Új privát üzeneted érkezett!

a holnap reggeli tesztelés egyenlő a lehetetlennel éjjel-nappal nyitvatartó gyógyszertár híján (ügyeletes persze van, de hadd ne másszak el oda most így háromnegyed éjfélkor :-)) A legelső pedig kilenckor nyit, addigra én már három reggeli pisin vagyok túl, szal, inkább holnapután.
a progipótlás pedig nem gond, rágni fület érte nem kell.

De nagyon mensisen görcsöl a pocakom, és amikor még töknormális volt a ciklusom akkor is előfordult 5-6 nap ingadozás a ciklushosszokban. Mindig is 28 és 35 nap között ingadozott, egészen addig amíg be nem ütütt a krach, vagyis az első teljes havi kimaradás, és elkezdődött a maratoni ciklusok ámokfutása.
krumplis pogácsa

sziasztok!

Szép jó reggelt!
Pogi várunk nagyon a hírekkel!!!!Drukk-drukk............ :!: :D

Monácsaka valamelyik nap elfelejtettem kérdezni,hogy voltál-e már Zentai andinál?Milyenek a vc értékeid?Ugye jobbak?Szorítok érte! :D

Nálunk semmi!Elünk,virulunk!
Puszi

Kép

Kép
lecso

Oké!
Akkor türelem! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Lecso : Köszi megkaptam a diétás cuccot!!!!köszi!!!

Vera: nem ragaszkodom G-hez . csak egy ismerősöm ajánlotta, aki nagyon elégedett vele . nekem is bejön, megnyugtató pasi, kedves. nem várok órákat, mint az I. nőgyógyászati klinikán , ahova tartozom . a bajom az, h nem túl bőbeszédű.
egyébként nemrég kezdtem még csak hozzá járni, ezért is kérdeztelek titeket.

köszi!!!

Pogi: szorítok!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Remélem mindenkinél minden okés és jól vagytok!!!!!!
CSak egy gyors kérdésre ugrottam be mert rohanok, száguldok dolgozni, mert me délutános vagyok. :)

Szerintetek mitől lehet az, hogy tegnap délelőtt szédelegtem és azt hittem elájulok???? Baromi melegem is volt, meg ettem is rendesen. Soha nem volt még ilyen. Ja és a legfurcsább az, hogy én világ életemben utáltam, gyűlöltem a tökfőzit, mégcsak rá sem bírtam nézni, szagától is rosszul voltam. ÉÉÉÉÉÉÉÉssssssss tegnap mit ettem az oviban? :lol: :shock: Bizony bizony tökfőzit. Na a fene se igazodik ki rajtam. :roll:
Este csak megint bekukkantok hogy mi a véleményetek erről az egérszől (remélem lesz :roll: :wink: ) mert Apával megyünk este céges vacsira olasz éttermebe. Jajjjj érzem hogy bűnözni fogok. :oops:
Egyébként most sem vagyok százas mert reggel arra ébredtem hogy nagyon görcsöl a hasam alja és megint rámtört az émelygés. Lehet benyeltem valamit , nem tom. Amúgy mielőtt kérdezitek volt rendes mensim, bár 6 napig tartott de nem volt nagyon erős, legalábbis annyira amennyire általában szokott lenni, ha megvan.

Na rohanok is mert fél 11re megyek dolizni.

Pussz Mindenkinek és persze Pogi szorítok! Kapd elő azt a zebrancsot! :wink:

Várom a véleményeteket, javaslatotokat.

ui: a metet július 26 óta szedem,fokozatosan emelve és semmi bajom nem volt; nah jó néha fosika de rájöttem hogy mikor jön ez a mellékhatás elő.

Szép napsütéses napot nektek!!!!!

hajni...
Budaörs

Hajni: lehet, h vmi front volt tegnap? én ugyanígy voltam tegnap a zöldbabfőzivel!!! :shock: nemigazán szeretem, de már délelőtt eldöntöttem, h nekem azt kell ennem, mert azt kívánom!!!de szerintem csak mert már kb 2 éve nem ettem!

bár kívánom, h a Te kívánosságod más miatt legyen! :lol:
én az enyémet a frontnak tulajdonitom!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Vera!
Grat :) Szép popcid lehet már...

