Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi!

Szerintem is végy két különbözõ tesztet és
tesztelj.

Kérlek, írd meg hogy mi lett az eredmény,
meg hogy mi újság egyáltalán!!!

Éva
Éva

Sziasztok!

Éva!
Fábiánnál voltam, a kórházban is ő vizsgált meg reggel. Azt mondta, hogy megvárjuk, hogy mi újság apával, s utána valószínűleg Clostyval indítunk.

Jázmin!
Miért nem érdemes menni a Kááliba? Úgy tudtam, nemcsak lombikosokkal foglalkoznak. Nincs kedvem se, és időm se hónapokat várni, azért akartam oda menni. Nyíregyházán is vannak jó orvosok, de a Káálinak jobb a híre, nem?

Rita
Krita

Rita!
Igaz, nem engem kérdeztél! De, azért nem érdemes a Kaáliba menni, mert aki nem lombikra megy mindenért fizetni kell. Úgy tudom, hogy már az elso konzultáció alkalmával könnyen ott hagyhat az ember 40 ezer Ft-ot is! Ezért nem menntem én sem oda!
Szonja
Szonja

Sziasztok lányok!

Olvastam a hozzászólásokat, és nem tudtam miért írjátok nekem, hogy teszteljek különbözõ tesztekkel, aztán rájöttem, hogy van még egy Ancsi.

Ancsi2!
Kérhetnék Tõled egy icipici szívességet?
A nevedhez tennél valami azonosítójelet?
(pl. Ancsi2, vagy újAncsi, vagy hasonlót)

A keveredés elkerülése érdekében, köszi! Kép

Neked is sok sikert a babaproject-ben!

Pussz mindenkinek,
Ancsi
(a régi)
Ancsi

Jazmin,
szuper otleted van. Latod a klassz nadragod, es osztonozni fog szules utan hogy vissza fogyjal.Kép en is igy fogok tenni.
Bar amiota babat akarunk en hiztam 3-4 kg-ot,mert nem merem visszatartani, ha valamit kivanok . Maskor meg tudtam alni,hogy ne egyek pl. este. De ez van, most nem szamit.
Hajra Jazmin, vegyed meg a nadragot, mert ugysem fogod viselniKép Képde tetszeni fog a szekrenynek es is valami, nem? Kép

Ildi,
Nagyon elveztem a gyerkocokrol szolo irasodat. Es tenyleg a 4-ik gyerek melle kell az otodik, vagy szerre vagy egyszerre. Gratulalok, hogy vallaltatok mar 3 gyereket,mert manapsag csak egykeket lehet latni. En is harmat szeretnek, es amikor mondom, mindenki azt mondja,hogy elment az eszem. Szoval nalunk igy allnak az ember melle.Szoktam mondani,hogy mindjart kihal az Erdely-i magyarsag, kell a szaporulat ,es mi a valasz?- " egy fecske nem csinal tavaszt"

Mamacica,
Legyszi csinalj amr egy tesztet, itt mindneki izgul!
Es Szonja te is !!!!!
Puszi
Erika
Erika

Szijasztok csajok!

Huu,ez nagyon huzos nap,asszem sokaig benn leszunk.Holnap jovok,remelem mar tobbre lesz idom

pusssssz Kriszti

ui: NE menjetek penzugyre dolgozni!!!!!!!!!!!
kriszti

Laura,
Szerintem anyos pajtas annyira elvezte a dolgot a mutobe, hogy nem akarta nektek elmondani a sztriptizelni kellettKép Kép

Jazmin,
Most altom, hogy csak 22 eves vagy? Milyen jo neked! Kép Es ezek szerint 20 eves korodtol probalkoztok? Ugyesek vagytok! es batrak!Kép Gratula!
Puszi mindnekinek
Erika
Erika

Szonja!

Köszi az infot! Ezt tényleg nem engedhetjük meg magunknak. Kép
Nem tudom, mit csináljak.
Kavarog minden a fejemben, nem bírom felfogni.
Nagyon magam alatt vagyok...
Kép

Rita
Krita

Rita,
Szonja potosan leírta, hogy miért nem javaslom a Káálit. 100%, hogy Nyíregyházán is vannak jó dokik. Fel a fejjel!Kép

Erika,
nem "csak" 22, hanem simán 22 éves vagyok.Kép
Nekem már 18 éves korom óta derültek ki problémák és két éve azt mondták, hogy jobb lenne betervezni a babát, mert nem tudják milyen esélyekkel indulok. Hát, amint látod tényleg igazuk volt.:-/ Így nem lesz késö, ha sikerül, mert ha csak egy év múlva sikerül, még akkor is fiatal vagyok. Ha mindezt 25 évesen kezdtem volna el, akkor a 28 és 30 közeledte elkeserítöbb lenne. Úgyhogy a párommal akkor agyonrágtuk a dolgot elölröl, hátulról, aztán kb 5 hónap után a baba mellett döntöttünk.Kép Kicsit féltem suli mellett, de már csak egy évem van vissza az egyetemböl, úgyhogy már nem is lenne korai, simán be tudnám fejezni rendesen, úgyhogy jól döntöttünk.Kép
A nacis dologgal, pedig legyen igazad!Kép

Puszi
Jázmin

Sziasztok!
Na mi van, ma senki sem tesztelt????

