Új privát üzeneted érkezett!

Ria! Megjött a privi! :D

Mazsi! Mi is ettük a Cebiont, 2x20/nap adagban és meglepetés erejét felhasználva, mi kiskanálból adtuk és benyelte. Ha felhigítottam, nem itta meg az egészet, mert azt az ízt azért nehéz elnyomni. :?
Vendég

Pann!
Ok, akkor ott talizunk negyedkor! :) (remélem odaérünk az usziba időben!) :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Mazsi!
Én is kifakadtam vmelyik este Balinak... háát, eddig nem sok eredménye volt, max. annyi, hogy ma reggel kivitte a szemetet! :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Boldog 7 hót Boldinak! Csak így utólag, mert a hétvégén a telken voltunk kutyástúl.

Természetesen Grétának is boldog felediket!

Petinek a fogacskához gratulálok! :D Jól emlékszem, hogy eddig csak a fiúk ilyen fogasak? Lányok? :o Brigi kb. a 3. éjszaka hogy sír álmában, és alig lehet megvígasztalni. Nem kell neki még a cici sem. Lehet neki is a foga jön? Volt ő is taknyos (bár nem hinném, hogy köze lenne), és a popsija is kicsit piros. Jó volna, ha kibújna valami, mert ma kb. 10-szer keltünk.

Lorca
Nektek így utólag jó utat. Majd jelentkezz külhönból is! Ja és az autót ma átnézik és holnap vizsgázik. Szerencse, hogy ismerős az autószerviz.

Lin
VAcak érzés ilyen hosszú ideig gyerek nélkül. Én a kórházban tapasztaltam ezt meg. Nagyon vacak! :(
Erotika kiállítás! A végén csak jó, hogy ment a párod, így legalább ingyen koktélozhattál a barátnőddel miközben fehérneműket nézegettél! Hát kell ennél jobb? 8) :lol: :lol:

Ágiboldi, Ria
Borzasztó, hogy miken kell keresztül menni a gyermek miatt! Hát ez az anyák sorsa, aggódás... Nagy drukkok mennek! Az eredményeket meg várjuk!!!!

Ria
Köszi megkaptam a privit. Az eredményt írd meg mindenképp! És várom a tupperes bemutatódat! :) Ja és micsoda nyeremény!!!! Gratulálunk! :D

Pann
Tök jók a kirándulós képek! Meg tetszik, hogy az ergot így le lehet tenni. A mienk sajnos nem ilyen, bár én nagyon szeretem, mert nagyon kényelmes.
Kérdés: Télen hogy fogjátok használni a kengurukat, ill. kendőket? Képtelenség belerakni szerintem a gyerkőcöt, ha bélelt, vastag ruha van rajta! Meg rajtam is...

Sno
Én is úgy vagyok, hogy kivárom a telet a ruhavásárlással. Persze valszeg megszívom, ha egyik napról a másikra áll be a tél. Azért addig nézegetek! :wink:
Örülök, hogy Sebi jobban van!

Tonticáékkal én másik fórumon találkoztam, bár csak olvasóként. Nagyon örülök nekik! És külön gratula, hogy ikreket természetesen tudott világrahozni! :D

Timi
Hát a kukac sem túl szívderítő, de legalább korrektek voltak. Nem úgy mint velünk a nyershússal!
Boldog szülinapot mindkettőtöknek!

Nanica
Masszázs: irigy-irigy! A táblázat majdnem stimmel Briginél, csak éjjelente mindig történik valami rendkívüli esemény! :roll:

Ágiboldi
Én is irigykedem Boldiapu teljesítményéért ám! Én tegnap du. megkérdeztem a párom, hogy nincs-e kedve megetetni Brigit. Erre hogy kedve az még lenne, de szeretne zuhanyozni, mert most jöttünk haza. Erre én, hogy én is pont zuhizni szeretnék. A vége az lett természetesen, hogy megetettem Brigit és ő végignézte. Utána én elmentem zuhizni. :shock:

Május
És milyen színű lett a férfi lakosztály?
Addig örülj, míg Kele nem forgolódik! Nekem már minden egyes pelusozás és öltöztetés kész bírkózás! :lol:

Jaj ma mentek usziba! De jó nektek! Nem baj, a jövőhéten már mi is csatlakozunk! Tényleg nem írtátok meg, hogy mekkora nacit vettetek a piciknek! Vagy csak én nem kérdeztem? :oops:
lora7

Most olvasom, hogy ti mennyi Cebiont adtok a babáknak! De az van ráírva, hogy 1 éves korig napi 6-8 csepp! Iskoláskoruaknak is csak napi 15-20 csepp! És nekem a doki is 6-8 cseppet mondott! :shock: :o
lora7

Lora!
Fürdőruci: 68-as. Pelus nélkül sztem még egy darabig biztos jó lesz.
Én azt hittem, már ti is jöttök! :shock: Biztos írtad, vagy rosszul emlkészem, hogy akkor mikor csatlakoztok.

Timi
Kép Kép
timocska

Jajj, még akartam mondani/kérdezni.
Ha szopi után adom a kaját Lillusnak, akkor nem kell neki egy falat se. Ha előtte, akkor megeszi az adagját. Most mit csináljak???