Rólam: én hülye teszteltem egyet, amit elsőre 1 csikosnak láttam ... késöbb megjelent egy alig látható halvány 2. csikocska ...vagyis bizonytalanság! DE MENZI KOPOGTAT.....szóval nincs sok remény :(

Pussz!

Pogi! Muti a zebrád! :D

Gina
Vendég

Ginuska, inkább mutasd te!! :-) szerintem nem is a mensi kopogtat ;-) Csak azért sajnálom ezt a ciklust, mert a zebrapárod akartam lenni, ha már úgyis kettesével járnak :-)
nah, még jó hogy nem zavartatok el egy tesztért éjjel :-) Új ciklusra fel!

Mamint, Tükörvíz, Kikka, Mniki, Okr, merre vagytok lánykák?! Ugye jól vagytok?

Vera áthelyezzelek a kismamák részlegbe? :-) Könnyesre nevettem magam ezen a 20-22- héten :-)

Hajni, a 16.napon? Jó korán lehetett PÉ-d, bár már arra is volt példa :-) Én mensi után egy nappal fogantam ;-)

Kép
krumplis pogácsa

Ginám, drágám, nem feladni, nem kopogtat semmi max az a szerencsétlen gólya, akinek befagy már a segge!!! :wink:

Pogikám, sajna az 1 cn-ért.... :cry:
Vendég

Pogiiiiiii :(:(:(:(:(
A francba bele....

Gina! Küldtem ragacsot Nektek, sokat! És tudom, és majd többen is fogják mondani, hogy kb. a 6. hétig minden áldott nap azt hittem meg fog jönni! Minden másnap teszteltem, mert azt hittem nem is igaz, hogy terhes vagyok, összesen 18 db. kétcsíkos tesztem van! Szóval! Kérlek szépen, hogy ne add fel! Tudod, a halvány csík is csík, tehát inkább bízz egy kicsit! Kitartás Gina! Sok-sok ölelést küldök!
Vendég

Igen, légyszi tegyél át kismamába. Nekem egy Zsomborom van, és ez lesz a második baba, Álmos nem tudom kihez tartozik a táblicskuban a nevem alatt.
Ma voltunk UH-n, ne röhögjetek, 23 hetesnek mért a doki, és valószínűleg fiú. :shock: Egészséges, mindene megvan, szép méretekkel.
Ha ez tényleg igaz, akkor még csak nem is volt rendes mensim, hanem az első peteérést elkaptuk szülés után hat hónappal.
Hajni! Pogi! Teszteljetek!

Kép
Kép
verona

Vöcsöké Álmi és Vili, csak nem annyira látszik...
Hát akkor te Lara és az én zebratársam lettél, vagy Alicé....
tényleg Alice, mi van veleD????

Bee te is ezer éve jelenzkeztél már!Cukrod?Elvileg már jó ilyenkor!
Vendég

Igen, tudom, hogy neked Zsomborod van :-) Álmos és Vilmos pedig Vöcsökhöz tartozik :-)
akkor a 23+0-nál kezdjem a számolást, vagy miben maradtatok?
krumplis pogácsa

Igen, 23+0.
Köszönöm!

Kép
Kép
verona

Sziasztok!

Hű, nem győzlek követni Benneteket... :lol:

Verona, bocsi, de mi is nagyon jót röhögtünk rajtad Apával! :lol: :lol: Gratulanciám! Tök jó, 23+0-val kezdeni a táblicskuban :lol:

Pogi, :cry:

Ginuska, dehogy kopogtat a mensi! Monnyon le... :wink: Monácskához hasonlóan én is egy rahedli tesztet lőttem el annak idején, annyira biztos voltam benne hogy tuti meg fog jönni. Kapaszkodjatok, Ginababák!!!!

Monácska, cukrod?

