Új privát üzeneted érkezett!

Linda,
A suliról kicsit részletesebben! :D
Az utolsó félévemet Nati mellett csináltam. Egész órán azon gondolkodtam, hogy mi is lehet Natival. De azért nagyon jó volt, hogy tudtam kicsit mást is csinálni. :)

:?: Nálatok hogy áll a kutacs? Szabinak nagyon nagy volt születéskor, és még mindig elég nagynak érzem. Olyan 2x3 cm és még kitapintható a rombusz-szerű alak.

Ágiboldi,
Nem tudom, hogy működik pontosan a dolog, csak gyorsan lebeszéltem, mert a gyerkőc után rohangált a játszin. Ők tápszeresek voltak már akkor és a gyerkőc is nagyobb volt. Azért készüljél :wink: Egynapi hideg élelem az biztos nem árt a tatyóban.

Időben kezded a szobatisztaságra szoktatást. :lol:

Robi feltalálta a csücsi lottót. Letesszük ülve a gyereket, aki pár mp-ig elvan, majd krumpliszsák imitációba kezd és eldől. Ki kell találni, hogy merre dől 8) Látszik, hogy nem tudunk mit kezdeni a szabadidőnkkel. A legjobb az arckifejezése az egészben. :D Az persze lehet, hogy nem a legszebb dolog két felnőtt, felelős ( :D ) ember részéről.
Na, látszik, hogy inkább aludnom kéne. :lol:

Kép KépKép
lorca

jó reggelt!

1x keltünk f2kor azután alvás 5ig majd újabb szopi és 3/47 től n8ig ébresztgetett engem persze az apját nem piszkálta! :twisted: :lol:

de végre ma jobb kedve van és be nem áll a szája :lol: továbbra is rekedt hiába mostam teregettem tegnap egész nap hogy a nappali és a gyerekszoba párás legyen :lol:

na kezdő Cebionos anyuka h adja oda a gyereknek a cseppeket :oops: :shock: csak úgy simán kiskanálból :oops: szegény majdnem megfulladt mert olyan savanyú h a nyálgyülem csak úgy jött... :oops: :oops: :lol: pedig előptte megkóstoltam :lol:
persze utólag olvastam el h tejcsibe vagy teába kell beletenni :oops:

timo
egyébként az alkalmazásiban nagy mennyiségű Cvitamintként napi 1000mg nál több van megjelölve és vesekövet okozhat

Nati :cry: :cry: :cry:

lin
minden elismerésem!!!gyerek mellett tanulni :shock: én olyan vizsgadrukkos voltam vagyok pedig nem egy vizsgán vagyok túl h mondtam h gyerek meleltt kel ezt csinálnom tuti idegbeteg lesz szegény :lol:
mit tanulsz?

csajok ti vettetek már vmi őszi kabátot a gyerkőcnek?és mekkorát kell venni ha mondjuk most 80as felsőket hord?
olyan nagyok ezek a kabátok :shock: vagy csak télit vegyek és addig pulcsi hegyek? nekem spec nincs öszi kabátom :oops:

ágiboldi
szerintem a szopi miatt ne izgulj!ha be is lesz a kis buksija drótozva engednek a madzagok annyit h enni tudjon :lol: esetleg kamit kérdezd h mennyire tudott Áron bébi mocorogni ők voltak EEG-N szerintem hasonló lesz nálatok is

WC-be kakilás :lol: :lol: :lol: a reflexek ismét működtek!!!!! :lol:

lorca
nem mérem a kajákat sem!!!!!!!! :lol: már elapkoltam a pelenkázóról a mérleget a szoba egyik csücskébe (azért még nem teljesen váltunk meg egymástól :oops: :lol: )

csücsi lottó :lol: :lol: :lol: a romhalmaz tetjére ültetitek legalább? :wink:

kutacs
az tényleg elég nagy :shock: nálunk 1,5 cm volt amikor 2 hónapja :?: Svábhegyen voltunk
nem tudom mondjuk mennyi a norm. a dokinő nézi?

most mennem kell etetés :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Petinek gratula a fogacskához!!!

lin
erotika kiállítás :lol: :wink: te nem mész? úgy izgalmasabb lenne :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi,
Szabi főleg 74-es ruhát hord. Bár most, hogy kissé nehezült a mosás, már az összes 68, 80-ast is elhordta és ha apa ma nem hoz mosott rugit, kezdjük a 86-ost. Azaz kabátban sem árt a nagyobb. Csak legyen könnyen ráadható. Nem baj, ha túlnyúlik a kezén, még nagy hasznára nincs, jobb inkább védeni a hidegtől. Persze túl nagyot sem érdemes venni, mert akkor most kényelmetlenül nagy, a nyáron pont jó, de hát az kit érdekel, jövő télre meg kinövi.
Téliesíthető a babakocsitok? Mert akkor nem kell túl sok ruha. Csak szépen alárakod pléddel, Lea örülni fog, ha nem kell beleszenvedned egy kabátba. Főleg ha merevebb az anyaga, akkor szokott nagy ordítás lenni.

Kutacs:
A dokinőnk nézi. Már alapból túl nagy volt, kicsit D-vitamin hiányosnak is mondta, de láthatóan őt nem izgatja. Az is igaz, hogy nagyok az eltérések. Meg már nem emlékszem, Natinak mikor nőtt be a feje lágya. :wink:

Nem tudom már, ki írta az 5 pontos biztonsági övet etetőszékre. Csak úgy eszembe jutott, hogy a gyerek, amelyik fel tud állni, az le tudja szedni a válláról. Felállni meg többnyire azok tudnak, akiknek van lábtámasz. Lógva nehezebb. Inkább szokja meg, hogy ha elkezd felállni, akkor azonnal vége az etetésnek.

