Új privát üzeneted érkezett!

Bocsánat tjuca, igazad van :oops: én tényleg nem láttam a hozzászólásodat, :oops: egyetlen mentségem, hogy tegnap rámjött a megállíthatatlan hülyeség :-D

A hormontükörben még benne van a progeszteron (bár a belinkelt listán nincs ugyan rajta, de ártani nem árt, bár értelme igazán a 21. cn-on lehet), és a pajzsmirigy. A TSF-et bevallom nem tudom, hogy micsoda, nem TSH-ra gondoltál?

a terhelésesnél nem számít a ciklus, bár a Dani szerint még az is megeshet, hogy egy pcos-nál számít, bár valszeg nem számottevően, de a nemihormonváltozások simán befolyásolhatják a cukrot akár cikluson belül is. De protokoll nincs rá.

Látom Dunakesziről vagy :-) Mi a férjemmel mindketten ott nőttünk föl a lakótelepen, és ugyanabba az iskolába jártunk (Bárdos), és ugyanaz volt az osztályfőnökünk, ugyanazon a dombon szánkóztunk télen, ugyanarról a szederfáról eszegettünk a dunaparton nyáron, csak éppen tíz év különbséggel :-) Aztán jó messzire kerültünk onnan :-) Most tisztára nosztalgikus hagulatba kerültem :-)
krumplis pogácsa

Hajni, ha teljes hormon kell, akkor a nődokitól, és csináltasd meg 3 cn-en, az a legfontosabb, mindegy, mikor de 3 cn-en, mive a kórházakban 2 hét alatt van kész a lelet és pl épp nem lenne kész mire mennél, akkor MM-et tudom ajánlani....terhelésesre meg mindenféleképp MM.
Vendég

Köszi lafi. Egyébként a kontrollra csak a következőkkel kell mennem, mert ezeket kéri a dokibácsi, ezeket írta a papírra: FSH; LH; ösztradiol; progi; tesztoszteron; prolaktin; TSH. Még szerinted mit nézessek? Muszály a terhelés is? Amúgy a mensben ez elég húzós ár lenne nem? Vagy kérnem kellene a pcos hormoncsomagot, de az csak 6 hormon, de nem tom pontosan mik. :( Tanácstalan vagyok, mert ugye a 19.napon is vagyok és nem tom mikor lesz a 3.cn. Bár Tűű azt mondta tök mindegy hanyadik cn-en megyek vérvételre.

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Hajni :D

Már nekem is mondták, hogy mindegy melyik napon megyek vérvételre, mert vissza lehet számolni. Na ezek után én elmentem 15. cn-en vérvételre, amin az LH 20,02 lett. Hát ez alapján kijelentették, hogy egyértelműen igazolt a pco, mert kiemelkedő az Lh szintem. Viszont ha félidőben nem emelkedik 20 felé, akkor nincs peteérés, tehát ez teljesen normális érték, sőt azt hiszem örülnöm kellene ennek az ereménynek. De azóta is mindig magyarázkodnom kell minden orvosnak, aki megnézi a leleteimet, hogy az az lh szint 15. napi. Szóval, ha elfogadsz egy tanácsot, akkor tényleg 3. nap mész. Már csak azért is mert a 3. napiból lehet megállapítani, hogy előző hónapban volt-e péd.

Bocs az okoskodásért. :oops:
Csak saját tapasztalat.

"az élet utat tör magának"
dera

Jaj dera, ne hüléskedj már, ez nem okoskodás. Bár én csak egy dokihoz megyek, aki elkezdett kezelni, így nekem nem kell magyarázkodnom. :)

hajni...
Budaörs

próbálj 3 cnen menni, ha nem megy, akkor ha Tűű doki azt mondta, hogy mindegy, mindegy, velem kontrollon mindig nézet inzuéinterhelést is...Petrányi ennek ellene van.
Vendég

Köszi csajok a segítséget. Lehet az inzulinterhelést én is megnézetem, mert az nálam még nem volt mert a cukorterhelésem is magas volt már a 60' és a 120' is és már ez is gáz Tűű szerint, megismervén a kórtörténetemet.