Rejoka, :( Hú, nagyon kemény dolgokon mész keresztül! Annyira együttérzek Veled, de ezután már tényleg csak jobb jöhet! Nálam is tart ez a kaka időszak már több mint egy hónapja, nyaralás óta. :evil:

Kavicska, nagyon jó a képed a vonalzó mellett! :lol:

Mamint, Okr, Tükörvíz, Bee, Backa?!

Lányok, teljesen el vagyok keskenyedve! Úgy néz ki hogy összeszedtem valamit :( Csak tudnám hogy hol, strandra nem járok, idegen helyen wc-re sem nagyon, ha mégis, tuti nem csüccsenek rá...
Úgy félek, hogy emiatt halasztunk mindent! Rákszűrésen múlt héten voltam, annak a tenyésztésnek viszont még egy hét mire megvan az eredménye. Ezer éve nem volt semmi, most meg :cry: Szúró-viszkető érzés, kb. 2-3 napja. Először azt hittem, hogy a hétvégi nagy babagyártásban megsérült :oops: de nem múlik...
És addig szerintem a hsg-t sem csinálják meg míg ki nem kezeljük. Dokim már csak jövő kedden rendel legközelebb, onnantól piriig már csak pár nap. :cry: Attól tartok, így nem lesz novemberben inszem...

Kép

Kép
anyoooka

Pogi!

Sajnálom! :cry:
Pedig felpakoltam az egész bandát, hátha a csordaszellem meghozza a zebrád kedvét!

Ginuska!

Ne add fel, amíg Pirinéni nem jelentkezik!
A mensigörcsök teljesen normálisak a terhesség elején!

Húha! Okriszta és Beebeey is már a finisben jár! De nem sokkal lemaradva követi őket a négyesfogat: Lara, Lafi, Alice, Verona! (De hova tűnt Damon Hill? :lol: )

rambóka

Hi!
Pogi!
Sajnálom! Na majd MOST!!!

Verona!
Gratula az eddigi eredményhez! :D

Voltunk Uh-n mi is, képet később vágunk ki a videoból.
Lánykánk akarom írni Lara 900g-os! :shock: :D :D :D
Mindene ép.

Kép
lara26

Laráéknak Larájuk lesz!!!!!!!! Jupppíííííííííí Remek hír, ezer gratula! Hunor babának kell egy kismenyasszony na!!! :)

Anyoka! Diéta, és jelenleg egészen jól állok. 5 fölé elvétve megy, tartjuk a 4,1-4,8 határokat. Sajnálom a bacidat....... Remélem a dokid tud valami okosat mondani. Nem akarod felhívni gyorsan?

Rambóka! Damon Hill nyugdíjba ment............... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Monácska, ez nagyon jó! Ügyes vagy!!!!!! :lol:

Felhívtam a doki bácsimat. Most egyelőre csak Canestennel kenegessem francba!!! Gomba :evil: csak tudnám hogy honnan a fenéből?!?!, holnap rácsörgök hogy van-e már eredménye a tenyésztésnek, ha nincs akkor jövő kedden bemegyek hozzá. Szerinte van még idő 11-éig eltüntetni, remélem igaza lesz!

Kép

Kép
anyoooka

Anyóka! Az még 20 nap! Szerintem is megoldódik, de ha tényleg nem javul a Canestentől, akkor muszájos lesz valamit a dokinak felírni!

Nyugi! Sikerülni fog szerintem!
Vendég

anyoooo, geniat is használd. nekem sokszor az is elég volt.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Lara, nagy grat Larához!!!!Aztán nem elüldözni a Hunort, ha udvarolni megy!!! :wink: tudom, a csajos apukák elüldöznéánek minden pasit, de Hunor megbítható lesz és jó családból származik. :lol: :oops: :wink:

Anyókám, bakker, honnan szedted????annyira sajnálom,és remélem, hogy kigyógyulsz belőle!
Vendég

Dimet, köszi! :wink:

Lafim, gőzöm sincs :evil: nem járunk uszodába, strandra, idegen helyen véletlenül sem ülök rá a wc-re... Komolyan elképzelésem sincs!!!