Mamacica!
Légyszi vegyél egy tesztet és holnap reggel csináld megKép Kérlek, mert itt totál megőrülünk az izgalomtól.

Szonja!
Te is tesztelj már légysziKépKép

Jázmin!
Örülök, hogy te is még mensi előtt vagy, remélem még kb. egy teljes évigKép

Velem semmi újság, semmit nem érzek, se mellfeszülés semmi. A pocim egy kissé olyan, mintha meg akarna jönni.
Hát egy pár nap múlva minden kiderül.

Erika!
Fogyokúrával kapcsolatban: Szerintem simán megteheted, hoyg nem vacsizol, és igenis legyen az a cél, hogy leadod azt a 3 kilót.

Én tavaly júliusban nagyon komolyan fogyóztam plusz tornáztam, le is adtam egy hónap alatt 4 kilót, és azon nyomban terhes is lettem.
Amúgy nagyon sok esetben azt tanácsolják a dokik, hogy a súlyfeleslegtől szabaduljon meg az ember, hogy a horomonháztartása rendbejöjjön.

Persze nem azt mondom, hogy Ally Mcbeal(igy irják??) legyen mindenki, csak egészséges testsúlyú.
Szóval szerintem vigyázz a súlyodra én is azt teszem és nem aggódom a baba miattKép

Pussz Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok!
Igaz,kicsit off lesz,amit irok, de megkérdeztettem, hát válaszolok...
Szoval nekem 10 évvel ezelött három lábujjamat mütötték meg, elég idétlenül kalapácslábujj mütétnek hivták .Egyszerüen az történt, hogy 6 éves koromban mezitláb beleléptem egy kettétört üvegbe,ami elvágta a talpamat, és három lábujjam mozgatoizmát. Ennek következtében összehuzodtak, mint egy kampo. Ennek volt korrekciós mütéte Szegeden, az akkor vadonatuj klinikán.(hivatalosan még át sem adták, amikor már mütöttek) Fogalmam sincs miért volt szükség a levetközésre (mindenkit igy vittek el a mütétre), de emlékszem majdnem megfagytam a vároban egyszál semmiséggel letakarva...
Nos ennyi volt a történetem, vissza babaprojektekhez...
Egyébként én most erösen fogyási szakaszban vagyok, egyrészt készülödök hazafelé, és ott finomságokat fogok enni, másrészt sosem árt, ha az ember kicsit lead a sulyábol, ha ugyis babára vár..
Sajnos a petém még nem nagyon jelez, a höm változatlan, nem tudom,mikor lesz ebböl valami...
Most befejezem, sziasztok
Barbi
Barbi

Sziasztok lányok!

Korábban már írtam. A problémám a következo. Március utolsó napjaiban az orvos kimutatta, hogy elhalt a terhességem, ezt követoen kikapartakKép és 1-2 napon belül hazaengedtek a kórházból. Vérezni nem véreztem, meglepo módon, már az elso hónapban volt peteérésem (éreztem) és azután rendre 28 napra megjött a menstruációm, boséges, de nem fájdalmas vérzéssel. A dokim ekkor azt mondta, hogy kezdjek el fogamzásgátlót szedni mostantól 3 hónapig, akkor kivizsgál és lehet próbálkozni. Én ez egy picit soknak tartom és a vélemények a környezetemben nagyon megoszlanak. Összesen tehát 4 hónapot kellene várnom??
Írjatok.
Köszönettel Gabi
gabi

Bocsi Ancsi,de el is felejtettem,hogy egy Ancsija már van a társaságnak.mivel a 2. nevem Alekszandra,így ezentúl Alex leszek.Köszönöm lányok a segítséget,feltétlenül tesztelni akarok,csak ahogy Ti a két csíkot szoktátok várni,én úgy félek tőle.Ezért szerettem volna megtudni,hogy mennyi esélyem van.az a baj,hogy néhány alkalom kivételével,szinte minden nap összebújtunk a kedvesemmel!
Névtelen

Zsofi,
kosz a tanacsodat, Hat en ugy csinalom, hogy szaladok,minden masadik nap 2 vagy 4 km-ert.Mikor hogy van akedvem. Amikor nincs nagy kedvem csak 2km-ert, maskor meg 4-et. Es szeretnek terhesen is szaladni, azt mondta a dokim,hogy lehet nyugodtan, addig mig nem okoz rosszulletet ,fejfajast, vagy tul melegedest. Sot ajanlja. De elarulom, a tegnap a merlegem mar 1 kg-mal kevesebbet mutatott. Nalam az van Zsofi, hogy vagy eszem vagy nem. Es nem merem megcsinalni azt,hogy ne egyek egesz nap,mert az tenyleg rossz lenne, igy szaladok inkabb.