Timi
Kép Kép
timocska

Timi
Mennénk, de csak októbertól mehetünk, mert nincs egy alkalmas jegy. Ha ma mennénk, akkor az egész szeptembert be kéne pótolni! Úh marad a jövőhét! :wink:
lora7

Timi ez nálunk is így van! Viszont ha szopi előtt adom, akkor ugyanúgy szopizik mintha nem adnék neki. Ma próbáltam a Hipp őszibarackos-almát rízzsel, de nem ette. Pedig szerintem fincsi! Igaz, hogy szopi után próbáltam! Na majd holnap. :wink:
lora7

Május,
Szóval, te happolod (ezt sem írtam még le eddig életemben) el előlem a hordozót. Ma hívtam elmo-t és mondta, hogy ma megy valaki megnézni (ha esetleg neki nem kell...). Akkor nézek máshol.

KépKép
bozotka

Hali!

Gianni! Mi ott voltunk az első házassági évfordulónkon! Kukac nem volt! :lol:

Gyerekszoba! Mi is magunk csináltuk a festést!(Olyan is lett) Na Beniapu meg ne tudja hogy ezt írtam! :oops:

Timi! Én is előszőr adtam annak idején a tápit és akkor nem akarta elfogadni! Aztán megcseréltem. Nem lett gond!

Nem sokára megyünk az uhura... csak az a gond hogy most aludt el és rettentő nyügi! Majd írom hogy mi volt!

KépKép
csongria

Nálunk most a ’jó feleség leszek’ akció fut a múlthét óta (a másik irányból próbálok kerülni), úgyhogy fel sem olvastam Boldiapu dicsőítését (nehéz volt, de kibírtam).

Pann,
Nálam a szuperapu elsőszámú kritériuma (a gyerkőc szempontjából!), hogy legyen mókás, és később is hajlandó legyen játszani, hülyéskedni, hozni-vinni, együtt lelkesedni dolgokért (amik engem egyáltalán nem érdekelnek), és imádja. A miénk szerencsére ilyennek tűnik.

Gréta,
Boldog felediket!

Timo,
Töredelmesen be kell vallanom, hogy nem használok ki minden lehetőséget a pihenésre (pl. most sem).
Én két kaja között adom az egyebet, mert ha rögtön utána szopizik, akkor céklásat, barackosat, stb. bukik, ami embertelen.

Lora,
A téli hordozást még nem tudom, de most ősszel tök jól jön, hogy van egy poncsóm (remélem mexikói szakos nincs a bandában), ami elől nyílik, és azt tekerem magunk köré plusz a fejére is ha hirtelen feltámad a szél, vagy elbújik a nap.

Ria,
privi jött. Szorít, szorít, szorít...

Nagy nap ez a mai! Mióta ideköltöztünk, tehát több mint fél éve, próbálom összerakni a kilépőkorlátra erősíthető ruhaszárítót, hasztalanul, mindenkinek ilyen van a lakótelepen, 5 db-ból áll, tehát nem lehetetlenség. Mindig bámultam az utcáról és az ablakból a többiekét, aztán próbáltam de nem ment, és ma végül egy belső hang megsúgta, hogy mi a nyitja…az élet apró örömei.
Továbbá (mert ezzel még nincs vége a sikerszériának), a délelőtti szilva-alma és víz kúra szépen meghajtotta Sebi bébit, nagy megkönnyebbülés volt mindkettőnknek.
És valami még volt de az most nem jut eszembe.

Orsi
Kép Kép
sno

Köszönjük a köszöntéseket.

Mazsi: Cica-mica nagyon jól bírta, nem volt vele semmi gond, inkább apa dölt ki estére.

Mi így hintázunk, anyósóméktól kaptuk:

Kép

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Kicsit hülyén néz ki a lila nadrág és a piros-sárga harisnya, de épp ez volt tiszta és itthonra mindegy.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Lin
Szerintem nem is néz ki hülyén! :) Látnád néha Brigit, mikor már rég nem mostam! :lol:
Tök jó ez a hinta! Így legalább télen is tud majd hintázni. :D Látom Gréti is élvezi! Kár hogy nálunk kicsi a lakás ehhez. Mekkorát nőtt Gréti is! Jól látom a háttérben egy olyan asztalkisszékké alakítható etetőszék van? Használjátok? Bevált?
lora7

Grétának boldog felediket! és vidám a hintás kép!

Orsi, mért leszel jó feleség? :wink: Gyanús is volt, h ilyen simán emlegeted, h Sebiapu is volt erotikakiállításon..

Boldiapu is szuperapu :D

Timi, én előbb adom a kaját, és utána szopi.. amúgy tényleg színeset bukik. Durva. Mert hiába véded ki az előkével a nagyját, utána úgyis lebukja...

