Új privát üzeneted érkezett!

Hajni! Nagyon-nagyon drukkolok és sokat gondolok rád!!! Gyors és komplikációmentes szülést kívánok!!! Hajrááá!! Annyira jóóóó!!! Várunk kicsi Lillácska!!! :D :D :D

Fio: várjuk a híreket Hajniról!!! Ahogy tudok benézek, hogy mi a helyzet!!!
szerika

Hajnikám, hajrá!!

Fioo:D
Kitartás! A privit meg várom:D
pussssssssssssz

porsika

HAJNI!!!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok Nektek, ügyesek legyetek Lillával!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++
vickybabe

Hajniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
druuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkk!

sajna nincs idom tobbre,igyekszem jonni mielobb!
pusz

Kép

Kép
arwen07

Hajni, hajráhajrá, várunk Titeket!!!!

Picit Doró is nyügibb, kitartást a babákhoz!!!

Kép

Kép
nán-dorka

És.................... ime a nagy hír!!!

Ma 18-31-kor megszületett Lilla. 2780g 48 cm. Mindketten jól vannak! :wink:

Isten hozott kicsi Lilla! Sok boldogságot az egész családnak!

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Hajni! Gratulálok a kis Lillához! Sok boldogságot, és sok tejcit kívánok! :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Hajni, sok-sok boldogságot kívánok Lillához!

Várunk a részletekkel.

Látod, mégsem kellett túlhordanod. :wink:
toti77

Most nézem csak, milyen érdekes...
Marcus és Lilla között 2év 3hónap 2hét és 3nap van :D
toti77

Gratulalok Nektek Hajni,tiszta szivembol!!!!!!!!!!!!
Nagyon gyorsak voltatok!!!Sok tejcit es gyors felepulest kivanok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Huu azert az a buroklefejtes durva lehetett :shock: :shock: :shock: szegenykem....Nagyon varunk vissza,kepekkel,beszamoloval!!!!!!!!!

Sajna a napokban nekem sem volt tul sok idom,Atti nagyon lekotott,na meg neztunk hazakat es telkeket is..
Csajok en ma vettem hullahopp karikat,muszaj vmit kezdeni a kis habtestemmel :lol: :lol:
Atti elkezdte nezni a kezet,halali :lol: Es elkezdett fogni!Mindent markolasz,ami a keze ugyebe kerul,aztan ha megfogja,cibalja,csucs :lol: Nem tudom,ez mar ilyenkor tudatos?Vag yaz csa kesobb lesz?en ugy latom talan tudatos,mert nagyon koncentral kozben :lol: :lol: :lol:

Valamelyik nap szopi kozben elaludt a parnan,amin tartottam ot szopi kozben :lol: :lol: :

Kép

Kép

Kép

Rakjatok sok kepet,imadom nezegetni oket!
Visszaolvasok majd,aztan irok tobbet :wink:

Kép

Kép
arwen07

Hajni nagyon-nagyon gratulálok!
milyen kis pindurka lehet.

háát a burok fejtés tényleg durva lehetet nekem "csak" méhszáj nyitás volt de Nyunyit nem igazán érdekelte.

Bridzsi

Kép
esztora

Írtam Vivinek a hírt. Azt válaszolta, hogy a héten fog írni a fórumba. Szegény Enci küzd a poci fájással, de szépen gyarapszik!

Hullahopp. Nekem sosem sikerült. :oops: :roll:
A fogás tudatos lehet sztem. Ahogy így elnézem, nagy csibész!
Olyan édes!!! :wink: Múltkor akartam kérdezni a fordulásánál, hogy elpityeredtél e? Én mindig katarzis élményként élem meg az ilyesmit. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Az ifjú Padavan:

Kép

Oli király (a koronát Lillussal készítettük, és ő is koronáztam meg Oliot) :mrgreen:

Kép

Itt sajna elfelejtettem bekapcsolni a vakut, annyira siettem. Épp a rugi lábfej részével játszik! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

KépKép
KépKép
fioona

GRATULÁLOK, HAJNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Képet is szerettem volna betenni, de nem sikerült, remélem, legközelebb sikerül!)

Legyetek nagyon boldogok így négyen, puszi Lillácskának és Marcusnak a buksijára! :D

Kép

Kép
nán-dorka

Szóval Isten hozta Lillababát!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni drága, teljes szívemből gratulálok, üdv ideát a pici Lillának!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Csatolok egy képet, felemelő látvány volt a levegőből az Etna:

Kép az etna a levegőből
vickybabe

egy meg rólunk, mai:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Fio, nagyon szép Oli a koronában (is!).