Jaj, tudom, hogy valami másért jöttem, de elfelejtettem...

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Remélem nem gond, hogy megin "idetolom az egerem"?!?

Van egy eladó Vaude Swing háti gyermekhordozónk, gondotam itt is meghirdetem.

6 hónapos kortól 19kg-ig használható. Párnázott pántjai-, dönthető háttámlája-, szellőző hátfala van. Van benne egy 20 literes csomagtároló kiegészítő cuccoknak, négypontos biztonsági övvel "rögzíthető" a pici

kb 1,5 hónapja vettünk használtan. El is újságoltuk a szülőknek. Mondtuk, hogy milyen jó... meg minden. Erre hétvégén kaptunk egy háti hordozót. :shock: Azt hitték, hogy szeretnénk venni és megvették azt a típust amiről beszéltünk nekik. -csak egy újjabb modellt.
Így úgy döntöttünk, hogy eladjuk azt amit anno vettünk.

Mi anno 15.000-ért vettük, ennyiért is szeretnénk eladni. Külön vettünk hozzá a Mountexben fejszűkítőt ami 1500-2000 Ft körül volt. Ez akkor hasznos, ha elalszik hátul a baba.

Csatolok róla pár képet.

Nem tudom, hogy van -e köztetek aki szeret túrázni. Ha igen, csak ajánlatni tudom.

Nekünk nagyon bevállt, szereti Petra.
Elmo

Kép Kép
elmo

Sziasztok!

Wc-be kaki :lol: :lol: :lol:

Petyának gratula a fogacskához! Sági volt előtte való napokaban valami fura? Pl: piros arc, innyén valami elváltozás, kaki, hőemelkedés ilyesmi!?

Sorsjegyen nyertem 5000 forintocskát! :D

KépKép
csongria

Dejó, már Petinek is van foga, gratula :lol: Nálunk semmi jele..

Persze ma is keltünk 2-kor. Hacsak ez nem :shock:

Ria, de ügyi vagy! Nálunk Boldiapu lottózik, pont ma számoltam össze, h ez mennyi pénz ez évben, akár az ablakon is kihajigálhatnám... :roll:
Persze más esélyünk nem nagyon van, h meggazdagodjunk :lol:

Kutacsot nézi a doki, de nem kötötte az orromra, h mekkora, sztem kisebb.
Ja, Lorca, még azt is mondta a dokira, h az úszás jót tesz az ilyen gyenge ízületű gyereknek, úgyhogy jó úton jártok :D

Mazsi, mi örököltünk egy őszi kabátot, most néztem, h ez 74-es, remélem jó még rá :oops: Aztán meg jöhet a téli kezeslábas. Mondjuk én annyira fázós vagyok, h nálam az őszikabát csak dísz amit max 2 hétig hordok, aztán jöhet a téli.

Mindenkinek gyógypuszi aki még rászorul! :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi,
A kutacsot csak én tippelem úgy, hogy mekkorát tudok kitapintani.
Akkor megéri belefagyni a medencébe. :D

Csongria,
Gratulálok! Látod, csak szeret téged a szerencse! :lol: Nálunk apa szeret mindenféle szerencsejátékot. Már többször nyert, volt hogy nagyobb összeget, de összességében még mindig bőven mínuszban vagyunk. De hát nekünk is csak ez az esély van, hogy betegre szedjük magunkat pénzzel. 8)

Még szerencse, hogy nem volt sok olvasnivaló. Így szépen megyek vissza takarítani. :)

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Remélem nem baj, hogy megírom, biztos még sokan emlékeznek Tonticára!

Ma hajnalban 5.16-kor megszülettek Tontica babái természetes úton.
Anna inkubátorban,mert 2070 g-mal kicsinek találták, Alex 2380 g és anyucival van.
Gratula nekik! :)

Majd még jövök! :)

Timi
Kép Kép
timocska

GRATULA a Tontica családnak!!!!

Köszi az infot timo!ha van akkor fotókat is kérünk majd :wink:

úgy látom a többség pihen :lol:

Mi talán jobban vagyunk a kedve határozottan jobb, még egy kicsit rekedt . Az éjjel 2kor kelt kajcsizni és utána csak 6.09kor ébredt :lol:

Valaki használt már Ambroxolt? Leának amióta kapja naponta van széklete de vmi fehér túrós izé van benne :shock: Cebiont, és Calcimuscot kap még esetleg ezek?vagy ne keressek összefüggést? :lol: lorca? mint rutinos anyuka?

lorca
h áll a csatatér? és a pakkok? :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Na, itt vagyok! :)

Először is boldog hófordulót a 7 hónapos nagyfiú Boldinak! :lol: :lol: :lol:

Tegnap szülinapoztunk, anyáék jöttek Balit utólag és engem előre köszönteni szülinapunkon. Jó volt, kicsit Lillamentesítettek. Ettünk-ittunk nagyonkat! :)
Anyóstól kaptunk egy fogyasztó övet, célzás gyanánt! :lol: :lol: :lol:

Mazsi!
Felkészültél már a hozzátápira? :wink:
Örülök, hogy jobban vagytok. Apa is?

Lorca!
Izgultok már? Azért jajj de jó lesz nektek! :)
Majd gondolj ránk is azért néha! :) :)

Őszi kabi:
még nem vettem semmit, eddig elég volt 2 pulcsi és egy body kintre. Viszont, ha jönnek a hidegebbek és azért még overál nem kell, jól fog jönni. A c und a-ban láttam nagyon jókat (árat nem néztem).

Sági!
Remélem ti is jobban vagytok!
És gratula a fogacskához! :)

Lin!
Apa igen sokoldalú! :lol: :lol:
Milyen sulit csinálsz?

