Sziasztok lányok!!!
Dotti!!!
Nagy-nagy szeretettel köszöntünk itt a fórumon!!Hidd el,nagyon jó helyen jársz!!
Először is szeretném mondani neked,hogy igen,Te is leszel egyszer ANYUKA!!!!Csak addig még eltelik egy pár év a várakozással!!!
De hidd el,ennek a várakozásnak már van értelme,hisz a végén a Ti kis pici babátok fog rátok várni!!!
Ha elvégzitek a tanfolyamot,akkor már jelentkezhettek a Gólyahír Egyesületnél!!
A határozat kézhezvétele,az nagyban függ a gyámhivataltól!
Mi pl.két és fél hónapot vártunk a jogerős határozatunkra!!
Arra nagyon figyeljetek,hogy bele legyen írva a határozatba,hogy milyen korú,és milyen egészségi állapotú babát szeretnétek,és ,hogy testvért elfogadtok-e!!!!
Ezek nagyon fontos adatok!!!Én már csak tudom,hisz ez miatt (mivel nekünk a gyámügy ezeket nem írta bele)csúszott a határozatunk kb. 1 hónapot!!!
Az a fontos,hogy a kormeghatározásnál szerepeljen az,hogy újszülöttkortól,vagyis 0-tól eddig és eddig alkalmas örökbefogadásra!!Csak így lehet a Gólyahírnél örökbefogadni,mert Ők újszülöttet adnak örökbe nyílt örökbefogadással!!
Lehet,hogy tudtad ezeket az infókat,de azért írtam le ezeket,hogy nehogy úgy járjatok mint mi !!!
De végre már mi is örülhetünk,mert szeptember 3-án jogerős lett a határozatunk,és végre kiegészítésként beleírták a hiányzó adatokat is!!!
Szeretnénk megismerni Téged,ezért ha van kedved,akkor írhatnál egy kicsit magatokról!!
Diadella!
Sajnálom a macsekodat,de még van remény,hogy előkerül!!!
Nekünk is van egy fekete kandúr macskánk.Ő Lucifer!!
Mindig el szokott tünni egy-két napra,utánna pedig nem győz enni,mert annyira éhes!
Szóval történt egyszer,amikor lakásfelújítás,építkezés,nagy felfordulás közepette azt vettük észre,hogy a mi kis ördögfiókánk nem jött haza már napok óta!Minden este hívogattuk,hogy merre járhat.Fájó szívvel beletörődtünk,hogy a mi kis Drága Lucikánk már nem jön haza többé!!Ez május körül lehetett 2002-ben.
Eltelt a nyár,Lucifer sehol!(Amúgy Őt pár naposan fogadtuk örökbe,mert az anyacicának elpusztultak a kölykei,ezért hoztunk egy pár napos cicát neki,akit még úgyanúgy szoptatott,mintha a vérszerintije lett volna)
Majd ugyanaz év októberében,még mindig nagy munkában voltunk(gázt vezettük be),egyszercsak estefele megláttunk egy fekete lesoványodott macskát az ajtó előtt!!!
Kimentünk,és mit ad Isten,hát a mi fél éve eltünt Luciferünk került elő!!!!
Hihetetlen volt,hogy hazajött ennyi idő után!!!!
Azóta már csak egy-két napra szokott eltünni itthonról!!!
Ezt csak azért írtam le,hogy még biztos elő fog kerülni a kis Dominik cicuskád!!!!
Az anyóssal kapcsolatban,pedig nekünk is voltak félelmeink elmondani nekik az örökbefogadást,mivel,hogy nem Zolinál van a probléma!!De annyira pozitívan fogadták,hogy utána már nem volt bennünk semmi félelem ezzel kapcsolatban.
Azóta is mindig érdeklődnek,hogy mi újság már,csökkent-e a sorszám stb....
Most már elhallgatok,mert már megint sokat írtam!!
Puszi nektek:Kriszti