Barbi,
OFF vagyok. Orulok,hogy mindent egyszerre akarunk, meg fogyozni is. Kép

Mamacica,
teszteltel???
Bogi, Szonja, ti mikor teszteltek?

Puszi
Erika
Erika

Sziasztok Lányok!

Itt a lista frissítve! Remélem nem rontottam el.

Jutka: 36 c 39 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 37 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 32 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 30 cn Györ 24 év
Erika: 13 c 29cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 28 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 28 cn Pécs 22 év
Mishi: 2év/6 c 27 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 23 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 12 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10hó 9 cn Budapest III. 27 év
Kinga:1c ?cn Maglód 33év
Éva: 22 c 4 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 9 c 3 cn Galagamacsa 29 év
Lotti: 5 c 3 cn Budapest 31 év

Kedves babára gyanús leányzók!

Ugye teszteltetek ma reggel? Kép
Izgatottan várom a bejelentéseket a két csíkokról.
Olyan jó lenne, ha egy kis vidámságot hoznátok
az életünkbe és reményt azzal, hogy lám sorra
mindenkinek sikerülnie kell.
Úgy, hogy ne húzzátok tovább az idegeinket!!!!!
Tessék tesztelni!!!! Na....

Puszi

Éva
Éva

Szia Erika!

Azért vigyázz magadra, a futás nem éppen kíméletes sport, a dokim nekem kimondottan azt mondta, hogy inkább azt ne. De lehet, neked nem lesz semmi gond, ha a tied meg javasoltaKép

A kajáról: nem hiszem, hogy az a jó megoldás, hogy nem eszel. Szerintem érdemes arra figyelni, mit eszel. Sok nyers zöldségfélét, gyümit, leveseket, persze rántás nélkül....
Légy óvatos, mivel a nem evés tényleg nem hat jól a teherbeesésre!!!!

Örülök, hogy neked még nem jött meg-gondolom, írtad volna, ha így lenneKépKép
Szurkolok továbbra isKép

Magamról annyit, hogy ma megjelent az az ominózus mensi előtti barnás váladék, szóval nekem holnap vagy holnap után megjönKép
Ma estétől nem tudok jelentkezni egész hétvégén, azért írtam a szomorú jövőrőlKép nehogy reménykedjetek.
Képzeljétek, Tallinba megyünk - az észt fővárosba-egy hétvégi kirándulásra, és persze nekem pont most kell megjönnie. Remélem, ettől még nagyon jól fog sikerülniKép

Elég magam alatt vagyok, de már nagyon várom a következő ciklust, a párommal most az a terv, hogy 2-3 naponta összebújunk az egész ciklus alattKép Hátha pont az elején vagy az ovu., nem?

Van egy kérdésem: Akkor is van rendesen mensi, ha nem volt a ciklusban tüszőrepedés? Vagy akkor kimarad, késik.....?

Mamacica, Jázmin, BoglárkaKép
Nagyon szurkolok nektekKép

Puszz Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok!

Még nem jött meg Kép
Olyan aranyosak vagytok, hogy izgultok és bíztattok a tesztelésre! Kép
Legyetek türelemmel, meg fogom várni a 37. napot, csak a utána tesztelek. Nem érzek még semmit, esetleg tegnap mintha émelyegtem voltna délután, de uborka evése után elmúlt Kép Kép

Zsó-fi,
Amíg nem jön meg rendesen addig reménykedj.

Jutkáról nem tudtok semmit? Régen jelentkezett, lehet, hogy már a frissmamában van? Kép

Erika,
Szerintem a szolid torna nem árt, én is járok. De a fogyózással vigyázz, mert azzal értékes tápanyagokat veszel el nem csak magadtól, hanem esetleg a babádtól is, pont a legkritikusabb időszakban.

Kedves Alex,
Csináltál tesztet? Ha babát vársz, így vagy úgy meg fogod tudni... Ha kiderül, hogy terhes vagy, akkor mit akarsz tenni?