Zsizsik, merre vagy?!

Lányok, nlc-s topikból ollózva :oops: Aki még nem járt Zentai Andinál - mint pl. én - annak tök jó! Sok újat találtam benne!

http://www.fittinfo.hu/object.fe3f2fd7- ... 9b3eb9.ivy

Kép

Kép
anyoooka

Akkor egy pár képet rakok Laráról aki már megint sertefertél. :D

Kép Kép

Hunor jöhet nyugodtan. :lol:

Kép
lara26

ÚÚ Vera tényleg még az is tök jó, nem 0-ról kell kezdened a számolást, meg 4. meg 5. héttől, hanem 23-tól! neked csak 4 hónapot kell várnod az újabb ajándékodra!! :lol:

Anyóka nekem már attól gombám lesz, ha szűk csőfarmert húzok fel. komolyan. van valami tutko gombaölö kúp, vény nélkül lehet kapni, 3 van egy dobozban, írtó hatásos, és tényleg 3 nap alatt eltünteti, csak elfelejtettem a nevét. gyno-pevaryl? vagy ...jajj nem jut eszembe.

Lara gratulálok Larához.

Rami apa nem vasal. meg nem is mos fel. de nem volt szíve odatenni engem szart törölni. azért rendes gyerek.

Kép

Kép
rejo

Anyóka, pár napig esténként egy betadine kúp kiöl onnan mindent. ha baci azt is, ha gomba azt is.

Lányok, azt értem hogy honnan tudják megállapítani hogy a baba fiú, nyilván ugye a fityegőből, de azt hogy tuti lány azt pusztán a fityegő hiányából? Vagy annyira élesen látszik a lánypisilő is? Mert ha nem látszik a fityegő, attól még ott lehet nem? Erre mindig kiváncsi voltam :D Lara tökaranyos a tökmag :D :D
krumplis pogácsa

Anyooo!

Kérj Diflucan kapszulát ha tudsz, abból egyetlen darab pár nap alatt kisöpri a dögöket! Helyileg a Gynazol is elég jó, ez egy egyszeri adagos hüvelyi krém, adagolóval kell bejuttatni. Mindkettő elég drága, de a Canestennél sokkal jobb! (Ha máshogy nem körzetivel írasd fel, mondd h. nem tudod elérni a nődokidat!)
Sajnos a gombicsekek velünk élnek, és csak az alkalomra várnak, elég egy megfázás, egy antibiotikumos kezelés, de akár egy stresszesebb állapot is és máris elszaporodnak.
Meg sajnos a sperma lúgos kémhatása sem kedvez a kis barátságos tejsavbaciknak így előnyösebb helyzetbe hozza a gombákat.
Egyesek éppen ennek megfordítása miatt a kefíres irrigálást is hatásosnak tartják, de én még nem mertem kipróbálni, vhogy olyan izé...... :oops:
Remélem hamar rendbejössz!

Lara!

Gratula! Tényleg lehet a Larát anyakönyvezni?
Babaszoba hogy áll????

Dokibácsink mennyire van behavazva? Fel kéne hívnom UH ügyben, mert a megadott asszisztensnő egy istennek nem veszi fel a telefont!!!!! :evil:
Csak most éppen levert a lábamról egy nátha. :(

rambóka

Pogi!
Szedek le olyan képet is ahol látszik, h milye van a mi babánknak
... pillanat..

Kép
lara26

Kép

Kép
lara26

állati ciki, de én nem tudom megállapítani, hogy mi van a képen. :oops: :oops: Egy óriásira kinagyított lánypisililőt ki tudok látni belőle, de ha kisebbe kell látni valamelyik részén, akkor nem tudom megállapítani, hogy a baba mely részei láthatók :oops: Vagy ennyire rá lehet közelíteni a dolgokra?

