Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, csak egy pillantra vagyok.

Lili,

Zsófica mai Zsófi? Ha igen, akkor sok boldog névnapot kívánok neki.

Megpróbálok jönni, ha végre elaludt Gergő.

geli08

Nana:
húúú ,de jó cuccok!!!Sajna márcsak a szívemet fájdítom,mert múlt héten foglaltam még Évcánál a múltkoriak mellé elég sok pénzt elköltöttem :oops: ,úgyhogy mostmár le kell állítanom magamat sajnos :lol:
Szóval köszi az oldalt!!! :) Már úúúgy várom,hogy megérkezzen a csomi,nagyon kiváncsi vagyok!
kazi

hajny: dejoo h itthon vagytok, örülök, h rendben ment minden. :wink: Képeket nagyon várom!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol:

Dóra: tényleg tehetnél te is pocakos képet! :wink:

Lili: nagyon jó dolgok vannak a jatsszvelem oldalon. Kár h nekem most semmi sem aktuáélis, na de majd a köv. babának... :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

gyors a kép. :D
1,5-2 év van beleírva és nagyon-nagyon puha pamut és rugalmas anyag :)
Kép

Ja és az állapota...szerintem új, semmi használat nem látszik rajta :wink: :D
Kép
:D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Én szeretném ezt a blúzt. :) Lehet? Nem kell másnak? NAgyon szép!

Hajni, képek? (Én is készülök ma többet is tenni. :) )
Jó volt minden? Anna hogy bírta az utat? Gyönyörű a táj, igaz?
birolili

Sziasztok!!!!
Na megjöttünk a dokitól , még mindig kevés a súlya! Most kapott gyógyszert a hasnyálmirigyműködésére! Remélem ez segít!
2 hét múlva megint kontroll! :?
Ja délután be kell vezetnem a főzit! Már nem tudom mit adjak a "gyeröknek önni" :P ! Ráadásul rájött a válogatás is :(

Kazi!
Ma voltam a szil-coopban, ott is van Marci!!!

Nana!
Előre is köszönöm!
Melyik turiba szoktál járni?

Geli!
Írtam püt!

Roz!
Felvettelek msn-re, de nem talállak fent! vagy rossz címet írtam be? :oops:

Kép
adrienn021

Ja és még valami!: Judit!
Mi van veletek?

Kép
adrienn021

sziasztok :)

adri
ne haragudj de nagyon ritkán vagyok gépközelben holnap ígérem neked 12 .-től bekapcsolok és itt leszek .Milyen gyógyit kaptatok kreont mert ha azt akkor nekem van 3 bontatlan dobozzal neked adom ha kell nagyon szivessen ne váltsd ki mert 1600 ft és ha ezt kaptátok akkor odadom a mienket van 25 000 meg 100 000 is

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Visszaolvastam 9 napnyi anyagot,nem rossz termés.Bár mindenhez nem tok hozzászolni!

Elöször is HATALMAS GRATULA BEÁÉKNAK A KISLÁNYHOZ,jó egészséget és sok tejcsit!
Zsoltinak utólag Boldog szülinapot!

Judit merre vagy?

Roz
boldog névnapot Nikinek utólag,a képen édesek a gyerekek,naon megható.
Hogy tetszett a böli Ákinak?
Hü,guszti tortákat kreálsz ám!

Adri
édesek a fotók a fiadról,nö mint a gomba!

Geli
tök jó a tortás kép,oltári ahogy harapja!

Lili
sajnálom hogy betegség miatt meg kellett szakítani a nyaralást,majd télen meg menjetek meleg helyre!Utólag boldog szülinapot Zsófinak!

Lina
borzasztó ez a munka,gyorsan a tesót! :lol: :lol:

Nyhk
ha tényleg igaz a mit írtál,akkor Anna várható magassága 180 centi körüli lesz,ami nem is lenne rossz.

Balim
utólag boldog szülinapot Eszternek,repül az idö.

Dettus
tök édesek a képek a nagylányról,imádni való.

Dora
mizu veletek?Hogy vagy?

Az utunk faja volt,gyönyörü idö,a sziget meseszép,a kaja tutti volt,minden tökkkéletes volt.A tenger meg hát...Nem találok rá szavakat!
A repülésben kellemesen csalódtam,bármikor mennék mégegyszer!

Képet teszek majd,már nincs több idöm,késöbb majd,Anna nyaggat.Én kellek neki.

