Őszintén szólva én is meglepődtem,hogy perel a kismama.Nyilván felelősöket keres az ember midnenért,de azért -valjuk be-itt nem ilyen nyilvánvaló a dolog.
Szörnyű lehet ez az állapot,de egy ilyen elhúzódó üggyel tovább nyújtani...hát nem tudom.
Palcika
Na ez az,ami sok helyen hiányzik!Én hiába adom meg a tiszteletet,ha az orvos esetleg nem hajlansó...és millió iylen esetről tudnának beszámolni a nők.És ha ő nem adja meg,akkor én miért,És miért ne sejtsem azt -megbízva benne_,hogy nem is nekem akar jót,hanem esetleg kényelmi szempontok alapján dönt?
Nem feltételezem,hogy minden esetben iylen történik,de a szülésindítások pl. ügyeleti időben stb igen errefelé mutatnak.
Ha nem haragszol meg,icipicit naívnak nevezném a hsz-edet
.De az elgondolás szép
:
Amúgy a köszönést illetően valóban van mit pótolniuk...
....
Timi
Ahh,nem tudtam,hogy földim vagy
.Ahogy elnézem,egyik szülésemnél sem lehetett hozzád szerencsém
!
Én valóban elégedett voltam/vagyok mindennel alapvetően.Nem mondom,hogy utólag egy-két dolgot nem látok másként,de alapjában szuper élmények voltak a kórházi napok.Akármilyen hülyén hangzik,nekem az ottléteim hatalmas élmények maradnak.Hónapokig sóvárogtam vissza,hogy újra átélhessem azt a hatalmas örömöt és boldogságot,mint ott
.Hülye vagyok,mi?
Igen,félreértettem,amit írtál a tanulásról,de így már értem
.
A fiamnál lett volna orvosom,de szabin volt, a pasim meg 2 héttel hamarabb jött
!De így is elégedett voltam.Pláne,hogy a vajúdás alatt több orvos is érdeklődött a hogylétem felől(lehet,hogy azért,mert császárra számítottak?
).
A másiknál meg minden természetes volt,szl tényleg egy szavam nem lehet.A legnagyobb beavatkozás az antibiotikum adása és a gátvarrás volt
!
Dalminha
Már írtam asszem egyszer ide,hogy ez szt nem olyan egyszerű,hogy "kibírja valaki azt a pár órát".Itt nem a kibírásról van szó,mert ha +csak" ennyi lenne,akkor mindenki vígan szülne kórházban...
Te,vagy én ,vagy mág páran jól bírjuk ezt,de sokan sajnos nem.Ahogy Áfonya is írta már,nem mindenki tud úgy szülni,ahogy a dokinak jó(és nem neki).Van,akit visszariasztanak a gépek,egy másik nő szülésének hangaji, a vér látványa stb.
Lehet,hogy ebben az is benne van,hogy nincsenek mindenre felkészítve/felkészülve,de sokakat maga a kórház lebénít.Így pedig nem lehet szülni,csak beavatkozással.Az iylen nőknek leáll a fájástevékyenségük,nem tágulnak (pláne ha még rá is tesznek bent egy lapáttal).És a vége császár.Ami akkor esetleg már tényleg életmentő.
Sok olyan -erről szóló-könyv van,amiben számtalan valós történetet mesélnek el,mi minden befolyásolja a szülést....Mint pl ez.
Szl én ezért is megértem az ottonszülsét,vagy inkább fogalmazok úgy, a másként szülést.
Szl én pl. kibírok több órát is,de nem feltétlenül biztos,hogy mások részéről ez csupán "hóbort"...(bár tuti,hogy vannak,akik trendiségből is fontolgatják....
)
Abban tökéletesen egyetértünk,hogy a lényeg az egészséges kisbaba
!