Nem tudjátok véletlenül, hogy a pajzsmirigy milyen értékeknél műkszik alul és túl? Nekem a TSH-m júniusban 4,100 mIU/L volt augusztusban pedig 4,030. Erre nem mondtak semmit, pedig ez magas. :(

hajni...
Budaörs

jaj mégvalami:

nem tudja valaki véletlenül, hogy Dr. Mészáros Gábor nőgyógyásznál mennyi a tarifa? Sajna nem találok róla infót a mens oldalán. Kellene találnom egy jó nőgyogyit, aki tudja is hogy mi fán terem a pcos és tud is vele mit kezdeni, ha majd egyszer babás leszek. :)

hajni...
Budaörs

Hajni mindkét kérdésedre a válasz passsz....bocsi.
Vendég

Hajni :D

A pajzsmirigyhez sajna nem tudok hozzá szólni. Viszont csináltam egy új topikot a hasznos infóknak. Abba tettem egy női hormon-táblázatot.

"az élet utat tör magának"
dera

Szió csajócák!

:oops: ma csináltam egy Gina-megnyugató-tesztet persze délután, mert hamarabb nem tudtam venni :) Mutitom:
Kép
( sajna nem annyira jó a kép, de ez tuti 2 csik)

Holnaptól 3at elsütök reggelente...hogy erősödik-e a csik ( ez a mai nem számit...délután, 3 l folyadékbevitel után :D )

Pussz! És kellemes 7végét :)

Gina
Vendég

Gina :lol: :lol: :lol: :lol: Kismami vagy, kismami vagy, kismami vagy!!!!!!! Ha délutáni pisiből ilyen a csík, akkor holnap reggel leugrik! :wink: 20-as teszt?
És szuper jó a tickered! Még 36 hétig ilyen is fog maradni meglátod!!! :lol:

Kép

Kép
anyoooka

GINAAAAAAAAAA!!!

Nagyon gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Ebéd van nálunk, uh most mennem kell. Gyrost csináltam, szurkoljatok hogy jó legyen!!! Még sosem csináltam. :D

Kicsit később jövök! :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Gina, ez aztán a csík, látszik, hidd el nekem!!!!!!!!!!Szia Kismami!!!!
Pogika, te jössz, hisz te leszel Gina párja, nem????
Vendég

fú, ginaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....dejódejó. hajrá zebrácska, hajrá

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Gina! Gratulálok!!!!!! (Nem vagyok gépközelben két napig és rögtön jön a zebra :D )
lyutka

HI!!!!

Istenem!!!!!!!!!!! Látjátok?! Mindenkire rásüt a nap!!! Nem feladni!!!!
GINA KISMAMI!!!!!!!
Eszembe juttattál!!!!!!!!!!!!!!!!
Mintha csak vissza mentem volna a múltba!!!!!!!!!!!!
Én is egy hasonló teszttel nyugtattam meg magam a 30. cn-n!
Az elsőt én a 26. napon sütöttem el, hajnalban. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Addig bűvöltem azt az első tesztet, mígy nem láttam a nagyon -nagyon halvány tesztet. :D :D :D :D

Kép
lara26

Aztaaaaaaaa, Gina drága nagy-nagy gratula!!!!! Ez fantasztikus!
Jajj, úgy örülök, hogy nem is tudom mit írjak......

Lányok plíz: mi a francot csináljak, mert émelygek mindentől, bármit eszek vagy iszok. A kaját kívánom, de mihelyst megeszem már szarul is vagyok. Ráadásként jön mellé egy kis szédelgés is. Mi a fene ez?????? Kb 1 hete tart kisebb kihagyásokkal.

hajni...
Budaörs

Hajni!

