Sziasztok
Ehh, kéccer is meggondolom lekközelebb, hogy szüleimnél aludjunk
Katasztrófa volt ez a két nap. Imádom az Édesanyámat, de seperc alatt összeveszünk (én kifakadok, ő megbántódik) a gyerekkel kapcsolatos dolgokon
Estére már sistergett a feszültség közöttünk, Bogyóm meg maratoni ordítást rendezett
Montam páromnak, ha legközelebb ottalvósra akarok menni (kopnak az emlékek, ugye
), ne engedje
Neki amúgy sem tesz jót, mer allergiás a macsekra.
Köcce az albumos dícséreteket
Druszám, Hollókőre (főleg) Húsvétkor érdemes menni
Nógrád megye rulez
Gyerekszáj: de aranyosak mind!
Én is várom mán, hogy írogathassuk Annalucus aranyköpéseit
Terhesgondozás: a következő babóval nem fogok annyiszor menni, mint most
Fogadott doki mellett tök fölösleges. Csak a kötelező 4 (az anyaságihoz), meg ami még esetleg labor miatt kell. Én a 36. héttől nem mentem az SZTK-ba, csak egyszer, a 39-en, akkor is csak a védőnőmhöz. Engem Emődi diétára fogott (volna
), mer már 15 kilónál tartottam. Meg vizesedtem, mint állat. Jakab doki rábólintott, de nem forszírozta
Meg sztem ő nem is fogott volna diétára. Bár az elején említette, hogy ha elérem a 15 kilót, akár be is fektethet...na ez szóba se került, szerencsére
Pedig most néztem, kb. 18 kiló plusszal mentem szülni... (39. héten +16...egy hét alatt még tuti rámjött 2 kiló
)
Ivett, Tornyit nagyon sokan hentesnek tartják
Ha ő vizsgál, tuti a vérzés. Egy velem együtt NST-re járó kismamát ő amniózott, szegénykét elöntötte a vér, bent is tartották. Aztán hallottam, hogy nem egyedi eset volt
Jakab furán is nézett rám, amikor vagy háromszor rákérdeztem, dehogyugye az amniót ő fogja nekem csinálni?!
Olga, jah, amikor átköltöztették a Th-t a keleti szárnyba, a másodikra rakták...harmincikszedik hetesen kurva jó volt felcaplatni, 2x is... De akkor exerint észbe kaptak
Én az NST böcsülettel kijártam
Mentem negyed7-kor, az kb. jó időpont...akkor még van esély arra, hogy emberi időben végezzen az ember lánya