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Wcbe kakilás: :lol:

Írtam nektek a brendonos játszóházat! :wink:

Agiboldi!
Heim p.-t nem ismerem.
Boldinak boldog hófordulót!

Csongria!
Wow!Pénz állt a házhoz?Ha nemtudod mindet elkölteni, csak szólj!
:wink: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Timi, ez dejó hír Tonticáról! Persze, h emlékszünk rá. (bár én akkor még csak kukkolós olvasós üzemmódban voltam :oops: )

Köszi a köszöntéseket!
Éjszaka elkezdődött a Boldizsár móresre tanítása. 12-kor simi, vissza, alvás, 2 és 3 között bömbölés, némi vizezett almalé, cumi, de leginkább bőgni hagyás, amibe bealudt egyedül, persze addig nem aludtam, néztem a plafont, majd mikor csend lett elégedetten vállon veregettem magunkat és betakartam. Ma este folytatjuk.
Pann, neked elég volt a cumi és visszaauludt? Boldi kiköpte és ordított tovább. De persze beigazolódott, h nem volt éhes, mert mikor bealudt a hisztériába 3-kor, akkor aludt szépen 6-ig! Tehát tök fölösleges lett volna megetetni.

És reggel úri dolgom volt, Boldiapu 9 körül tisztába tette, kivitte a nappaliba, ééés, külön instrukciók nélkül kimentek és kerestek a babakaják között valami tízóraira valót közösen, találtak Frutapura-t (ez a neve?) és megreggeliztek :lol:
Én meg aludtam fél 11-ig!

Vettem ugyanis egy párat kipróbálásra, merthogy Móni is dicsérte, és a Rossmanban meg akciós volt. Szerintetek van benne cukor? Az összetevők között nincs feltüntetve, viszont ott se, ahol azzal büszkélkednek, h mi nincs benne (pl. glutén stb, meg szacharóz.. nem értem, h az miért lenne benne, és miért nem írják inkább, h hozzáadott cukrot nem tartalamz?)
És Lorca, mi volt a baj a műanyag dobozzal? Mintha valamit írtál volna.
Jó pakolást!! Mikor is mentek? Holnap? Jó utat!!!

Kép
Kép
agiboldi

Agiboldi!
Én is szeretem a Frutapurát! :lol: Vagyis Emili szereti.Én is úgy tudom, hogy nincs benne hozzáadott cukor, csak 100 % gyümi.Igaz lehet, mert a szilvás egy kicsit savanykás,a Kecskemétis szilva meg édes, abban van cukor. :?

Kép
pankaa

Sziasztok!

Tonicának gratula az iker szüléshez! Minden elismerésem! :D

Panka! Én kerestem a Brendon honlapon a játszóházat de az említésén kívül nem találtam rólla egyebet. :)

Timi! Leendő szülinapodhoz gratula! Fogyasztóöv :lol:

Beni 2 hete nem hízott semmit megint. :( mindegy ez van majd csütörtökön megmondják az okosat!

Boldinak háromszoros hipp-hipp hurrá a 7.-hez :D

KépKép
csongria

rólla=róla :oops: bocsi

KépKép
csongria

Csongria!
Többet én semtudok, de majd 13.-a után már igen. :wink:

Kép
pankaa

Panka, láttam a kekszet a Brendonban, és valóban nincs benne glutén se (nemtom ki kérdezte). Úgy láttam kétféle van, és az egyikben glutén sincs, a másikban csak tojás és tej. Klassz retros dobozuk van :D Végül csak azért nem vettem, mert Boldi annyira jól hízik, h mostmegmár azt mondta rá a gyerekorvos, h pufi (ruhástul ott helyben 9,3-nak mérték), úgyhogy ahol nem muszáj ott nem szaporítom a kalóriákat :lol:

Kép
Kép
agiboldi

huh, csütrötök estétől kell visszaolvasnom, jó sokat írtatok!

itt az ígért táblázat:
Kép

ez alapján látható mennyit is változik az alvás kezdete, és az éjszakai ébredések száma is!

Ezek szerint a Linus éjjel a 3 hósat nappal kb a 6 hósat követi.

Most jönnek anyósomék, úgyhogy megint nem udok visszaolvasni, talán majd este

nanica

TONTICÁNAK ÉS AZ IKREKNEK NAGY GRATULÁCIÓÓÓ!!! :D :D :D

Jöttem kicsit pihizni. :) Kezdünk lakásformát ölteni. Végre elment a pasi, hagyott még itt egy kis melót, majd kész lesz vele, amikor visszajövünk. A fűtés tök jó :D :D Persze most olyan meleg van kint, hogy nem is kéne, de estére azért jó lesz. A poén, hogy mivel a falakban vannak a csövek, kb annyiból jövünk ki, mintha bent lennének. Mivel így a munkadíj, úgy az anyagár lett volna nagyobb. Azaz nem spóroltam volna azzal, ha itt eltöltendő hátralévő éveimben bámulom a csöveket. Csak kicsit többet kell takarítani, de hát azt ki lehet bírni.
Az agyamban már összecsomagoltam, már csak meg kell találni a megfelelő cuccokat. :lol: És le kell mászni innen. :oops:

Nanica,
Ezek szerint Natim 2,5 órával kevesebbet alszik, mint ahogy illene. És ő a sokat alvók közé tartozik az ismerősi körben. :wink: Kismamák nagykönyve? Szeretem. :)

Ágiboldi,
Boldog 7-et!!!
A műanyag nehezebben sterilizálható. Nem szeretem a műanyagba csomagolt élelmiszert :? , kimutatható a csomagolás a kajában. Meg amolyan öko kifogások. Nem vagyok azért bio őrült, de ha lehet, kihagyom. Persze ha a kedvenc túrókrémemről van szó, az máááás. :oops: Nem tudom igazán, hol kezdődik a felesleges parázás.
Nem olvastam a hozzávalókat, de a sacharozon kívül, ami a normál répacukor még van egy csomó más, amit hozzáadhatnak. Maltóz, fruktóz...a sok óz a csodákból.

