Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee!
Te hogy vagy mostanában? Mikortól engednek el szabira (az utódkérdés miatt kérdem így)?

Cleo!
Párom vett fülmelegítős sapit... Nagyon jó! Sajnos az porszívós orszívó adaptert elfelejtette, no de majd ma azt is veszünk.

Rólunk:
Délután 15:40-re kaptunk időpontot a fül-orr-gégére az SZTK-ba... Remélem nem kell majd órákat várnunk, mint a kórházban a nephrológián...
:roll:
szilbee

Teszek pár képet páromról és Leventéről... Érdekes a hasonlóság... :lol: Bár mintha Leventének nyúlánkabb arca lenn...
Levente két évesen
Ádám két évesen
szilbee

No menek... Szép Napot!! 8)
szilbee

Szilbee: Mosonyi doki biztos boldog lesz, mert ez az első olyan 4 hetes időszak, amikor nincs panaszom, eltekintve persze hogy kicsit vérszegény lettem és ugye a tegnapi események....de nem fáj semmim. Mármint oké, van émelygés még mindig és pokolian fáj néha a csípőm és a szeméremcsontom, de még soha nem zártam jobb 4 hetet. És ugye minden relatív. :lol: :lol: Baba egyre aktívabb, csuklik, rugdos, nagyon aranyos, szóval jól vagyok. :lol:

Pénteken mentek babakukuccsra? Neked nem fáj a medencéd, derekad?

Hasonlít, hasonlít, de szerintem rád is hasonlít!!! :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Örülök, hogy azért nagyjából jól vagy! :)

Nekem a vesetájékról szokott előresugározni, valami kegyetlen erős fájdalom, mikor kicsit túlhajtom magam, de másnapra, mindig kipihenem... szerencsére. Ennek persze az az oka, hogy nagy a hasam. Páran itt a környéken, nem akarták elhinni, hogy még kicsivel tönn, mint 2 hónapom van hátra. Csak sajnálkozva néztek... de hát Leventével se volt kicsi hasam.
Viccelődöm is Ádámmal, hogy "akkora gyereket plántált belém.... az én alkatom nem erre van teretve... :lol: "

Fura, de ahogy egyre nagyobb a pocaklakó, egyre többet rugdos, pedig pont az ellenkezőjét szokták mondani...

Tegnap pl. a köldökömön akarta kidugni mindenáron a lábát... majd megbolodultam tőle... olyan erős. :shock: :lol:

Igen! Én is pont azt néztem, hogy hasonlít rá... de most már azért látom benne magamat is. :wink: :lol:

Úgy hallom orrot kell szívnom Leventének megint... :cry:
szilbee

Szilbee: Én is ezen tűnődtem a minap, hogy milyen fura, hogy 6 héttel azután, hogy először rugott, most kezd el "tombolni" odabenn. :D Gondolom, egy darabig így lesz, aztán már kevés lesz a helye.

Múlt héten a hólyagomat rugta olyan erővel, hogy kigúvadt a szemem a meglepitől. :D :D Mostanában viszont egyre többet rugdossa a köldököm és környékét. Az sokkal jobb - egyelőre....

Mekkora volt legutóbb a baba súlyra? Mondta a doki?
Leventének jobbulást! :D :D

jaimee

Nagyon belemerült Levente a vonatozásba.... megvárom míg kijátsza magát, után szívunk orrot.

Jaimee!1000 gr-ot saccolt... Pont ideális volt akkor a korának, csak a feje volt nagy méretű, a combcsont, meg pont a korának 27-28 hetes.

Köszi! :)
Azért gyógyulgat Levent... most már eszik is... csak ez a takony ne lenne... Bár szerintem engem jobban zavar, mint őt.
szilbee

Sziasztok!

Szilbee, jobbulást Leventének! Mi is orrszívó-porszívóztunk régen... hát néha annyi trutyi jött ki Csongi orrából, hogy el nem tudtam képzelni, ennyi lehet benne? :? Mondjuk ő nagyon utálta, volt egy időszak, amikor le kellett fognom, de én úgy voltam vele, inkább egy pár perc kellemetlenség, mint egy arcüreg- vagy fülgyulladás.
Tényleg van hasonlóság apa és fia között :lol:

Andi, van még sírás az oviban? Gondolom, csak azért volt, mert a bátyus nem volt vele! Csongi kezd aklimatizálódni, bár még mondta az óvónő, hogy sokat játszik benn egyedül. Az udvaron vannak haverok, de a csoportba csak viselkedészavaros nagycsoporotosok maradtak.

Tündinek megy a drukk!!!!

