Sziasztok!!!!!
Mostanában nem jártam errefelé, látom gyarapodunk!!!!!!
Köszönöm szépen mindenkinek az érdeklődést, apósom jól van, már visszament dolgozni is, nem nagyon bírja az otthon ülést.
Ez lehet, hogy jó, de az orvosok ki voltak tőle akadva, mert nem volt hajlandó bent maradni a kórházban, pedig még gyógytornászhoz kellett volna járnia.
Ildi!
Ti is jövőhéten kezdtek a bölcsiben? Tegnap voltunk bent kicsit játszott Bence az udvaron. Nagyon jól érezte magát, csak nehezen értette meg, hogy nem minden játék az övé.
Azt hiszem, lesznek még gondjai, ezzel az akaratossággal.
Arra figyelj, külön mondták, hogy amikor viszed Marcit, vigyed a munkáltatóit is, és legyen rajta, hogy mikor kezdesz dolgozni.
Mármint dátum szerint.
Nagyon jók a fényképek!!!!! Mikor voltatok a Vasúttörténeti parkban? Múlt héten, mi a dínókiállításra mentünk, nagyon tetszett a gyerkőcöknek.
Mondjuk, nekem is!!!!
Évi!
Sajnálom, szegény Flórát, hogy ilyen kicsi és már gondok vannak a fogaival.
Ilyen típus? Mert nálunk rengeteg édességet esznek a fiúk, de szerencsére egyenlőre nincs gond a fogukkal. Leviével legalábbis biztos, mert tavaly már engedte, hogy belenézzen a fogorvos a szájába!!!!!!!
Biztos vágyik vissza a Balcsira, nekem úgy hiányzik, idén egyáltalán nem voltunk, pedig nagyon szeretem, gyerekkoromban minden nyarat ott töltöttem.
Azok a régi szép idők......
Szia Muttika!
Én is köszöntelek körünkben!!!!!
Nagyon jó lesz itt Nektek, a gyerekekkel, az tuti!
Na, és akkor jön a főhír!!!! Képzeljétek el, csajok, hogy októberben BARCELONÁBA utazunk, a hastánccsoporttal, egy versenyre!!!!!! Annyira izgulok, még sosem voltam Spanyolországban, majdnem egy hétig leszünk ott, meg még versenyen se voltam soha!
))))
Csak úgy zajlik az élet!
Ja, még valami, Évi, akkor mikor mehetek hozzátok????
Kriszti