Tényleg sajnálom, meg hogy offtopicolok is, de a klasszikus "egy babaforma az UH-képen"- szerű képeken kívül még soha nem láttam igazi UH képeket, pedig nagyon de nagyon szeretnék :D
krumplis pogácsa

Rambóka!
Orvosunk: péntekig van, hétfőn- kedden nem lesz, én így tudom.
Az ottani asszisztensnőkkel vigyázni kell!
Én mobilost hívtam,de nem a megszokott hang volt a vonal másik végén.
Kértem időpontot (dátum szerint) még a 20. hétre (orvosunk mondta, h melyik napra kérjem minden féle képpen-genetikai UH) erre beírt egy hét múlvára. :evil: DE aznap megcsinálta az UH-t, hiszen ő tudta, h jól kértem az időpontot.

Kép
lara26

Pogi!
Karikában látszik a lényeg.
CSAK másik képet ne tegyenek elém, mert az nekem is útvesztő.

Kép

Kép
lara26

Azta! Soha nem jöttem volna rá, hogy az az :shock: De tényleg látszik :D :D
krumplis pogácsa

Lara: nagyon szép a kis Lara, nagyon jók a képek ! én gyanítottam, h hol van a pisilő, de így a tuti!!! :lol:

vki felrakna azért egy fiús képet is a teljesség kedvéért??? :lol:

találtam egy honlapot, lehet, h már ismeritek.
laborértékek, endokrinológusok, és egy csomó minden érdekes dolog van fenn:
http://hipofizis.hu/endokrinologus.php

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lara, én láttam a puncit!!!Köszönöm Hunor nevében is, megy majd akkor udvarolni.
nekünk a kukiról csak 2d van, na azt nehéz kitalálni, de majd felrakom!
Vendég

Lara!

Azt mondta, h. lökött az az új asszisztens, de hogy ennyire! :evil:

Érdekes, ha nem lesz kedden, mert pont akkorra van időpontom! :shock: Na holnap akkor felhívom!

Ha vkit érdekel: holnap az RTL Klubon a Házon kívül-ben lesz szó az otthonszülésről és annak leendő törvényi szabályozásáról, Geréb Ágnes is megszólal.
(Ma a Híradóban kedvenc Gyurink nyilatkozott. Kicsit gömbölyű ahhoz képest, h. ő látja el diétás tanácsokkal a terhességi diabos kismamákat! Igaz, őt tutira nem fenyegeti ez a probléma! :twisted:)

rambóka

Sziasztok!

Kissé agyilag le vagyok amortizálva. Pösten lakom és ápolom a papámat, aki tüdőgyuszival nyomja az ágyat. :roll:

Micsoda puncis képek!
Lara!
Gratula a lányodhoz! :)

Látom már ki is házasítjátok a gyerekeket. Nem lehet elég korán kezdeni. :lol:

Verona!
23 hét. :shock: :lol: :lol: :lol: Nem azért, de így indítani egy terhességet. :lol: Eléggé felháborító. :lol: :lol:

Gina!
Babaragacsok mennek feléd az unió éterén keresztül. :D

Dimet!
Olvastam! :shock: :? :(
Van egy csodaszép kislányod! :D

Visszaolvasok.

Én jól vagyok , vagyunk. :)

Hétfőn buborékolt a méhem. :roll: (tutti a méhem volt, mert a beleimet nagyon jól ismerem :lol: :lol: és ez egy új ismeretlen érzés volt) Azóta semmi. :roll:
Hátsó falon tapad a placenta. Elvileg hamarabb érezni... :D

Egy hete ZAndi diétát folytatok. Szerintem teljesen tartható. Bár kíváncsi leszek 1 hó után mit mondok. :lol: :lol:

Egyelőre kitartóan ruhástól 65 kg vagyok.

Kavics
(14+1)
Vendég

Kavics!
Hiszen most tartanak a gyerekek az elején! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rambóka!
Ezt nekem orvosunk augusztus 28.-án mondta. Azóta lehet, h változott a programja és mégis lesz kedden!!

http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_n%C ... 1rendben#L

Lafi!
A 3D-s nekünk (barna kép) csak "véletlen műveként" került rá a szalagra, mert a vizsgálóba bejött egy másik orvos is aki kérte orvosom segítségét! :D :D :D
2* megmutatta neki / nekünk a baba nemét és egyszer az arcát. Így csak a 2D-s árát kellett kifizetnünk, mert mi arra mentünk.

gyerekszoba:
Kép

Kép
lara26

Lara!

