Új privát üzeneted érkezett!

Kriszi:hát sajna igen,na de sebaj,eljön még a mi időnk is.Ebben az évben mmuszáj neki,mert utána nincs tovább :wink:
vedresandi

Ezzel én is igy vagyok!!!!
Ez az év és utánna nem!!!!

JÓ ÉJT!!!
Most már tényleg fekszem!!!!
Rég irtunk már ennyit!!!!
Vendég

Kriszti:mosmáténylegjóéjt irgum-burgim :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Azért én még vagyok, két reklámig.
Andi, dehogy baj,hogy jött a barátőd, jöjjön is jó sokat! Csak írta, hogy a barátnője....., de azt nem,hogy ki. Szóval én már csak ilyen kíváncsi vagyok. (a múltkor is ebből lett a baj :wink: )

Kriszti, igen, tudom, hogy mi a munkád, de azért ez több rétűbb,mint én gondolom.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:én is nézem "anyátok közt"-öt :wink: :lol:
Jönni fog a barátnőm,csak most vendégei vannak,de sztem sokat lesz itt!
vedresandi

Andi,Kriszti:Hogy értitek,hogy jövöre nincs tovább?Feladjátok????? :roll: Ne má!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa:nem adom fel,de nem megyek orvoshoz sem,hogy mi lehet az oka.Én így értettem.(de addig ruri sikerülni fog :wink: :lol: )
vedresandi

Akkor megnyugodtam.Tuti,hogy addig sikerülni fog.Sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Ja,és megrendeltük a hiányzó babakocsit is. Kép
Csak piros,és bézs szinben.
A háttérben meg belóg a pocakom.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Voltam dokinál, minden rendben és olllllllyanédesen mozgott a picike!!! Van kép is, de majd beszkennelem és aztán rakom fel! Nyaki redő is rendben!!!!! Férjem is látta!!

Jó éjt, látom ma nagyon pörögtetek......:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka:Örülök,hogy minden rendben a babával.Várjuk a képeket!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Hello!

Utálom, hogy nem tudok jönni, de itt az új lány, és állandóan nézi mit csinálok.
Este jövök!! (ez nem fenyegetés :wink: )

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:mond meg az új lánynak,regisztráljon ő is a babanetre :wink: :lol:

Klarka:mikor tesztel fel képeket???Örülök,hogy jól vagytok!
vedresandi

Este jövök a képekkel!!

Kép
klarka

Sziasztok!

Úgy látom beindultunk!!!!!
Termeltetek!!!!

Ancsa!
Hát én úgy gondoltam,ahogy este is irtam,ebben az évben próbálkozunk,azután már nem!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Végre...........

Ancsa, szép a kocsi.Drága volt?
Klarka, nagyon várom a képeket!

Andi, kérdezted, hogy mikor dolgozom. Egyik héten 9-17ig, másik héten 10-18-ig. De ebbe még néha belekavarunk azzal, hogy kinek mi dolga van. :cry: Egyébként utálok 10-re jönni.

A kolléganőm pedig nem szeretném, hogy regisztráljon. Ő ugyanis az üzletvezető felesége, és bár tudja,hogy babát szeretnénk, azért nem akarom, hogy mindent tudjon rólam.

Zsu

Kép
bvigh

Ma mégse tudom még küldeni, de holnap biztosan!!!

Kép
klarka

Sziasztok!

Nem hiszitek el mi történt velem ma hazafelé.
Odajött hozzám egy kissebbségi (vagyis nem tudom,hogy kissebbségi-e, mert elég sokan voltak), és kunyerált. Én meg persze elhajtottam, mire azt mondja nekem: akkor sz.... le anyád!
Még ő sértődött meg, mikor így is én tartom el.
Mi lesz később, meg is vernek??
Persze amikor kért akkor még néni voltam.

Na ne gondoljátok, hogy én kőszívű vagyok, de az ilyeneknek nem adok. Zsemlére kér, és ha az ember pénz helyett zsemlét ad neki, akkor felháborodik. (ez konkrétan egy barátnőmmel esett meg)

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Ezen már nem csodálkozom,mert ővék lessz lassan a világ!
Most a tv-ben az ment,hogy az egyneműek házasságot és gyerekeket akarnak!
Hát ez is elképesztő!
No comment!

