Jó reggelt!
Előbb jöttünk haza, igy már hétfőn voltam uh-n, egyenesen oda mentem, nem érdekelt ki a doki, csak nézze már meg, hogy minden rendben van-e?! Megerősitette, hogy terhesség, méhen belül van, jól látszik a petezsák, de a magzat még nem, vagy nem rendesen. De a gép is nagyon rossz, igy majd kedden kell mennem máshova egy rendesebb uh-ra. Ez normális, hogy ennyi látszik még?
Még nem tudtam annyira visszaolvasni, hogy annyira képben legyek, de azt muszály megjegyeznem, hogy nagyon szép a szobácska Heni. Tényleg az a felhőcske a legaranyosabb. Persze minden, de az nagyon megfogott.
Kismamik, én még buta vagyok, igy van két kérdésem. Az egyik, hogy hogyan tudom kiszámolni a szülés várható idejét, a kalkulátorok 40 hetesek, az akkor jól jön ki, vagy ha az szerint 6 hetes terhes vagyok, akkor azt kell számolni, vagy a 4 hetet, ami a pé-től van?
A másik meg, hogy ha néha fájdogál a hasam az normális? Néha fáj a derekam is, meg mint amikor éreztem a pé-t.
Ma megyek megint dokihoz, viszem a labor eredményt, a vércsoportot kedden fogják megcsinálni, meg mellé akarom iratni a toxoplazmózist, hogy nézzék meg. Nekem mindig is volt macskám, bent a lakásban, és olyan rossz nem simogatni. Habár azért néha megsimogatom a fejét, és aztán kezet mosok szappannal. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Bocsánat a rengeteg kérdésért, de olyan buta vagyok még, és össze is vagyok zavarodva, hogy most akkor hány hetes terhes is vagyok, meg ilyenek.