Hát lányok ezek a történetek nagyon jók, annyit nevettem. Pont jó egy kicsit lefoglalni magam, már farkaséhes vagyok, főleg, hogy otthon vár a lasagne-m. Különben érdekes soha nem is tudtam mi az a lasagne, úgy gondoltam mi lehet abban a pláne?! Aztán megnéztem a Garfield 2-t... Nézte valaki?
Bibi,
ne idegeskedni, totálisan pozitiv teszt, csak semmi para. He-he, bagoly mondja verébnek, de az biztos, hogy nemsokára meglátjuk a kicsikénket...
Judy,
még nem tudom mi a normális érték, de szerintem nincs semmi gond, főleg ha beleesik a normál tartományba, akkor biztos, hogy jó. A neveknél nekem is Levente, de úgyis Barbara lesz!
Niki,
tényleg, még emlékszem, amikor meglett a topic első zebrás tesztese, hogy izgultunk érted, most meg már eltelt 9 hónap... Igy belegondolva el sem tudom hinni, hogy már annyi ideje elkezdtük a babaprojectet. Mostmár nagyon izgulok az első babaprojectes bébiért, de tudom, hogy minden rendben lesz és nemsokára túllesztek rajta. Nagyon rendes apa, hogy tájékoztatni fog minket, meg még kérdezni is lehet tőle, képet tesz fel,... Hol találtál ilyen jó pasit?
Egyébként nekem légyszi ird át a szülés időpontját május 14.-re, mert a doktornő végül azt irta be. Először igaz 13-at irt, de valamiért átjavitotta. Habár arra jutottam, hogy úgy jönne ki, hogy az előző mensihez hozzá kell adni 7 napot, akkor nálam 14 jön ki, de mivel szökőév lesz, ezért 13 a progik szerint, de mindegy irjuk azt, amit a doki irt, aztán meg majd meglátjuk. Úgysem születnek a picik napra pontosan, legalábbis ritka az olyan eset.
Egy kicsit már megint hosszú lettem, bocsi. Mostanában be nem áll a szám...