Kép
Kép
agiboldi

Teszek fel egy hintás képet. Lilushoz hasonlóan nem kimondottan érdekelte Boldizsárt:

Kép

Kép
Kép
agiboldi

Lin!
Ha nem mondod, észre sem veszem Gréta ruciját! Sokkal inkább vonzza a tekintetet a kis vigyori arca! :)

Jó volt az uszi! :lol: :lol: Persze, miután Májussal még Pólusoztunk, hazafelé végig bömbizte Lillus az utat. Éhes volt a lelkem! :roll: Ja, és semmit nem aludt délután 1 óta! :shock: :shock: :shock: Mi lesz itt nemsoká!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi!
Kábé ilyen könyörgő szemekkel néz Boldi, hogy anya, vegyél már ki, nem látod, hogy szenvedek? :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

bozotka
sajnálom a happolást :lol: , de megvettük a háti hordozót (köszi, elmo! :wink: ). kicsit nagy kiadás ez nekünk, de tényleg n profi cucc! kele el volt ragadtatva, bár apa is n lelkesen hozta (már abban hoztuk haza). azért nekem is tetszik :lol: mondjuk nem tudom, utána kéne nézni, lehet, h hosszabb távra akkor jó, ha már tud ülni

sági
az uszin annyi újdonság volt, h egy kis kannával kellett a babák mellkasát és a feje búbját locsolgatni a végén. rem, jövő héten újra együtt lesz a csapat!

timo
köszi a pólusozást, igazi hősök vagytok! vettem krémet is a számra, köszi, anyu :lol:

ágiboldi
rem, szerencsésen hazaértetek! naná, h boldiapu szuperapu, de ez nem is volt kérdés, belőle kiindulva indult a felhívás!

májusféle szuperapu
1. nem néz csúnyán, amikor az ezredik felkelésnél konkrétan rákérdezek :oops: kelénél, h mi baja van (ez még fejlesztés alatt :P )
2. tartja bennem a lelket, ha vlmi miatt úgy igazán nekikeseredem
3. hajlandó kettesben lenni a gyermekkel
4. a szoptatáson kívül semmiből nem húzza ki magát azzal, mondván ez az anya dolga
+1 lelkesedik (na jó, megértő :) ) azokért, amikben én hiszek (hozzátápi menete, altatás, babaúszás, háti hordozó fontossága :lol: )

hinta
mi is kipróbáltuk a múltkor, kelének n bejött, irtóra vigyorgott

snorsi
szép dolog a jófeleség-projekt, csak neh a bnetezés rovására menjen! :lol:
mexikói szakosok :lol:

lora
én a kabát/kapucnisfelső/stb alá veszem a kendőt, és ha hideg van, akkor összehúzom, így kelét is melegíti

mazsi
az én gátsebemet így se kezelte senki, de nem volt semmi gáz. nekem (igaz, saját szobám volt) nem esett nehezemre az a 3 éjszaka a kórházban, de biztos van, akinek ez extrafontos. mondjuk 2./többedik babánál már nem sok kérdése van az embernek és akkor biztos tényleg jobb otthon.

pann
a karfiolt morzsáira szedjük.... hahaha

a hatalmas érdeklődésre való tekintettel, igenis fogok képeket feltenni kele új rezidenciájáról, amint berendeztük. addig is néhány infómorzsa: a villanykapcsoló magasságában bordűr van (variáció lovakra: 3 ló barátkozik, 2 szerelemes ló beszélget, 1 ló alszik), alatta (ló)barna, felette fehér a festés.

és még ezt akartam (na sose lesz belőle haladó felhasználó, ezeket mind egyesével kellett volna megírni :D )
szvl h láttam, h újra van láthatatlan kiállítás (http://www.lathatatlan.hu) én már "láttam" egyszer, de most megint szeretném. apa megvétózta, h kelét bevigyem kendőben, úgyh azt mondta, menjünk felváltva. de az meg olyan izé. bár most, h írom, végülis valszeg neki van igaza. lehet, h kele félne is a sötétben.

majus3

Sziasztok!

Május,
Na most már nagyon kvi vagyok Kelemackó szobájára!!!
Köszi az uszis infót, na itthon így zajlik nálunk a hajmosás. :lol:
Ez a csoport ugyan így megy tovább, hétfőn 3/4 2?
Ez a láthatatlan kiállítás engem is érdekelne!!!

Pann,
Nagyon klassz helyen jártatok! Látom Gergőnek is tetszett!!!
2x20 Cebion? :shock:

Mazs,
A Cebiont az elején az Osciiloval adtam vagy a Nurofennel. Most egy kis gyümihez adom reggel. Úgy döntöttem, hogy tavaszig minden nap kap egy adagot.

Lora,
LÁtod összebeszélhettünk volna, mert akkor elmehettetek volna a mi bérletünkel.

Timo,
Én is először a kaját adom Petinek és utána jön a szopi. Most jutottunk el oda, hogy egy kiadós ebéd után csak keveset szopizik, de szopizik. Szombaton kiderült, hogy frankón el van szopi nélkül is.

Éljen Sno, a jófeleség aki összerakta a ruhaszárítót és megmozgatta gyermeke bélrendszerét!!! Hip-hip- hurrá!!! :lol:
Vendég

:shock:
Elment magától a hozzászólásom! :?

Lin,
Jó kis hinta!!! Nekünk is van itthonra, szétfúrtuk az ajtófélfát, de megérte. :D

Ági,
Boldinak ezekszerint csak a Peti hintája jön be. Na kipróbálhatja az újat is ha van kedve Boldinak.

Ma uszi helyet sétiztünk. Elmentünk a Római partra. Peti oda volt meg vissza a Dunától meg a sok kajakostól. Le sem vette a szemét a vízről. :D
Vendég

kiállítás
az tök jó lenne, ha lenne még érdeklődő, és két csoportban mennénk be, a többiek addig vigyáznának a gyerekekre, hmmm? (még rímel is úgy-ah :D )

uszi uúgy megy tovább, megkérdeztem a csávót, semmit nem kell csinálni, csak befizetni az októbert

cebion
kele azzal kezdi a nemhivatalos hozzátápit. én is úgy vagyok vele, h amíg tart az üveg, addig szedi, elvileg úgyis fel kell használni a felbontástól számított akárhány héten belül

majus3

Ria,
Hol vagy? Mi volt? Minden ok?
Vendég

Sziasztok!