Nem tudom mi lessz ezzel a világgal??
Vendég

Zsu:Az a baj,hogy lépten nyomon ezekbe botlik az ember.Ha kocsival közlekedsz,akkor a lámpánál már fel kell húzni az ablakot,mert ott toporognak a "fedél nélküliek,meg a kunyerálók"

Ja a babakocsi kedvezménnyel 35.200Ft volt,amugy akciósan 39.900Ft.Ez az amit legelőször kinéztem,és ez volt a legdrágább.Eredeti ár 44.990,-

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Hol vannak azok a lányok, akik azt ígérték, hogy fellendítik a topicot??????????????????

Ancsa, a babakocsi nagyon szép. Nekem is tetszik, és elég nagynak tűnik, úgyhogy biztos kényelmesen el fog férni benne a babó.

Kriszti, bele rázódtatok már a suliba a nyári lazaság után?

Andi, már megint sokat dolgozol, vagy miért nem hallunk felőled?

Klarka, remélem a hétvégén lesz időd feltenni nekünk a képet.

Kacika, Denni,Krisztinka,és akiket még kihagytam, mi van veletek?
Jól vagytok?
Kacika, lehet,hogy rosszul emlékszem, de te filóztál a bölcsin?

Én a hétvégén nem leszek, munka után indulunk anyukámékhoz, és csak vasárnap jövünk haza. Remélem mire visszajövök lesz mit olvasnom.
Ill. ha valaki van még 5-ig én is vagyok.

Puszi, szép hétvégét mindenkinek.

Zsu

Kép
bvigh

Most tudtam leülni egy pár percre!!!!!
Nem rég jöttem haza!!!!
Rögtön elkezdtem takaritani,főzni,mosni,mert este jönnek a barátnőmék!!!!
Holnap mi is Egerbe leszünk, csak vasárnap tudok többet irni!!!!
Még este benézek ha lessz valaki!!!!

Zsu!
Belerázódtunk!!!
Pláne igy,hogy még a jövőhéten csütörtökön előadás péntek reggel vizsga!!!!Ebből a 2 hetes anyagból!!!!
Mikor tudunk felkészülni,az őket nem érdekli!!!!
De majd lessz valahogy!!!!

Akkor jó 7 végét neked!!!!

A többieknek is jó 7 végét!!!!!
Vendég

itt vagyok ragyogok ám én is.
Ma itthon voltam,mert kicserélték a wc mögötti strangot a vizesek az egész házban.Most mentek el,most végeztem a romok eltakarításával.Hála nekik,a wc-m most folyik,így este 7ig valamikor még visszajönnek megcsinálni.
Este vacsizni megyünk családilag,mert elmardt egy szülinap és egy névnap.Ezt fogjuk most megülni.
vedresandi

Kriszti, akkor azt a fellendítést még lassítja a tanulás egy ideig.

Andi nem irigyellek. Estére jó szórakozást!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem, iszonyat nyomás alatt vagyok, egy újszülött baba sorsárol kell döntenem... :(

Meg magammal se vagyok tisztában, csak szenvedek, mert a mensi csak szöszöl már 4 napja, a hőm meg ma újra felment, asszem én ebbe belehülyülök... :

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 32800_.png

Kép
kislibus

Zsu! Nekem is a második hőmérős hónap, még egyet csinálok, aztán leteszem, mert a rabja leszek! Czeizel apánk szerint a pirinek nem, de bizonyos fejlődési rendellenességeknek jól be lehet mutatni, a magzatvédő vitaminnal. Ő az ELEVITET javasolja, mert azt kutatások bizonyÍtják, hogy hatásos (amiket hozzátezsem ő végzett).
A baba befordulhat utána is, még a szülés előtt egy órával is, csak sokkal kisebb, az esélye akkor már, de 35. hétig még forgolódik, akkor már egyre nehezeben fér el, és bizony a kismaminak fájhat is, ahogy megfordul, mert nincs helye. Igaziból régen simán megszülettek a faros babák is, mert a régi orvosok, tudták hogyan kell a faros szülést levezetni, a maiak, jobban tudnak vágni, ezért félnek faros szülést levezetni...