Ezt találtam neked:

"Az alulműködés fázisai
Kezdődő alulműködés. Ebben az esetben a pajzsmirigy hormonok termelése még normális, de
ezt a szervezet csak azon az áron tudja fenntartani, hogy a TSH-szint magasabbá válik. Durva
leegyszerűsítéssel a TSH érték ilyenkor a normál felső határa (laboratóriumtól függően 4
mIU/l) felett, de 10-15 mIU/l alatt van. Sok esetben évekig, akár 10 évnél hosszabb ideig is
fennállhat. Ritkán spontán normalizálódhat is az eltérés.
Tényleges alulműködés. Itt már a pajzsmirigy hormonok normális termelésének szintjét a
magasabb TSH-termelés fenntartásával sem képes a szervezet normális tartományban tartani,
az FT4 (vagy szabad T4 hormon) szintje a normális alsó határa alá kerül. Ebben a stádiumban
már a legtöbb embernél észlelhetőek az alulműködés tünetei."

"A kezdődő alulműködés stádiumában nem egyértelmű az orvosi gyakorlat. Gyermeket kívánó
nőnél, terhesség esetén, a pajzsmirigy megnagyobbodása esetén egyértelműen szükséges a
kezelés. Más esetben eltér az orvosok álláspontja. Általában a 6-8 mIU/l-t meghaladó TSHértéket
tekintik a kezelés elkezdés indokának, mások figyelembe veszik a koleszterin-szintet,
azt a tényt, hogy volt-e hízás. Gyermeket kívánó nőnél illetve kismamánál a TSH-értéket 2.0
mIU/l alatt célszerű tartani. Az teljesen egyértelmű, hogy akinél a TSH a normális értéket
valaha is meghaladta élethosszig tartó ellenőrzés szükséges. Ilyen embereknél legalább 50%
annak a valószínűsége, hogy előbb-utóbb gyógyszeres kezelésre lesz szükségük. Annak
érdekében, hogy időben fel lehessen ismerni a kezelés szükségességét, kötelező 1-3 évente
hormonellenőrzést végezni még akkor is, ha semmilyen tünetük nincsen."

http://www.konzilium.hu/pajzsmirigy/kon ... /hipot.pdf

rambóka

Gina!

Én látom a két csíkot! :lol: :lol:

ÓRIÁSI GRATULA! :D

Ki lesz a párod??? Jujj, ez nagyon izgalmas kérdés. :)

Pogikám drága!
Nagyon jóízüt nevettem a hsz-on. :lol: :lol:

Kincs!
Köszönöm apukám nevében is. :)

Kavics
14+4
Vendég

Krumplis Pogi!

Köszi. Igen a progit lefelejtettem, és TSH, meg FSH is van rajta.

Mi nemrég költöztünk ide a Garas utcába. A Duna partot mi is szeretjük, és idén már jó lenne kipróbálni a szánkódombokat is. Mi előtte soha nem jártunk itt, de a lakás annyira tetsztett, meg a sors keze, hogy itt kötöttünk ki. :-)
A Bárdost nem ismerem, mint ahogyan a többit sem, Kinga pont ma 16 hós, úgyhogy a suli kérdés még cseppet odébb van.

Köszi még egyszer, a friss, és nem annyira friss pocisoknak boldog babavárást, a várakozóknak pedig sok türelmet és kitartást kívánok.

Pusza:

Juca

tjuca

Rambóka köszi. Ezek után kíváncsi leszek most milyen értéket produkálok, mert van egy olyan rossz érésem, hogy ezzel is megálldott a sors pcos mellé. :cry: :evil:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Vagyok ám, olvasok ám mindennap és mindennap kigondolok mindenkinek választ is, de valahogy sosem írok. :?

Lara!

Hát azt a puncit nehéz volt észrevenni. Én egyébként is full vak vagyok Uh ügyben. :D Kis Lara... ez nagyon jól hangzik! :lol:

Hajni!

Látom most nem vagy éppen a legjobb passzban! Sajnálom! :(
Nekem is volt ilyen az elején. Éhes voltam, de hacsak gondoltam is a kajára rosszul lettem fullra. Akkor eléggé kétségbeejtő volt, de aztán magától elmúlott. Kitartást!

Rejo!