Benivel minden ok! Van egy icipici lyuk a szivén. Kezelést nem igényel 6 havonta kontroll. Azt mondták ne adjam élsportolónak.

Én is voltam magán dokinál az 5 hónapja húzódó ekcémámmal.Hát ezen a fronton semmi jó hír :( De majd inkább személyesen nem akarom ide felírni!

KépKép
csongria

Sziasztok!

Visszatérve a tali témához, köszi a hozzáállásotokat. Most már nincs is bennem semmi tüske, egyrészt mert kibeszéltem magamból, másrészt pont a hozzászólások miatt. Többször tapasztaltam, hogy visszafojtott indulatok, ki nem beszélt témák akár fél - egy év múlva okoztak nagy robbanást a fórumon, sokszor más ügy mögé bújva, ezzel nagy kárt okozva.
Pann, Igen egyszerű megoldást találtak erre más (értsd általam ismert, olvasott / írt) fórumon: fel sem merült ez a probléma :D (legalábbis ezekben a baba életkorokban). Egyrészt szinte soha (saját tapasztalatomban még egyszer sem) jön össze 10-12 embernél több egy talin. Az emberek egy részének vagy elfoglaltsága van, vagy a baba lesz beteg, vagy közbe jön valami. Mikor mi pl.a régi fórumon hónapokig szerveztünk egy nagy talit, hogy tényleg mindenki el tudjon jönni, akkor sem volt végül több ember, mint egy átlagos talin. Lehet, hogy rosszul látom, de itt is ezen a fórumon a szabadtéri talikon se voltunk 10-nél többen. Másrészt meg, akár mekkora lakásba voltunk, mindenki abban a szobában szeretett „nyomorogni” ahol a többiek vannak. De azért persze kényelmesebb egy nagyobb lakás ezt nem vitatom.
Mivel eddig még nem rendeztem talit, így nem szólhatok egy szót sem. :oops:

Azt gondoltam, hogy az idő teltével egyre kevesebbet kell fel a bébike, de enyém gyerek elfelejtette tanulmányozni Nanica táblázatát. Az eddigi 2-3-szori kelés még kibírható volt, de mostanában össze-vissza kell akár 5-6-szor is. Hol cici kell neki, hol meg elég a cumi, de nincs nagyon rendszer benne. Sajnos a Pann féle recept nálunk nem fog működni, a gyerekek együtt alszanak, így sírásig nem juthatunk el Öcsi babával. Márpedig az nagyon kiborítja ha éhes.
Újdonság még az éjszakai cumi-vadászat, imádom amikor hajnali órákban a kiságyból kihajigált cumit kell a félsötétben megkeresnem. Ideje újabb fejvédőt felszerelni, ha ez így folytatódik.

Voltunk a szopis napon is. Nekem tetszett, főleg a náthára, ekcémára kaptam jó tippeket. A homeopátiás stand is jó volt, bár én mérsékelt fogyasztó vagyok. De volt babamasszázs „tanfolyam” is, belgyógyász, bőrgyógyász. A legfontosabb, hogy 20%-os kupont kaptunk cipővásárra, plusz vettünk is 5800 Ft.-ért tiszta bőr öszi cipőt játszóterezni. Ez nagyon jó ár, az ünneplő cipője 13 ezer Ft-os. Bálint játszott egy csomót, nyomdázott, kivonult a gekko játszóház is, festettek a kezére napocskát, ennek nagyon örült. Begyűjtöttünk egy csomó repi anyagot, így lett:
-4 db fényképalbum (jó lesz karácsonyra rokonoknak fényképekkel)
-3 db viszketős teknős kifestő (sztori: teknős ekcémás lesz és hogyan kezelik ki :lol: )
-4 csomag színes ceruza (ez sohasem árt)
-4-5 db 3 kerekű autó, illetve 1 kerekű motor (nagyapival szerezték :roll: )
-egy jóvágású plüss mókust kapott egy védőnőtől Bálint, kár hogy azt a megörökölt kb. 50 darab plüssel egyik sem játszik :?
-anyatejes totón nyertünk fürdőszivacsot és sampont (most a legújabb fürdőkádba csalogató a csillagocska szivacs)
-pár darab repi fürdető, arctej fogkrém, fogkefe, hipp előke, intimbetét, csecsemőápolás videókazetta stb.
-pár lufi még útközben hazafele kidurrantak
Szóval nagyon-nagyon „hasznos” és nélkülözhetetlen dolgok. Tisztára mint a nyugdíjasok, amikor minden marhaságnak örülnek.

A Pető Intézetben a korai fejlesztést is megjártuk múlt héten. Nem olyan vészes, kicsit feszes főleg térdben, könyökben, csuklóját kicsit befele fordítja és a hüvelykujját is, azért nem tudja normálisan kinyomni magát és így nem jeleskedik a forgásban. Hetente egyszer megyünk tornázni, 1 óra és az ottani feladatsort kell itthon gyakorolni. Most is van egy tizes lista, de elég lusták vagyunk. Bálintnál azért napi kétszer mindig végigcsináltuk az Ö tornáját.