Ancsa! Szóval ne aggódj, még megfordulhat!!! Apa meg ha neked jót tesz, menjen be, de szerintem érdemes rá lelkileg készülnie, meg neked is. Pl.: mit csináljon ott, ha esetleg olyat lát, amit nem kéne neki (vér, méhlepény darabok stb.) ne ájuljon el, fel tudja dolgozni, nem lesz-e a szexuális viszonyulására negatÍv hatással stb. Ilyeneket elvileg nem fog látni, de érdemes elbeszélgetni olyan párokkal, akiknél apás szülés volt, hogy felkészüljetek, mert az nagyon fontos.

Andi! Nektek jó ünneplést!

Kriszti! Zsu! Jó kirándulást!

Kép
kislibus

SZiasztok, vagyok én is.

Zsu, bölcsin nem gondolkodtam, Peti télen kezdi az ovit.

Kedden voltunk Pesten a egy vérvételes, 4d-ós teszten, amivel néhány rendellenességet szűrnek. Szerencsére negatív lett, úgy tűnik minden rendben a pindurral, aki...lehet hogy kislány. Még nem tuti, de az uh-os doki szerint inkább annak néz ki, de tutira majd kb egy hónap múlva tudják megmondani.

Sajna kéregetőkkel én is mindig találkozom, már a bevásárlóközpontok parkolójában is ott vannak, és kérik a bev.kocsikat, hogy kiszedjék a 100-ast belőle.....ááááá.

Rohanok mert Péter rángat., holnap próbálok majd írni.
Vendég

Sziasztok!

Na én is itt vagyok,csak ma egész nap festettünk,úgyhogy teljesen kitikkadtam,de ha teljes lessz a rend,akkor teszek fel a babaszbáról képet.

Kislibus:Nagyon remélem,hogy visszafordul a kicsike.Én nagyon szeretném,ha apa bejönne,de ő inkább attól készülne ki,hogy engem lát szenvedni,és nem tud segiteni.A bizti kedvéért,ha apa visszlépne,akkor a barátnőm készenlétben lessz.

Kacika:Örülök,hogy minden rendben van nálatok!!!!!!!!!!!

Andi:Jó szórakozást,és jó étvágyat a vacsorához!!!!!!

Kriszti:Jó kirándulást,és kellemes hétvégét kivánok nektek!!!!!!

Vettünk a babaszobába függönyt.Egy kis izelitő!!! Kép

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok Lányok!

Kislibus, remélem megjavul a hőd!
Ancsa szép minden babakellék!!!!:)

Többieknek is drukk ezerrel!!

Amint ígértem, itt a fotó. A fenti képen szinte fejjel lefelé van, azt hiszem ott nem kell sokat magyaráznom, látszik szépen mindene, az alsón pedig nekünk háttal fekszik a jobb oldalán, ebből következőleg jobb oldalt van a feje háttal, tőle balra meg a háta és alul-felül a két könyöke!

1190441167.3587.pdf

Plusz tegnap vettünk Andrisnak egy új sportbabakocsit, aminél az volt a szempont, hogy most ne kelljen sok pénzt kiadni, csak tologatni lehessen valami olyan eszközben, ami befér a kocsiba. Ez esernyőre csukható, van kis bevásárlóhálója és teteje is. Csak a mienk nem ilyen "szép" narancssárga, hanem zöld.
Na, megpróbáltam a képet betenni, de nem sikerült, ezért bemásoltam az oldal címét. Ha egy picit lejjebb tekertek lesz ott egy 6500-as, narancssárga. Az az.

Én most lehet, hogy nem mindig tudok írni, mert sok a dolgom, meg lehet, hogy nem lesz internetünk.

Ha tudok, jövök.

Klarka

http://www.babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=babakocsi

Kép
klarka

Szép napot és mindenkinek kellemes 7 végét!!!!!!!!
Vendég

Csajok! Én is szeretnék babakocsikat, meg függönyt vésérolni, de ez megint egy bukott hónap. De legalább most már tudom...

Ancsa! Szép a kocsi is, meg a függöny is!

Klarka! Olyan szépen láttszik a babád! A babakocsi abban a randa narancs színben nem tetszett, de amit ti vettetek biztos szebb. Andrisnak kényelmes?

Kriszti! Szép napot! A mienket elvitte piri....