Arwen, édes a párnababád! Meddig aludt így?

Vivi, várunk majd, jobbulást Encinek!

Viki, csodaszép az Etna-kép!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Hú micsoda hír!!!!

Hajni!!!

Szívből gratulálok a kis Lillához! :D :D :D
Dejódejódejó!!!!!

Kép

(juj most mi jövünk... :shock: )

KépKépKépKép
*orsi*

Kép

Drága Hajni!

Éljen, éljen, éljen!

Nagyon gyorsak és ügyesek voltatok. Kívánok Nektek sok örömet és Boldogságot. Na persze, meg sok tejcsit :)

Csajok, ma olyan jó dolog történt velem. :) Párom főnökééknek 9 hónapos kislánya van és hát nagyon édes :) Ma a kiscsajjal felmentem a párom irodájába (ugyanabban az épületben van az iroda és a főnökség lakása). Helyes kis rózsaszin ruci volt rajta és hát már ezerrel gügyög, dumál.
Na, a lényeg, hogy párom nézi, nézi a gyereket, majd megjegyzi, hogy kevés dolgot irigyel a főnökétől, de ezt az egyet nagyon, mert ez a gyerek nagyon jól sikerült és tényleg nagyon édes. Ő is nagyon szeretne egyet :)
Tisztára meghatódtam :)
Átvette a kezemből és együtt programoztak :) Málna verte a billentyűzetet ezerrel, kb. 5 perc alatt kikapcsolta a gépet :):):)

Jövőhét csütörtökön andrológia, holnap kiváltom a 2 doboz Clostyt. Hétvégén kéne megjönnie, de néha előforduló görcsölgetésen kívül mást nem érzek :( Sose gondoltam volna, hogy várni fogom ezt a nyavalyás pirit :)

Porsikám, sajnálom hogy Áki ilyen kis nyügi :(
Ha szükséged van segítségre, szólj nyugodtan. :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Nnna visszaolvasgattam.:)

Elnézést a szülinapos és névnaposoktól... :oops:
Utólag is sok boldogságot kívánok!

Védőnő...
A miénk folyton hívogat...én meg nyuszi vagyok és nem veszem fel, mert múltkor is szó szerint leizélt...erre meg nincs szükségem.
Majd jövő héten bemegyek hozzá,hogy mit akar.Bár azt tudom mit akar, mert írt egy levelet is,hogy be kéne mennem a vérnyomásmérésekre, meg mázsálásra...de minek??? A doki is megméri ezeket rendszeresen...na mindegy.

Ágota!

Köszi a fényképezőgép infót!:) Miénk Samsung, és szintén 4 megapixel, de csak bizonyos fényviszonyok között tud jó képeket készíteni...sajna.

Fio!

Oli képek nagyon jóóók! :D

Nagyon szép a könyvjelző is!!!

Sajnálom,hogy a dokitok ilyen felfogású kuki ügyben...A mostani dokinkat még nem tudom hogy vélekedik erről,mert egy éve költöztünk ide, és ez még nem került szóba...

Arwen!

De ügyes Atti,hogy már megfogja a térgyakat!
Kis tündér a képeken!(is :D )

Elég érdekes a dokitok,hogy nem megy ki...
A miénk, amikor bementünk Domival a 3 éves oltásra, megkérdezte,hogy hazavihet-e minket mert autóval van.
(jó tudom ez más,de akkor is... :) )

Krisz!

Grat Csengének a megforduláshoz!!!
:lol:

Meri!
Nagyon jó a szivárványos kép! Drukkolok,hogy hasonló csíkokat láss hamarosan a teszteden is!!!

Szeri!

Bali nagyon kis huncut az ágyátalakítós képen!:D

Vicky!

Nagyon klassz lehetett a kiruccanás! Több ezer éves műemlékek...jaj de megnézném én is. :)

Na és az Etnás kép....iszonyat jó.

Nán-Dorka!

Dorkának olyan kis puszilni való pofija van!!!:D Édes! :)

Nikó, Pinkiné, Porsika, Esztora,Toti,Bodzi,Adri,Vivi,Marietta!
Rátok is gondolok, és sok puszi!:)

KépKépKépKép
*orsi*

Éljen! Éljen!!! Hajni tegnap sokat gondoltam rád és drukkoltam ezerrel. Sajna nem volt időm már tegnap benézni, de ma ez volt az első, ahogy bekapcsoltuk a gépet!