Timocska,
Azt azért nem ígérem, hogy egy jó hétig nem fogtok felőlem hallani! :lol:

Mazsi,
Nem ismerem az Ambroxolt. A fehér izékre a tippem, hogy mivel gyorsítja a bélmozgást, a tej kevésbé emésztődik meg, mert kevesebb időt tölt odabent és az a túrós izé.

Kép KépKép
lorca

Nanica!
Emili táblázat szerint alszik, annyi különbséggel, hogy a de. alvása reggel 9től van 1 ótra hosza, de a du. nagyjából stimel, viszont van még egy 5 óra körüli fél órás szunya.Szóval nem is anyira táblázat szerint :lol:
Az a fehér kocka a 6 hósaknál éjjel 4kor, 5ig, az ébrenlét?Mert az stimmel, ébred mostanában 4 körül, de szerencsére hamar viszaalszik, iszik, és annyi.Bár most itt anyáéknál magam mellé kellett vennem, egyre inkább felismeri, hogy idegen helyen van. :roll:
És 1 évesen már 6kor fog kelni??Most 7-8 között ébred.

Kép
pankaa

Hali!

A táblázat nagyjából megegyezik Beniével csak a nappali egy kicsit kevesebb.

Jó sok minden történt ma. Be léptem a tupperbe :D Eddig is nagyon szerettem ezeketa termékeket de most még jobb lesz. Ha érdekel titeket akkor lesz nálam termék bemutató hamarosan és szeretettel várok mindekit. Nagyon klassz gyermek termékei vannak.

Ágiboldi! Na megnézem én magamnak Boldit pénteken és adhat egy kis husit Beninek is. :lol:

ÚÚÚÚÚgy izgulok a holnapi szívultrahang miatt! :oops:

KépKép
csongria

Sziasztok!

Lorca,
Jó utat nektek!!! Vigyázzatok magatokra, egymásra és ha tudsz jelentkezz!!! Képekkel is szolgálhatsz nekünk onnan. :D

Ria,
Ne izgulj minden rendben lesz Benivel!!!
Én is nagyon szeretem a tupperes dolgokat! :D

A Peti alvása is kezd hasonlítani a táblázathoz. Éjjel igaz egy kicsit többet alszik, de nappal most már rendszeresen produkál 1-2 órás alvásokat 2x, igaz ehhez a kiságya kell és még 5-6 körül lenyom egy fél órát. :D Amúgy jobban vagyunk, már csak be van rekedve. Holnap azért nem megyünk uszira, de megkérnélek titeket, hogy ha már lehet akkor a kövi csoportba írassatok be minket is, nehogy kimaradjunk!!! Köszike! :D
Vendég

BOLDOG 7. HÓNAPOT BOLDIZSÁRNAK!!!! :D
Hajrá Ági! Úgy látom az első éjszaka egész jól sikerült, ügyesek vagytok!!! :lol:

Tonticanak és az ikreknek jó egészséget és sok boldogságot![/b]
Vendég

Jóreggelt! :lol: :lol: :lol:

Ágiboldi!
Ha nálatok is működik az éjszakai visszaszoktatás, akkor talán mi is megpróbáljuk! Nagyon várom a tapasztalatokat! :)

Sági!
Gyógyuljatok meg rendesen! :) És persze, hogy beirítunk! :)

Ria!
Én is nagyon szeretem a tupper-es edényeket, úgyhogy parner vagyok! :)
Szorítok, hogy minden rendben legyen, ne izgulj!!!

Lorca!
Nektek jó utat, érezzétek nagyon jól magatokat, vigyázzatok egymásra aztán gyertek is vissza! :lol: :lol: :lol:

Lillus alvása így néz ki:
délelőtt fél 9-től fél 10-ig. Aztán fél 12-től ált. 1-ig, és fél 4-től fél 5-ig délután. Éjszaka viszont ébred 2-3 között és 5-6 között is. Akkor ez hová sorolandó? :roll:

Tegnap elmentünk apával kettesben ebédelni egy tök jó nevű étterembe a belvárosba. Nagyon szupi kiszolgálás, szupi kaja, mindaddig, míg a főételemből (vargányával töltött pipicici) elő nem mászott egy kukac!!! :shock: :shock: :shock: Innentől már nem volt kedvem tovább enni... persze, szabadkoztak nagyon és a desszertet nem kellett kifizetni. Éhes maradtam.. de azért jó volt kimozdulni, aztán még sétáltunk a Duna-parton is, romantikáztunk! :)

Timi
Kép Kép
timocska

jó reggelt!

Timi, ma megint nagyon korán keltél :wink:
kukac :shock:

Ágiboldi: alváslabor :o

Ria! Ne izgulj! Majd meséld el mi volt! Szorítok!

Na ahányszor a Linus kelt éjjel, az sincs bent a táblázatban! Megint szinte óránként kétóránként ébredt!
Pénteken volt nálunk egy masszőr, aki engem tetőtől talpig átgyúrt, apának meg a hátát (csak azt kérte, de utólag megbánta :roll:). ezzel ünnepeltük a házassági évfordulót, de sajnos az én hátam ebből már semmit nem érez! A 8 órás kényszeres oldalfekvés nem a leg hátkímélőbb!

nanica

Nanica!
Hát igen, mert Lillus fél 6-kor szopizott, Bali 6-kor kel. Ezért erre a fél órára már nem feküdtem vissza, felesleges! :(
Sajnálom a rossz éjszakátokat! :( De a masszázs jó lehetett! :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Ultra brutál éjszakát kaptunk Benitől! Nem tudom mi lelete. Kétszer riasztott a légzésfigyelő! Ilyet 1 hetes kora óta nem csinált! Én nem ébredtem fel a légzésfigyura :oops: Apa szólt 3.kor! :oops: Legalább 5x keltünk hozzá, és az óta ébren van. Ami önmagába nem volna baj csak azóta nyíg bármit csinálunk :cry:
Írtó rossz passzban vagyok! :evil:

Tupper! Szupi akartok jönni bemutatóra?

