Sziasztok! Regényt készülök írni!
Betti, már tökr régóta meg szeretném kérdezni, hogy neked a toxoplazma szűrés ingyenes volt? És mi lett az eredménye? Nem emlékszem, hogy írtad volna.
Mit szóltok ahhoz, hogy a tábliba belekerüljön a bébi neme, annak, akinek már tuti? Nekem időpontok: 09. 28. 4d UH, 10. 05. AFP eredmény, 10.08 genetikai UH és nőgyógyi vizsgálat. Ja, és új időpont márc. 3
Köszi!!!
Adrienn, tudod, nekem is gond volt a bacikkal... lehet, hogy unod, hogy leírom mindig, de vigasztalni akarlak!!! Lett egy gyönyörű, okos, egészséges nagylányom, aki orrfolyáson kívül nem volt beteg! (kop-kop) És én is kaptam antibiót, az sem ártott. A nőgyógyik tudják, hogy mit szabad terhesség alatt szedni, és csomó gyógyszerre, azért, hogy védjék magukat a gyógyszergyártók, ráírják, hogy nem szabad várandósan. A Kismama újságban van teratológiai tanácsadó száma, ott is érdeklődhetsz, hogy szerintük szabad-e. Ha gondolod, szívesen megkeresem neked. Én felhívtam őket anno. Most dalacint kell szednem a magas gyulladás értékemre, persze én is izgulok kicsit, de beszedem.
A vérsüllyedés hogy jelenik meg a laboreredményen, azaz mi a betűjele?
Ági, ha gondolod, én szívesen veszek neked homeós cuccot, és elpostázom, szerintem nem bonyi! De interneten is bizti lehet rendelni, és nekünk olyan sokat segített a takonykórban.
Edina, ezer éve akarom írni, hogy a Bergon kocsiról azért írtam, hogy nem ajánlom, mert a rokon barátnőmnek tök hamar eltört több helyen. De persze ettől még lehet jó, mindenkinek más jön be.
És gyógyulgasson szegény Levi keze.
Reni, köszi a kerdésed! Jól vagyunk, hányinger nuku. Csak parázok kicsit, mert még nem minden nap érzem a pici rúgását. Ált. egy bizonyos helyzetben igen. Ezért bejelentkeztem 4D-re péntekre. Nagyon várom. Azt mondták, hogy semmi gond, hogy nem érzem még (és Laura a nagy a vígaszom, hogy nem érzi, mégis ilyen gyönyörű a Kismókija
), meg a buzi (bocs) védőnő is, és még a szivecskéjét se hallgatta meg. Szerintem a munkájánál nem utál jobban semmit.
Na puszi