese gyönyörű nagylány lett már! :)

Julcsi, sajnálom, hoyg nem éppen a várakozásoknak megfelelő volt a bál! :( MAjd eljöztök egyszer egy olyanba, ahol Istvánék zenélnek! :wink: Tutti, egy hétig nem kelsz fel az ágyból, annyit táncolnál! És még por sem lenne. Még sosem hallottam sátoros bálról. :roll: :oops:

Szilvi, pechek sorozata nálatok. Nagyon sajnálom. Sajna, vannak iylen időszakok. Remélem, azért Regi jobban van már! Mit mondott végül az orvos?

Nóri, én pl. nem értek egyet a kutya lakásban tartásával, de amint Szilvi is írta, nevelés kérdése az egész, és a gazdin múlik szinte minden. Azt hiszem gyerekkoromból úgy szoktam meg, iratlan törményként, hoyg a kutyának az udvaron a helye, és másképp nem tudnám elképzelni. Azért pesze, annak is joga van kutyához, akinek nincs udvara, de akkor valahogy próbáljon az is alkalmazkodni a többi lakóhoz, ha már többen osztanak meg egy fedelet! :roll:

D.Kati, jól elintézett Téged a párod az este! :D rengeteget tudtál írni! NA, majd legközelebb! :)

Zsuzsi, hogy tetszik az egyetem? Biztos nem lesz könnyű, de azért a tanulásnak most van az ideje! Sok sikert a koncertekhez! :)

Krisztát épp letettem aludni, ha elaludt, megyek ebédet készíteni. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Bocs'. Az előbb törmény helyett: törvény. :oops:

ÉS egy kis "finomság" :P :
Pocak Krisztával 27 hetesen:
Kép
És pocak Mütyürkével 27 hetesen:
Kép

Szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

A ringató foglalkozás bennünket is izgat, a védőnő és a weboldal szerint hamarosan nálunk is indul ilyen foglalkozás, addig is itthon hallgatunk gyerek CD-ket és olvasgatunk.

Edith: Nagyon jók a képek! Én még mindig tartozom pocakos képpel Nektek! :oops:

Meg tudjátok mondani mennyibe kerül a bárányhimlő elleni oltás? Talán volt erről már szó, de egyszerűbb megkérdezni, mint visszaolvasni!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
etterke

Már akartam írni...EDIT! ESZTER! Jelöltelek benneteket iwiwen! Ugyan, nézzetek már be :lol: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Edith:
Nagyon szép a pocakod és látszik, hogy nagyon várod Mütyürkét! Most már nemsokára lassítani kell a tempón!

Szirwen:
Sajnálom, hogy így összejöttek a dolgok Nálatok! Egyszerüen nem bírom megérteni a zenebölcsis nô hozzáállását. Akkor minek csinálja??

Lehet, hogy holnaptól hétfôig nem lesz gépem, mert Gyula megy le Almádiba és valószínüleg magával viszi. Én meg egyedül leszek Alidával. De így legalább Gy is dolgozik és ez nagyon fontos. Most is nagyon fáradt vagyok, Alidának jöhetnek a szemfogai, de jobban megviseli ôt, mint az eddigiek. A popsija is két napja úgy kipirosodott, hogy rettenetesen fájt neki, most már szebb. Az iskola különben nagyon jó, hiányzott már a nyüzsgés és a szellemi igénybevétel. Csak nehéz mindenhol egyszerre helyt állni.

Puszi nektek
zsuzsi 81

Sziasztok!

Ez a legutóbbi pocakos képem, amin 23 hetes Kispocak. Azóta sajnos nem készült kép, pedig már aktuális lenne, most vagyok 33 hetes :D A pocakom növöget, állítólag most sokat nőtt az utóbbi időszakban, bár így sincs óriási pocakom.
Kép

Kép
Kép
etterke

Sajnos nem tudok feltenni képet, hogy Rékussal ennyi idősen mekkora pocakom volt (nem készült ennyi idős kép sajnos), de majd a későbbiekben próbálok összehasonlító képet feltenni, ahogy Edith is tette. Nagyon jó ötlet! Meglátásom szerint kb ugyanakkora a pocakom, mint korábban, de előbb kezdett nőni és most inkább előre áll és a derakam jobban megmaradt.

Réka ma megkapta a 18 hós oltást, volt nagy sírás, kapaszkodot belém, majdnem én is sírtam, mert lefogta a nővérke. Utána hamar megnyugodott és eddig nem lett lázas. Egy hónap múlva kapja a himlő elleni oltást. Kérte valaki? Mi a tapasztalat?