Szeretnék feltenni képeket a Mátrai kirándulásunkról is, de nem tudok olyan kicsi képeket csinálni. Hogyan tudtok egy sorba több kicsi képet is felrakni?

Lorca,
Jó utat! Remélem nagyjából rendet csinálni utazás előtt, nem semmi időzítés volt. Miért jobb a fali csövek, mint a padló fűtés?

Ágiboldi,
Pont a tv2-n volt riport horkolásos ottalvós vizsgálatról felnőtteknek. Elég horrornak tűnt. Remélem a gyereknek ez jobb. Alvásvizsgálatról én is gondolkodtam Bálintnál 7-8 hónaposan, nem a horkolás, hanem az állandó felkelés-felijjedés miatt, de végül nem jutottunk el.

Lányok,
Minden betegeskedőnek jobbulást! Hiába itt az ősz kezdődik a náthás korszak. Én mindig ott rontom el, hogy azt hiszem 5-6 nap alatt rendbe jönnek a babák. De náluk inkább jó 10 nap a normális, addig érdemes folytatni a kúrát, orcsepp, orszívás vagy nátha elleni szirup stb., mert könnyen újra fertőződnek, vagy alapja lehet egy komolyabb betegségnek.

Mennyi fogas baba lett. Legalább már látjátok élőben is a fő mumust. Lehetne album az egyfogas babákról is. Mármint a fogaikról, illetve baba és fog, szóval értitek.

Május,
Nekünk is Vaude hátihordozónk van, profi hegymászó hátihordozó, nagyon szeretjük. Mi csak akkor tettük bele, 10 hónaposan mikor már magától felült. Addig kenguruztunk. Kaptatok hozzá nap és esővédőt is?
Mi csak barlangban voltunk Botonddal, de nem szerette. Bár nem sírt, de megkönnyebbülten vigyorgott amikor kiértünk a fényre.

Nanica,
Masszázs irigy-irigy. Pont erre gondoltam apának szülinapi ajándékként. Megkérdezhetem az árát, akár pü.-ben.

Timo,
Legalább biztosan bio volt. :D

Ria,
Akkor most megnyugodhatsz ugye?

Üdv:
Mónika

mmónika

jó reggelt :shock:

sehol senki?

egész jó éjszakánk volt...f1kor simi, cumi alvás majda a szokásos n3-as kelés már meg sem próbálkoztam mással csak a cicivel(előző éjjel sem voltam túl sikeres úh most megkíméltem magam :oops: )és aludt 6.40ig :lol: :lol: :lol:
egyébként tuti éhes mert rendesen fel is kel és rángatja a pólómat ha behajolok hozzá ill elkapja az arcomat és elkezdi csócsálni :lol:

vasárnap esti netto súly 8330g :shock: :lol:
holnap megyünk a tanácsadóba méricskére ill a drnőhöz kontrollra

ria
akkor ez jó hír :lol: és semmi kezelést nem igényel?

mint kezdő babatalizó teszem fel a kérdést mit kell vigyek magunkon kívül? :oops: :lol: gonodlom vmi pléd amin hempergünk +a szokásos gyerekcucc...ezen kívül vmi?
süti? :lol: :wink:vmi egyéb kajcsi, rágcsi? :wink:

ja és ria hány órától mehetünk?

lora
mi csajok vagyunk :lol: :wink: és van egy fél fogacskánk :lol:

épp számoltam hogy a 3 grácia(Lillus, Brigi és Lea) 7 pasival lesz? :shock: :lol: jól számoltam?

timo
rájöttem nem is akarok én hozzátáplálni...most h it van az ajtóban....akkor már bki megetetheti és már nemcsak az én pici lányom stb. olyan furi érzés :oops: :oops: :oops: tudom h marad a szopi de akkor is :cry:

tényleg ki hány nap elteltével adott új kajcsit? (5-6 naponta javasolják)a mennyiségnél betartottátok a fokozatosságot?

jaj mennem kell mindjárt lemászik az ágyról :shock:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Jóreggelt! :)

Ria!
Na, ez tök jó hír, mármint ami Benit illeti!

Mazsi!
Én az elején 2 naponta adtam neki új kaját, semmi baja nem volt tőle. Most meg úgy csinálom, hogy két nap uazt eszik. Szóval, jól leírtam, de most is. Bár, csak a főzinél igaz. A gyümi minden nap más.
Igen, most már nem csak a te lánykád lesz, de nekem tök nagy megkönnyebbülés, mikor apa megeteti és legalább addig van kis szabadidőm.

Tegnap Lillus egész du-án nem aludt, volt is nyüszi. Bali hazajött 6 körül, itthonhagytam őket kettesben. Direkt nem siettem hazafelé (szadianyu), hogy hadd tudja meg ő is, milyen az, ha semmi nem jó Lillusnak és csak nyüszít. Mire hazajöttem, megfürcsizve, pizsibe várták a vacsit! :lol: :lol: :lol: Persze, Bali pár évet öregedett, de hősieseen bírta! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Móni!
Ügyesek vagytok, hogy ennyi mindenre szert tettetek a szopis napon! :) A cipő meg külön jó, mert én is nézegettem, hogy baromi drágák!!!
Bálin nem volt ennyiszer ébredős?
Esetleg lehetne nálatok a következő tali! :wink: Biztos beférünk többen is, mint Riához! :)
Ja, amúgy most is lettünk volna 10-nél többen, mert szerintem Rókiék, ti, Bozotkaék, esetleg Linék is eljöttek volna, ha van hely.

