Új privát üzeneted érkezett!

kata, gyere a hírekkel :wink:

Kép
kicsiboris

Kata, nagyon drukkolok, izgulok miattad :lol:

Kép
domo

domo, te hogy állsz? Lassan neked is inszem? Vagy lemaradtam valamiről :? Hogy vagy? Munkahely?

gigus, akkor olyan erősen csíkos tesztet neked mint a kamilláé volt, az pont jó lezs az ikrekhez :wink: :D
bbilona

JÓJÓÓÓÓ úgy legyen!!! :)

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Ilona, fogalmam sincs, hogy állok :? Remélni tudom, hogy bent az zajlik, amit én gondolok, és akkor jövőhéten inszem. De szerdán megyek Uhra, majd kiderül :?
A munka pedig dögunalom, ez vele a legfőbb bajom.
domo

domo, ezek szerint megjött rendesen és elkezdted a szurit. Hívtad őket mensi ügyben, vagy rendeződött magától? Reménykedjünk együtt, ennek okésnak kell lennie, hiszen már annyit várakoztatok.
Akkor nem lett az amit mondtam, hogy rájönnek terhelhető vagy és egyre kreatívabb és több feladattal látnak el. :? Kár, bár ez nálunk is hónapokba tellett, kitartás.. Most meg talán jobb is a stresszmentes élet.
bbilona

Nem jött meg rendesen, de a BMC-t nem tudtam elérni telefonon. Szerintem az volt, csak kevés. Ha meg nem, akkor volt megint egy felesleges hónapom. Már hozzászoktam. Nagyon kiváncsi leszek, mit lát a doki szerdán.
Itt nem is tudják megterhelni az embert, egyáltalán nincs sok munka (ketten unatkozunk, de most jön egy harmadik is :? )

Kata, mi van veled? Úgy izgulok...
domo

Szép napot Drágák!!!!!!!!!!!!!!

Katata!

Merre vagy Drágaság?????remélem hamarosan jösz a jó hírekkel!!!!!!!!!!!!Ugy izgulok!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :wink:

Képzeljétek,olyan jót babáztam bariném ikreivel most lesznek 8 hetesek!!!Olyan cukik egy fiu egy lány!!!!!Olyan jó volt egy ilyen cseppet a karjaimba venni!!!!!!!!!!!!feltöltödtem tőllük!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok,
nagyon nagyon arik vagytok, hogy ennyit gondoltok rám és szurkoltok. Nem tudtam, csak most jönni.
Reggel megvolt a vérvétel, mostanra meg már barnázok. :(
3-kor kell telefonálnom az eredményért....
Remegek, reszketek, kivagyok, félek....
katata

katám,+++++++++++++
bbilona

Sziasztok!

Kicsit "lomtalanítottam"...

Kata! annnyira izgulok! Már három óra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
zel

Hát Lányok, rontom a topik statisztikáját. :cry:
Negatív..... :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem is tudom elmondani mit érzek, vagy hogy vagyok most. Iszonyat.... :cry: :cry: :cry:
katata

Kata,
Nem is tudom mit mondjak :cry: :cry: sok erőt küldök neked!!!!!
Vendég

katata :cry: ohhhhhh, nem lehet okosat írni, tudod hogy veled örülünk, és veled szomorkodunk, rettenetesen igazságtalan.
bbilona

KATATA nagyon sajnálom hogy így történt. Most inkább nem írok többet, csak annyit hogy kitartás!!!!!!!

gigus

Katata!

Én is nagyon szomorú vagyok, szívből sajnálom :cry: :cry: :cry:
m. reni

kata. hát ez nem jó. tényleg. csak annyit kívánok, hogy minél hamarabb rendbejöjj.. sok puszi, és légy nagyon-nagyon erős.

Kép
kicsiboris

Kicsi Katám!!!!

Nagyon nagyon SAJNÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kata!

Nincs jó szó............. Eddig kerestem, de nem találom.

Ölellek....

Kép
Kép
Kép
zel

Kata, sose fogom megérteni, hogy miért történnek ilyen dolgok
:cry: :cry: :cry:
domo

Kata!
Én is rettenetesen sajnálom! Nem hiszem, hogy ilyenkor lehet valami olyat mondani amitől jobban éreznéd magad.
csak jól sírd ki magad. :cry:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Lányok,
köszönöm a kedves szavaitokat, nagyon jólesik!
Nyalogatom sebeimet...

Szép napot!!
katata

Lányok!

