Sziasztok,
Megint lemaradtam, de uj gepem lett, virust kaptam es edig a regi dolgokat kellett visszatoltenem, munka is van rengeteg, raadasul kedden meghalt anyai nagyapam, vagyis anyu apukaja, hat eleg dramatikus volt a mult het, mivel ugye nem tudott reszt venni a temetesen
Most mar hal Istennek legalabb nem sir minden ot percben!
Minden betegnek jobbulast kivanok, Hajni, Barbi es Juci!
Juci neked kulon kitartast, nagyon rossz lehet ez igy!!!Nekem sem volt kulonosebb gondom a terhessegeimmel, hat el sem tudom kepzelni igy mennyire faraszto allandoan emelyegni stb!
And
Orulok, hogy jo jatekot talaltatok Esztinek! Valoban ez a konyha nagyon jo otlet! Remelem te is jobban vagy es mar nem kemenyedik a pocid nagyon
Benianyu-Ayse
Hat ezek a gyerekdumak halaliak!!
Benianyu
Szerintem is latni fogod, ha Dani megerik a dologra a bilivel kapcsolatosan! Nalunk Balazs teljesen szobatiszta es tenyleg egyik naprol a masikra! Nem mindig konnyu az igaz, hiszen ha megyunk ide-oda, vigyazni kell, hogy nehogy baj legyen, de o peldaul mar a delutani alvasokkor sem akar pelust, kijelentette, hogy nem akar es valoban nem is volt meg baleset belole. Elobb-utobb valoszinuleg o fogja kerni a
bilit
Barbi,
Aranyos lehet a kutyus es jo, hogy ennyire hamar beszokott! Biztosan jol meglesz a fiukkal!
Marti
Utolag is boldog szulinapot Bendeguznak!
Viki,
Oh, gondolom azert egy kicsit csalodott voltal nem???, marmint hogy nem lattatok a nemet!! En alig vartam az otodik a honapot, hogy megtudjam, annyira lanyt akartam
Termeszetesen hozzateszem, hogy a jo eredmenyek a legfontosabbak es az, hogy minden rendben!!!!!
Megann
AFP
Rokica
Toyota Corolla
Zsuzsa nem evese
Aterzem a helyzetedet,egyreszt kajaugyben, bar Mat sosem szelektalt ki kajakat es csak azt ette, o mindenbol evett csak irto keveset! A mai napig
Balazs haromszor kieszi
Nagyon sok helyen jartam mar Mattal, ra akartam jonni miert nem eszik, milyen okai lehetnek! Mivel semmi testi rendellenessege nincs, ra kellett jonnom, hogy inkabb lelki okok miatt hanyagolja az evest! Ha nincs semmi gond, akkor kajal, de barmi stressz eri, leall es hetekig vagy akar honapokig csak durkal a kajaban! Olyan kepet vag, mintha kinoznam, ha kajalnia kell! Miert is irtam ezt??? Mert meg mindig aggaszt ez a dolog es szerintem fog is annak ellennere, hogy jol fejlodik! Dehat Zsuzsa ket evesen nem ehet csak tesztat! Raadasul ugye neki meg az allergiaja reven ki is van tiltva rengeteg dolog az etrendjebol! Valoszinuleg innen is fakadhat ez a szelektalas nem?
Ertheto, hogy faradt vagy es a bolcsi valoban jo megoldas lenne, hogy egy kicsit felszabadulj, de oszinten mondva(Aysehez hasonloan), en a te helyedben kivennem Zsuzsat innen! Termeszetesen tanacsot a legkonnyebb adni, csak te tudod felmerni, hogy mi a legjobb megoldas szamotokra! De ha mar alaphelyzetben problemak vannak Zsuzsa taplalkozasaval es ugy latszik, hogy a bolcsiben sem eszik (holott neha a nemevo gyerekek tarsasagban jobban esznek), valoszinuleg lehet benne valami, hogy igy akarja tudatni veled a nemtetszeset??????? Persze ezek csak talalgatasok csak TE tudsz donteni!
Az pedig amit a nyelvrol regelt a dada, hat szegyelje magat!!!!!! Nehany het eleg, hogy Zsuzsa felfejlodjon a magyar nyelvbol is, eszmeletlen mennyire okosak ebben a korban! Semmi hatranya nincs abbol, ha te csak angolul beszelsz vele, csak latszik, hogy az uj dada nem akarja farasztani magat meg ezzel is! Szegyelje magat!! Ha meg latja, hogy celzasai talalnak, akkor persze, hogy nem fogja abbahagyni a megjegyzeseit! Ezert kellenne NEKED mihamarabb dontened, hogy jo vagy nem jo ez Zsuzsanak! Csak te latod milyen hatassal van ez ra!
Megann,
A bennalvassal is ugyanez a dolog! Nem a dadanak kell eldonteni, hogy mi a jo a gyereknek, hanem neked! Egy dologra figyelj csak szerintem, ha meglesz a masodik baba, lesz-e lehetoseged elhozni Lenat akar alvas elott akar alvas utan! Szerintem tedd erre a hangsulyt, hogy neked melyik megoldas a megfelelobb!
Most mennem kell!
Aniko