Lizocska, hogy telnek az első napok, hetek?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!
Évi, lenne1-2 biztosítós kérdésem! Írhatok privit?

Lizocska! Köszi az infókat!
No, és milyen az 1hetesed?

Lányok, én nem tudom, kinél mocorog kevesebbet a baba, ahogy nő, de Lilcsi, mikor megéreztem 16 hetesen, onnantól kezdve mindig igen aktív volt! Mocorgott, rugott, csuklott sokat. Mikor meg kihagyott 1-2 órát, be voltam tojva, hogy most miért nem? Pedig hát neki is kellett alukálni odabent…. :lol:
Egyedül a szülés előtti napon volt gyanúsan lusta, de akkor is jelezte, hogy van…csak valahogy másképp.
Amúgyí idekint is pont ilyen sajtkukac, izeg-mozog, még az ágyunkat is körbeforgolódja esténként.
:roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Persze, Elin, írj nyugodtan :lol:

Csongi is ilyen kis sajtkukac volt :lol: Mondtam is neki, hogy már a pocakomban mondtam, hogy tuti focista lesz belőle :lol: Hát nagyon nem tévedtem :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Köszönjük kérdéseteket jól megvagyunk. Pisti egy igazi angyalka. Eszik, alszik néha nézelődik egy kicsit. Néha előfordul egy kis pocifájás de az sem vészes, egy kis pocakmasszázs , dajkálás helyrehozza. Mondta is Pisti(a nagy :lol: ), hogy ő már felkészült a sok sírásra, a rengeteg fel alá járkálásra a gyerkőccel , ehhez képest csak akkor sír maszatka ha: éhes, tisztába teszem, öltözünk, bántják a szelek. De ez igazán semmi, ha ennyit sem sírna már aggódnék ,hogy valami baj van. Kihasználva a jóidőt ma megvolt az első kiruccanásunk. Vettünk Pistinek és Emmának pelust, egy tipit a kis manónak, és nekem egy melltartót amiben szoptatni is jó. Pisti szépen végigaludta az egészet a bébihordóban mikor hazaértünk akkor ébredt fel, cicizett s már alszik is. Az én kezdeti energikusságom kicsit csökkent, de azért még mindig jól bírom a strapát. Az viszont már most az első kiruccanással kiderült,hogy nem semmi két gyerkőccel navigálni.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

sziasztok.

Szilvi.ma voltatok a fülészeten?mit mondtak?remélem javult a nagyfiú :)

Évi.képzeld a szuper múlthét után,most minden nap van egy kis pityergés...változó időpontokban..hol délelőtt,hol pl mint ma ebédnél-azt mondja,hogy hiányzom neki--a drága.De reggel már itthon így indít:nem akarok oviba menni.... :cry: -remélem majd lesz jobb is :? -az ovónéni azt mondta,hogy akár 1hónapig is eltarthat.
De ma voltak sétálni a Tisza-parton már-mesélték.
Ja,Zsolti is van mikor egyedül játszik (játszott),de sajna nálunk kevés fiú van és a kis barátja is suliba ment-pedig nagy haverok voltak.

Lizocska.Tényleg nagyon nyugis Pistike akkor
:) -bizti nagyon édi.Emma próbál neked segíteni? mit szól a tesóhoz?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Lizocska!
Irigy vagyok! Én is ilyen nyugis babát akarok!!! :D

Cleo!
Én is ettől tartok, hogy lesz majd pityergős korszak is. Csak elmúlik hamarosan... Remélem legalábbis... :)

Rólunk:
Voltunk a fül-orr-gégén... A savas bugyor eltünt, de még vastag a dobhártya. Szerencsére nem lett belőle bakteriáéis fertőzés... megúsztuk a torokgyulladást is. Jövő héten mehet majd csak bölcsibe és ha hőemelkedése lenne, akkor vissza kell mennünk a dokihoz.
szilbee

Szilbee! Lehet, hogy írtad, csak én nem fogtam fel :oops: , de hol fázott meg Levente füle? Azért jó, hogy már gyógyulgat...

Lizocska! Szerintem ilyen nyugis baba nincs is :lol: :lol: !

Cleo, mikor ilyeneket írsz, hogy 1 hónapig is eltarthat a sírdogálás, megijedek.. :cry: .

Évi, majd leírom akkor a kérdéseimet, csak most épp este van, este van....
És akkor Lilcsiből mi lesz? :lol: :lol: Csak focista ne legyen, könyörgöm!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Elin, akkor néptáncos lesz Lilcsi, jó? :lol: Majd megírod, ha van időd!