Úgy látszik mindenkinek megőrült a ciklusa. Az enyém is, jelentem.
Ma őrült mennyiségű folyásom volt, meg olyan iskola példás tojcsifehérjém hogy az hihetetlen, pedig csak cn 11 van. :oops:
Mondjuk az enyém talán lehet a nem túl rendszeresen szedett mettől is. Nem vagyok rendes mostanában, mindig elfelejtem bevenni. 8)
Abbaszakadt a szerencsétlenség sorozat? :D
A szerelő ember lepisilés ott volt a szeren! :lol: :lol: :lol:

Nem tudom megmondani mióta először töltjük itthon a hétvégét. Már kiburítottam a 4 sarkából a lakást, takarítás, pakolászás volt ezerrel. Szanaszét áztak az ujjaim, de jól állunk. :D
A Férjem megvan fázva (pasi és haldoklik egy orrfolyástól :roll:) ennek örömére jó kis ordítozós formában összevesztünk reggel. Szép az élet ha zajlik! :lol:

Kellemes mindent mindenkinek ma iccakára!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok! Először is GINA!!!!!!!Tiszta szívemből gratulálok!!! Annyira jóóóóóóóóóóóóóó!!!!
Aztán: Örültem tjuca hozzászólásának, mert teljesen hasonlóan érzek én is. Látjátok, valahogy ezért is nem akartam olyan sokáig írni... Még egy ugyanolyan eset, egy összeszokott csapatban, világos, értem én, hogy nem nagyon keltette fel szinte senki érdeklődését(aki mégis írt, annak köszönöm, jól esett). Pedig én is kérdeztem, de mindegy. Nem kicsit vagyok csalódott, de majd kiheverem. Mindenkinek további sikeres zebrásodást kívánok! Zazzy
zazzy

Zazzy!

Ne vedd már ennyire a szívedre a dolgot!
A csajok itt nem endokrin dokik és nem értenek a laborértékek kielemzéséhez (kivéve egyes, már bejáratott dolgokat).
Ha esetleg felteszed a határértékeket is a becsillagozott dolgok esetében, akkor van esélyed rá, h. van tippjük, h. az adott hormon mitől magasabb v. alacsonyabb. Ne haragudj itt senkire, mert nem laborasszisztens v. endokrinológus!
Ha ilyen kérdésed van, azzal célszerűbb hozzáértő dokit keresni.
Egyébként a honlapon is fenn van egy hormon normálérték táblázat a GYIK alatt, én is azzal hasonlítottam össze az értékeidet és amit megtaláltam, ott nem volt eltérés. Ennél többet én sem tudok tenni.
De ha esetleg felteszed a becsillagozottakat határértékekkel, akkor ígérem töröm majd rajta a fejemet, hátha tudok segíteni!

Monee!

Ne balhézz apával! Én már túl vagyok a takonykóron lassan, de megkínzott nagyon! Majd pár nap múlva te is megtudod!
Olyan kis ártatlan taknyolásnak látszik, de kinyírja az embert rendesen! Vírusos a drága, úgyhogy antibiotikum sem használ semmit!

Hajni!

A pajzsmirigy alul- ill. túlműködés is képes PCO-s petefészkeket okozni, és PCOS-hoz hasonló tüneteket is, úgyhogy célszerű lenne ennek kezelését mielőbb elkezdeni!
Erről szól a Rotterdami kritériumok 3. része ("policisztás ováriumok észlelése ultrahanggal; más endokrin betegség hiányában.")
Tehát PCOS gyanúja esetén először az egyéb endokrin elváltozásokat kell kizárni, ha kell kezelni, és ha továbbra sem javul, akkor metformin, akkor is, ha az IR nem kimutatható!
De ha nálad a pajzsmirigy alulműködés gyanúja fennáll, akkor azt mindenképpen kezelni kéne, mert lehet, h. hiába szeded a metet, nem fog javulást eredményezni, amíg a pajzsmirigyed a rendszer helyreállása ellen dolgozik!
Ugyanakkor felmerül a tyúk-tojás probléma, vagyis, h. nem az IR okozta hormonális gubanc okozza-e a pajzsmirigyed ilyen minimális rendetlenkedését, és a met szedésével rendeződik-e magától???
Na ehhez kell egy jó endokrinológus, én itt kevés vagyok!
De szerintem mindenképpen járj utána, még akkor is, ha első körben leráznak esetleg!

