Micsoda nyüzsgés volt itt délután, mióta itt hagytam a gépet!!
Kriszta, nekem is van egy "rémtörténetem" ikrekre: Anyuka 2. terhessége, kiírás elõtt 2 nappal magzatvíz el, õ be a kórházba, 2-2,5 óra múlva megszületeik a 2. lánya. Aztán szólnak neki, hogy ne szálljon le, mert lesz itt mégegy baba...
Mama padlót fogott, bár gyanús volt a sürgés-forgás körülötte, amikor szülni jelentkezett. De nem volt idõ elmélázni, mert megszületett a 3. lánya is... Név persze semmi, szülésznõ ingázott apa-anya közt, hogy na, hogy fogják hívni?
Mielõtt bárki is elfehéredne az eset olvastán, megjegyzem, a történet picivel több, mint 34 éves. Uh a habokban. Szívhang pedig tutira kettõ kellett, hogy legyen max. 1xre dobbant
Ja és az a 3. lányka én voltam
Kriszta gondolj bele ennyi erõvel nem csak Te aggódhatnál a többes állapoton, hanem bármelyikünk! Engem a férjem megjegyzése ilyesztett meg (még mielõtt elõször mentem volna dokihoz), miszerint nagyobb a pocim, mint Kornéllal ilyenkor volt. Persze 2. terhesség, lazábbak a szövetek stb. egyébként ezidáig kevesebbet híztam, mint elsõ alkalommal és mégis valóban nagyobbnak látszik.
Szirom, óriási buli lesz akkor az esküvõ, jó ötlet az elszállásolásra, pihire a nyaralók lefoglalása.
Évica