Kép
kislibus

Ki "nem"szeretne venni babakocsit stb.??????

Kislibus ez örökké valóságnak tűnik!!!!!!
Hát,hogy szép e a napom,már azzal indult,hogy holnap megyünk Egerbe!!!
Pedig a ma jobb lett volna!!!
Aki kitalálta,hogy vasárnap focizzanak a gyerekek iskola előtt 1 nap,emeletes marha volt!!!
Mikor pihennek???

Pirit mi a f..........szé engedted be,mikor kopogtatott,nem kellett volna hallani,hogy kopog :!: :twisted: :wink: :!:
Vendég

Kriszti! Akkor neked se túl sikeres ez a hétvége.
Vasárnap foci?????? Hát tényleg egy ba.om lehet. Talán holnap is elég jó idő lesz a kiránduláshoz. De gondolom ez a vasárnapi foci is beleszól a dologba!!

Asszem mi holnap elmegyünk Gyomaendrődre, vagy valahova, csak most jó lenne kirándulni egyet, mert eléggé letört ez a visszatarthatatlan piri...... Pedig én ellenkeztem, de a szemét betörte az ajtómat... :evil:

Kép
kislibus

Ja? És Czeizel apánk szerint a terhesség első 4 hetében (az utolsó menstruációtól számított első 4 hét, tehát ilyenkor a baba valójában 2 hetes) nem lehet a babában maradandó károsodást okozni, mert a sejtjei még annyira sokféle irányban tudnak alakulni, hogy vagy kiküszöbölik a hibát az egészségesen maradt sejtek, vagy ha túl sok sejt sérült, nem ágyazódik be, és a mensruációval kiürül. Tehát, ha valaki például a baba megfoganása utáni két hétben rtg-en volt, és a baba megmaradt, nem kell elvetetni, mert akkor egészséges lesz. Ha ugyanez már a fogantatást követő 3. hétben történik, akkor már számolni kell fejlődési rendellenességgel.

Mondta továbbá, hogy Magyarországon összesen 44 db. gyógyszer teratogén, az összes többi nem okoz semmilyen fejlődési rendellenességet!!! És e közt a 44 közt nincs antidepresszáns!!! Szedhetők a paracetamolt tartalmazó láz és fájdalomcsillapítók, (Pl: Rubophen) és az algopirin is. Sőt, ha a kismaminak láza van kell is szednie, mert a láz sokkal veszélyesebb a babára nézve!!!

Gondoltam ezt még megosztom veletek. :D

Kép
kislibus

Kislibus!
Hát mi nem kirándulni megyünk,csak focira Egerbe!
De csak én megyek egy másik anyukával kocsival a busz után!!!
Egy kicsit azért csavargunk,mert imádjuk Eger várost és zegét zugát ismerem!!!!

Nektek viszont jó kirándulást!

Köszi az infókat is!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Kriszti:Akkor ezért mondta a körzeti,hogy szedhetem a rubophent torokfájásra,de én nem mertem venni,mert azt irták,hogy a magzat károsodása nem kizárható.Pedig már nagyon jó lenne valami,ami elmulasztja a náthámat.És nem utolsó sorban a cukor mellett is szedhetem.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Kislibus irta az infókat!!!!!

SZÉP VASÁRNAPOT ÉS JÓ PIHIT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:Bocsi,összekutyulódtam :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa! A legtöb gyógyszerre csak azért írják rá, hogy ne perelgessék őket feleslegesen. Czeizel mondta volt vala, hogy sok olyan eset volt, ahol a magzat károsodott és ezért adott gyógyszert tették felelőssé, persze végül a legtöbb esetben kiderült, hogy nem a gyógyszer okozta, de addigra jó nagy ügy lett belőle a médiában, és ezért írják rá az összes gyógyszerre. Ha Czeizel apánk aszondta lehet szedni, akkor lehet szedni!
Meg aztán ha a te szervezetedben fájdalom van, az olyan hormonok és egyéb anyagok keletkezését serkenti, amik stresszelőként hatnak a szervezetre és nem csak a tiedre, hanem a babáéra is... (Ezt is most tanultam)

Egyébként hihetetlen koponya ez a Czeizel, már mint genetikus, persze reklámügynöknek se kutya.. (Az egy dolog, hogy az ELEVIT hatásosságát ő kutatta, de szerintem ebben a kérdésben nagyon elvakult)

Kép
kislibus

Kriszti!!! Remélem túléltétek a focit! Meg kicsit csaviztatok is!!