Erszényes
képek neked?Nem teszel?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili
Rossz hírem van. A jobb vállán halvány rszínű csikocskák vannak :cry: :(
Sajnos csak a napfényben vettem észre. :(
Vihetem vissza, pedig olyan kár érte! :(
(bár lehet megprobálom kimosni, aztán ha más nem, jó lesz az egyik barátnőm kislányának játszósnak... nem szeretném visszavinni) :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Lili, ami cucc most jon Tejonak, hasznalt, az index szuloi munkakozossegen beluli felesleges gyerekholmik forumaban arulta egy lany.
Ezek azok, 2500 Ft. :D :lol: http://forum.index.hu/Article/showArtic ... &na_order=

Most is vannak szep lanyruhak, gyonyoruseg Next kabi a ti meretetekben!

Hajni, nagyon klassz lehetett nektek! Szep barna vagy? Anna mit szolt a tengerhez?

Nana, Next imadom oket! :wink: Csak mire a licit lejar en belehalok a varakozasba, meg az izgulasba, hogy ki licital tul. Altalaban az utolso egy percre hagyom... :wink:
De most en is ugy vagyok, mint Kazi, kisse tulvasaroltam magam. Majd novemberben folytatom, ha megjott az anyasagi. :lol:

Erszenyes, most nem tudok tenni, de igerem a kozeljovoben teszek fel kepet. :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lili! lUgy latom a link nem a ruhakra mutat, de mindegy, igy egybol bejuthatsz a forumra!:) 18327 szamu hsz. alatt vannak a rucik. A forum frissebb hsz-ei kozott meg a Next kabi.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Roz!!!!
Jaj, én nem azért mondtam, nem akarom én a TE idődet beosztani!!!!Isten ments!!!!
Ha lesz időd feljössz, ha nem, akkor sincs semmi baj!
Majd 1x összejön!

Hajny
Örülök, hogy jól sikerült a "nyaralás"!!!

Kép
adrienn021

Roz!
köszi!!!Nagyon aranyos vagy!!!!
de ki is váltottuk gyorsan a receptet!!!!

Hát én ma mindent elfelejtek, mint mindig :oops:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Jelen vagyok folyamatosan csak írni nincs időm. Holnap megyünk a dokihoz Levivel, már várom, hogy megtudjuk végre az igazságot.

Kipróbáltuk a rizstejet, szörnyű!
Vettem 4 liternyi port, majdcsak elhasználom valamire.
Levente előbb itta, aztán közölte, hogy : nem jó. rossz. És tovább nem volt hajlandó inni. :(
Mostanában fél adag tejet kap, ki fogom nyomozni hogy most a tej hasfogó, vagy hashajtó.
Vhol a langyos tejet hashajtásra ajánlották. Nem tudom.....

Nézegetem a honlapokat is amiket ajánlani szoktatok, a gyerekrucikról. Nagyon jók.
Bár én most nem veszek semmit. A Tescoban vettem jó télikabátot és mellényt. Cipőt a skálában.
Mostmár csak kismama nadrág kéne. Bár még minen jó rám de ha leülök kicsit szorítanak.

A Kinga babához gratulálok, nagyon szép.
Jaj mikor lesz még márc. 18????

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit..el fog repülni az idő ne aggódj...Bár a Levi születését én sokkal jobban vártam, de hihettlen módon elrepült a 9 hónap(mondjuk azért is akartam túl.leni a terhességen mert sok prblámám volt közben)

Ruhástopicot nyitottunk :lol:

Lina! mizu Veletek?vagy most nem vagy itthon???

Gabi

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Bepagabi :D , igazad van, jol szetoffoltuk a topicot! :roll:

Ser, hogy vagytok? Hannamanna?

Lina, neked rugalmasabb mar az idobeosztasod? Sikerul megoldani Lilike hazaszallitasat?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Judit!
Barátnőméknék tuti, hogy hasfogó volt a tej! Ahogy nem adta neki a pici már nem mogyorózott :roll: ! sztem kinék-hogy!
Milyen rizstejet vettél? Én sárga dobozosat iszok, tűrhető, mondjuk télleg nem olyan, mint a tej, de ez van! Vettem már szójaitalt, arról inkább ne beszéljünk!
Ha már ruhástopic! Barátnőm 12 hetes kismama és ő most vett fain kismamanadrágot a kiskegyedszalonban! 3000 ft alatt!

Kép
adrienn021

mivel sokan igérték én rakok fel 2 képet
(csak melledleg Nagyon szívesen látnám a kis lurkóitokat, mert sok kisgyerkőcöt babát más rége láttam képeken....élőbe meg:( :shock: Kép Kép

Gabi
bepagabi

Ruhásszétoffolos nekem köszönhető! :cry: :oops: :cry: :( :( :(
Többé nem teszem!!!

