Sziasztok!
Na, akkor most itt vagyok végre.
Az a helyzet, hogy megfogadtam magamban, hogy addig nincs netezés részemrõl, amíg ki nincs minden vasalva és meg nincs minden varrva. Már nagyon összegyûlt és mindig csak halogattam. Most végre utolértem magam mindennel.
Dóri újabb mutatványai
, vagyis inkább szavai: SZIA, OKÉ.
Igaz az oké még sokszor KOKÉ-ra sikerül.
Hogy megy apa autója kérdésre azonnal jön a brümmögés
, köszönj Te is felszólításra jön azonnal a szia
. Napról napra többet tud. Ha megkérdezem ki a rossz kutya, azonnal jön a válasz, hogy Te, és még mutat is közben rám, vagy az apjára
. Az elmúlt két napban olyan gyakran hallottam tõle, hogy KELL. 3. babás anyuka lévén rá is jöttem 2 nap után, hogy akkor mondja olyan kitartóan ezt az egy szót amikor szomjas. Az utóbbi napokban egész nap ezt hajtogatta.
Afonya!
A lámpa felismerése Dórinak sem gond, csak éppen a plafonon kereste.
Kicsit irigyellek, hogy nem kell a szöszök után nyúlkálnod a szájába.
Igaz, mostanában Dórinál is egyre ritkább.
Amikor elkapom, hogy éppen talált valamit, akkor én is rákérdezek, hogy mit talált, és hozza ide. Meg is teszi
boldogan, de még elég sokszor azonnal bekapja ha nem látom.
Sõt, ma Dancsi elérhetõ helyen hagyta egy kis tálkában a csokinyusziját. Volt még benne bõven. Dancsi nézi a TV-t, apa netezik, én az új telcsimet bûvöltem, szóval hármunk mellet Dóri szépen elkezdett a csokiból lakmározni. Arra figyeltem fel, hogy nagyon csend van. A csokiból már semmi nem volt a tálban. Dóri pedig elégedett vigyorral az arcán mutatta a tiszta csokis kezét. Az arcáról már ne is beszéljünk.
Ennyit a mit ehet már a gyerek dologról. Istenem, új íz a hozzátáplálásban...
Azért az még ide tartozik, hogy utána megivott 1.5 dl vizet.
A menéssel kapcsolatban semmi nem változott. Egyre tovább áll, most már egy kezét fogva is szépen tudunk sétálni, de egyedül még nem megy. Az õ lábán nincs cipõ. Állítólag jobb is nekik így. Rékának van?
Zsuzsa!
Nekem is azonnal lejönnek a gif-ek, úgyhogy rakhatod fel õket nyugodtan.
Visszatérve a nadrág dologra, Dórin ma is csak a pelus volt ebben a melegben. A játszótérre nem tudunk menni,
mert egész délután tûz oda a nap, sétálni pedig napozóban viszem le.
Sztori jöhet, öröm olvasni az ilyeneket.
Lásd nálunk a mai csokievés...
A meleg miatt nálunk is vannak kiütések, de szerencsére én már megismerem, hogy milyen ami a melegtõl van.
A dokival meg ne foglalkozz! Nálunk is volt, sõt mostanában is van olyan, hogy esik mindenhol, és töri össze magát. Dóri pl. meg sem marad napközben a kiságyban vagy az állókában. Ha mégis az állókába kell tennem,
akkor valami nagyon új dolgot kell a kezébe adni, amivel elfoglalja magát egy darabig.
Fogak: Dorcinak az utolsó kettõ úgy jött ki, hogy semmi elõjele nem volt. Még csak meg sem volt duzzadva az ínye. Sõt alul van egy picit, erre felül jött ki kettõ.
Mégegyszer írom, nyugodtan írj ha van idõd és kedved én olvasom!
bera!
Örülök, hogy végre itt vagy és persze, hogy már jól vagytok.
Mi volt a gondod, ha nem nagyon kényes a kérdés?
Az elindulás nálunk is így van mint Lilinél. Csalogatáskor olyan mintha elindulna, de mégsem. Inkább leereszkedik és mászik.
Szívószál: ugye milyen ügyesek? Dóri is rágcsálja ha nem igazán szomjas, de ha igen, akkor elfeledkezik a rágásról.
A meleg pöttyökre én hintõport használok, mert az olajat utálom.
Fürdés után, de a napokban napközben is beporozom vékonyan. Én tettem egy dobozba hintõport, bele egy jó nagy darab vattát és azzal csinálom. Dóri még élvezi is. Már elõre nyújtja a nyakát, kezét ahová rakjak neki.
Mára ennyi, megyek tovább.
Kata