Sírdogálás.... hát akkor álljon itt egy ellenpélda, hogy ne ijjedjetek meg. Csongi egyszer nem sírt se bölcsibe, se oviban! Imádott menni a gyerekek közé! Van ám ilyen is :wink:

Hát szerintem a fül gyerekkorban jellemzően nem megfázástól fáj, hanem vagy rámegy a taknyosság, vagy valami kósza vírusnak, baktériumnak éppen ott van kedve megtelepedni :(

Évi és
Kép
csongianya

cleo27: Emma teljesen odavan a kistesójáért. Amikor szopizunk mindig odajön és puszilgatja, simogatja. Ha felébred és sír Pisti Emma szalad előttem,hogy menjünk gyorsan hozzá.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Nóri!
Jó kérdés. Most kezdte a bölcsit, szóval valószinű, hogy onnan szedte össze a vírust. Már csak azért is valószinű, mert nem igen volt megfázós gyerek. Ha jó emléxem 15 hónaposan volt utoljára náthás és 18 hónaposan kapta el a fosós nyavaját, azóta semmi se volt... Szóval most szokja az immunrendszere az új közeget.
Ami most van az nem megfázás eredetű... a doktornő legalábbis azt mondta, hogy nem a nátha ment rá a fülére, mert akkor gennyes lenne.
Én mániákusan adom rá a sapit, amint egy kis szellő van, mert nekem is nagyon érzékeny a fülem, meg Ádámnak is... Gyakran vitatkozunk is párommal, hogy kell e vagy sem a sapka...
szilbee

Vali! :D

Kép
szilbee

VALI.
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK
Kép

KépKép
KépKép
cleo27

VALI

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok

Írt Tündi sms-t jók lettek az eredményei holnap már mehet is haza.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!!

Beszéltem ma Tündivel mindent rendben találtak nála,holnap már jöhet is haza!!
ivett&fanni

Lányok!!!
Szilbee ,Cleo,Petri!!!!!!
Nagyon szépen köszönöm,hogy gondoltatok rám!
Kép

Elin Neked külön kösszi a képeslapot!

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Vali, én is kívánok neked nagyon sok boldog szülinapot!
Írj már egy kicsit magatokról is plííííz!!!!!!!!!!

Petri, nagyon elhallgattál :( Remélem nincs baj, csak időd nincs.... Hiányzol ám!

De jó, hogy Tündinél nincs baj! Elég ebből a kórházból az a szülés utáni pár nap!

Képzeljétek, egy barátnőmnek tegnapelőtt ikrei születtek! És az érdekessége, hogy olyan kisnövésű mint én, és 2,80-nal születtek a lányai :)

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok!

Újra itthon:) Köszönöma közvetítést lizocskának,és ivetnnek :) Hál istennek jó lett a 24órás vércukor profilom,egy rossz eredmény sem volt benne.160g ch diétát kell tartanom de ennyi.Amugy jól vagyunk.Igyekszem visszaolvasni:)

Csongi,nem Edinának hívják a bnődet? És hétfőn szült?Mert ha igen ott szurkoltunk neki a szülészet előtt:)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Tündi, de igen, Edináról van szó:)

Évi és
Kép
csongianya

Tündi!
Örülök, hogy újra otthon vagy!! és hogy jók lettek az eredményeid! :)
szilbee

Tündi,örülök a jó eredményeknek :D -most már csak szülni menj a kórházba (na meg NST) :lol:
És hogy telt az idő odabenn?Ki lehetett bírni?

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi: Csatlakozom, örülök, hogy oké veled minden.

jaimee

Sziasztok!
Sajna, nekem se volt időm mostanában írni! Marcika rendesen lefoglal, főleg hogy most pár napig egyedül voltam vele itthon.
A hétvégén Békéscsabán voltunk, és átruccantunk Gyulára is. Nagyon szépen megcsinálták ott a várat, meg a belvárost.

Vali! Boldog születésnapot kívánok!!
Cleo! Nektek pedig boldog házassági évfordulót, így utólag is, és még nagyon sokat!!

Jamiee: tudom, ez nagyon bosszantó, hogy így okoskodnak az orvosok, meg a védőnők is, hogy ki mennyit hízik. Röhejes, nem kell foglalkozni vele! Szerintem normál esetben egy nő érzi magán, hogy mennyit hízik magához képest. És akkor számolgatják itt a kilókat. :? Azoknak meg mit mondanak, akik 20-30 kilót híznak?
Én 11 kilót híztam összesen, azt' nekem is jöttek a mindenféle diétával. Én meg bólogattam, aztán ugyanúgy ettem, ahogy addig is...

Tündi: én is drukkolok neked! Most már tényleg csak pár nap!