Én is teszteltem ma !Negatív!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

nyunyi, nem szerdáról volt szó? Aki kíváncsi hamar megöregszik, remélem egyszerűen csak korán teszteltél :wink:
bbilona

nyunyi, nagyon-nagyon szomorú lettem..., hát nem valami jó harek ezek csajszik :evil: kitartást neked és gondoljunk előre inkább oksis? puszó

Kép
kicsiboris

ÓÓÓÓÓÓOOOOOOoooooo.... ... .. . .
Hát ez nem egy jó hét. Nagyon sajnálom!!

gigus

Nyunyi, nem lehet, hogy elkapkodtad? még reménykedjünk kicsit
domo

Drága Lányok!!!!

Aranyosak vagytok mind!!!!!!!!!!!!Köszike az együtt érzést!!!!Pénteken majd a bmc-ben kiderül,én már addig nem tesztelek többet!!Megyek ,dolgozok,mert jöttek!!!Majd bekukk!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
:( :( de azért én még drukkolok!
Vendég

Nyunyi!

Én is drukkolok! :lol: Hátha!

Kicsiboris!

Én is ebbe a megfázásos nyavajába vagyok,este meg akarok fulladni!Most vettem ilyen homeopátiás italt,mert este majd meg fulladtam,ilyen köhögö görcsök jönnek rám :roll:
Vásárlás ,hogy áll??Babakocsi??

Bbilona!

Hogy vagy??
Úgy néz ki,hogy megtaláltuk a kana :lol: pét!
m. reni

Sziasz!

Nyunyi! :cry: (remélem csak elkapkodtad..)

Reni! Éééés? fekete? Gyógyulj meg!!!!!

Kata! Tudom, jó kicsit elvonulni. De gyere vissza, és szólj. segítünk, amiben csak tudunk.

Kicsibé! Ugye te már sokkal jobban vagy?

Pandácska! Háát ti? Hugica?

Tudnátok nekem kicsit segíteni? A párom spermaszáma nagyon gyenge volt. Sokat romlott amióta rendesen nézik. Remélem az utóbbi eredmény a lombik miatti stressz miatt lett olyan rossz, és a következő alkalommal nem lesz annyira ideges. Arra gondoltam, hogy azért nem ártana neki valami vitamin vagy ilyesmi. Szóval tudtok valamit ami használhatna? Köcccike!

Kép
Kép
Kép
zel

ZEL: Nekünk a nőgyógyim azt ajánlotta hogy 3-6 hétig napi 6 Peponen kapszulát egyen a párocskám. Azt mondta az segít. Ha gondolod, teszteljétek le. De Van a DM, ROSSMANN stb. - ban olyan hogy multi maca vagy mi, azt még nem próbáltuk, de állítólag az is hatásos. Hát csak ennyi.

RENI: Gyógyulj meg! Igyál sok gyógy teát. Csak ne forrón, mert az extra melegágya a baciknak.

NYUNYI: Én a helyedben tényleg megcsinálnám a tesztet még 1x mert hát tényleg ki tudja.
Lehet hogy tényleg nem a válasz, de mi van ha mégiscsak...??? Tessék bizakodni.

gigus

reni, és milyen a kanapé? Illik a lakásba?
Gyógyulj meg hamar, agyrázkódást kapnak a törpillák! :? :wink:
Jól vagyok köszi, vastag pulóverben is majd megfagyok a munkahelyen, egyébként meg várakozunk ahogy kell.

nyunyi, figyeld meg korai volt az még!
bbilona

Gigus!

Igen iszom sok gyógyteát :lol: Köszi próbálok gyógyúlni!

Zel Drága!
A spermaszám növelésére a dokik E-vitamint szoktak szedetni a férjecskékkel.
Igérem gyógyulok!! :lol:

Felteszek egy képet a kanapéról!A felső kép lessz az!
A váza fekete bőr a párnái pedig vajszinű bőr,úgyhogy megegyeztünk :wink: http://www.ballabutor.hu/?q=node/1676
m. reni

Bbilona!
Tessék síruhát venni :lol: :lol:
Nem tudja sűrgetni az ismerős???
Igen a kanapé illik a lakásba :lol:
Zelnek írtam az oldalt néz meg!!!

LakásfotÓ????????????
m. reni

reni, az afera?
Síruha, jól állna :lol:
Ezt nem lehet megsürgetni de szerintem nem kell a határozatra már sokat várnunk 1-2 hét.
Ha kész leszünk teljesen lefotózom, de ez külső munka volt.
bbilona

Reni!
Jóóóóó. Ezek szerint lehet más színben is kérni.
Nekem a piros is bejön. Bár a mi nappalinkba leginkább a "júlia" illene. A fal rózsaszín-mályva csíkos 25 cm-ként, függőlegesen.

E vitaminból melyiket? 200-as, 400-as vagy milyen? Azt én is szedtem egy ideig.....

Bbilona! Vegyél fel még egy pulcsit, kardit, vagy valamit! Nehogy megfázz!!!!!!!!
(van egy jó cifra síoverállom, küldjem?)