rambóka

Rambóka!
Nem feltételeztem én senkiről, hogy endokrinológus, csak vannak/voltak itt olyan okos lányok, de végülis a következő eredményekkel összevetve talán több látszik majd. :) Viszont azt is kérdeztem, hogy duphastont csak nőgyógyász írhat-e fel? Ez talán egyszerűbb kérdés volt... Merthogy Pogi azt javasolta, ne hagyjam, hogy maratoni ciklusaim legyenek. De a doki miért nem gondolt arra, hogy oké, hogy júl.2-án felírta a Duphastont, mert egészen addig nem jött meg, de mi van ha akkor megjön és utána megint nem? És okt.30. a köv. kontroll! És persze miért ne így történne?! :evil: Csak annyit mondott, hogy ha a duphastontól se jön meg, akkor azonnal soron kívül menjek vissza. De akkor megjött, viszont azóta sem :( ???????????????????????????
zazzy

Zazzy!

Valszeg remélte, h. utána rendeződsz.
Meg, ha mégsem, akkor úgyis visszamégy hozzá!
Figyi, a dokik is emberek (még, ha néha megpróbálják is elhitetni, h. istenek! :evil: ) és nem mindig gondolják végig a dolgokat!
Az ellátási program a fejében valszeg úgy műxik, h. " nem jött meg neki: Duphaston, rá kéne nézni vmikor: nővérke adjon egy időpontot!"
Hallottam én már olyat is, h. vkinek terminus után (terminus: szülés várható időpontja) adtak időpontot magzati UH-ra! :twisted:

Azt h. Duphastont ki írhat fel, a fene sem tudja már ebben a mai rendszerben! Talán még OEP-éknél sem! Az egyik körzeti felírja, a másik nem ugyanazon a gyógyszereket. A legegyszerűbb, ha felhívod a körzetidet és megkérdezed.

rambóka

jaja, én is azt akartam mondani Hajni, hogy nem biztos, hogy a pcos mellé szedted be a pajzsmirigyet. Sose felejtem el például Babancsot :-) Jesszus, miket művelt, mi? Napi egy üveg lekvár meg ilyenek, aztán kiderült hogy bizony neki pajzsmiriggyel volt gond, az okozta azt a rettenetes cukoréhséget, megkapta a saját gyógyszerét, abbahagyta a metet, és sitty-sutty babás lett, most pedig ott az a gyönyörű Domonkos :-)
krumplis pogácsa

Íme a mai termék:
Kép
Sokkal erősebbre számítottam ....
Félelemem...hogy a hcg nem nő hanem csökken...és ugye azt tudjuk mit jelent :o

Hajni .... nekem is Babancs jutott rólad eszembe. .... aki most már boldog anyuci :)

Köszi a gratulációkat! De csak mozgóbabához érdemes gratulálni.....sajnos :( nem ez életem első zebrás állapota . DE ezért köszike

Pussz! :D

Gina
Vendég

Rambóka!
Teljesen igazad van, és közben az is eszembe jutott, hogy nekem is eszembe juthatott volna ez a variáció, hogy utána sem fog megjönni. De mikor ott vagyok, mindent elfelejtek, ő meg elég szűkszavú. Annak nagyon örült, hogy fogytam(pedig semmit nem mondott a met felírásakor(mozgás, diéta), azt mondta, a fogyás hírére, hogy "be fog ez indulni" .Mindenesetre remélem is.
Januárban is én éreztem magam hülyének, amikor a nőgyogyi felháborodva kérdezte, hogy 6 évig senki nem szólt egy szót sem, mikor 3 havonta írogatta a dianét? Hát nem. Akkor is nekem kellett volna tudnom?! :evil: Azt hittem nyugodt lehetek, 3 havonta járok(jó, nem magánúton), évente szűrés, gondoltam, nincs gond. Rosszul gondoltam.
Egy utolsó kérdés: Akkor szerintetek megvárjam az okt.30-at(hátha csoda történik addig, és megjön)vagy szerezzek duphastont???
zazzy

GINA!
Szerintem erősebb!!!!!! (Igaz, hogy lézerrel kezelt 120%-os látásom van :D de remélem nem csak én látom így!!!!!! ) Kitartás, és bízz magatokban!!!!!! Nagyon drukkolok! Zazzy
zazzy

Sziasztok!!!

