Bocsi csajok, hogy így eltűntem. Jelentem szeptember 13.-án 14:25-kor 3060 grammal és 54 cm-el megszületett Lili baba
Gyönyörű szülésem volt. Minden simán ment és 3 nap múlva már ki is pakoltak minket a kórházból.
Néhány kép:
http://www.kep.tar.hu/gikan
Majd még lesznek, csak nem töltöttük le.
És a születésünk története közkívánatra:
1190407265.9292.doc
Sziasztok Ritus, Csuresz és Reni! De jó, hogy bővülünk
Csuresz
Gratulálok a mini bébihez
Húú akkor nagyon közel laktok ám hozzánk
(mi Jókai u. Profihoz közel)
Én az Istvánban szültem. És a doki privát rendelésére jártam. Néha előfordult, hogy várni kellett kicsit 1-2 órát, ha valaki szült, de csak akkor. Ha érdekel szívesen megadom a dokim elérhetőségét. Én nagyon nagyon meg voltam vele elégedve és tuti legközelebb is nála szülök.
Jelenleg bárhol lehet szülni térítés mentesen.
Taria
Kitartás, nyugi minden rendben lesz.
Jázmin
Fúú az gááz. Sajnálom, hogy így szenvedtek picúrral.
Barbara
Boldog szülinapot! Mi volt a nagy meglepi??
Rám meg asszem rámtört a baby blues, a francba, pedig úgy gondoltam engem elkerül majd. Nem olyan vészes, csak mindenen bőgök. Pl, hogy el kell pakolnom a kismami ruháimat és már nincs pocakom, és rám tört, hogy úgy hiányzik, pedig milyen hülyeség, mert hát ott szuszog a kis drága a kiságyban.
Aztán meg, hogy mi lesz jöv. héten egyedül (apa ugye már megy dolgozni), hogy a babakocsival alig lehet közlekedni az ajtón ki be, meg a boltokba ki be, meg ilyenek.
Meg babóka sírt, mert fáj a poci....na szóval érdekes állapot.
Volt már nálunk a védőnéni, aki egy tünemény és tegnap előtt elmentünk a gyerekorvoshoz, ez volt az első sétánk
Leesett a köldökcsonk és már 1 hetesek vagyunk!
Úgy megy az idő.
Azért a férjem nagyon rendi, mert fel lett készítve erre az időszakra és egyáltalán nem tart hülyének
sőt próbál gőzerővel vigasztalni és rögtön jobb kedvem lesz tőle. Elég röhejes, amikor egyszerre bőgök és röhögök.
Picike délelőtt állati jókat alszik van, hogy 4 órát is egyben este meg csak 2-2 órákat hajlandó 2 szopi közben. Végül mellettünk landolt az ágyban estére erre az első 1-2 hónapra, mert a védőnéni szerint ilyenkor még nem jegyzi meg a dolgot és nem fifikázik, csak a mami közelségére vágyik. Én meg nem tudtam aludni mikor a kiságyban volt, mert minden pisszenésre ugrottam és állandóan azt lestem lélegzik e még.
Na szóval így vagyunk. Puszi nektek majd még jelentkezem.