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!

Szerintem a 200as E-vitamint.Szép lehet a falatok!Biztos te csináltad? :lol: A júlia is szép! :lol:

Bbilona!

Ne törödj a szépséggel ,csa az a fő,hogy meleg legyen :lol:
Nem a kanapé a Malaga nevű.
Akkor már nemsokára van határozat. :lol:
A fotót meg várom :lol:
m. reni

zel, tutira be fog jönni a párodnál is amit írok: a páromnak alacsony volt a spermaszáma és kevés volt az igazán 'célratörő közülük, utánanéztem interneten és rátaláltam a L-KARNITIN-re, ami 1 hónapig szedett és a 3. inszemre szuper lett az anyag, az asszisztensnő az inszemnél meg is kérdezte mit szedett a párom :wink:
itt olvashatsz róla: ja és igen, E-vitamin, jó a 400-as!! (a párom még béres aktivált is szedett)

http://www.hazipatika.com/topics/vitami ... min?vid=40

Kép
kicsiboris

reni, jó kis minimál kanapé :lol: :lol: és jó az ára is!!
gyógyulj meg, én bioparox sprét fújtam, lehet szájba/orrba (orrbaszájba hihihi), esetleg irass fel a dokinál, tök jó!

vásárlás.....hjaaa, elfogyott a havi kosztpénz...voltunk bababörzén 3 hete, ahol kiköltekeztünk használt ruhákat vettünk, azóta nem tudtunk félrerakni kocsira...jaaa anyós meg kinézett nekünk egy csöppet sem minimál+márkátlan+kicsi-édes virágmintás-borzalom- babakocsit ... :cry: :cry: :cry: aztán amikor mondtam neki, hogy 11 ezer forintos kocsit nem veszünk (ráadásul ebben hordozó, mózes, bundazsák is volt, ...képzelheted a minőséget), kiakadtak, hogy nekünk a drága kell :?: :?: :!: :!: :mrgreen: na elegem is van...majd ha lesz lóvé akkor rázzizenek újból a témára, és ti? minden megvan?

Kép
kicsiboris

Nyunyi,
ne mááááááááááááá!!!Nem engedem, hogy kövess!!! Hanyadik napon vagy????
katata

Borcsám! és csak bemegyek a gyogyitárba és azt mondom L-karnitint kérek?

A falat nem én festettem. Kivételesen. De én terveztem. :lol: Csak melóztam ezért párom szenvedett meg vele.

Viszont az alsó hálónkat én festettem. Sötétlila foltos. Mint a batikolt pólók.... Utána két hétig gipszben volt a kezem.

Kép
Kép
Kép
zel

Rakok egy táblát! Szóljatok, ha valami nem jó!!!

Kép
katata

Lányok,
kicsit összeszedtem magam. Most nem éltem bele magam, nem akartam, hogy nagyon fájjon, ha ez lesz eredmény, de tévedtem. Tök mindegy, hogy nagyon bízom-e vagy sem, ugyan olyan rossz volt a negatív eredmény. Azt érzem, hogy ki kell hagynom ezt a hónapot, mert lelkileg nem tudom, hogy fel tudnék-e készülni rá ilyen hamar. Aztán lehet, hogy menet küzben meggondolom magam, végülis még van legalább egy hetem rá, hogy másként döntsek.
Nektek mi a véleményetek? Jobb lenne megint bele vágni, azonnal??? Vagy kihagyni egy hónapot?? Nem tudom igazán. :? :roll:
katata

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
zel

Kép

Kép
Kép
Kép
zel

Kata!
Nálunk a tb 90 naponként támogatja a lombikot. Én / pillanat úgy érzem szükségem is van a pihire. A szívemnek. Viszont ha lehetett volna minden további nélkül belevágtam volna akár most is. Na ezzel szerintem nem sokat segítettem.... Viszont tudom, hogy inszemekkor sokkal jobb volt, hogy csak kéthavonta iktattunk pihenőt. Könnyebb volt a kudarcon úgy átlépni, hogy készültem a következő esélyre.....

Kép
Kép
Kép
zel

Most tényleg! nem tudjátok, miért nem jelenik meg a kép a nevemnél????????

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
tök jó ez a szín, nagyon szép. Bár én nem tudnám véghezvinni, mert a páromnak tuti nem tetszene. Szerinte az ilyen színek babaszínek.

Hát nem tudom mit csináljak, most nagyon félek, már előre is az újabb kudarctól, ezért gondolom, hogy jobb lenne egy hónap pihi.

Nem tudom, miért nem jelenik meg ott neked semmi. Van méretlimit, mind a pixelekre, mind a byte-okra, sőt a kép típusa sem lehet bármi. Neked ezek megfelelnek??
katata

Sapé,
mizujs veled???
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?