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Huh!
Jó sokat írtatok, nem is tudok mindenre válaszolni!

Eszer, Edit!
Nagyon csinosak azok a pocakok!

Eszter!
Én anno beadattam Enéhnek a himlő elleni oltást. Kicsit belázasodott, de nem volt semmi komoly baja. Az árára már nem emlékszem, de most a Brendonban kaptam egy kis füzetet az oltással kapcsoltabna, ott kifejezetten ajánlják azoknak, akiknek kis gyerekük van, és várandósak is.

Hétvégén voltunk Veszprémbe! Sanya csüt.-pénteken szabin volt, így leugrottunk, úgyis olyan rég voltunk!
Még jó! Beugrottunk a C&A-be, kinéztem Enéhnek egy télikabátot, egy hosszú ujjú polót, és egy bodyt, anyósom meg jól kifizette!

A kabát! :
Kép

Kati!
Pár alkalom, és Joci is rákap a zenebölcsi ízére! Enéhnél is ugyanez volt!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok Lányok!

Olyan sok rövid bejegyzés van! Nem vagytok beszédes kedvetekben???? :lol: :roll:

Szilvi!
A herpeszed elmúlt? Jól tettétek, hogy nem hagytátok magatokat a zenebölcsiben! Úgy volt, hogy mi is megyünk holnap, de a barátnőm kislánya megbetegedett! De aztán lehet hogy Mi elmegyünk. Abba a suliba van, ahova Áki jár! :lol:

Edit!
Mekkora különbség van a két pocak közt! Nem véletlen mondják, hogy nincs 2 egyforma terhesség!
Mindkettőnél sugárzol a boldogságtól! :lol:
Szerinted Kriszta már felfogja, hogy kistesó érkezik???

Bár ez még kicsit korai, hogy erről beszéljek, de elhatároztuk, egy Erdélyi házaspárral, hogy jövő nyáron bejárjuk Erdély legszebb részeit, ami idén kimaradt. A Szent Anna tavat, a Nagy medve tavat, a sóbarlangot, meg még amit érdemes!!! És akkor biztos, hogy fogok időt szakítani arra, hogy meglátogassalak Benneteket! :lol:
De erről majd ráérünk később is beszélni!!! :lol: :oops:
És akkor lehet hogy Istvánt is megtudjuk nézni, hallgatni munka közben! :lol:

Etterke!
Te is nagyon csinos kismama vagy! Kiderült már, mi lesz a neve kispocaknak?

Azt mondják, hogy október közepéig vénasszonyok nyara lesz. Nem kéne ujra megpróbálni egy találkozót szervezni???
Végül is 3 a magyar igazság!!! Hátha ez most össze jönne! :lol: :roll:

Képzeljétek Áki kiscserkész lesz. :lol: Ezt végre egy olyan elfoglaltságnak tartom, aminek van értelme, és ott a gyerek emberi értékeket tanulhat.Most pénteken lesz az első szülői, ahol kiderül, hogy a hét melyik napján lesz a találkozó. Hetente egyszer.

Elin
Nem is tudom, hogy Te nekünk be vagy e jelőlve iwiwen, de mindjárt megnézem!! :roll:
Te se vagy valami bőbeszédű! :roll:

Sancsi
Nagyon szép az a kabátka! Én is szeretem a C&A-t. Nagyon jó minőségűek a gyerek ruhák!

Cs. Kati
Szerintem is következő alkalommal már sokkal jobban fogja élvezni Joci a zenebölcsit! Sikerült tegnap takarítani??? Kép
Ez egy régebbi kép, de olyan cukik rajta a fiaim!!! :lol: :lol: :lol:

bogyo75

Sziasztok Lányok!

Olyan sok rövid bejegyzés van! Nem vagytok beszédes kedvetekben???? :lol: :roll:

Szilvi!
A herpeszed elmúlt? Jól tettétek, hogy nem hagytátok magatokat a zenebölcsiben! Úgy volt, hogy mi is megyünk holnap, de a barátnőm kislánya megbetegedett! De aztán lehet hogy Mi elmegyünk. Abba a suliba van, ahova Áki jár! :lol:

Edit!
Mekkora különbség van a két pocak közt! Nem véletlen mondják, hogy nincs 2 egyforma terhesség!