NAGYON GRATULÁLOK ÉS DRUKKOLOK GINUSKA!!!!
Kép
Én is hasonlóan éreztem magam mint te!Nagyon sokáig nem hittem,hogy megmarad a terhességem!DE OPTIMISRÁNAK LENNI!!!!!DRUKKOLOK NAGYON!!!NEM LESZ SEMMI BAJ!!!!
Kép

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!
Két munka között a háznál bekukk!

Visszaolvastam és majd reagálok, de most csak egyre van időm:
Gina! én erősebbnek látom azt a 2. csíkot!!!! És egyébként ha jól tudom, 1,5 naponta duplázódik, szóval, ne aggódj!!!!!
A kicsi babád veled marad!!!!!!!!!!!! halk gratula!!!!

babszika

Gina! Szerintem is erősebb a 2.csík!!

Ha jól olvasom, csak csütörtökön mész ismételt vérvételre? De miért? :shock: Addig be lehet csavarodni...

Milyen progipótlókat szedsz?
Vendég

Gina, én erősebbnek látom!!! A tegnapit úgy kellett kiszemezgetni, ezt meg rögtön láttam!Ne parázz!!!És igen, Babszinak igaza van, 2 naponta duplázódik a hcg!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zazzy, Juca, ne vegyétek magatokra, ha olykor olykor nem kaptok választ, ha pörög a topik, átsiklik az emberlánya a hszeken vagy elfelejti mire a végére jut. többször is fel kell ilyenkor tenni a kérdést. Az őstopikosoknál is előfordult, hogy vki feltett 1-2x 1-1- kérdést és meg kellett ismételni, mert nem kapott rá választ.
Vendég

Sziasztok!

Olvastam de nem mindenre tudok reagálni..

Hajni a pco mellé pm-is vagyok, de semmi gáz!! Hála Istennek nagyon jól beállították 50mg letroxal, februárban lesz két éve,hogy szedem 7.8 volt a TSH-m azóta 1.5 szinte pontosan!
És Nóra1 is pm-es volt de már babázik!
A kismamiság alatt 5hetente nézik.
A dokik szerint 1.5-2 között jó az érték babásodáshoz, de amíg nem nagyon magas nem foglalkoznak veled :evil: ..2003-ban a nődokim szerint már magasabb volt nekem is a tsh-m (azt nem tudom mennyire, akkor még nem kértem az eredményeket, ma már nem bírnám hogy ne lássam) de azért kaptam a hormonokat, feleslegesen..

Gina!
Azt mondtam, hogy az összes tesztemet elsütöm, az első +teszt után..erre csak 4-et csináltam, nem idegeltem vele magam, volt elég izgalom így is...
az első tesztem a 12dpo-n lett pozitív (10-es érzékenység)
másnap ismét teszt de nagy jóindulattal lehetett erősebbnek nevezni...
következő nap vérvétel 150hcg....
aztán a 16dpon lett erősebb a tesztem láthatóan.
3-4 nap múlva mertem a 20érzékenységű tesztet megcsinálni, arra is csak azt mondhatom, hogy rendesen látszik rajta.

Sztem a tesztjeid nagyon jók! Bízz benne, hogy minden rendben!
Nagyon nagyon drukkolok!

Napsütéses vasárnapot!
Vendég

Sziasztok!