Lizocska: gratula a sok energiádhoz! :D Emma is nagyon aranyos lehet a kistesóval.

Szilbee: jobbulást Leventének! Szegényke. Remélem, hamar rendbejön! Sajna ez a hátulütője a bölcsinek.

Üdv,
judit_79

Sziasztok!

Ha van egy kis időm olvasgatok ám, de írni már nem futja..
Minden elismerésem a több gyerekes anyáké!!!
Nekem kevés a napi 24óra..

Sokat csavargunk Timivel, imád csúzdázni és gyerekek közt lenni főleg ha az a másik is nyit felé. Járunk heti 1x tornára is, minden nap mondja torna torna vagy inkább tóna tóna :lol: :lol: :lol:
Egyre több mindent mond. pl ma elkezdte hogy apa elmen ató újal dógoz üzle Menyus fordítom: Apa elment új autóval dolgozni. (Menyus pedig az üzletbe dolgozik.) A dógozról mindíg eszébe jut tesóm Menyus aki a kárpitos üzletbe dolgozik.. nagyon szereti :lol: :lol:
A pisi eredmény tökéletes lett. Helyette elkapta/összeszedte a takonykórt :x :x Már előre rettegek a téltől.
A legnagyobb örömöre engedi szívatni az orrát, sőt saját magának csinálja :shock: :shock: meg nekem meg a babának is :lol: :lol: :lol:
Ahhoz képest hogy a legutóbb még le kellett birkózni, most tök szupi :)

Szilbee
Holnap délután is megyünk Szolnokra, ha gondolod beugorhatunk..

Tündi
Most nézem csak neked meg vannak számlálva a napjaid :wink: :lol: Pihenj sokat amíg lehet!!! Otthon már minden készen áll Luca érkezésére?

Andi
Sziszi pityereg még az oviba?

Vali
Írj már egy pár sort Diusról!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!

Holnap délután megyek uh-ra dokihoz. Ami egyébként jó, csak így megint nem tudunk talizni.
Hova mentek egyébként? és mikor?

Ó néha én is úgy érzem, hogy kevés az a 24 óra. Pláne, hogy párom már 3. hete túlórázik és eddig az összes szombatot bent töltötte a melóhelyén... valszeg most is bent lesz... :? Estére nekem is lóg a nyelvem, no és persze majd leszakad a hátam...

Tök király ez a kép Timiről!! :lol:
szilbee

Vali!
Tényleg írhatnál magatokról többet is!!!! :)
szilbee

Judit!
De jó nektek, hogy így ki tudtok ruccanni! :) Én is úgy szeretnék már kirándulni menni ... de valahogy minden hétvégén a nagyszülőknél kötün ki ... :lol:
Tennél képet Marciról?! :D
szilbee

Szilbee
Anyut látogatjuk meg a máv kórházba, rehabilitáción van.
Plusz még megnézzük a tesómat a üzletbe, venni kéne még bodykat is és még ki tudja hová megyünk.. kb 3-körül indulunk attól függ meddig alszik Timi.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Megadnád esetleg a telszámodat, hogy ha valami emberi időben végzünk, akkor felhívnálak, hogy merre jártok és elugranánk érte a lével együtt. Ha esetleg baromi sokára végeznénk, akkor is küldök min. egy sms-t, hogy nem tudunk elugrani érte.
Így jó nektek?
szilbee

Olyan jót teáztunk reggel, hogy muszáj feltennem néhány képet róla... :)

Kép

Citromfacsarás...
Kép

Kérek még!
Kép
szilbee

Szilbee!
Levente nagyon ügyesen teázik, igazi nagyfiú! :D
Úgy látszik, a hátfájással nem vagyok egyedül. nekem is minden nap megfájdul. :( Már épp azt nézegettem, hova lehetne elmenni gyógytornára, mert valamit muszáj vele csinálnom.. Minden nap nem kérhetem meg a páromat, hogy masszírozzon meg... :oops:

Nos én örülnék, ha minden hétvégén elmehetnénk a nagyszülőkhöz, mégpedig úgy, hogy nem kéne hozzá 200 km-t utaznunk... De hát, ez van. Jövő héten is megyünk, mert én pl. már egy hónapja nem találkoztam Anyuékkal.

Petri! Nagyon aranyosak a képek Timiről, hogy megnőtt! És a haja is megnőtt :)

Marcinak újabban a kedvenc szava a NEM. És még szigorú arcot is vág hozzá.
Újdonság nálunk, hogy kivettünk 2 rácsot a kiságyból, így ki tud mászni reggel.