Gabi,
Én már nagyon mérges vagyok ha meghallom ,hogy 3 hónapot kell várni. Bármi történik, mindig 3 hónapot mondanak, ez olyan szabvány, séma... Kérdezz meg több dokit is.

Puszika,

Mamacica
Mamacica

Zsó-fi, Erika!

A futást csak akkor nem javasolják, ha a terhesség alatt kezdenéd el. Én pl. 8 km-t futottam naponta, amikor teherbe estem, söt még az elsö két hétben is, csak azután kezdtem el ritkítani (heti 3-4 alkalomra), hogy pozitív lett a tesztem. Most, így a harmadik hónap elején már nem is bírom annyira, ezért csökkentettem a mennyiséget is, már csak 5 km-t futok, igaz azt legalább hetente 5-ször (a dokim és a könyvek szerint, 6. hónapig lehet kocogni, ha bírja a kismama).
A nem evés viszont tényleg nem jó, ilyenkor ugyanis az anyagcsere lelassul és a szervezet jobban hasznosítja a bevitt energiát, és nem hogy nem fogysz, de még hízhatsz is. Ha valaki rendszeresen mozog 1200 kcal alatti étkezés nem javasolt. Mozgás közben pedig arra kell figyelni, hogy minimum fél órás legyen a sport (20 perc után kezd a szervezet zsírt égetni), és a pulzus ne menjen 150 fölé (erre van egy képlet, amivel kb. meg lehet határozni kinél mennyi a minimum-maximum pulzusszám), mert akkor már az izmokat égeti a szervezet, nem a zsírt.
Remélem nem tünik okoskodásnak amit írtam, de én már rengeteg mindent kipróbáltam, nekem a futás jött be hosszútávon.

Zsó-fi!
Mensi akkor is van, ha nem volt rendes peteérés, hiszen a méhnyálkahártya attól még képzödik, illetve leválik a ciklus folyamán!

Orsi
Orsi

Jutka: 36 c 39 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 37 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 32 cn Szolnok 27 év
Boglárka: 4 c 30 cn Györ 24 év
Erika: 13 c 29cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 28 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Jázmin: 25 c 28 cn Pécs 22 év
Mishi: 2év/6 c 27 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 23 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 12 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10hó 9 cn Budapest III. 27 év
Kinga:1c ?cn Maglód 33év
Éva: 22 c 4 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 5 c 3 cn Budapest 31 év

Jo reggelt!

Kivettem magam a listarol,ma valtom ki a fog.gatlot,sajnos muszaly szednem mert nincs rendes mensim nem kaphatok spiralt.Viszont csak 2 evig engedi a dokim szedni mert van egy bazi nagy ciszta a mellemben.Azt gondolom,hogy akkor legkesobb ujra neki fogunk a babagyartasnak.

Jutka,Szonja,Mamacica,Bogi,Zsofi,Jazmin!

HAJRA!!!!!!KépKépKép

Zsofi!

Figyi,ne keseredj el nagyon lecci,uj ciklus uj remeny!TUDOD!!!egyebkent meg akarmi megtortenhet,lehet,hogy nem is attol van a barnas trutyi mert megjon.De ha megis,akkor meg rengeteg idotok van!KépKép

Orsi!

Te aztan jo sportos vagy,ugy irigyellek.En is par napja gyozkodom magam,hogy fel kene kelni 1 oraval hamarabb es futni,van 5-6 kilom amit ledobnek.

Eva!

orulok,hogy vegre elkezdodnek nalad a komolyabb vizsgalatok,hidd el innentol minden olyan gyorsan fog menni,eccer csak azt veszed eszre,hogy megmozdult a pici.

Puszi mindenkinek Kriszti
kriszti

Lányok,

A párom nagyon győzköd, hogy vegyünk egy tesztet ma. De félek, még nem mutatná ki a kisbabát...

Szerintetek kimutatja a 32. napon?

Mamacica
Mamacica

Mamacica!
Ez attól függ, mikor volt az ovul., ha rendesen középidőben- úgy emlékszem, hogy neked akkor volt- akkor simán kimutatjaKép
Szóval szerintem ma vegyél 2 különböző tesztet és holnap reggel csináld megKép
Magyon izgulok az eredmény miatt, sajna csak vasárnap este fogom megtudni. De a jó hir akkor is jó hir igaz-e??KépKép

Nos, én biztatlak, hiszen vesztenivalód nincsKép

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Sziasztok!
A tapintatlan erdeklodokrol szolva szerintem nem veletlen, hogy tabu a tema, vegul is ez ket ember maganugye, rajtuk kivul nem tartozik senkire. Mint ahogy az sem szokott tarsasagi beszedtema lenni, hogy ki milyen gyakran szeretkezik, nem mintha tabu lenne, csak mert nem tartozik masra.