Bár ez még kicsit korai, hogy erről beszéljek, de elhatároztuk, egy Erdélyi házaspárral, hogy jövő nyáron bejárjuk Erdély legszebb részeit, ami idén kimaradt. A Szent Anna tavat, a Nagy medve tavat, a sóbarlangot, meg még amit érdemes!!! És akkor biztos, hogy fogok időt szakítani arra, hogy meglátogassalak Benneteket! :lol:

Etterke!

Azt mondják, hogy október közepéig vénasszonyok nyara lesz. Nem kéne ujra megpróbálni egy találkozót szervezni???

Képzeljétek Áki kiscserkész lesz. :lol: Ezt végre egy olyan elfoglaltságnak tartom, aminek van értelme, és ott a gyerek emberi értékeket tanulhat.Most pénteken lesz az első szülői, ahol kiderül, hogy a hét melyik napján lesz a találkozó. Hetente egyszer.

Elin
Nem is tudom, hogy Te nekünk be vagy e jelőlve iwiwen, de mindjárt megnézem!! :roll:

Sancsi
Nagyon szép az a kabátka! Én is szeretem a C&A-t. Nagyon jó minőségűek a gyerek ruhák!

Cs. Kati
Szerintem is következő alkalommal már sokkal jobban fogja élvezni Joci a zenebölcsit! Sikerült tegnap takarítani??? Kép

bogyo75

Sziasztok Lányok!

Szilvi!

Edit!

Etterke!

Elin

Sancsi

Cs. Kati

bogyo75

Te jó ég ez háromszor is elment!!!! :oops:
Ne haragudjatok!!!! :oops:

bogyo75

Julcsi, te most tettél róla, hoyg jó sok hosszú bejegyzés legyen! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocs', hoyg most nem írok, de mutatok 1-2 képet. A húgom tegnap ezt a frizurát készítette Krisztának. :)
Kép Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Bogyó!
A herpeszem már múlik, de a Regina vagy négyszer kapott bele, és most egy csúnya nagy seb éktelenkedik a számon.
Szerintem a zenebölcsi önmagában jó, a gyerekek nagyon szeretik, szerintem Dávid is élvezni fogja.

Edith!
Bár az én lányom is hagyná a haja fonását!
Mág a fésülését sem szereti.

Zsuzsi!
A Pénzért csinálja!
Régebben más tartotta, kedvesebb, aranyosabb, jobb. Csak elment szülni, ez a hölgy átmenetileg átvette, mert köztudottan rosszul áll anyagilag, és most úgy néz ki, hogy Ő marad! Pedig sokan szeretnénk vissza a régi ovónőt.

szirwen1

Sziasztok!
Meguntam azt, hogy hozzászólás írása közben mindig kidobott az IE, azért nem írtam hosszan. Ha meg wordben írok (mint most), nem győzök ide-oda kattintani, hogy visszaolvassak. Szerelő lesz ebből….

Julcsi! Hogy találtál meg iwiwen??? :P
Amúgy válaszolva az egy évtizeddel ezelőtt feltett kérdésedre, egy egyszerű piskótatekercset akartam sütni, de a kukában végezte. Ilyen tojásárak mellett érdemes …
:? Kattintgatok ám minden nap Dávidra! :wink:

Olive miért nem ír? Itthon nincsen netjük? Nem tudjátok?

Pocakosok, nagyon csinosak vagytok! Eszter! Te szinte csak a baba súlyát híztad, ugye? Olyan vékony vagy-persze kivéve a hasadat :lol: .

Edit, mennyi játéka van Krisztának :shock: !! És szokott is velük játszani? Vagy csak addig érdekes, míg előpakolja az összeset, és utána otthagyja? Mert Lilcsi ezt csinálja. De azt a keveset is elég visszapakolgatni… :roll:

Ilyen zenebölcsi nálunk is volt, de megszűnt, mert kevés volt az érdeklődő. Teszem hozzá, hogy itt fél óra volt 700 Ft :? . Nem tudom, honnan gondolják, hogy vidéken többet tudnak fizetni ezért??

Te jó ég, Edit! Van ám türelme a húgodnak fodrászkodni! Én Lilcsi haját alig bírom copfba fogni, olyan kis selymes neki, csúszik szanaszét. A fonást még meg sem próbáltam.

