Sziasztok!
Ayse!
Remélem már javult a megfázás, mi is már 2 hete húzzuk
Először 1 hét után nagyjából elmúlt, erre 1 napra rá ujrakezdte a torokfájás, taknyizás. remélem ezzel a 2. felvonással vége, mert már nagyon unom, hogy 3-an betegek vagyunk......Nolcsit kivéve, ő 10 nap alatt gyógyult meg.
Maresz, Ancsi!
Leon is iszonyat hisztis, ő is cipeltetni szeretné magát, ha nem emeljük fel, ált. lefekszik a földre, úgy üvölt.....
Próbálom én is kézben tartani, de olyan apróságokon tud kiakadni és tök ciki, ha emberek között vagyunk.
Üvegeset nem adnék neki enni, ha nem kell az ebéd, majd uzsira már jó éhes lesz.
Leon ma nem akarta a tökfőzeléket még megkóstolni sem. Sült krumplit követelt (tegnap kapott a mekiben egy kis zacsit
).
Mondtam neki, vagy ezt eszed, vagy mehetsz lefeküdni, erre megette az egészet egy fél fasírttal
Ja és Leon is harap, ugyan eddig "csak" Nolcsit, ha nem ad neki oda valamilyen játékot.
Szegény bölcsis nénik, előre sajnálom őket. Aztán lehet ott meg egy tündér lesz......
Ancsi!
Nagyon szép képeket tettél fel, sugárzik rólatok a szeretet.
Te meg szokás szerint irtó csini vagy, na de hogy még szülés után is ennyire
Márti!
Nyaralós képek szuperek, látszik mindenki jól érezte magát
Bendegúz olyan nagyott nőtt, igazi kispasi már
Te meg csini kismami vagy
Hajni!
Hú, nem semmi ez a csoportos leépítés
Barátnődet nagyon sajnálom, nem lesz nekik könnyű
Tényleg sz...r a világ
Farm
Juci!
Marci nagyon ügyi, ma nálunk is tökfőzelék volt
A Tétényi úti Napraforgó Óvodába jár Noel.
Kutyus megvan
Tegnap végre hazahoztuk a kutyát, megfürdettem, kifésültem, szép tiszta lett.
Olyan 12 körül este még levittem pisilni a kertbe és 8-kor a fiúk keltettek mindenkit, Lettit is....Eddig nem pisilt, nem kakilt be, csak lent...kíváncsi vagyok, ez így is marad-e?
Szépen aludt egész éjszaka a helyén egy hang nélkül
Most itt fekszik az ágy előtti szőnyegen és szunyál