Masszázs!Igen nekem is jól esne!

Timi! Kukac?! És ki kellet fizetni?! :evil: :shock:

KépKép
csongria

Ria!
Légzésfigyu! :evil: :evil: :evil: Átérzem! :(
A kaját nem kellett kifizetni, még a desszertre is meghívtak bennünket. Rendesek voltak.

Timi
Kép Kép
timocska

Aha! Azt hittem hogy csak a desszertet nem kellett kifizetni.

KépKép
csongria

Jóreggelt! :D

Hát nemtom, h ez már a tegnap éjszakai trenírozás eredménye-e (talán még nem), de egy nyikk nélkül aludt 5:30-ig!!! aztán szopi és tovább 8:30-ig. Tökéletes, el se hiszem.

Most itt kakil az ölemben :shock: :lol:

Ria, a ti éjszakátokat viszont totál átérzem, mostanában ez volt a jellemző ránk is. És miért pittyent a légzésfigyu, lemászott? Nem az elem merül? Mert a tiétek tényleg nem szokott.
Szorítunk az uh-n, mikorra mentek? Majd írd meg utána rögtön mi volt!

Timi, tök jó estének hangzik, még kukaccal együtt is :D

Boldi is nagyjából a táblázat szerint alszik.

Kép
Kép
agiboldi

nanica
tökjó az alvásos táblázat, bár kele nincs benne :lol: megtennéd, h átküldöd a közös ímélre is,mert én időről-időre szívesen ránéznék majd később is, hátha más is
masszázs n jó lehetett, én is készülök vlmi jeles alkalomból, egyelőre sajnálom rá a pénzt :oops:

ria
tupper - én szívesen megnézném a cuccokat/katalógust/árakat, de engem a bemutatók nem érdekelnek, ha nem baj. esetleg pénteken lesz már nálad vlmi látnivaló?

ágiboldi
mééééééélységes mély irigységem az alvásodért. boldiaput extrakülön dicséretben részesítem, ez aztán a nemsemmi apuka!

timo
utólag is boldog szülinapot mindkettőtöknek! kedvenc étterem neve?

b.lin
rem, nem húztad fel n magad az erotika-kiállításon! én (ugyan évekkel ezelőtt) voltam egyszer, mit mondjak, nagyobb a füstje, mint a lángja. de ha apának ekkora öröm a szakmai kihívás, nyugodtan állj mellé, nem hiszem, h bármi aggodalomra lehetne okod! (bár én n könnyen beszélek, a féltékenység nálam totál ismeretlen vlmilyen rejtélyes okból kifolyólag :oops: )

sági
hiányozni fogtok! örülök, h peti jobban van! nálunk keleapu dőlt ki (=náthás :lol: ), úgyh ma ő is kihagyja az uszit

lorca
jó utat! n ügyik vagytok a lakásfelújítással kapcs! ezt most, mióta kifestettük kele szobáját még jobban így látom. hihetetlen felfordulással járt és hát gyerekkel csinálni az külön idegtépő. jól döntöttél, h beraktátok a csöveket a falba, legalábbis sztm, ha vlmit csinálunk, csináljuk rendesen...

majus3

Sziasztok!

Nekünk se volt egy jó éjszakánk. Apa persze éjszakázott, így segíteni se tudott. 3 óráig kb ötször vagy hatszor kelt sírva, cumi vissza simi aztán elaludt. Ezt megunva 3-kor magamellé vettem és 7-ig aludt.

Végül voltam én is az erotika kiállításon, nem volt nagy szám. Még a szinpadon is voltunk (nem vettközni), csak voltak székek, koktélbár és a közönségből hívtak fel embereket, hogy nézzék közelebről. Persze minket kiszurtak a barátnőmmel és egy fehérnemű divatbemutatót néztünk végig koktélozva.
Apa egy rádió standján zenélt és meglepetésére kapott egy állásajánlatott, hogy az egész országba menjen velük néha zenélni. Nem dolgozik így is eleget :evil: :evil: , illetve ő is februártól folytatja a főiskolát.

Kereskedelmi és marketing szakra járok a Szolnoki főiskolán, de Budapestre járunk, így sokat vagyok most pesten, csak nem a kisasszonnyal. De a szombati nap nagyon rossz volt. Reggel el se tudtam köszöni tőle, nagyon korán indultam, és este fél 7-re értem haza. Az agyam nem igazán a tanuláson járt, inkáb Grétán.
Nem tudom hogy fogom majd bírni.

Alvás: Ha jó éjszakánk van akkor nálunk f9-től 7-ig alvás van. Utána 9 és 10 közöt jönn egy másfél órás, 2-3 között egy háromnegyed órás és 5-6 óra körül ismét egy háronegyed órás.

Boldinak boldog hófordulót!