Kép
Kép

Marci és
judit_79

Judit! Édes Marci az első képen nagyon!!! Rengeteget változott, mióta utoljára találkoztunk! Mondjuk, az sem most volt….
Lilcsi meg pár napja az mondogatja evés közben, hogy ’vájjá’. Alig győzöm neki lapátolni a kaját, és olyankor mondom neki, hogy ’várjál’. Ez az. :lol: De akkor is mondogatja, amikor én kapom be a falatot. :roll:
Meg mozgatja a mutatóujját, és mondja, hogy ’nem, nem’. Mindezt akkor, amikor olyat csinál, amit nem szabadna neki.

Szilbee! Tényleg olyan legényes már Levente! Komoly fiatalember. Borzasztó, hogy telik az idő!

Lilcsit is tanítgatom pohárból inni, de nem mindent iszik meg belőle. A teát nem, de a gyümölcslét és kompótlét simán benyalja pohárból. Vizet meg semmiből. No, majd a bölcsiben rászoktatják, ott csak az lesz.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
:lol: :lol: :lol:
Levente is eltanulta tőlem egy ilyen gyakran használt mondatomat.
Levente szájából így hangzik:
"Nicsen. Hát mér' nincsen..."
Ezt szoktam mondani, mikor valami nincs a helyén. Elég gyakori eset, hogy így bosszankodok. :oops: :oops:

Judit!
Tök jók a képek!!! :lol: :lol: Párod pilóta? A szemüveg miatt kérdem...
szilbee

Szilbee!
Levente tényleg igazi nagyfiú!

Kép

Kép
katlina

Cleo,hát ki lehetett bírni,de én elég nehezen viselem a kórházi életet,főleg hogy úgy kell ott lenni,hogy tulajdonképppen semmi baja az embernek(szerencsére).De voltak akik már sok sok hete bent vannak,és lesznek is,mert ikresek.hát mondtam is nekik,hogy minden tiszteletem az övéké!

Petri, kész van minden Luca érkezésére,csak kijönni még nem akar.Pedig jó lenne már túl esni rajta,mert egyre nehezebb cipelni azt a "kis súlyát" amit becsültek.37 héten modnták rá,hogy kb 3500g,aztán majd kiderül mennyi is lesz.Meg szeretnám már a kezemben tartani,szeretgetni,meg minden ilyesmi :)

Szilbee,nagyon nagy fiú Levente!!Igazi felnőttesen teázgat :) Remélem már meggyógyult!

Judit,Marci tényleg olyan kis mérges arcot vág,de jól áll neki :)

Vali,utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Ja és köszönöm szépen mégegyszer mindenkinek a szurkolást!!!!

Lizocska,nagyon lassan halad aház téma,remélem nektek gyorsabban fog :) Jó babázást :)

Menek is,mert ma rajtam van az álomkór!!!!!

Kép
Kép
tundi24

Katlina! Megnéztem a spacesen a képeiteket! Nagyon jók, végre látok képeket Robiról! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hú Mütyim,kész rosszcsont,de imádnivaló!
Már apának beadtam az igényt a fényképezőgépre mert mostanában nem fényképeztük :( ,és így még nincs nevetős fótónk :D

Kép

Kép
katlina

Szilbee!
Azt a szemüveget a barátnőm tette Marcira, de a páromnak is van ilyen, igen, ő másodpilóta helikopteren.

Nálunk is majd' mindennap van valami story, amin lehet nevetni. De az kicsit fárasztó, hogy ha bármit csinálok, Marci jön, hogy "BABA IS". Tehát ő is ugyanazt akarja legyen szó bármiről.
Mindenre felmászik (mászna), mindent meg akar fogni.

Szia Elin! Örülök, hogy visszatértél ide közénk is! Lilcsinek is hogy megnőtt a haja, mióta utoljára láttuk! :D

Marci is tudna már inni simán pohárból, ha akarna. De nála még mindig a cumisüveg a favorit :oops: Az esti tejet pl. biztos hogy nem inná meg másból.
judit_79

Egy kis érdekesség!
Nagyon szép dolgaik vannak,eggyik ismerősöm most vett tőlük kiságyat és hát meseszép

http://www.kindermobel.hu/

Kép

Kép
katlina

Mi is náluk csináltattuk Levente babacuccait és most is őket kértük fel a spéci gyerekágyunk kivitelezésére.
Szuper jó áron dolgozik a pasi!! 8)
szilbee

Nekem nem jelenít meg egy képet sem...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nekem bejött az oldal.

Megjöttünk uh-ról.

Uh:
Minden ok! Órjás csemeténk lesz.
BPD: 87 mm
THQ: 95 mm