Tegnap mi is oltáson voltunk. Az eddigieken mindig csendben-rendben túl voltunk, max. egy kis nyöszörgés volt. No, tegnap bepótolt mindent :cry: !!! Még a sztetoszkóptól is üvöltött. Az oltás után meg nem győzték elépakolni a vesztegetéses ajándékokat, de Lilcsi csak üvöltött kitartóan :lol: . Doki megállapította, hogy 16 foga van, mert a felső 2 szemfoga is kint van :shock: . Igaz, már 2 éjszaka nem aludtunk, meg elég hígakat is kakil, de nem gondoltam volna, hogy ki is jött, nagyon meglepődtem. Mikor hazaértünk,az volt az első, hogy másztam be Lilcsi szájába :oops: . És én nem látom azokat a fogakat…. Mikor kitapintom is csak azt érzem, hogy ott van már közel az ínyéhez.
Szerencsére nem volt lázas sem, igaz, egyből tettem a vizes borogatást a combijára.
Ja, a nagy ordításban meg elfelejtettem megmutatni a lábujját Lilcsinek :oops: . Már lassan 2 hónapja hámlik neki az egyik lábujja belseje. De máshol nem, hogy gombára gyanakodnék. Már annyi hintőport szórok rá, hogy sokat, és mégsem múlik. Mi lehet ez?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Huh!
Kész vagyok teljesen! Megnéztem a Feri-dossziét! Lehet nem kellett volna! A tinikről volt szó! Kibuktam teljesen!
Remélem 10 év múlva nem lesz ennyire elkorcsusulva ez a világ, bár félek, ez csak rosszabb lesz!

Elin!
Enéhnek a füle mögött hámlott egy időbe. Dokinéni mandula olajt javasolt, de a sima babaolaj tökéletesen elmulasztotta.
Amúgy szerintem a hintőpor nem a legjobb, ugyanis az szárít, így jobban hámlaszt.
Jah! Én a kezdetek óta W-be írok mindent, meg lehet szokni. Ha az segítség, alt+tab, így nem kell az egérrel váltogatni.
Jah! Akartam kérdezni, hogy Te vágod Lilcsi haját? Olyan jó kis egyenes a frufruja.

Edith!
Türelmes egy lányod van!
Örülök, ha Enéhnek ki tudom rendesen fésülni a haját, de az is inkább egy cirkuszi mutatványra hasonlít. Félig lehajolva rohanok utána, kezemben a fésűvel!
Ha fél óra alatt sikerül, már jók vagyunk!

Bogyó!
Édesek a fiuk!

Jaj! Holnap megyek fodrászhoz, de lövésem sincs, hogy milyen hajat vágassak. Lehet bemerészelek valami rövidebbet. Nagyon gondolkozom rajta.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok Lányok!

Ígérem, ma rövid leszek, és csak egyszer!!!! :lol: :oops:

Elin
Az email címed alapján találtalak meg, ami a messengeren ki van írva! :lol: :wink: Máskor is dumcsizhatunk ám!!!
Sajnálom, hogy Lilcsi rosszul viselte ezt az oltást! Reméljük nem viseli meg! :roll:

Edit!
Jó hogy már ilyen hosszú a lánykád haja, hogy ilyen frizurákat lehet belőle csinálni! Nagyon ügyes csajszi, hogy így tűrte, a hugod is ügyes! :lol:
Nem gondoltál rá, hogy egyszer levágatod, és ha kinő sokkal erősebb lesz a haja! :roll:

Cs. Kati, hol jársz?

Megyek mert kaptam csomagot a drágámtól!!! :lol: :lol:

bogyo75

Jó reggelt!

Mi már két órája ébren vagyunk, a kisasszony 7 előtt úgy döntött, már nem álmos! :roll: Nagyon furcsán alszik, tegnap hajnalban nem is ivott tejcsit, mégis 9-ig aludt. :roll:
Tegnapelőtt nagyon jóízűen és az eddigiekhez képest sokat evett, tegnap nem volt annyira jóétkű, de mintha mégiscsak javult volna. Hátha-hátha... :)
Érdekes, semmi fogra utaló nyomot nem látok, amikor véletlenül be tudok lesni a szájába, mégis állandóan ott hátul túrkál, sokszor csuklóig nyálas. :roll:

Eszter, nagyon csini kismama vagy, te tényleg nem híztál a kép szerint. A pocakod viszont nagyon szép, és mostanra már gondolom, jó nagy is! :) Érdekes, nekem 8-10 hetesen már "látszott" a hasam és tegnapelőtt találkoztam egy kismamával, akivel anno majdnem egyszerre szültünk, most 17 hetes és még semmi pocakja nincs. Úgyhogy mégsem igaz az, hoyg a második terhességgel mindenkinek nagyobb a hasa! :roll:

Nóri, nem játszik Kriszta mindig minden játékkal, vannak kedvencei. :) Most a könyvek és az építőkockák azok, de azért van, amikor nekiáll és feltérképezi a két zsákja tartalmát. Aztán előszedi a csörgőket meg fene tudja miket, és egy ideig elvan velük. :) Vasárnap a vendég kislánnyal, persze, hogy kiborítottak mindent! :)

Sancsi, nekem sem lett volna türelmem befonni a haját, nekem is nehéz még egy egyszerű copfot is kötni. Aninak (a húgom) van érzéke ehhez, és amúgy éppen a Micimackót nézték, miközben ő ügyködött. Azért hallottam, hoyg Kriszta néha nemtetszését fejezte ki! :lol: :lol:
Nagyon csini a kabátja Enéhnek! :) Nekünk ilyen szép csajos (még) nincs, de azért van vagy 3-4 téli kabátkája is, amit a sógornőmtől örököltünk. :)

Nóri, mostanában velem is szórakozik az Opera (mert állítólag miatta van :roll: ), hogy nem jelenteti meg a hozzászólásablakot. Pl. most sem. Ilyenkor a fórum legelejére megyek, és úgy tudok csak írni. Véletlenül fedeztem fel. :P de ennek is az a hátránya, hoyg így egyáltalán nem tudok kattintgatni. :roll:

Julcsi, valóban nagyon édes a kép a fiaidról! :)
Az jó lenne, ha töltenétek több időt Erdélyben, biztos összehoznánk valahogy azt a találkozót! :)

Katik, merre jártok? :D

Kicsiand, Beuci, ti is régen írtatok!!!! :(

Olivenak tudtommal van netje, de valószínű, hoyg most túlságosan foglalt ahhoz, hoyg írjon! Majd ha hazamennek, biztos, bepótolja. :)

Bocsássatok meg, már másra nem emlékszem, mit írhatnék.
Ma ruhákat hajtogatok és vasalok, remélem, lesz elég "lelkierőm" :wink: a feladathoz! :P
Szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Na, amikor új oldal kezdődik, akkor már semmi baj egy ideig a hozzászólásablakkal! :roll:
Julcsi, hát éppen ezt felejtettem el leírni, hogy de igen, készülök (lelkileg főleg :oops: ) a hajvágásra. Most, hoyg már sokféleképpen lehet kötözgetni a haját, eléggé sajnálom, de azt hiszem az ő érdekében teszem, ha legalább ritkán levágom. igaz, sokan azt mndják, hoyg butaság, mert attól nem erősödik a haj, de az enyém is azóta normális, mióta többé-kevésbbé rendszeresen vágatom.
Igaz, hyog most la lenyírom, akkor nagyon rövidre tenném, egészen fiúsra, de úgyis jön a sapkaidőszak és mire ismét meleg lesz, újra kinő, esetleg már jó hossza is lesz. :) Csak azon morfondírozom, vajon a kunkoriság megmarad? :roll: :oops:

JAj, Nóri, tudod, mire akartalak megkérni? Küldj nekem légyszíves egy közeli képet Lilcsiről, mert innen a fórumról nem tudom letölteni. kb. úgy melltől felfelé látsszék. MAjd megtudod, mire kell! :wink: Egy érdekességet akarok! :D A címem suto_edith@yahoo.com . A két név között alulvonal van.
És elfogadtalak ismerősnek az iwiwen. De annyi, hoyg én azt nem igazán használom. Ha nem szólsz, lehet, hyog "évek múltán" fedeztem volna fel a bejelölést.

És Julcsi, bizony ne légy rövid, és ne ígérgess te semmit! :P tessék írni, ha van mit, és főleg van időd! :) De én ezzel most talán mlgis befejezem. Épp eleget írtam! :roll: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Még annyit, lányok, hoyg ez a 100. oldala a topiknak!!!!!!!!!!! Mégiscsak haladtunk!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit!
Igenis erősödik a haj a vágástól!!!! A leendő keresztlányunk ugyanilyen szöszke vékonyhajú volt mint Kriszta, és amióta levágta az anyja a haját teljesen megsűrűsödött neki! Kép

Ilyen lett!
Kép

Mondjuk, itt a frissen vágott haja látszik, de higgy Nekem, hogy szemmel láthatólag erősebb!

Dávidka most aludt 1, és fél órát! :lol:

bogyo75

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?