ISTEN HOZTA LILLA BABÁT KÖZÖTTÜNK!!!! NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Várunk majd a beszálmolóval.

Csajok! Most nem érek rá többet írni, de majd jövök...

Puszi Nektek!
szerika

Csak egy percre jöttem megint, de úgy látom, tökéletes időzítés :lol:

Hajni,
NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNOK! iSTEN HOZTA LILLÁT IDEÁT! :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Szeri,
csak most látom, hogy kerek 1 hónap van közöttünk :lol: Boldog hónapfordulót! :lol:

Annyira zabálnivalók a babák :lol: képeket még még még

Orsi,
rajtad a sor ;) :lol: persze még nem most de hamarosan

Kép
Kép
adrienna

Ma Oli 2× is a hasáról a hátára fordult!!!! :mrgreen:
Igaz egyszer se láttam, de sebaj!

KépKép
KépKép
fioona

Ügyes Olio baba!
A mi picilányunk pedig most már rendszeresen az oldalára forog. És múltkor egész messze eltornázta magát a helyéről!

Orsi, drukk, és ne hagyd magad! A védőnő van Érted és nem fordítva! Mesélj, hogy érzed magad!

Lehet, h front volt? 3 ismerős baba is született 2 nap alatt! :shock:

No, megyünk, megnézem, mi van a pelusban...

Kép

Kép
nán-dorka

Toti, valóban jó, hogy benéztél, olyan jó rólad hallani.

Nán-dorka: Balázs tényleg olyan nagynak tűnik az ágyában, pedig a nagyobb ágyat vettük, illetve kaptuk… én nem tudom hova nő ez a gyerek :shock:
Szép súlya van Dorkának és ari nagyon a képen!! :)

Adri, valóban egy hónap van a babáink között. Nektek is boldog hófordulót!!! :D
Meg Fionak is utólag és Angyalkriszéknek is!

Vivi, várjuk a híreket rólatok és képeket!

Esztora: Álmos már milyen nagyfiú és helyes!

Vicky: az Etnás kép valami csuda, még képeket, sokat!!

Porsika: ez hasfájás. Balázs is csinálta párszor.

Fú Hajninak nem lehetett semmi, ahogy megpiszkálta a doki, amikor olvastam, akkor szinte nekem is fájt… bár a szülés még nagyobb fájdalom, gondolom kutyafasza volt ez a piszkálgatás a szüléshez képest…

Arwen: nagyon cuki Ati baba, olyan zabálnivalóóóó, ahogy szundizik. És már nagyon ügyi, hogy fogdos… Eszméletlen, hogy naponta új és új dolgokat tudnak produkálni ezek a lurkók és annyira imádnivalóak. Valamelyik nap mondtam a páromnak, hogy nekem akkor is hiányzik a gyerekem, amikor ott van mellettem... na ez az Igazi Nagy Szerelem :D :lol:

Fioona: Oli képei is nagyon klasszak, édespofa. Látom, az oldalra fordulásban már profi. Ő is nagy baba. Méretei?

Orsi: te következel! :lol: Nagyon izgiii…

Utána pedig kérünk egy újabb kismamát, mert lassan kifogyunk…mi lesz az izgalmakkal?
Úgyhogy gyerünk Csajok húzzatok bele!!!

Magunkról: Voltunk csípőszűrésen és szerencsére már nem kell a terpeszbugyi. Azóta úgy izeg-mozog a drágám, hogy ma már majdnem hátról hasra fordult… csak még a kezével nem tud mit kezdeni, de majd rájön, hogy ki kell vennie maga alól és akkor sikerül neki. A hasról hátra fordulást elfelejtette már, pedig egy hónapja még azt is tudta... na de majd eszébe jut újra :lol: Az oldalra fordulás viszont már nagyon megy, olyan pózokban találom sokszor, hogy nem is tudom hogy csinálja. :shock: :D

Jó éjszakát mindenkinek!
szerika

Sziasztok!

Hajnikám:D
Isten hozta Lillát!! Nagyon sok boldog percet kívánok Nektek!!

Fioo:D
Olio csudaszép és nagyon ügyes!

Szeri:D
Bali is olyan nagyfiú már! Hihetetlen, hogy megy az idő!

Balázsnak és Gabinak is boldog hónapfordulót így utólag!

Arwen:D
Atti is csudiszép! Meg lehet őket zabálni, mikor így eldobák magukat!

