Sziasztok!
ÉLetjel
...
Mi is megvagyunk,Apa itthon volt 1 hetet az őszi szünetben és sajnos legközelebb csak december 23-án tud jönni
...Így mindent én intézek a karácsonyhoz,de azért jó előre elkezdtünk bevaásárolni
...
Voltunk Szegeden 3 napot,egy szuper hotelben laktunk a belvárosban,így még az autót sem használtuk,mindenhova villamossal mentünk,ha szükség volt rá.A gyerekek nagyon élvezték és persze mi is
.
Az elindulás már nem volt iylen felhőtlen.Ugyanis vasárnap mentünk volna,először fel Pestre apáért,aztán onnan irány Szeged.
VAsárnap eléggé rossz volt az idő,esett is,borult is volt az ég.Anyuéktól indultunk,és már Kenesénél jártunk,amikor az előttem menő autós eszeveszetten jelezni kezdett,h valami nem stimmel nálam.Gondoltam,h a világítással van a gond,mert előző nap este is úgy indultam el,h csak a helyzetjelző égett és az ALmádi úton kint vettem észre,hogy nem is világítok és ezért nem is látok
.Akor még sikerült megcsinálnom,de vasárnap már nem.Így telefonáltam tesómnak,hogy vinném a kocsiját.Ők anyumékkal útban voltak Győr felé,mert tesóm utazott vissza dolgozni.El is tudtam volna így vinni a kocsiját,ha van anyumékhoz lakás és kapukulcsom.De mivel mindent cseréltek nemrég,és még nem adtak,nem tudtam bemenni.MEgbeszéltük,hogy tesóm haverja elmegy anyuért Veszprémbe-mert még ott voltak- és akkor elt udom vinni a kocsit.Így visszamentem Fűzfőre nagynehezen,világítás nélkül és ott vártunk.Megérkeztek egy bő fél óra múlva,és anyum közölte,hogy a lakáskulcs apuéknál maradt
...Ami egy dolog,hogy a kocsit így nem tudtam elvinni,de be sem tudtunk menni,márpedig azt ott megvárni,mgí apum hazaér Győrből...
Szl bementünk Veszprémba,akkor legalább a refi működött...Szóltam Zsoltinak,hogy jöjjön haza vonattal.Pont elért egyet,így időben hazaért...Megbeszéltük,h valaki vagy valami nagyon nem akarta,h aznap elindulunk
...
Másnap viszont elindultunk,alig értünk Enying elé,Villő hányt egy óriásit
...szegénykém,teleette magát reggelire paprikával és szt nem rágta meg rendesen és kijött az összes...Szl takarítás,rendrakás és indultunk tovább...de utána már semmi különös nem történt...szerencsére
.
Kalandos utunk volt,de annál jobban töltöttük az időt
.Nagyon jól éreztük magunkat ,kevés is volt az a pár nap...Na de majd legközelebb
.
Egyébként jól vagyunk,cseperednek a kölkök.Villő már kisebb hibákkal 10-ig számol,mindenféle mondókákat mond.Eddig a "megy a hajó" volt a kedvence,aztán jött a "gyerekek,gyerekek,szeretik a perecet",most a cifra palotával van elfoglalva
.
Bulcsún meglepődtem,simán elszámol 100-ig.Belejött a rajzolásba is,amitől kicsit tartottam.Viszont az óvónénik szt nincs beszédfegyelme...Ez tény,hiába erőlködök vele,de rajta vagyunk az ügyön...
Villő oviba való felvétele viszont eléggé kétesélyes,ugyanis miután megváltoztatták a körzeteket,már kívül esünk és csak úgy kapunk helyet,ha ottani címet produkálunk.Ami még menne is,de ha nem lakunk egy címen,akkor Zsolti adósávja megváltozik,ha hivatalosan le lesz jelentve.Szl most meg vagyunk lőve,és próbálok minden követ megmozgatni,de kicsit mérges is vagyok,mert ha éppen a Dejan Peric gyerekéről van szó,akkor tök mindegy,hogy körzetbe esik-e vagy sem,az jöhet...
Na de majd sz óvónénik segítenek megoldani
.
Ráadásul most nekiállunk az ovisbálra "edzeni",megint táncot szeretnénk csinálni,de most countryt ,csa kérdés,menni fog-e..
Na most lépek,mert mindjárt menni kell a bölibe és még dolgozatokat is akartam javítani
!
Pusztok,majd jövök!