Megnéztem ezt a Mamavár-at, itt csak 20000 Ft/ 4 óra.

Május!
Minket is érdekelne a láthatatlan kiállítás, Balival benevezünk a csopiba! :)

Köszi a kajcsi-szopi hozzászólásokat, én is úgy csinálom akkor, hogy előbb kaja, aztán szopi. Bár, mi a tízórai után már egyáltalán nem szopizunk. Simán lemegy 150-160 gr gyümi, utána már nem kéri a cicit.

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt! :)
Ma nagyon jó éjszakánk volt. :D Csak 1x keltünk szopizni fél2-kor. Ez így teljesen jó. MÁr csak azt nem tudom, hogy a Dentinox hatására, vagy az egy pohár sör hatására, amit megittam este. :roll: :lol: Lehet ezentúl mindkettőt alkalmazom. :lol:

Sági
Hát igen összebeszélhettünk volna! De így sem vész el, mert 4 hónapig bepótolhatod!

Ria
Örülök hogy semmi komoly probléma nincs. LEgalább ezen nem kell izgulni! :)

Mmóni
Jól bespájzoltatok! :lol: Olyan borzasztó, hogy ilyen sokba kerül egy pici cipő amit csak pár hónapig tud hordani! :x
Általában minden képnézegető progi tud kicsinyíteni. Resize, vagy átméretezés néven. Én ált. 300x400 pixelre szoktam, de a Panné pl. szerintem 200x300-as. Elmented, és melléklet feltöltése, sorban egymás után. :) Asszem jól írtam le... :oops:

Mazsi
Bocsánat, hogy elfelejtettem a kis Lea fogacskáját!!!! :oops:
Fúha, hét pasin kell majd osztozkodnunk! :lol: :lol: :lol:
A hozzátáplálást én is ezért nem siettetem. Viszont amit eddig adtam, azt nem igazán fokozatosan. Mert addig tátogatott, míg mindet megkapta. Pl. alma a kedvenc. 3-4 naponta kapott újat.

SnOrsi, Pann
Arra gondoltam, hogy mi is rendelünk egy Ergot. A kengurunk már kezd kicsi lenni és amúgy is kölcsön kaptuk. Ilyen hátihordó is jó volna, de akkor egy kenguru is kell mellé. A kettő együtt meg sok lenne anyagilag. Szerintetek az Ergo megfelel mindkettő helyett? Meg tényleg olyan kényelmes? Persze azért nem minden héten túrázunk 30 km-t, csak pár alkalomra kéne.
lora7

Jó reggelt!

Nagyon nagyon álmos vagyok!!! 2x sírt és vígasztalnom kellett. Ez önmagába nem lenne baj de csak koffeinmentes kávé van itthon! Megittam már kettőt de semmi változás :lol:

Mazsi! Szerintem tíztől jöhetsz, igen plédet mindenki hozzon mert hideg a parketta! Inni valót szoktunk vinni meg rágcsit! Én sütök sütit már ha Beni is így gondolja! :wink: Szoktunk valami kaját rendelni!

Forró csokit tudok mindenkinek csinálni! :wink: Van fehér csoki, narancsos és sima!

KépKép
csongria

Lora!
Inkább fordítva! :)
3 csajon osztkozkodhatnak a pasik! :) A lányokra jut fejenként kettő és egyharmad! :lol: :lol: :lol:
És fél 2 után mikor kelt Brigi?
Én néha szoktam sörözni, de nálunk nincs altató hatása.. :(

Ria!
A forrócsoki nagyon-nagyon csábító! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Timi
7-kor kelt végleg, mert jött a reggeli nagydolog. :lol: De mindjárt megint elalszik. Legalábbis remélem és akkor alszik kb. f11-11ig. (kopkopkop)

Ria
És lehet tudni miért sírt fel? Lehet neki is a foga jön...

Tegnap a játszin mondta egy anyuka, hogy van valami homeos kúp fogfájásra. "V"-vel kezdődik a neve, de elfelejtettem a nevét. Valaki esetleg nem tudja mi az? Ria, mintha te írtad volna még régebben!
lora7

Már alszik is! 8)
lora7

szuper éjszakám volt :? egyszerűen nem bírtam elaludni, úgyh fél egykor kimentem a konyhába és ittam egy pohár bort :oops: :lol:
ezt utálom a világon a legjobban, amikor simán alhatnék, de én nem tudok. sztm a két kólától lehet, amit ittam..

mazsi
én, mint aki minden talin a kajásasztalnál vagyok :lol: megerősítem, amit ria írt. egy zacsi rágcsa, v üdítő, v ha van kapacitásod akkor vlmi házi cucc. tényleg pogácsát nem tud vlki? úúúúgy ennék :oops: :lol: :lol:

mmóni
én is erre gondoltam, a hátihordozó ügyben, h igazából pár hónap múlva lesz tuti. semmi jelentősége, mert túl vagyunk az üzleten, de 15ért sztd jó ár volt? nap- és esővédő nincs hozzá, és még egy nyaktámaszt is kell majd venni minden bizonnyal, de most tényleg nem tudunk erre a projektre többet áldozni

tali
én továbbra is állítom, h ria a lehető legkörültekintőbben járt el és sztm kell maximálni a létszámot, mert már nem elég a babáknak egy testhossznyi hely (khm, és az én popsim is egyre nagyobb :lol: ). azzal egyetértek egyébként, h van egy fix mag, akik 99%ban mindig ott van egy talin és van pár ember, aki csak random, tehát tényleg nincs nagy létszámmozgás. bár én ebből azt a következtetést is le merem vonni, h egy kicsit ennek a problémának is nagyobb a füstje, mint a lángja

timo
bali szuperapu! juhéjj
mamavárat én is néztem, az ára szimpi. h lehet megközelíteni tömegközlekedéssel?

majus3

Sziasztok!