Mamacica, Szonja, en nagyon izgulok ertetek!
Szerintem sem erdemes elobb tesztelni, sot! A noverem, aki most varja a 3. gyereket, elmondta, hogy nala a masodiknal semmit nem mutatott ki a teszt, ugyhogy a harmadiknal mar nem is tesztelt, hanem a vart menzi utan 1 hettel elment huvelyi uh-ra, es a doki mar latta a babat, sot ok is lattak!

Sok sikert mindenkinek
Pati
Pati

Mamacica!

Szeretném és arra bíztatlak, hogy tesztelj!

De, ha mindennek ellenére te még várni szeretnél,
akkor várj. Az a fontos, hogy akkor csináld meg,
amikor te akarod. De ha a párod is ennyire
kíváncsi, akkor gondolkozz el rajta, hogy nem
hozod-e elõre azt a tesztelést!

puszi mindenkinek és kellemes napot

Éva
Éva

Zsofi, Orsi, ,Mamacica,
Koszonom ,hogy vigyaztok ram! De eszem rendesen, tehat azert dontottem ugy,hogy nem fogyozom, hanem csak szaladok, amikor kedvem van,mert van ez a betegsegem, hogy vagy eszem vagy nem. Hat eszem amiota babat akarunk, ezert szaladok, hogy bar hosszu tavon is, de megszabaduljak 3-4 kg-tol.
Zsofi, Csodalkoztam,hogy a dokid nem tartja helyesnek a szaladast.Ezek szerint minden doki mast ajanl.

Orsi,
dicserlek a kitartasodert, es akarom kerdezni,hogy regebben a 8-km-ert egyszerre futottad le, vagy pihentel kozben?
Az 20 perc utani zsiregetest nagyon koszonom,mert nem tudtam , es befogom tartani. Csak tudjam, kozben meglehet pihenni?-en nem birok ki egyszerre 5 km-ert.
Orsi, te szorakozasbol futottal, vagy fogynod kellett?

Nalam meg semmi hir, csak varok es varok.
Puszi
Erika
Erika

Lányok!

Mi ez a pangás?

Mindenki dolgozik?

Éva
Éva

Éva, gyere a chat-re! Ott vagyunk.
Mamacica

Sziasztok kedves lányok!Kép

Én ezennel elkezdtem izgulni, de csak módjával. A 26.naptól már nem csak a mellbimbóm lett dagadt, hanem hirtelen az egész mellem bedagadt és azóta is úgy van. Görcsölni is akkor kezdtem, tegnap is és ma is, de nem jött meg. Igazából értem a 32.naptól kezdve kell izgulni, mert hosszabbak a ciklusaim. De köszi már az eddigi sok szorítást!KépKép

Mamacica,
ilyenkor már kimutatja böven. A növéremnek a 15.napon volt a tüszörepedése és a tesztet a 30.napon csinálta meg és már akkor kimutatta, úgyhogy bátran megcsinálhatod.Kép

Gabi,
szerintem nagyon fontos, hogy várj legalább 3 hónapot. Szükséged van rá lelkileg és testileg is, nem véletlenül mondják, hogy várj. Ne kockáztass szerintem.

Szonja,
mindjárt írok, de bent vagy? Remélem igen.Kép

Puszi:
Jázmin
Jázmin

Mamacica!
Amióta 2 csíkos lettem, már inkább nem irkálok ide, de nem bírom ki, hogy ne mondjam: tesztelj már! Nekem a 28. napon simán kimutatta, aznap kellett volna megjönnie.
Szerintem nincs mire várnod Kép.

Eszter
eszter

Jázmin, SZORÍTOK!!!! Kép
Mamacica

Eszter köszi! Tesztelek, mert Beja nagyon rábeszélt.Kép
Te milyen tesztet használtál?

Mamacica
Mamacica

Erika!
Valószínű, nekem azért nem ajánlatos futni, mert tavaly volt egy vetélésem, rizikós.
Most mindig azt csinálom, hogy a mensi után kb 10 napig járok kocogni, a középidő után csak sétálok, gyaloglok, mert mindig úgy gondolom, hogy éppen terhes is lehetek, és nem akarom a beágyazódást, megtapadást megnehezíteni.
( Remélem nemsokára már nem csak képzelgetni fogomKép)

Persze akinek még semmi problémája nem volt terhesség során vagy nem is várható, annak nyilván lehet sőt jó (állítólag csökkenti a vetélés kockázatát)a futásKép
Ld. Orsi is ilyen mázlistaKép