Nikolkám:D
Ez édes lehetett:D

Képzeljétek, Áki is próbál a hátáról oldalra fordulni! Hihetetlen!

n, megyek, hajatmosok, míg a Kisfőnök enged:D
puszi

porsika

Sziasztok!

Hajnika,
Éljen, éljen, Isten hozta Lilla babát.
De gyorsak voltatok!!!! :)

Kép
bodzi

Hali csajok!

Pár napra kivonom magam az internet világából és micsoda hírekre jövök vissza!!!! :shock:

Hajni!

GRATULÁLOK LILLA BABÁHOZ,jó egészséget és sok tejcsit kívánok nektek!!!!!!!!!!!

Csajok!

Nagyon szépen a babáitok! Hihetetlen milyen gyorsan megy az idő és hogy milyen ügyesek!!!!!!!!!

Puszi!
csipcsab

szépen=SZÉPEK!! :oops:
csipcsab

Nyunyi alszik még kb talán 10 percig.napközben nem erölteti a témát.kivétel a babakocsi abban órákig képes aludni.
ma csak boltban voltunk mert kiváncsi vagyok kevesebb napközbeni alvással mi lesz éjjel.ugyanis mintha ő is visszafejlődne.éjfél 1/2 1 körül felébred.
ja és csapkod(karkörzéséket csinál) evés közben meg rugdal néha.

Szeri nekünk is kontrollra kell menni de nem viszem az orthopediára keresünk magánrendelést.(elegem van a jajaj nagy a baj orvosokból)

Anyu megigérte hogy jővőhéten többet lesz Nyunyival.jó lenne 1-2 miniszabi :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Nem tudom hány kiló Oli most. 1,5 hete 6300g körül volt. Akkor alig 100g-ot gyarapodott 1 hét alatt, de hát komoly előnye van, ráadásul akkor jött meg, így nem paráztunk a védőnővel. Azért most kedden elviszem mázsára a fiatalurat. KÍváncsi vagyok.

Ő is felkúszik az ágyba, ez is az oka az éjszakázásoknak. Mikor felér, dühösen felébred, hogy miért nem mehet tovább. :shock:
Ma is forgott, végre ezt felvettem, mert az apja se látta (éjszakás). Így legalább kicsit részese lesz.

Marietta, már csak pár nap van hátra. :lol:

Köszönjük a dícsérő szavakat. :lol:

Bali baba tényleg nagyon nagynak néz ki. Érettebnek a koránál. :wink:

Menek vacsizni. Lassan beállítom negatív rekordomat a kilók terén. Tiszta karikás a szemem alja. Említettem a páromnak, mire emlékeztetett, hogy nincs ezen mit csodálkozni. AZ elmúlt 4 évben, 1 hónap kivételével vagy szoptattam, vagy várandós voltam! :shock: Ebbe még bele se gondoltam eddig. :roll:

Puszi!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Apa még mindig itthon van ma, aztán holnaptól szalma vagyok. Gabi baba nem nagyon akar forogni. Illetve de éjjel, amikor aludni kellene és ő a hátáról a hasára fordul aztán sír, mert a fejét nem teszi le és elfárad. Anya visszafordítja, de mire elérné az ágyát Gáborka újra a hasán van és sír. Ezt ismételjük kb 20-szor aztán alvás a következő ébredésig (kb 2-3 óra múlva) Bezzeg nappal nem akar forogni. Oldalra bármikor de hasra, hátra nem :roll: Viszont mindenből tud már cumit csinálni. Maci keze, méhecske csápja, csiga szeme. Ha nem találja a cumiját, akkor ezeket kezdi szopizni :lol: :lol: :lol:

Bocsánat, hogy nem olvastam vissza. Holnap megteszem és jövök.

Szép napot mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
adrienna

Nekünk magán gyermekorvos kellene, mert "ingyenessel" nem vagyunk megelégedve, még úgy sem, hogy pénzt is adtam már neki. Minden dolgot elbagatelizál, hogy bezzeg másnak sokkal rosszabb. Na ja, de engem az nem érdekel, engem az én gyerekem érdekel :evil: Szóval most már 4 hete próbálunk gyümölcsöt enni, de Gabi baba mindent kiköp. Ha véletlenül lenyelne valamit, akkor olyan arcot vág, mintha citromba harapna. Próbáltuk az almát, őszibarackot, nektarint, banánt, de egyik sem kellett neki :( Próbáltam összekeverni egyiket a másikkal. Tápszert adtam hozzá, hogy esetleg a tápszer "finom" keserű vacak íze hátha javít a gyümölcs "pocsék" édes ízén, de semmi :roll: Elvileg el kellene kezdeni a hozzátáplálást a krumplival és a zöldségekkel, de vajon hogy fogja megenni, ha a már a gyümit visszautasítja. :roll: Van valami ötletetek, tapasztalatotok?