Bár nem olvasod Lorca, de jó utat és érezzétek jól magatokat!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Ja és valószínű jönn a fogunk, bár mi nem vagyunk olyan szerncsések, hogy olyan gyorsan kippatanjok, min egy párunkná itt. Csak látszik, hogy fehéredik nagyon az inyecskéje és egy kicsit nyűgösebbek is vagyunk, valószínű azért is volt ez az éjszakánk.
Illetve az ülést már három napja egyfolytában gyakoroljuk, előfordult már, hogy orra buktunk, vagy hátra, de eddig meg se kottyant neki.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Irtam privit a talival kapcsolatban! Mindenki megkapta aki jön? Mert sz@rakszik nálam a net! Timinek asszem 2x is elküldtem :roll:

KépKép
csongria

Lin! Nekünk3 hónapja fehérlik az innyünk a drnő azt mondta hogy egy ponton már áttörte, ez volt 2 hónapja! Én azóta se látok fogat, de időnként nagyon nyűgös és majd kitépi az állkapcsát :shock: :evil: Remélem ti nem ebbe a kategóriába tartoztok.

KépKép
csongria

Sziasztok,

Köszönjük a gyógypuszikat!
Hétvégén itthon kuksoltunk Sebivel, amíg apa a haverokkal bográcsozott, de hát a dokinő azt mondta, hogy csak akkor menjünk, ha biztosítani tudjuk a pihenést. De utólag nem bántam meg, mert északa csak 2-szer kelt ¾ 6-ig, aztán visszaszunya 8-ig a de-t és a du-t is kompletten átaludta tegnap, és már az orra sem folyik annyira, szóval tényleg szüksége volt a pihire.

Lin,
Az én drágám se hagyta ki a kiállítást :twisted: .
Milyen volt az első sulis nap???

Nanica,
Masszázs, az fincsi lehetett.
A mi éjszakánkban egy kicsit több de rövidebb fehér van. Ezek szerint nem véletlen, hogy már 7 körül kezd elfáradni, előbbre kell hoznunk lassan a fektetést. Mit fogunk csinálni a hosszú magányos estéinken :roll: ?

Boldi,
Bodog 7+1-et!

Ágiboldi,
Valld be, hogy titokban a Korai fejlesztés című könyvön dolgozol! :lol:
Ennyi alvást, őrület!

Ria,
Én is szeretem a tuppert! Ha vannak tuppereid vagy katalógusod, pénteken szívesen megnézném, amolyan nem hivatalos bemutató formájában.
Szorítunk, hogy ne legyen semmi komoly.
Micsoda nyeremény, gratulálok!

Timo,
Jesszus, kukac… na ma én sem ebédelek. :|

Tonticára én is emlékszem (szintén kukkolásból), nagyon rossz érzés volt, amikor elment a baba, de ő nagyon bízott az őszi folytatásban, és tessék, nem is akárhogy sikerült!

Hát Lorcáék nem aprózták el a végét!

Sági,
Gratuláció a foghoz, 1 fog, vagy nálatok is rögtön párosával jönnek?

Mazsi,
Kabát/overál és téli cipővásárlással úgy döntöttem kivárom az utolsó pillanatot, hogy lássam akkor éppen mekkora, mert szerintem a sapkavásárlás is túl korai volt (és hát ezek már szép summák), addig pedig folyamatosan monitorozom a turikat, és pulóver hegyek. Aztán lehet, hogy holnap a Tescoban meglátok egy aranyosat azt annyi…

Orsi
Kép Kép
sno

Ria: Én is remélem!
Írjál, ha átestetek a vizsgálaton.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!

Ma nekünk is jelzett a légzésfigyu, de kiderült, hogy csak az elem merült ki. :x Most már tudom, milyen érzés...

Timi! Kukac: :shock: :shock: :shock: priviben átküldhetnéd az étterem nevét, ha nem akarod kiírni. :wink: Lillusnak n kis mosolygós az új vonalzó képe, nagyon aranyos!:D

Lorca! Jó utat nektek, bár nem tudom, hogy még olvasod-e. :roll:

Masszőr: nekem is küldjetek egyet!!!

Éjszakai idomítás: ma megint csak 3-kor ébredt, cumi, aztán alvás 5:30-ig, már tudja, hogy akkor kap legkorábban kajcsit! :lol:
Persze azért nem ilyen szép az élet, a hétvégéről is be kell számolnom: péntek éjjel 2-től 3-ig ordított, aztán megszopiztattam, mert már nem bírtuk tovább. Ezután aludt reggelig, de szombat éjjel meglett a böjtje: egykor megint rázendített, úh megszopiztattam (gondolva itt a védőnőre is, aki erősen húzta a száját, hogy 10 órán keresztül nem adok Gergőnek semmit), és ekkortól szépen két óránként ébredt és cumival sem tudtam visszaaltatni, úh ordított és elaludt. Ezt eljátszottuk kb háromszor és lassan csak eltelt az éjszaka. :( Ennyit a védőnő nagy ötleteiről, hogy éjjel is etessem meg. :x
És ha már a védőnőnél tartunk: írtam, hogy most azt mondta, hogy minden kaját rizspéppel vagy krumplival adjak, plusz minden alkalommal szopizzon is utána. Ok, de a múltkor pont ő tolt le, hogy minek adok Gergőnek a zöldségekhez (naponta egyszer) bármilyen pépet, úgy is elég jó súlyban van. :roll: :shock: :x Úgy látom tényleg az a legjobb, ha udvariasan végighallgatom a tanácsait aztán úgy csinálom, ahogy gondolom. Az viszont bizti, hogy ha bevezetik a szabad védőnő választást, akkor vki mást fogok keresni. :x