Szóval mindent bele Erika, lehet egy jó kis futás után jön össze a babuciKép

Pussz Zsófi
Zsó-fi

Erika!
Én tavaly márciusban kezdtem el futni, akkor 80 kg voltam, és nem akartam ekkora túlsúllyal nekiindulni a babaprojektnek. Egy hónap alatt sikerült elérnem, hogy egyszerre, pihenés nélkül le tudtam futni a 8 km-t (azért volt elötte is alapom: bringáztam - sajna fél év után már nem igazán emelkedett töle a pulzusom, aerobikoztam - ettöl a zsír átalakult izommá és csak vastagodott a combon). A bartánöm már jó ideje rágta a fülem, hogy menjek vele futni, ezért adtam be a derekam. Júliusig fogyóztam is (1500-1800 kcal/nap) és le is ment 15 kg! Még egy 5-öst le szerettem volna fogyni, de ekkor kezdtük a baba projektet, és a fogyókúrát abbahagytam. Sajnos januárban nem tudtam futni (év zárás, éjszakába nyúló müszakok), így sikeresen felszedtem 2 kg, de még így is csak 7 kg plusszal indultam a 20 kg helyett! Az biztos, hogy amíg lehet futok, és amint lehet újra kezdem. Amennyire nyüg volt eleinte, most annyira nem bírom nélküle.
Futás közben lehet sétálni esetleg nyújtásokat végezni pár percig, de megállni, leülni nem! A pulzus nem csökken le azonnal, hogy abbahagytad a futást, és így ha kisebb intenzitású gyakorlatokat csinálsz, az is hat!

Bocsi a monológért!

Erika, Mamacica, Jázmin és mindenkinek aki most nem várja SZORÍTOK!!!

Orsi
Orsi

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a szoritást, de értem nem kell nagyon "izgulni", mert én már szinte biztos vagyok benne, hogy nem baba miatt késik a mensim. Azért kedves toletek! Kép
Zsófi!
Ha még nem jött meg még mindig reménykedhetsz, lásd Ancsit! Kép
Mamacica!
Asszem te leszel az elso májusi "befutó"! KépSzoritok!
Jázmin!
Hát persze, hogy bent vagyok! És meg kell mondjam rendkivül csalódott voltam reggel, hogy nem kaptam toled levelet! Kép
Én legközelebb már csak hétfon 11-tol leszek, addig is jók legyetek!
Puszi, Szonja
Szonja

Szonja drága
Írtam, hogy este mostanában foglalt a szerver, úgyhogy akkor nem tudok írni, délelött pedig órák, vizsgára jelentkezés, vásárlás...Most értem haza. De mindig írok.Kép
Mindkét címedre elküldtem, a biztonság kedvéért.KépKép

Puszi
Jázmin

Jázmin!
Már válaszoltam is! Kép
Szonja

Mamacica!
Én a Medilabot használtam, az elég olcsó, de nekem bejött Kép.
Érzem, hogy neked holnap reggel nagyon jó híreid lesznek Kép Kép!

Eszter
eszter

Mamacica!

Ugye megcsinálod a tesztet?

Jázmin!

Neked meg oltári jó tüneteid vannak ám.

Nagyon szorítok mindenkinek!KépKép

Hajrá Lányok!

Éva
Éva

Kedves Gabi!

Ezek után miért kell tablettát szedned? Jót tesznek a szervezetednek egy babaelvesztés után a tabletta hormontartalma? Hiszen másképp is lehet védekezni, nem?

Mamacica!

Jelentem, Jutka nincs a frissmamában.
Érted viszont nagyon szorítok!

Laura
Laura

sziasztok!

Mamacica, nagyon szorítok, már én sem birom de az orvosom azt mondta,hogy 1 hetet várjak és utána teszteljek.

Ma vagyok a 31. napba semmit nem érzek olyan értelembe , hogy megjönne.
Folyamatosan eszek és néha hányingerem van,és sokat járok pisilni.
A höm még mindig fent van.

Erika !
Nem merek még tesztet csinálni , de már nagyon kiváncsi vagyok.

Puszi
Szorítok mindenkinek aki nem várja!!!!!!!!!
boglárka
Boglárka

Sziasztok! Csak egy tippet szeretnék tőletek kérni. Van egy ismerősünk, aki már pár éve szeretne gyermeket, mindeddig sikertelenül.
Nőgyógyásza elküldte egy hormonvizsgálatra, aminek meg is kapta az eredményét. De a nőgyógyász nem tudja kiértékelni, mert állítólag nem azok a mértékegységek, vagy mik, amiket ő ismerKép)))
Ha valamit rosszul írok, akkor bocs. A hozzáértők biztosan tudják, miről van szóKép))
Prolaktin: 11,50 mg/ml ; Progest: 0,6 nmol/l ; Oestradiol: 4,90 nmol/l ; FSH: 6,7 V/L ; LH: 30,10 V/L ; Testosteron: 1,20 nmol/l
Szóval ennyi lenne. Ha valaki le tudja ezt fordítani egy átlagnőgyógyász által is megérthető formára, akkor örülnénk neki.
Köszi előre is!
ferke@westel900.net
Névtelen

Éva! Szerintem nagyon jól döntöttetek, hogy belemész a mutétbe. Ha gond van, jobb, ha minél elobb orvosolják, ha pedig nincs, megnyugodhatsz, hogy minden adott a dologhoz. Úgyhogy bátorság!