Egyre jobban működnek az éjszakáink, csak fél 5-kor ébredt, akkor cumival visszaaludt, de 5-kor meg kellett szopiztatnom. Hálából viszont utána 8-ig aludtunk.:D :D :D

Tegnap megkaptuk az oltást (Ági, két hónap múlva jön a következő belőle) és úgy tűnik, hogy MA nyűgös tőle. :( Lehet, hogy nem is tudunk Ringatóra menni, bár még van esély, ha most elalszik. :roll:

Lora! Elviszem pénteken az Ergo-t, és megszemlélheted, kipróbizhatjátok. :wink:

Ria! Örülök, hogy nincs nagy baja Beninek, úgy tudom, hogy ez elég gyakori probléma, de az esetek zömében magától rendeződik. Jól tudom? :roll:
Forrócsoki...mmm....jól hangzik! :wink:
Remélem én is tudok vmit sütni, és nem csak vmi boltival állítok be.

Május! Mi az a láthatatlan kiállítás? A link sajna nem jött be. Az, amikor megmutatják, milyen az élet, ha vak vagy? Az érdekelne. :roll:
Lassan összeállhat a bnetes túraszakosztály is! :lol:

A Mamavár - úgy olvastam - csak hétvégére vállalja a találkozó szervezését. :(
Vendég

Május! Tudok n fincsi túrós pogácsát sütni. Jó lesz?
Vendég

jaj :shock: jön a másik alsó fogacska :lol: már tegnap is kis nyüszi béka volt ma még le sem tudtam tenni ill most épp alszik... az előző óbégatásnál megláttam h az egyik csücske áttört :shock:
és tényleg pirosabb a popsija (ez az előző fognál fel sem tűnt :oops: )

május
hát pogit nem tudok sütni de tudok szerezni!!!! :lol: a sarki boltban nagyon fini pogik vannak...frissen sütik :lol: van szezámos, sajtos, túrós(ez a kedvencem) krumplis, tepertős stb.
ha gondoljátok rendelek és frissen melegen csinálják meg reggelre és ha ügyi vagyok még melegében felérek vele :lol:
rendeljek? :wink:
ja és van sós rudacskájuk is na az is isteni :oops: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Lora! Nem tudom hogy a foga az vagy valami más?! :roll: 4 hónapos kora óta mocorog a fogacska! :( Viburcol kúp! Minden 2 hétben adom de szerintem nem jobb!

Pann! Igen rendeződik 3 éves korára kábé ha nem akkor ne adjam élsportolónak! De az a vicc hogy én halál komolyan vizilabdázónak szántam! Azért is lett Benedek!!!! :oops: :lol:

KépKép
csongria

pann, mazsi
n kedvesek vagytok, h rögtön a segítségemre siettek!! és mind a kettőtöké n jól hangzik :lol:
én n n szívesen ennék :oops: :oops: de a lényeg,h mindketten azt és úgy hozzátok, ah nektek a legjobb/kényelmesebb!

kiállítás
most nem tudom, pontosan milyen, de én amikor kb 8 éve láttam, akkor olyan volt, amire gondolsz. egy tök sötét helyen kellett egy nem látó vezetővel mászkálni. teljesen életszerű helyzetek voltak imitálva (piaci vásárlás, ruhák felismerése, zebrán átkelés szimulálása, stb). nekem n meghatározó élmény volt, rem ez a mostani is ilyen élményszerű, nem lett gagyi.

lora
kúpot nem tudom, nekünk a chamomilla bogyó jó volt a nyűgösségre

majus3

Ez a kiállítás engem is érdekelne! Hát nem valószínű hogy Beni aput is! :roll: De ha szalmaként is jó vagyok?

KépKép
csongria

Bocsánatot kérek, hogy megint pofátlankodok, én vagyok a kukkolós :), csak Lorának:

VIBURCOL a kúp neve

Sziasztok!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jajjjajajjaj, látom, Ria már írta, bocsánat, csak okoskodtam megint.

BOCS!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jó reggelt!

Hát, el se hiszem: este 9-től reggel 7-ig ébredés nélkül aludt!!! Én persze nem, mert volt egy nyikkanás, arra felkeltem, de láttam, h egyedül visszaalszik.. és hát a melleim :shock:

És a jobb mellem alja irtóra fáj. Már kiszívta, és mégis, alig lehet hozzáérni... van nektek ilyesmi néha? 7 hónapja szoptatok és még mindig lehet dugulás? :roll:

Mazsi, én is kétnaponta adtam neki újat, semmi baja nem volt. Én meg kimondottan örülök a hozzátápinak, h más is meg tudja etetni, nem baj az, h nem csak az én kicsi fiacskám, legalább alhatok szombat délelőtt, ill. elmehetek este tornázni. Ugyanis a tízórai és uzsi után már néha kimaradt a szopi, és nem hiányolta, én meg plána nem
:D Pl. megevett egy púpozott Aventes pohár kölest gyümivel, na azután már nem is mertem szoptatni, nehogy kipukkanjon..