Kép
Kép
adrienna

A babák ízlése tapasztalatom szerint kiszámíthatatlan. A helyedben én bátran próbálkoznék a krumpilval, zöldséggel, lehet, h épp az ízlik majd neki.
Az én fiam eleinte nagyon keveset evett mindenből, azóta ez gyökeresen megváltozott... :D
Épp krumplival érdekes tapasztalatom volt: kevertem anytejjel, h az majd biztos tetszik neki és legalább hasznosítom a lefejt anyatejet. Azzal kereken visszautasította, míg a krumpli főzőlevével egész jót evett belőle.
Sztem ne ess kétségbe, nem hiszem, h nagy gond lenne, h csak lassacskán kezd eszegetni. De persze értem, h szeretnéd, ha végre elkezdene eszegetni.

Kép

Kép
nán-dorka

Adri, ez kemény lehet, ez az éjszakai forgolódás!

ügyes kis "cumigyárad" van! Nagyon édes lehet! Hozol esetleg képet arról, amint a méhecske vagy a csiga esik áldozatul? megnézném!

Marietta, most mi is a köv. időpontod?

Kép

Kép
nán-dorka

Adri, mintha a kisfiam is eleinte a zöldséget szerette volna jobban, úgy rémlik. Pl. a teljesen natúr zöldborsó bébiételt nagyon ette, pedig szerény véleményem szerint az aztán tényleg nem volt vmi nagy kulináris élmény... Pedig én szeretem a natúr ízeket, pl. a borsót is nyersen!

Kép

Kép
nán-dorka

Adri! Nekünk magán gyerekorvosunk van (Ő a Budai Gyerekkórház főigazgatója, ami ugye hamarosan megszűnik). Nagyon megbízható szerintem és nem is kér sokat (havonta jön, és 3000-et kér havonta). Ha gondolod, megadom az elérhetőségét. :wink:

És Csenge is egyébként mindent cumizik: minden plüssállatot, műanyag könyvet, pelenkát, mi ujjunkat... :lol: Lehet, hogy a foga jön? Eléggé nyűgös most pár napja...

Csajok! Gondoltam szólok... Van egy oldal ahol a héten 9 ft-ért lehet képet rendelni (10*13), ha több mint 75 db-ot rendel az ember. http://www.bestbyte.hu/fotoszolgalat/

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Kriszti, és megbízható minőséggel dolgoznak?

KépKép
KépKép
fioona

Még nem rendeltem tőlük,én is most fogok először.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Csak gyorsan jottem,hoyg kellene valakinek iwiw meghivo?van egy nekem meg 2 napig!Szoljatok gyorsan :wink:
Na remelem nemsokara lesz idom irni is Nektek!!Igyekszem!
pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép

Kép
arwen07

kellene-e :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen, már hiányoltalak, gyere ám, ha felszabadul egy kis időd.
Én sem tudok most írni, mert végre leraktam a csajt, csinálhatok olyat, amit vele nem tudok. (A gépnélüldögéléshez néha jó ürügy, h őt kell ölbentartanom, és akkor miért ne gépezzek 1 kicsit.)

Köszi, Krisz, majd számolj be lécci, elégedett voltál-e velük!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok csajok!

Fioona!
Igen már csak pár nap!! De te mire is értetted pontosan?? :D :roll:
Hátha nem ugyanarra gondolunk!

Nán-dorka!

Következő időpont?? :roll:
Hát most ott tartok hogy várjuk a mensimet! Szerda környékén kell megjönnie. Ha ez teljesítve :lol: akkor gyogyit elkezdeni szedni(peteérés segítő) és rohanás a klinikára a szurikért! Ott kiokítanak hogy hogyan is adjam be magamnak! :shock: És ezektől elvileg szép tüszőim lesznek. Az x-ik naptól néznek uhval hogy mi is a helyzet és a megfelelő időben tüszőrepit kapok. Rá egy két napra inszem!!!! Várom már! Nem is attól félek hanem inkább attól hogy hogyan fogom én beadni magamnak a szurikat. Mert a szuritól nem félek de hogy én szúrjam magam????? :shock: Ezt egyenlőre elképzelni nem tudom,de természetesen a babáért mindent megteszek!