Gina Drága! Ha megvan még a tegnapi teszt, akkor tedd egymásmellé őket és úgy nézd meg. Fotózd is le nekünk ;) Akkor egyértelműbb, hogy erősebb-e vagy sem. Tudom, hogy nehéz ilyenkor bízni, mert az ember lánya nem akarja elhinni, nehogy aztán nagyot koppanjon. Megértelek. Nagyon drukkolok neked trovábbra is, de a gratulációt későbbre tartogatom, jó? ;)

Új lányok: Tényleg nehéz minden kérdésre válaszolni, mert mire végig olvasod a hozzászólásokat, óhatatlanul is elfelejtesz ezt-azt. Meg persze az is lehet, hogy mire beírsz, közben vki írt és akkor már nem a Te hsz-ed lesz az utsó és emiatt kimaradhat a válaszból. Én is van, hogy többször teszek fel kérdést, mert elsőre nem kapok rá választ. Persze én sem "őstopios" vagyok, de nem veszem magamra, mert tudom, hogy nem direkt hagynak ki ;)

Lányok, nem tudom most mit gondoljak. A héten kellett volna pének lennie, de az elmúlt napokban össze-vissza ugrál a hőm :(

Megpróbálom beilleszteni, várom az ötleteket, ha van...
Kép

Szerintem nincs gond a hőmérőmmel, lecsekkoltam egy másikkal...

Pussza

Kép

Kép
bettica

Bettica, nem repedt meg, újból próbálkozik....talán.
Vendég

Ginuska, tuti, hogy erősödött, mert az előzőn én nem láttam a csíkot, csak akkor ha nagyon erősen odaképzeltem, most meg egészen tisztán látom, és meresztgetnem sem kell a szememet! :D :D
krumplis pogácsa

Sziasztok!

Ginuska, szerintem is erősebb az a csík!!! De várd meg a holnap reggelit is, tudod, másfél naponta duplázódik a hcg!! Hol tartasz most, hány napja kaptad vissza a kis eszkimókat? :wink:
Veled fog maradni a babóka, csak bízz benne!!!

Monee, tegnap lehetett valami a levegőben, mert tegnap délután mi is jól összevesztünk Apával! 3-4 órán keresztül duzzogtunk mindketten :oops:

Bettica, ha még tegnap is tojcsifehérje volt akkor simán jelezheti a mai esés is a pét! Apára fel még ma is a biztonság kedvéért! :P :wink:

Mindenkinek pussz akinek nem írtam! Szép vasárnap délutánt! Olyan jó idő van! :lol: [/b]

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Köszi. Én is ilyesmire gondoltam, csak nem voltam benne biztos, mert csütörtökön olyan erős pé tüneteim voltak, hogy nem volt afelöl kétségem. Meglátjuk, bár ma még semmilyen folyásom sincs, mintha elvágták volna...

Még1x köszi :D

Kép

Kép
bettica

Csóközön lányok!!!

Hajni!
Talán a pajzsmirigy probléma jobb, mint az IR (inzulin rezisztencia) :lol: De a fene tudja. Akinek több féle van, az válogathat. :lol:
Bocs, hogy nevetek, de ilyenkor mindig arra kell gondolni, hogy örüljünk, hogy megvan az ok. Mert ezeket lehet kezelni és kitűnően lehet vele együtt élni. És baba biztos lesz.

Nincs rosszabb, mint mikor minden rendben van és mégsem jön a gyerek és a lombikok zsinorban nem sikerülnek.

Zazzy!
Ezzel nem csak te vagy így, hogy dokinál sok mindent elfelejt az ember.
Össze kell írni a kérdéseket és problémákat és elő kell venni a papírosat. Nem szégyen! :lol: De legalább az ember minden kérdésére választ kap. Vagy nem! :roll: De legalább nem felejtette el megkérdezni! :lol:

Anyooka!
Tutti van valami a levegőben. Én ma iszonyatosan rosszul lettem. Padlót fogott a vérnyomásom. Általában hat ha leülök, vagy ha elkezdek járkálni, most semmi sem hatott, csak a vizszintes fekvés és a lábaim az egekben.
Azt mondta a párom, hogy elég sápadtka voltam.