Mi voltunk Gyomán, meg Szarvason! Szép hely mindkettő, a Körös gondoskodik a látnivalóról. :D

Kép
kislibus

Kislibus:Köszönöm az infókat!Most egy picit kezdek regenerálódni,megpróbálok sok citromos teával kilábakni belőle.Ha nem muszály,nem szedek be semmit.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!
Hát nem venni észre,hogy fel lenne lendülve ez a topik!!!

Kislibus!
Sajna 4.3-ra kikaptunk,nehéz ellenfél volt!
A gyerek leis csörömpöltek!!!!!

Mekibe voltunk kedv csinálónak!!!!

Akkor most jőjjön nekünk egy kis kevd csináló!
Az egyik topikból csentem!

www.ffk-wilkinson.com
Vendég

A közepétől nagyon jó! :lol:
Vendég

Kriszti! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Erős csapattól kikapni nem szégyen!! Jól játtszottak és ez lényeg! Gondolom a Meki visszahozta az életkedvüket!

Kép
kislibus

Kislibus!
Már megint csak mi?????
Igen a Meki,kárpótolta őket!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Sziasztok!

Látom, mindenki inkább a jó időt választotta a net helyett a hétvégén.
Kriszti, azért jó lehetett a csavargás, még ha a gyerekekkel voltatok is.
Kislibus, biztos szép helyen voltatok ti is.
Ancsa, szép a függöny is, meg a kocsi is. De azt hiszem ezt már írtam.
Klarka, szerintem tök jó az a kocsi. Vagy egy ilyen esernyő kocsinak is tudnia kell valamit?

A mi hétvégénk elég hosszúra sikerült.Nemrég értünk haza, de nem bírtam már nélkületek. Meg egyébként is, nem bírtam volna tovább anyáéknál. Már nem olyan jó otthon.
Azért mentünk most ilyen hosszú időre, mert a házat festettük kintről, és elég pepecs volt a nagy része. De még aludni se tudtam egy jót. Nekem már csak a saját otthonomba jó.......... Biztos értitek mit akarok gagyogni.

Van még valaki? Ha nem akkor jó éjt, ha igen akkor még jövök!

Zsu

Kép
bvigh

Még vagyok!!!!

Egyébként én sem úgy érzem magam otthon,mint anno lánykoromban!!!!
"Minden hol jó de legjobb itthon!"
Igaz a mondás!!!!!

Ha nem jön senki!

Nyugodalmas jó éjszakát!!!!
Vendég

Kriszti, én még vagyok.
Igaz majd leragad a szemem, de meg akarom nézni az NCIS-t.
Most érzem igazán, mennyire nem tudtam magam kipihenni.

Zsu

Kép
bvigh

Ezt körülbelül,hogy nem tudom kipihenni magam 3 hete érzem,mert mindig van valami!
Ez a főzés,már az agyamra megy,hogy anyuéknak is főzni kell 2 naponként este 8 után visszük a kaját,késő estig főzőcske,meg egyebek!!!!
Egyszerűen kivagyok bukva nap mint nap!!!!
Lefekszem abban a minutumban alszok is!!!!
Azt én is szeressem NCIS-t!!!
De,hogy csak elejéből 1-2 percet látok majd az is tuti!!!
Most meg apa még éjszakás is,úgy,hogy ilyenkor meg pláne!!!
Hát pl ezt a hetet sem irigyelheti tőlem senki!!!!
Minden délutánra van valami!!!
Tudod mint a mese könyv,minden napra egy mese!!!
Vendég

Kriszti, én nem irigyellek.Én még magunknak is utálok este, munka után főzni. Persze szeretek én, de ha 7-re érek haza,akkor már nincs kedvem hozzá fogni.
Anyukád jól van?
Ja, még azt sem irigylem,hogy a férjed éjszakás. Én akkor is rosszul alszom, ha a párom nincs mellettem. Most is az is rossz volt, hogy külön ágyban aludtunk. Nem akartam azzal kínozni, hogy egy heverőn nyomorogjunk ketten.

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?