Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Merre vagytok?

Hol van mindenki??????????????

Kép

Kép
ancsa03

Jó reggelt!

Andi!! Hogy vagyunk? Hogy vagyunk?

Ancsa: szép a pocid!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Jó reggelt!

Szerintem öngyi lett a görbém vége,mivel eleje nincs :lol: :lol:
Persze még nem adtam fel....
Kép
vedresandi

Andi: de ugye piri még nincs?

Kép
klarka

Klarka:még nincs,demég jele sem.Acover line nekem 36,7,amíg az alá nem megy,addig nincs nagy baj :?
vedresandi

Sziasztok!

Andi: Nagyon szorítok, remélem még nincs semmi jele a pirinek? Olyan jó lenne!!!! Drukk :!: :!: :!: :!:
denni

Mármint az lenne jó ha babásodnál :!:
denni

Sziasztok!

Andi:Én is ngyon szoritok érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Ancsa! Szép a pocid!!! Hát ebben a 4 hétben a baba is sokat nőtt!

Klarka! Köszi a drukkot! Neked megy az Uh-hoz :)

Andi! Krisztinka! Drukk!!!

Bocsi csajok,most ennél többre nem telik.... Kifacsart a hétvége....
Meg a hétfő....

Kép
kislibus

Megvan a kiskönyvem!! És gratulált a védőnéni a vasértékemhez (ami Andrissal is olyan jó volt, hogy nem kellett egy szem vasat se szednem), valamint a vérnyomásomhoz!!

Andi, remélem minden rendben!! :roll:

Kép
klarka

Jó reggelt!

Klarka, gratula a kiskönyvhöz!

Már elég rég jártam erre. Nincs is rá mentségem.. :roll: :roll: :roll:
A héten 10-től 18-ig vagyok, és annyira utálom, hogy el sem mondhatom. Ha minden igaz szerdán jön az új kolléganő.

Andi!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
????????????????????????????????????????????????????????????

Zsu

Kép
bvigh

Jó reggelt,sziasztok!

Még nem teszteltem,piri még nem jött,de holnapra várom.Ma még mindig 36,9.
vedresandi

Csajok!
Új vonalzó,és megint nem 40 hetes :lol: Megyünk tovább,így ha a következő ciklusban sikerül,lehetne nekem szülinapi ajándék 8) :lol:
vedresandi

((((((((((((((Andi)))))))))))))))

De szülinapi ajándéknak pazar lenne! Lehet, csak erre vár! :)

Kép
kislibus

Andi: :( :( :( :( :(

Kép

Kép
ancsa03

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sziasztok!

Látom, ma sem történt senkivel semmi.
Velem igen. Úgy kiakasztott egy vevő. Bár ezt nem csak a mai nap sikerült elérnie. Napok munkájának eredménye. Már vagy 4-szer voltak bent, de mindig kitalálnak valami megvalósíthatatlan hülyeséget. Pl.az első: Két főzőlapot akartak egy picike konyhába, mert lehet, hogy egyszer gazdaságosabb lesz a villany, mint a gáz. :roll: :roll:
A páromat meg ki akarta írni a doki, mert begyulladt egy izület a térdében. Persze holnap megy dolgozni.Sajna muszály.

Még akartam valamit, de most elfelejtettem... :roll: :oops:

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Én még itt új vagyok, de olyan sokat hallottam már rólatok a barátnőmtől, és nem bírtam magammal, és gyorsan regisztráltam.. :D
honorius

Ma megyek dokihoz! Majd jelentkezem, ha tudok!!

Kép
klarka

Szia honorius!

És mikorra szeretnétek babát??? :D

Klarka! Várunk!

Csajok, asszem én megint köv. hónapra várom a gólyát. Pirike kopogtat.... :?

Kép
kislibus

Zsu! Mindíg gondolj arra, hogy szegény gyengeelméjű nem tehet róla ... :twisted:

Kép
kislibus

Csajok! Ne vegyétek bántásnak, de kezdem úgy érezni, hogy ez a topik kicsit széthullik. Mert mintha többen és többet irogattunk volna, amikor ide kerültem. Mi lett hirtelen??? Vagy csan én érzem így???

Kép
kislibus

Kislibus!
Jól érzed!!!
Mikor anno én elősször irogattam,annyit termeltünk,hogy nem győztem olvasni!!!
Nagyon sokan nem irnak!!!!
Köztük én is,de nem azért mert nem akarok ide irni!!!
Csupán csak azért mert sokszor nincs kinek!!!!
Nagyon széthullottunk!!!
Hát én benne vagyok hogy változtassunk rajta!!!
De ehhez mindenki kell,rendszeresség kell,még ha egy pár szó is!!!
De irjunk!!!
Mert ha igy megy,tökéletesen széthullunk!!!!
Ja és még annyit én nagyon sokszor voltam úgy,hogy irtam és semmi reagálás!!!
De szerintem nem csak én,hanem más igy érez!!!
Vendég

Sziasztok!