Bettica!
Két eset van. Felugrik a hőd a zuhanás után. És tutti volt PÉd.
Vagy nem ugrik fel... :roll: De tekintettel a gyönyörű tojásfehérjére történhetett valami.

Gina lány! :D
Sokkal erősebb. Sokkal, de sokkal.
Én sem értem miért kell annyira későn vérvételre menni... :roll:
El tudom képzelni min mész keresztül. Rengeteg pozitiv energiát küldök neked. Ne erőltesd magad, de azért ne ülj otthon egész nap!!! És progi pótlás!!!

Most ennyire futotta!
Pusz mindenkinek!

14+5
Vendég

Kép
Azta!!!!!!Kicsecske,Gina !!!!!Őrült nagy gratula!!!!!!

Látjátok csak el kell tűnjek,és jönnek a zebrák! :lol:

Kavicska
Nagyon édi a babád a képen!!!!!Igazi kis emberkeformájú már most!!(és sztem kisfiú)

Na mára ennyi,ébred beteg gyermekem.Tegnap úgy befulladt,hogy prednisolont kellett neki adni.Sosem fajult még eddig a dolog. :x

KépKép

KépKép
okr

Szió!

Köszi..szóval ti is erősebbnek látjátok :)

Norka!
Igen..csütörtök, addig tesztelgetek :) és igyekszem nem becsavarodni. Egyébként tök nyugis vagyok, igyekszem elfogadni hogy terhes vagyok :) Kedden is mehetnék amugy, de a melóm leghamarabb a csüt-öt engedi. És ha + lesz , közelebb lesz az első uh :wink:

Ja progi: napi 3x2 Utro és kapok még napi 3x1 estrofemet. ( + 2x folsav)

Pussz!

Gina
(őstopikos)
Vendég

ime a tegnapi + a mai tesztecském .... lehet hasonlítgatni :)
Kép
Vendég

gina, erősödik, erősödik...de jó :D
ez tuti.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Ginuska :lol: :lol: :lol:
Gratulálok kismami !!!!

A csíkod egyértelműen erősödött !!! Nagyon örülök a boldogságodnak !!!

Csak miattad jöttem, mert "hallottam" a jó hírt !!!
Vigyázz magadra!

Természetesen mindenkinek a legjobbakat !
Puszi lányok !
mniki

Ginuska ez tuttttti erősebb!! :D

Okr köszi! Írtam smst még mikor megtudtuk, változott a számod?
Adának gyors gyógyulást!
Vendég

Gina erősödött ám!!!!!!!!!!!!Nem is keveset!
Vendég

Ginuska nagyon szorítok!!! :D

rambóka ezért (is) szeretlek, mert olyan okos vagy! :wink: :lol:

istenem, tököm tele van. tegnap nem volt semmi, ma délután is piros pecsét. pici. nem jó ez így.

több lehetőség forog az agyamban: tényleg beágyazódási, (mondjuk nekem egyik gyereknél sem volt beágyazódási vérzésem, úgyhogy ezért nem tartom valószínűnek)akkor legalább nincs semmi bajom. (17. cn voltunk apával. és én hülye mikor ott vagyok, nem tudok gondolkodni. ő néha tud, akkor utólag áldom a fejét, de jó, de most ő sem gondolkodott.)

felborult a ciklusom, ami még soha nem volt, akkor kiborulás, akkor nem tudom mit csinálok. várom a pénteki eredményeket, meg T-vel a konzultációt.

úgy rémlik régen mikor HPV-m volt egyszer, akkor is volt pici vérzés. ez sem túl jó hír, de legalább orvosolható. de nem hinném, ez egyetemen volt utoljára.

Hát kavicska esetemben, ha pé nélküli hónapot jelentene a vérezgetés, meg a rövid ciklus, akkor ez nálam azt jelentené, hogy a met elmúlasztotta a pé-met, és met előtt mindig volt pém, mert akkor soha nem véreztem összevissza, és nem volt rövid ciklusom! :lol: :lol:

ma jöttünk meg börzsönyből. kafa volt. sütött a nap, és szép volt az erdő.

Kép

Kép
rejo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?