Gabi! Én úgy tudom, hogy a 3 hó kell a regenerálódáshoz, akik eltúlozzák biztonságból 6 hót szoktak mondani. Ez nem olyan sok ido, nem éri meg rizikóztatni, hogy baj legyen.

Szonja! Miért gondolod, hogy nem a baba miatt késik a mensid?

Rita! Nekem most Closti szedése mellett nézik a peteérést hüvelyi UH-val a ciklus 8, 14, 26. napjain. Sajnos a 8. napon nem láttak domináns tüszot. Én azzal vigasztalom magam, hogy ez egy olyan probléma, amirol tényleg azt hallani, hogy a legkönnyebb orvosolni. Nem minden nonek van minden hóban rendes peteérése, úgyhogy a következo hó még bármit hozhat!
Ráadásul még ma majdnem totálkárosra törött a másfél hós autónk, úgyhogy ennyi rossz után talán valami jót is osztanak ránk...

M.
Monique Mónika

Sziasztok!

Monique, Mónika!

Köszi, hogy helyesled a döntésemet és bátorítassz,
de én ahogy közeledik a mûtét napja egyre jobban
félek. De nagyon. Éjszaka a kórházzal álmodom
és arra ébredek, hogy a gyomrom egy nagy gombóc,
ami fel és le liftezik a hasamban.
Kellene valami enyhe nyugtató, vagy nem tudom
mi.

Monique! Szerintem még nem kell aggódnod, amiatt,
hogy a 8. napon nem volt domináns tüszõd.
HIsz a középidõ a 14. körül van, és akkora érik
meg a tüszõ, és majd akkor (a 14.napon)
majd láthat domináns tüszõt az orvosod az uh.-n.
Mikor én is Clostit szedtem és olyankor csinálta
a doki a uh-t nekem a 13. napon még nem látott
domináns tüszõt az orvos, a 15.napon meg már
több is volt. Úgy, hogy ne aggódj, a 14. nap
már biztosabb lesz.
Remélem nem voltam túl zavaros.

Puszi

Éva
Éva

Sziasztok!
VAn egy nagyon rossz hírem:
valószínûleg visszatérek hozzátok! Kép
Tegnap voltam UH-n, a doki nem látott terhességet!Kép
Hüvelyin is megnézett, SEMMI!!!! Kép Kép
Azt mondta, lehet hogy jóval fiatalabb, mint 6 hét, a hosszabb ciklus miatt, menjek vissza 2 hét múlva.
Vagy: elhalt az embrió és felszívódott.

Se vizeletvizsgálat, se vérvizsgálat.
SEMMI!!!!

Miért történik velem mindez???
Úgy érzem megõrülök.
Tegnap egész nap csak bõgtem, a táskám füle is leszakadt.

Nem bírom tovább, elegem van.
Nem akarok semmit, se babanetet, se babát, semmit.
Aludni akarok.

Ne haragudjatok rám,

sziasztok,
Ancsi
Ancsi

Kedves Ancsi!

Együttérzek veled és nagyon sajnálom, hogy
így ki vagy borulva. Megértelek.
De hát még nem biztos, hogy elhalt a terhességed!

Én tényleg nem értek hozzá, hisz még soha nem
voltam terhes, de ha elhal a terhesség akkor
megszûnnek a terhességi tünetek és elkezd
vérezni az ember. Nem?
Ha butaságot írtam, kérlek bocsássatok meg.

Ancsi! Nyugodtan aludd ki magad.
Ha gyûjtessz erõt, akkor írj, mi várunk rád!

Éva
Éva

Lányok!

Teszteltem, ééééééééééés

Kiscicám lesz!!!!!!!!! Kép Kép Kép

A terhességet igazoló csík jobban látszott, mint a kontroll csík!
Nem is tudom mit mondjak lányok... teljesen hihetetlen!
Kicsit hülyén érzem magam, mert igazából sohasem voltam ide való, mindig csak nyavajogtam nektek, hogy így meg úgy az oltás és egyéb dolgok miatt. Most meg, első próbálkozásra összejött. Kicsit szégyenlem magam, mert tudom, hogy sokaknak közületek ez rossz érzés.
Mégis jó, hogy velem vagytok/voltatok bíztattatok, és remélem én is tudtam segíteni sokmindenkinek. Figyelni foglak benneteket ezután is és ha tudok segítek!