Csatlakozom az ujjáélesztéshez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

No akkor dobok is görbét:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 60000_.png

Hát csak a vérzés a bibi, meg hogy lapos...

Kép
kislibus

Oké!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én szinte minden nap vagyok,vagy reggel vagy este vagy napközben!!!!!

Ancsa!
Te is igy gondolod????
Mert ez nem 1-2 emberen múllott vagy múllik!!!!
Vendég

Kislibus!!
A piri monnyon le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinél!!!!!!!!!

De azért van remény????
Hátha!!!!!
Vendég

Hát én a hétvégét nem tudom ígérni, hétköznap délután tudok jönni, de a most hétvége is ok, hacsak el nem megyünk kiheverni a pirit valahova.... És pénteken Szegeden továbbképződök....

Kép
kislibus

Nem tudom... Napoltam... 8)

Kép
kislibus

Nekem meg ma kezdődött a tovább képzés!!!
Igazából szünet volt augusztustól márciusig tart kisebb megszakitásokkal vizsgákkal tarkitva!!!
A mostani kurzus!!
Különböző szubkultúrák,szociológia,pszihológia,stb. a téma!!!
2 hét múlva vizsga belőle!!!2 nap felkészülési időt kapunk rá!!
Az pedig szombat vasárnap!!!
Jó mi???
Vendég

Menni fog Kriszti! Aki tanulásra adja a fejét az fel van készülve ilyesmire!!! :D
Persze felétek nem tudom hogy műkszik a továbbképzés, nálunk főleg a vizsga része közröhely.. De ennél fogva könnyű is! :D

Kép
kislibus

Nálunk a várandósgondozással kapcsolatban lesz, 2 órát tart Czeizel apánk is!!!

Kép
kislibus

Ez nekünk kredit pontos tovább képzés!!!!
Több téma lessz és volt,nem mindegyikből kell vizsgázni!!/Szerencsére!/
Vendég

Ancsa! Betöltötted a bűvös 28 hetet! Ez a magzati tüdő érettségének az ideje! Persze még tökéletesedik, de már tudna levegőt venni!!! :D
kislibus

Az is jó téma!!!!
Nálunk még romalógia,drog ellenes téma,gyermek jólét,meg isten tudja még igy fejből,hogy mi lessz!!!!
Vendég

Nekünk is kredites... 8-at ér az egy nap.

Kép
kislibus

Ezekkel utoljára a fősulin foglalkoztam, no meg most a melóban!!!
De jó az is! Szerettem őket tanulni! Van egy tanulmány: Cigány anyák az eü-ben, érdekes lehet, de még nem jutottam elolvasni. Dehát hallok ezt-azt....

Kép
kislibus

Bocsi, de most elosonok mosogatni, amíg világos van, utána még jövök!

Kép
kislibus

Na én csak elmentem enni,és meglódultatok.

Kriszti,Kislibus:Sok sikert a továbbképzésekhez,no meg a vizsgákhoz.Nagyon ügyesek legyetek ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igen elérkezett az a bűvös 28.hét.Remélem semmi rossz nem történik.
Én itt vagyok álltalában minden nap,de ahogy Kriszti mondta nem mindig van kinek irni.Bár mostmár nem sokat tudok egyhuzamban ülni,mert a kisasszony akrobata mutatványokat végez,és nem szereti az ülő póziciót.
De azt hiszem egyre jobban kezdek parázni a szüléstől.

Apa pénteken kifesti a nagyszobát,meg az előteret,és utána dobok képeket a babaszobáról.

Kép

Kép
ancsa03

Pont most van a TV-ben az otthon szülés!!!!!!!

Ancsa!
Várjuk a képeket!!!!
No para!!!!!!

Kislibus!
Nekünk 80 pontos!!!!
Vendég

Kislibus!
Szerintem hasonló témáink lehetnek!!!!
Én is egészségügyis vagyok!!!
Nálunk a csapatban vannak védőnénik,kórházi ápolók,családsegitősök,önkormányzati dolgozók és többségben mi gondozó-ápolók!!!!!!
Nektek mennyinek kell lenni pontszámnak?
Kaptok rá zsozsót???
Mi igen,reméljük,igéret az van!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nem kapunk zsozsót, ezért igyekszünk is lehetőleg ingyenesekre menni! Csak az a bibi, hogy piszok messze van, általában, a benzint se állják. Fukar egy önk. ez. Jó lehet, akkor a tietek több alkalmas, nekünk ilyen volt a Nyíregyházi aug-ban. Az 40 kr. volt. És öt nap.

Ancsa! A félelem tök természetes, mindenkinél így van, még a többedszer szülőknél is! Ez segíti a felkészülést! Apás szülés lesz? Tudod már hol fogsz szülni? Van lehetőség alternatív módon szülni?
Jársz esetleg szülésfelkészítésre?
A babák már csak ilyen akrobatikázósak, ő is készül már, keresi a helyét, hogy megkönnyítse a dolgodat!