Szombaton kirándultunk, n-n jó volt, gyönyörű idő, szép hely, csak néhol egy kicsit neredekebb volt az ösvény, mint amire számítottunk, de a "lassan de biztosan" elvét követve legyőztük ezeket az akadályokat, és feljutottunk a csúcsra!!! Eddig ez a legextrémebb szopizó és pelusozó helyünk. :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Ria,
Bocsi már régeben kérdezted, hogy volt e valami előjele a fogacskának. Így utólag azt mondom, hogy igen. Nagyon nyügi volt 2-3 éjszaka mire kibújt a foga. Nagyon sokszor csak álmában sírt fel. Meg volt duzzadva az ínye, aztán volt rajta egy kicsike hólyag, majd rendesen látszott, hogy megrepedt és másnap reggelre már kint is volt a fogacska. Gyerek doki barátném azt mondta, hogy gyakran társul a fogzáshoz valami kis megfázás, orrfolyás...Ja , iszonyatosan ömlött a nyála, mindent rágott és ő is tépte az ínyét. Ezeket sokkal durvábban adta elő mint előtte. Na és amit hallottam még, hogy esetleg hasmenése is lehet vagy csak a széklet összetétele változik meg és piros lehet azidőben a popsijuk. Ez is volt. Nekünk ideig- óráig hatott a Dentinox, viszont jó volt a Nurofen. Igaz azt a hőemelkedésére és a torokfájására adtam éjszakára, de jó a fogzásra is.

Lin,
Akkor lehet jön Grétának is a foga.
Erotika kiállítás, ingyen koktél...élni tudni kell! :lol:

Timo,
Kukac!? :shock: Na én biztosan felállok és ott hagyom az egészet! Már egy hajszál után nem csúszik le a kaja hát még egy kukac...

Ági,
Boldi nagyon klassz fiú. Isten tartsa meg jó szokását!!!

Május,
Foto a gyerekszobáról???
Jobbulást a Keleapunak!!!
Vendég

Május, lássuk a Keleszoba képeket! Na jó, tudom, h esély nincs rá, h feltedd, de legalább írd le. Kész lett? De még nem költözött be a lakója?

Pann, gyönyörűek a képek, tök jó. Sajna Boldiapu nem kirándulós fajta, én pedig mérsékelten az lennék..

Orsi, jaja, Korai fejlesztés.. eredetileg Boldiapu úgy tervezte, h féléves korra szobatisztaság, 1 éves korra beszéd :lol:

Akkor mindenki meggyógyult? Remélem.

Ria, igen, megjött a privi. Remélem Május érti, h hogy kell mennünk :)

Pann az én védőnőm meg pont azt mondta, h éjszaka már ne etessem, ekkora gyereket nem kell.. :shock: erre mondtam, h jó, akkor jöjjön ide éjszaka és lássuk milyen egyéb ötletei lesznek.
De eddig nálunk működik az idomítás! Ebben benne van egy szombat esti bruttó egy órás bőgni hagyás.

Sági, hiányozni fogtok az usziról!

Kép
Kép
agiboldi

Az étterem, ahol voltunk Gianni (tudjátok a műsorvezető, énekes mittudoménki) étterme. Pomo D'oro a neve. Amúgy teljesen korrekt, csak egy kicsit kukacos! :lol: :lol: :lol:

Volt már vki, akinek nem riasztott a légzésfigyu?

Ria!
Köszi, megkaptam 2-szer! :)

Pann!
Nem talizunk útközben vhol? Vagy te kocsival mész?
Nagyon szépek a képek, jól mutat Gergő apa hátán! :) Gergő hogy viselte az utat?

Ágiboldi!
Irigy-irigy a jó éjszaka miatt! :) Rem. most már Boldi megtartja jó szokását! És hogy mit csinált apa, mint egy véres kardot hordozva felolvastam itthon Balinak!!! Remélem értette a célzást! :D :D

Lin!
Mi mindketten Szolnokon végeztünk, Bali kereskedelmi szakon! :)
Elég húzós lehet bébi mellett tanulni, de azért neked van segítséged is! Hajrá a foghoz! :)

Orsi!
Örülök, hogy jobban vagytok! Remélem a hétvégén te is pihentél Sebivel együtt! :)

Május!
Jobbulást Keleapunak! Gyógypuszik neki (remélem nem sértődsz meg)!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kelekuckó? Hogy álltok?
És hogy halad Kelemackó a hasalásban?

Timi
Kép Kép
timocska

Boldog felediket Grétának! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

timo
basszus, eredetileg leírtam, h pomodoro, de ink kihúztam, mert miért pont az lenne?? :lol: rem, a lottó ötös viszont beüt ezekután...
a múltkor a kollegákkal ott voltunk kajálni,ráadásul keleapu pont ezt a vargányás izét ette (kukac nélkül). elég diétásnak nézett ki. büntetésben vagy? :shock: :lol:

kelekuckóról majd teszek fel képet, na, de egyelőre nincs fényképezhető állapotban. sztm jó lett, mondjuk egy festőszakember tuti rosszul lenne, de ahhoz képest, h még sose csináltunk ilyet, nem lett rossz. szvl most még szellőztetünk, aztán ugrik a majom a vízbe. n n tartok egyébként ettől az átköltözéses dologtól. sokat gondolok arra, h jobb lett volna az elejétől külön altatni, mert annyira hiányozni fog :oops: meg biztos sokkal macerásabb lesz átmászkálni, főleg, ha a változástól rosszabbul is fog aludni eleinte. de megkeményítem magam, mert semmiképp se akarom, h "nagykorában" is velünk aludjon, akkor meg ink most, amikor még "csak" sír, mint amikor már feláll a kiságyban, ne adj isten magától átjön..

hasalás az már megy, de forogni csak az oldalára szokott. kezdem azt hinni, h tényleg ki fogja hagyni a teljes átfordulást. az állás a mindene, simán kinyomja magát, ha az ölembe ültetem. próbálom nem engedni, de n nehéz. egyébként az anyám azt mondta, h visszagondolt, még a barátnőjét is megkérdezte, és úgy emlékeznek, h én se forogtam, másztam, hanem járással kezdtem gyakorlatilag. bár akkoriban n menő volt a holdkomp is (mi is az? áááá, na mindegy, amit most nem használunk, mert káros :lol: ), és azzal közlekedtem tök sokáig.