Igen, iiigen, a talira sütit kell hozni! (na jó, csak vicceltem... de azért ne tartsd vissza megad! :D ) pizzát szoktunk rendelni, és viszünk vm rágcsát, csokit.

Húú, Lillusapu is szuperapu!! :lol:

Ria, akkor megkönnyebbülhetsz végre! Már csak a gasztroenterológus, és akkor aztán mindenét tüzetesen megnézték. Nem tudsz aludni egy kicsit mikor Beni?

Május, egészségedre a bort! :) Én mostanában gyakran szoktam inni egy pohárral mikor Boldi elalszik. Olyan jól lazít.
Megpróbálok muffint sütni péntekre, ha Boldi bele nem köp :)

A homeopátiás cuccról jut eszembe. A horkolásra kaptunk egy calcium carbonicum hahnemanni 30 ch nevűt, heti egy golyót kell elszopogatnia. Aki ért hozzá vagy van homeós könyve megnézné, h ez valójában mire jó? A dokinő azt mondta, h összehúzza ott a gége-garat részen a cuccokat és jobban kap levegőt. Ha kiderülne, h ez tuti, h hat a horkolásra, akkor a maradék golyót megnyeri Boldiapu. Bár gondolom csak gyerekeknek jó a fejletlen részeket erősíti talán a calcium, de ez csak tipp.

Kép
Kép
agiboldi

Voltunk Ringatón, jól éreztük magunkat, attól eltekintve, hogy egy kisfiú megverte Lillust a foglalkozás végén, mikor szegény lánykám meg szerette volna a gitárt közelebbről nézni! :shock: :shock: :shock: Jól megijedt Lilla, persze sírva fakadt. :cry:

Csajok, úgy látom a talira jó sok süti lesz, én viszek csokit, nehogy anélkül maradjunk a végére! :lol: :lol: :lol:

Ágiboldi!
Az a cucc Balinak is jó lenne, éjszaka is a gyerek mellé 2-szer, Bali horkolása miatt legalább 5-ször ébredtem fel! :evil: :evil:
Ja, nekem is szokott majdszétdurranni a cicim, mivel ugye a tízórai után nem szopizik, így kábé reggel 7 és dél között nincs ürítve.. :roll:
Azért este 9-től 7-ig aludni nagyon klassz lehetett! :P

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Ági,
Ennyit aludni egyben, ezt nevezem!!! Nekem már nem szokott fájni a cicim. Talán attól lehet, hogy már napközben is kimarad szopi és tele vagy tejcsivel. De azt mondják az okosak, hogy egy idő múlva ez is beáll majd.

Ria,
Azért ez megnyugtató, hogy nincs komoly baj!!!

Május,
Legközelebb korábban fogyaszd el a borocskát hátha mire aludni kell akkorra hat. :lol:
Akkor újabb tali a láthatatlan kiáálításon. :D

Móni,
Jól hangzik ez a szopis nap. Hol voltatok? Vagy ilyen van minden kerületben?

Mazs, Pann,
Jöhet a pogi!!! Nekem is a túrós a kedvencem. Akkor én is sütök valami édeset. Na még majd kitalálom mi legyen, de várom a javaslatokat.

Timo,
Bali a szuperapu!!! Tegnap én is szóltam Szabolcsnak, hogy itt már mindenki szuperapu, úgyhogy húzzön bele ha ő is az szeretne lenne. Igaz nincs okom panaszra, csak annyi, hogy csinálhatna ő is olyan dolgokat Petivel amit Peti nem szeret és ne csak azt amit kifejezetten kedvel. Csak mert így én vagyok a mumus, apu meg a nagy kedvenc. Pl: orrleszívás, gyogyi adagolás... :wink:

Nekünk is remek éjszakánk volt. Fél 8-tól 4-ig egy nyikkanás nem volt, cici és alvás fél 8-ig. Már nem beteg!!! Vagyis nincs jele, de jó hogy írtad Móni azért adom még neki a gyogyikat tovább.
Jelentem már kettő fogacska gazdag tulajdonosa PP. A tegnapi éjszaka volt egy kicsit nyügisebb, de az sem volt vészes. Nekünk a Nurofen vált be a fogzásra is.
Vendég

Sági!
Pont akartalak hívni, de észrevettem, hogy tegnap a telóm lenn maradt a kocsiban, a kocsi meg most Balinál van! :)
Hogy kell a borsót csinálni? (bárki megírhatja)
:oops:
Kétfogú Peti, kiváncsi vagyok rá!!!
Amúgy nálunk is én vagyok a mumus, mert Bali kábé kettőt szól és röhög Lillus. Én meg bohóckodhatok neki negyed órát egy szájhúzásért, ha olyan kedve van! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Timo,
Simán megfőzőm vízben és átpaszírozom egy teaszűrön, hogy ne kerüljön bele a héja. Ma nálunk is az lesz az ebéd. Azon gondolkodtam, hogy mit lehetne hozzá adni husin kívül, de szerintem semmit. Peti így simán nagyon szereti. Ja egy pici olaj.
Vendég

Krumplival? :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Nem tudom, esetleg. :oops: :lol: Vagy rizs? És akkor rizi-bizi az ebéd. :lol:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?