Azért megpróbálom felhívni, nehogy gond legyen!
Mennyi most a 3D-s UH a klinikán? Az én időmben még csak 1000 Ft-ot kellett fizetni azért, h. felvegyék videóra. De tudom, h. azóta változott.

Csini a manófészek! :D
De mik azok a cseppkőbarlang-szerű bigyók a plafonon? Ti csináltátok?

rambóka

Sziasztok!

Keresek egy nagyon jó nőgyógyászt Budapesten. Aki érti mit csinál és nem kér sokat ezért.
Létezik ilyen személy? :roll:

KépKép
charlott

Sziasztok!

Lányok! Egy hete szedem a metet, 2 napja már 2x500-at, és hányinegerem van tőle főleg déután. Meddig tart általában????
Köszi aki válaszol!

Lehet, hogy aki régebb óta ismeri a topikot, az már ismeri ezt a táblát, esetleg annak aki még (velem együtt) új, azt érdekelheti:

http://www.infertility.hu/hormontabla.htm

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!

Olvasni szoktalak benneteket, csak írni nem szoktam :oops:

Drukkjaim mennek mindenkinek!

Gina én is így voltam, a 11dpo-n pici véres nyákom volt, elkönyveltem a mensit, az utróm is fogytán volt a vérvételig nem tartott volna ki, én nem akartam kiíratni ,hogy már mindegy (ezt kicsit bánom hogy nem bíztam a babóban :oops: ) a férjem beszélt rá, hogy ne adjam fel..szóval ha van egy halvány csíkocska az jelent vmit, nehéz benne hinni évek után ,de egyszer megtörténik mindenkivel a csoda! Szívből kívánom a legjobbakat!

Szia Kavicska olyan jó a vonalzódra nézni!

Charlott sajna nem tudok segíteni.

Szkati nekem pl akkor volt hányinger és szédelgés ha nem ittam eleget.

Lara gratulálok a kislányhoz (magyarázat nélkül én sem sokat látok a képből :oops: ) a babakuckó nagyon szép!

Anyooka jobbulást! :?

Rejo neked pedig kitartást! Nem semmi napjaitok vannak :shock:

Ja és Verona GRATULÁLOK!! 23.hét!! jó, nagyon jó..remélem leszünk páran akiknek így sikerül a második baba! A kezdeti izgalmakat kihagytad :lol: :lol:

Azt hiszem ennyi jutott eszembe , mindenkinek puszi!
Őstopikosok légyszi ti is jelentkezzetek!!!!

Velünk minden oké, semmi hányinger és hányás :) A pocim érzem (ja Vera pont a napokban mondtam,hogy én nem hiszem,hogy valaki ne venné hónapokig észre,hogy kismami :lol: :lol: sztem mi túlságosan figyeljük a testünket, egy baba mellett erre már nincs idő :wink: ) néha hüvelyben és :oops: végbél :oops: felé is szúródok,így érzem,hogy nő a méhem?? :?: :roll:

Szép napot!!
Vendég

Kincsem, igen, sőőőt fogsz még jobban húzódni, amikor jobban nő a méh, akkor alhas rész húzódik.
Vendég

lara, gratula kislarához.
kincs, mááár kiskincs is 8. hétben jár. juj. miért rohan ennyira az idő??? kiszsuzsi is 7 hetes már. annyit nőtt már.

el kellene kezdenem szedni a metet....de nem merem. annyi ch-t zabálok, amira van időm azt eszek.....pffff.....így át kell állnom kevesebb chra. :? 8)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok,
az iwiwen megtaláltam egy gyerekkori barátnőm, akivel levelezni kezdtünk. megdöbbentem teljesen, mikor olvastam a történetét , h milyen borzasztó küzdelmeken ment át , h babájuk legyen.