Kotyvasztottam: Mirelit zöldség keverék, petrussal, majorannával, babérral, tészta, rá egy kis majonézzel és mustárral megbolondított tejföl. Mit gondoltok milyen lesz?

Kép
kislibus

Kriszti! Legközelebb mehetnénk ugyanarra a képzésre! :D

No jó éjt nektek is!

Kép
kislibus

Jó lenne egy képzésre járnunk!!!!!!!!
Egyébként én is magamnak állom az utiköltséget!!!
Itt van a városban,félhavi bérletet vettem!!!!!

JÓ ÉJT !!!!
Vendég

Kislibus:A Szabolcsban fogok szülni,ha még melessz addig,ha nem akkor a MÁV-ba.Apás szülésre készülünk,de apa nagyon bátortalan.Szeretném ha bent lenne,de nem akarom ráerőltetni.

Októberben megyek szülésfelkészitőre.
Drága babám eddig fejjel lefele volt,de a mult héten úgy döntött,hogy visszafordul,és most a popsija van lent.Remélem visszafordul.

Kép

Kép
ancsa03

Helló csajok!

Hát jól meglódultatok, amíg nem jártam itt. Még a munkában benéztem, de hogy haza jöttem, még most jutottam gép elé. Igaz majdnem 7 volt mire haza jöttem.
Én is támogatom a javaslatot!Ha van mihez/kihez hozzá szólni, én jövök!

Honorius, én is üdvözöllek! Ki a barátnőd, ide ír ó is? Remélem segítesz nekünk a topic fellendítésében!

Kislibus, azért nem idegesítem magam az ilyen embereken. Inkább „ hülyének nézem őket „ . Na ne értsétek félre, de csak így tudom elviselni őket.
A görbéd tényleg nem az igazi………. Te hanyadik hónapban vagy a hőmérőzéssel? Nekem ez még csak a második.

Kriszti, ti aztán jól megéritek egymást Kislibussal! De írjátok csak, így jobban értem mivel is foglalkoztok. Most az jutott eszembe, hogy milyen jó, hogy van egy védőnéni a topicban. Majd jól kihasználjuk, és mindent tőle kérdezünk meg.;-)

Klarka, mi volt a dokinál?

Hú csajok, most valami nagyon okos jutott eszembe. Miközben írok olvaslak is titeket, és úgy reagálok. Kislibus írta, hogy piri kopogtat nála. Nem lehetne, hogy ne nyissunk neki ajtót????????????? :roll: :roll:
Libus, kérdezd már meg a nagy Ceizel dokitól. :wink:

Azért remélem még lesz valaki aki elolvassa ma a hozzászólásomat.
Ha nem, akkor jó éjszakát kívánok én is.

Zsu

Kép
bvigh

Ancsa, megelőztél.
De már van is egy jó kérdés Kislibusnak: Megfordulnak a babák még? Azért is érdekel, mert van egy barátnőm, aki most 20 hetes, és kb. 12hetesen mondták neki, hogy harántfekvésbe van a baba, és be van parázva,hogy mi lesz. Én azt hittem ilyen pici korban még nem olyan lényeg? Na, most, hogy végig gondolom ezt a kérdést már ki is derült milyen buta vagyok a témában.Nem úgy van,hogy mikor már nagyobbacska, akkor fordul meg lefele fejjel? :roll: :oops:
Ne nézzetek nagyon butusnak!

Zsu

Kép
bvigh

Jó estét!!!

Én is benne vagyok a lendítésben!

Honorius az én barátnőm :wink: :lol: ,remélem nem baj, hogy meginvitáltam :lol:

Tényleg jó sokat írtatok.

Kriszti/Kislibus:minden elismerésem a továbbképzéshez.Gondolom szükség van rá,de én magamat ismerve már nehezen lennék képes tanulni.

Ancsa:de jó neked,hogy már szülésfekészítésen gondolkozol :lol:

Klarka: mi volt a dokinál?

Nálam új hónap,meglátjuk majd,hogy végződik :lol:
vedresandi

Szia Zsu!
Irok neked!!!!
Az jó ötlet,hogy pirinek ne nyissunk ajtót de a pasiját barnát se kéne beengedni!!!!! :lol: :lol:
Na mit szóltok????
Kislibussal igen megértjük egymást mert mind 2-en eü-sök vagyunk és a munkáltatóink kérik a kredit pontokat!!!!
Hasonló témájú néha egy tanfolyamra kell járnunk,már úgy értem az egy témát,hogy egy és ugyanaz!!!
Én gondozó-ápoló vagyok,időseket ápolok!!!
De ezt tudod, nem???

Akkor most már tényleg elköszönök!!!!

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Zsu:jó sokáig dolgoztál!!!Ez most mindennapos lesz???

A babák be szoktak fordulni,általában,de a szakember ezt jobban tudja :wink: Kislibus?
vedresandi

Szia Andi!

Úgy látom gyúrtok tovább!!!!!
Pedig most is milyen szép hőid voltak!!!!

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?