Na bocsi csajok hogy nem írok többet de most jöttem a melóból és megyek is fürcsizni aztán fekvés!!

Puszilok mindenkit!!
csipcsab

Sziasztok!
Eljutottam a könyvtárba, csatolom amit akarok, mert a leány már ébredezik itt mellettem a kocsiban.

A levelet nyissátok meg, csak így tudtam feltenni.

1190711340.1154.rtf

Kép Anyával

Kép

Kép

Kép

Kép
vivi79

Vivi, nagyon-nagyon örültem a levelednek és a képeknek. Bár most nem tudod olvasni ezt, azért ideírom. Tündéri a kislányod!

Marietta, eleinte lehet, h furcsa lesz, de biztos hamar belejössz majd! Azért kérdeztem, h pontosan mikor lehet legközelebb küldeni Neked a drukkhegyeket, no meg Szerikának is elő kell venni a raktárból a duplaszivárványos tesztet, igaz, Szeri? :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Újra itthon. :lol: :lol:
Jól vagyunk, Lilla egy tünemény. :wink:
Majd jövök, mesélek, mutatok képeket. :lol:

És egyszer talán vissza is olvasok. :wink:

Addig is pusssz.

Kép
Kép
h@jni

Vivi: bár egyenlőre nem olvasod, de hiányoztál ám! És tök jó, hogy hallottunk rólatok és Enikő aranyos kis tündérke! És az a lábtartás... csúcs :D (tipikus lány :lol: ) A babaszobátok is nagyon jó lett, gondolom már belaktátok! Várunk, amit tudsz gyere!!

Hajni: klassz, hogy itthon vagytok!!!! Kérünk képeket!!! És élménybeszámolót, persze csak amint lesz időd!

Porsi: Ilyen korán fordul Ákos? Ügyi-ügyi nagyon!!!

Bodzi: mi zujs? hogy vagy?

Fio: tök irigy vagyok a negatív kilókra! :P

Arwen: hogy állsz a hullahoppozással? Mi ma vettünk, kipróbáltam, kivagyok, mint állat… jó, ha 10-20 másodpercig magamon tudom tartani és már most tökre fáj a hasam… Remélem lesz hatása!

Adri sajna nem tudok segíteni hozzátápi ügyben. Semmit nem eszik meg? Védőnőt kérdezted? Én is tanácstalan lennék a helyedben… talán annyi, hogy etetném, amikor csak lehet és hátha egyszer elfogadja… vagy esetleg cumisüvegbe az almalevét? Hm? Kanállal adod neki? Bébiétellel nem próbálkoztál még? (lehet egyáltalán?)…
Balázsnak már vasárnap óta adjuk az alma levét és már kicsi reszeléket is evett. Úgy néz ki, hogy ízlik neki.
Az én fiam is mindenevő, pelenka, takaró, a ruhája, az összes játéka, az ujjam.. mindegy, csak rágni lehessen.
Fogzásra jó a Chamomilla homeós bogyó állítólag.

Marietta: kitartást kívánok és ezerrel szorítunk!!!!! A szuri rutin lesz hidd el, ne félj tőle! Küldöm az extracsomagos kétcsíkos tesztjeimet, ezt csak kivételes esetekre tartogatom és kivételesek személyeknek szoktam adni!

Csajok! Etetőszéket ti mikor vesztek? Hány hónapos korban érdemes és milyet?
szerika

Sziasztok!

Vivi!

Gyönyörű Enikő baba!!!
Nagyon tetszik a szobája is, tök jó ötlet ez a sarok pelenkázó!
Nálunk sajna nem férne el egy ilyen,meg másmilyen sem... :roll:

Hajni!

De jó, már otthon vagytok?:) Muti azokat a képeket!:)
És ha van időd mesélj!!!!!

Szeri!

Mi elég hamar vettünk Dominak etetőszéket,kb 4 hónapos volt, de nem tudott benne ülni,így egészen 6 hós koráig nem is használtuk.
Nekünk van egy ami később székké és kisasztallá alakítható...hát nem nagyon jött be...És van egy ikeás 3000FT-os műanyag amit sokkal jobban szeretett a gyerkőc...meg én is.:)

Rólunk: mostanában alig fájdogálok, nem úgy mint 32-35.héten...bár többet is fekszem, az igaz.:)
Szerdán megyek dokihoz, majd írok mi volt.

Puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?