Jó reggelt Kismamik!
Húúú, jó sokat írtatok, alig győztem visszaolvasni:))
Jaimee: ez azt jelenti, hogy 2 hét múlva már nem is nagyon fogsz jelentkezni???
Ugye azért ide fogsz majd írogatni???? Én is október 1-től befejezem a munkát, már most alig váom...Eléggé fáradékony lettem, szépen növekszik a pocakom, de ami nekem furcsa, hogy a két cicim most kezdett extra turbó növekedésnek indulni...Komolyan mondom az én mínuszos mellbőségemből valódi didik lettek...
Niki: köszi a táblát!! Nem semmi, hogy már ennyire közel tartassz a szüléshez!!! Nekem következő vizsgálat: szept. 24. uh, és szept. 26. védőnő, azért az okt. 4-et is be lehet tenni: nőgyógyi kontroll..Köszönöm...Most már tényleg bármikor jöhet, szerintem kinit és bent is nagyon jó dolga van /lesz a picinek!!
Judy: szép a Barbi név! Mi még mindig nem döntöttünk ebben a témában...A pisilés: ha nem iszom este, nekem is minimum 2x kell mennem...Ha iszom: meg sem tudom számolni...
Nálunk alapból csinálnak toxo szűrést..Nekem a 8. héten nézték először és a 24.héten csináltak kontrollt, mert én még nem estem át rajta, pedig egész gyerekkoromban volt macskánk, ráadásul nem is egy...De ezzel senkit nem akartam megijeszteni...