gyógypuszit n köszi az uram nevében is. nem sértődtem meg (kivételesen), most féltékeny vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

pann
húúúú de jó az a kirándulás! hol voltatok? én n nagy kirándulós vagyok/lennék. megyünk is megnézni ma azt a háti hordozót, sokat várok tőle.

ria
privi megjött, ottleszünk!

majus3

Gyorsan elmosogattam, meg feltettem a karfiolt. Vmit biztos, h rosszul csinálok, mert ha azt írják: "a karfiolt rózsáira szedjük", akkor utána mindig karfiol morzsalékokban gázolok bokáig. :(

Timi! Talizhatunk, ki kell használni a szép időt, úh áttolom Gergőt az usziba (busszal :lol: ) Mondjuk negyedkor a ti megállótokban? Vagy előbb? Mikor szoktatok menni?
Gergő egyébként n-n rendes gyerek volt, nem ordibált, csak arra kellett vigyáznunk, hogy a min-ra csökkentsük az útközben zsákmányolt és (általa) fogyasztásra kijelölt levelek számát. Még szerencse, hogy a mérgező növényeink zöme lágyszárú, úh ahhoz nem jut hozzá...még. :shock:

Ágiboldi! Grat. az éjszakához, gondolkozom a módszerem alapos kidolgozásásán és kiadatásán. :wink: :lol: :lol:
Úgy látszik, minden apának megvan az erőssége, Ádám pl. kirándul, de eszébe sem jut Gergőt magától megetetni, vagy legalább elvinni egy kicsit, h pihizhessek. :(
Meghirdetem a "Szuperapu kerestetik!" pályázatot, lehet nevezni!!!:lol: :lol: :lol:
ja, és nem cserélünk védőnőt??? :lol: :lol:

Május! Kele Mackó kuckója ilyen titkos búvóhely, hogy esély sincs arra, hogy legalább fényképen megnézzük? :wink:

Orsi! Téli cuccból nekünk is csak a sapi van meg, de emiatt is izgulok eleget, úh még mi is várunk (terv szerint) az overállal. Cipőt muszáj vennem, mert nem flangálhatunk (na, ez nincs benne a szótárban!) egy (két) szál zokniban, meg egy mamuszban egész ősszel.

Sági! Gratula a fogacskához, rem akkor most már rohamosan javul Peti állapota! A rosszhír az, hogy hamarosan már lesheted is a következőt! :wink:
Vendég

rosszhír=rossz hír :oops:
Vendég

Május! A Nagy-Kevélyre mentünk fel, és felírtuk a top10-es túraútvonal listánkra! :D
Vendég

Druszám!
Figyeld meg, Kele lesz az első a csopiban, aki elindul! :lol: :lol: :lol: És aztán meg átmászik hozzátok a hálóba! :lol: :lol:

Pann!
Én a Ria féle tali előtt gondoltam, hogy menjünk együtt, de így is jó! :D :D Mivel jössz? A negyed az ok, de hol is pontosan?

Timi
Kép Kép
timocska

hali!

gratula a hófordulósoknak! Boldi, Gréta...

ria
megjött a privi :lol: és csak 1x :lol:

mi az M5 felől Hungária stb jövünk kocsival
ha vki ezen az útvonalon jönne vagy esetleg útba esik szívesen elvisszük (ez 1 mamát+1 bébit jelent hordozóstól :lol: ) egy kisebb babakocsi is befér még a miénk mellé esetleg

sági
Petinek miben adtad oda a Cebion cseppeket?
Leát kirázza a hideg ha azt a 10 cseppet beleteszem 20-30g tejcsibe... :shock:

ágiboldi
hát most naggggyon irigy vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
de este felolvasom apának én is mert pont tegnap este ecseteltem neki h igazán besegíthetne kicsit többször :lol: ha azt szeretné h ne egy zombi felesége legyen :lol:

napközben még tartom magam egész jól vagyok de miután az esti alataás már félhomályban zajlik én is elszenderülök aztán persze próbálok éber lenni ... de nem igazán sikerül :oops: :oops: :lol:

lin
próbál kikapcsolódásnak felfogni a sulit :lol: esetleg nem lehet sumákolni a konzultációkat? :wink: :lol: egyébként ez a legrosszabb szerintem, mert 1 nap alatt töményen próbálják a fejébe verni a tudományt de kizárt h egész nap uo. intenzíven tudjon az ember figyelni :shock:

Gréta h bírta egyébként ?

timo
kukuc :lol: :shock: na ez is gáz :lol:

pann
védőnő :evil: szerintem ne foglalkozz vele semmi baja nem lesz Gergőnek h a nem kap éjjel enni :lol:

épp a hétvégén a Klaudia babműsorában egy védőnő volt a vendég és nagy lelkesen ecsetelte h mennyi feladata van a védőnőknek... :lol: hát mondtam ha ennek a negyedét végrehajtanák már jó lenne de komolyan mondom nem tudo mit csinálnak egész nap :shock: :shock: :shock:

és azt a variációt hallotátok h 2 nap után minden kismamit haza akarnak engedni szülés után és majd a védőnők fogják a gátseb kezelését és egyéb ínyencségeket ellátni javasolni...na akkor mit csinálnak majd?és ezek a védőnők fogják ellátni ezeket a feladatokat :?: :shock:

na most mennem kell

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Timo! :lol: :lol: Oda is mehetünk együtt! :lol: :lol: Ma 73-assal megyek, és a Ti megállótokra gondoltam, a színes ablakkeretes ház előtt, vmilyen közért van a túloldalon (Reál/Plus talán). :roll:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?