Laura, ne aggódj a pocid miatt, mert szülés után úgy félév alatt tökre kifakulnak, elhalványodnak. Csak a felületén lehet érezni a barázdákat, alig látszanak. Meg ez legyen a legnagyobb baj!
Megnéztem én is a listát, leírom, mik a tapasztalataink. Külön szemetesvödör nálunk nem volt, zacsiba tettem a koszos pelust a többi szemét közé a konyhába (most meg már szobatiszta a drága). Szopipárnát most vettem, Szonjával nem volt, és áldom is magam érte, mert iszonyat jó!!! Nem csak szoptatásra lehet használni, hanem alváshoz, feltenni rá a lábat, nagyon szeretem! Szóval azt most vegyetek!!!
www.szopiparna.uw.hu - itt sokkal olcsóbb, mint a boltokban, és házhoz hozzák. Jó a mikrogyüngyös is, a tönkölyben megtelepedik a poratka. Szoptatásra való használatával nincs tapasztalatom, pedig maratoni szoptató voltam, de az elején párnát használtam a baba alá, szóval biztos jó lesz.
Kenguru helyett kendőt vennék, sokkal jobban tartja a gyereket, nagy kendőzős voltam. Persze nem mindenkinek jön be.
Légzésfigyelőnek csak akkor van értelme, ha részt veszünk újraélesztő tanfolyamon, mert ha jelzi, hogy leáll a légzése, és nem tudjuk mit kell csinálni a mentőhíváson kívül, akkor nem sokat ér. Nekünk Szonjával nem volt, de most fogok kölcsönözni. Mérleget kölcsönöztünk, 3 hónapig.
Babakocsimániás vagyok, elég sok márkát kipróbáltam, de most nem kezdek bele, hosszú lenne...
Az a nagyon fontos, hogy városi környezetbe veszed-e vagy nem... Majd összeszedem magam, és leírom
Ja, és egy kortesbeszéd a Brendon ellen... Kerüljétek el, ha lehet! Szerintem drágább is, mi meg megjártuk velük. Nyilván ez egy kirívó eset, és nem történik mindenkivel ez, de sokat elárul a cég mentalitásáról. Szóval az első kocsinkat 60 ezerért vettük. Kb 3 hónapot használtuk, miután használat közben kitört a kereke
Kiesett a dísztárcsája is. Visszavittük a boltba, hogy akkor most azonnal kérjük vissza a pénzünk, mert balesetveszélyes a kocsi. Azt nem lehet, csak szervíz. Beírtam a panaszkönyvbe, boltvezető lejön, ők nem tehetnek róla (könyörgöm, én tehetek róla???). Szervízbe a kocsi el, mellékeljük a dísztárcsát, kocsit megjavítják, elütő színű dísztárcsa van benne (mindegyik barna volt, ez az egy kék). Megint szólok, sajnos csak ilyen volt raktáron
Mi elvesztettük az eredetit (az átvételin rajta, hogy beadtuk), pénzért rendelhetünk, ha akarunk. Szóval itt van a babakocsink kálváriája... Felháborító, hogy ilyet meg lehet tenni.
Ja, igen, nem nagyon van segítségem sajna. Nagyszülők dolgoznak, öcséim fiatalok, a barátnőim szintén babásak.
Na puszz, majd írom, ha valami eszembe jut még a babakelengyével kapcsolatban!