csatoltam a levelét, ha van időtök és kedvetek , olvassátok el!
mindig elszomorítanak a hasonló történetek, h milyen szörnyű dolgokon kell keresztűlmenniük embereknek. és manapság egyre több ilyen, hasonló történetet hallok. egy csoporttársam 4!!! kolléganője jár lombikra, a barátnőméknek 3 ismerőse küzd évek óta, egy ismerősöm 5. !!! lombikján van , és neki is van 3 ismerőse, akik lombikoznak!!! őrület!!!
de a happyend-es történetek mindig reményt adnak, és erőt, h küzdjek tovább én is, és nekem is lesz (remélem hamarosan) babám.

én azt tanultam meg Tőle is , h
- soha, de soha nem szabad feladni!!!
- mindig bízni kell magunkban, párunkban!!
- az anyai ösztön, amik bennünk van tényleg csodákra képes!!!
- igazi harcosok vagyunk!!!

- és a talpmasszázs tényleg csodákra képes- most én is rászánom az időt és pénzt, mindenféle hormonkezelések előtt - ha vkinek ezen a téren van tapasztalata, kérem írjatok!

bocsi , h hosszú lettem!!! :oops:

igaz történet

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Hi!

Rambóka!
Még mindig a video 1000 Ft és a fotó ára 500 Ft.
Azok a cseppkő félék egy köműves munkáját dicséri (párom kérésére). Breplastából készítette, golyókat formált és dobált fel a plafonra, azokat lehúzta. Már kb. 10-12 éve ilyen az egész lakás.

Kép
lara26

Czinkeb!
Olvastam a történetet.
Valamiben mindig kell hinni (ez már fél siker).
- kitartás és az, h hiszel valamiben
- jó orvos
- az én felfogásom: (amióta tudom, h pco-s vagyok) - a minőségre megyünk, nem a mennyiségre.
:D

Kép
lara26

Sziasztok!

Sajna elég keveset jövök felétek.... :oops:

Kérdésem lenne.
Otthon hagytam a mai adag (2x850) Mefit..... ilyenkor mi van????
Sajnos nem tudok hazamenni érte, mert elég messze lakom a cégtől.

babszika

Sziasztok!

Lehetnének kérdéseim? Tudnátok segíteni?

PCOS ciszták miatt kaptam Diane-35-öt. Most májusban abbahagytam a fogigátlót, mert babát szeretnénk. Akkor kérdeztem a dokit, azt mondta, hogy hajrá, mindent bele, mert nincs sok időm. Most mentem vissza, mert nem jött meg. 1 nagy 28mm tüszőm van, ami nem repedt meg. Megnézte a kórtörténetem és azt mondta, hogy miért hagytam abba a fogigátlót, szólnóm kellett volna, mert rögtön kezelnie kellett volna. Ezen kissé berágtam. De mindegy. Most gyógyszerrel meghozzuk a menszim és ha elmúlt utána mennem kell kontrollra, hogy megkezdjük a gyógyszeres kezelést.

Kérdésem az lenne, hogy most mire számíthatok? Vajon milyen kezelés a helyes, van e valami amit ilyenkor nem szabad?

Más.
Bejelentkeztem a Mensmentisbe PCOS hormonvizsgálatra. Valaki volt már? Milyen lesz? A legnagyobb problémám, hogy nincs vénám(majdnem szó szerint, még a pulzusom sem nagyon lehet mérni annyira mélyen van.) És mindig elájulok. Félek. Na ez van. Parázom.
Esetleg érdemes ilyenkor specialistát felkeresni? Vagy speciális intézményt?

Bocsi, ha hosszura sikeredett, de kicsit nagyon kétségbe estem. :?
Köszi előre is a felvilágosítást!

Kép
Kép
gabi82

Babszi, semmi baj,majd este és később este bepótotolod, én is jártam már így!!!

Gabi, nyugi, jó jezekben vagy a Mensben!jól is szúrnak, nekem egy helyen lehet csak szúrni, és megtalálják, de van egy tippem, előtte de csak előtte igyál fél liter vizet.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?