Lányok, nagyon köszönök mindent! Kívánom, hogy mindenkinek összejöjjön, mindenkiért szorítok és soha ne felejtsétek el:
CSAK A SZERELEM SZÁMÍT! - ez már bejött sokszor!

Nagy nagy puszi mindenkinek és örök hála!

Mamacica - és kiscicája Kép
Mamacica

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

MamacicaaaaaaKépKépKép Itt is hadd gratuláljak NekedKép Nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy én tudtam, hogy mi az ábra!!! Büszke is vagyok a rábeszélõképességemre, mert képzeljétek lányok, tegnap egész délután pumpáltam az agyába ennek a leánynak többedmagammal a chat-en, hogy menjen, vegyen tesztet, és ma reggel teszteljen! Még jó, hogy nem várt hétfõig, addigra egyenesen kiugrott volna a második csík a tesztbõl...

Szonja, szia! Valakinek itt azt mondtad azt hiszem, tegnap, hogy amíg nem jön meg neki, addig ne higyjen abban, hogy nem sikerült. Drága Szonja, ugyanezt mondom most én is Neked!!!!! Nézd Anna esetét, akinek pont abban a ciklusban volt mindenféle betegsége, amikor összejött a baba!!!! Apropó, HOL VAN ANNA?????? Tud róla valaki valamit?

Lányok, én egyébként rendszeresen olvaslak Titeket, csak nem kotyogok közbe.

Mindenkit figyelemmel kísérek, és mindenkiért drukkolok, hogy mielõbb átérezze azt az érzést, amit egy pozitív teszt látványa, egy elsú UH átélése jelenthet egy kismamának!!!!!!!!

Ölelek és puszilok mindenkit:
Beja
Beja

Drága Mamacica!

Nagyon-nagyon örülö, hogy összejött nektek
a kisbaba. Olyan ügyesek vagytok, hogy elsõre
sikerült.
Nagyon gratulálok és sok-sok boldogságot
kívánok Nektek! KépKépKépKépKépKépKép
Ugye én megmondtam, hogy azon a fényképen
nagyon jól mutatna egy baba is.!!!

Még egyszer fogadd õszinte szívbõl jövõ
jókívánságaimat, és nagyon vigyázz arra a
drága kis babára a pocidban.

Ezer puszi Nektek!!!!!Kép

Éva
Éva

Boglárka!
Nekem nagggggyon gyanús vagy! Mikor tesztelsz már?

Ferke!
Sajna ez nekem kínaiul van, nem tudok segíteni.

Mamacica!
Szeretettel gratulálok a két csíkhoz, és hogy kiscicád lesz!!! Kép Kép Kép Nagyon jó egészséget kívánok nektek!
De a másik szemem sír: mi ez a búcsúzkodás? Látod, én is itt rontom közöttetek a levegot, pedig már nem a gólyát, hanem a babát várom.
Úgyhogy szeretettel várunk téged is a friss kismamák között, és légyszi nyújtsd ki a kezed és hozd át a többieket is!

Puszi: Laura
Laura

Mamacica!
Ezer gratula a babucihozKép Ugye, hogy itt volt az ideje tesztelni!!!!

Ancsi!
Még ne törj le légyszi, hiszen még lehet, olyan fiatal a terhesség, hogy tényleg nem látszódhatott. Ha még mindig nem jön meg, akkor kérlek reménykedjKépKép
Lehet, 2 hét múlva már a kis szivecskéjét is látja a dokiKép
Addig meg pihenj sokat!!!

Velem még semmi sincs, a barnás trutyi elmúlóban, söt, a höm ma feljebb ment.

De mégsem reménykedem, hiszen volt az a betegségem, meg az ovul. is késöbb volt, legalábbis a saját véleményem szerint. Szóval sajna van még ideje megjönniKép

Pussz mindenkinek! Sikerült gépet szereznem, szóval majd írok ma isKép
Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok!

Mamacica! Gratula!! De akkor mért nyarat mondott a cicád?? Vagy innentõl nyár lesz???

Ferke, én azt tanácsolnám az ismerõsödnek, hogy keressen más dokit, már bocsánat. Röhej, hogy egy doki nem ért egy leletet!!!! Ezek után nekem erõs kétségeim lennének egyéb értéseit illetõen!

Ancsi, nehéz neked most bármit mondani. Pihenj sokat, még semmi sem biztos, lehet, hogy csak nagyon pici még a dolog!

Ildi
Pethes Ildikó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?