KépKép
KépKép
nana09

De .... csak segíteni szerettem volna másoknaK.
(nem a saját rucijainkat akartam itt eladni vagy nem azokról írtam) :( :oops: :(
Remélem azért van akinek tényleg sikerült örömet okozni. :)

KépKép
KépKép
nana09

Bepa
Gyönyörű (bár ilyet fiúkra nem mondunk :D ) gyerekeitek vannak! :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana, sztem nem volt off :wink: :D ! Gyönyörű rucikat mutattál, hasonlót én is majdnem megvettem ma, vagyis uez a márka csak más volt ráhímezve-de már kicsinek gondoltam....

Bepa, édesek a fiúk!

Dóri, köszi minden okés, holnap próbálok bővebben jönni :oops: ...

Kép
seriff

Nana, nem Te tetted! :wink: Sokan........ De hát azért vagyunk, h. segítsük egymást ruhákban is. Ne csak "nevelési kérédésekben".....sztem.
Bepa, szépek a gyerkócök nagyon! Én is ígértem képeket, igaz, meg is fogom tenni ezt nagyon gyorsan. :D

Dóra, nézem máris. :) Édes kis rucik nagyon! Én is sokat vettem Botinak neten..... :oops: A kabi az a piros? Ami 3in1? Mert nem nagyon találok másikat. :oops: :roll:

Ser, írsz azért néha magadról, Hannamannáról? Hogy érzed magad, milyen a munkahely? Hiányzol nekünk! :wink:
birolili

Bepa, mi volt a 2.terhességednél? Nehezebb voolt? MIlyen gond volt?
birolili

Lili, 18591-18592 hsz!

Nana, ne vedd magadra! Sokan irtunk most a ruhakrol. De szerintem Bepa sem neheztelesbol irta.:)

Bepa, fiad csuda edesek! :wink:

Zsolti, hogy vannak Beaek? Mikor engedik oket haza? Lilla mar latta a hugijat?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Aranyosak vagytok. :) de tényleg úgy érzem én vagyok leginkább ludas. :roll: , túlzásba estem... mint úgy általában a gyerekruhákkal kapcs :( :) (ezért van hogy kifolyik a ruha a szekrényből, annyi van :oops: )

Lili
olvastad kispóló történetét? :(

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Hát megint nem aludtunk valami jól, de túlélem...

Nana!
Jaj, dehogyis!!! ha valaki nem akarta úgysem nézte meg!Inkább jó, ha olyan helyeket mutatsz, ahol szép rucikat lehet venni!

Bea&Zsolti!
Hogy vannak a nagylányok :wink: ???

Bepa!
Tényleg fain fiaid vannak!
Miket csinál már a Te Levid?
Bebe gondolom jól elszórakoztatja!

Kép
adrienn021

Jó reggelt mindenkinek!

Bepa
naon helyes fiaid vannak.

Most már én is teszek pár képet.Alig tudtam választani,így lehet sok lesz.

az óvárosi sétánk
Kép

hajókirándulás Lindosba
Kép

egy kis pancsi a hajóról az Antoni Quinn öbölben
Kép

fellegvár Lindosban
Kép

datolya pálma alatt
Kép

tengerpancsi,ahogy Anna mondta
Kép

jó pasit talált a lányom?
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nem jót tettem a fellegvárhoz,ez az
Kép

szép a növényzetük,ez a hibiszkusz virága
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1190180818.4139.jpg[/img

ez csak mert ari
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Szóval a hibiszkuszos
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Olyan nehéz visszarázódnom a hétköznapba,átvettük azt a nyogodt,lassú életmódot.A jót könnyen meg lehet szokni,rossz vissza zökkenni.

Lina
összeszedem a tesómnak a babacuccokat,és nekilátok a kisbrinyónak is,remélem összehozzuk majd valahogy az átadást.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok

Nana! Nehogymá' rosszul érezd magad:)
Ne butáskodj, én nagyon örülök ha tudásod megosztod velünk.
Sztem nagyon sokan csak neten jutnak hozzá jó ruhákhoz, mert itt nálunk a faluban olyan béna turi van, hogy kár bemenni.
szóval írjad csak a jó linkeket

Lili! majd megírom ha alszanak a lurkók

köszi, hogy dícséritek a manóimat...én is böszke vagyok á rájuk(mint minden anyuka)

hajni!Anna gyönyörűséges és szupik KÉPek, nem csoda ha neház visszarűzódni

Megyek, mert ennei kell adni a porontyoknak :roll: :lol:

Gabi
bepagabi

Roz!
:oops: Na haragudj!!!!Pont ebédeltünk :cry:

Mondjuk ez túlzás, én tömtem Levit ő meg köpködött! Mostmár a fele adagját eszi meg, amit eddig jóízűen megevett!

De ha adok neki valami édeset, gyümölcs, akkor az mehet, de a doki azt mondta attól nem hízik!
Tegnap vacsit is úgy volt hajlandó enni, ha összekevertem a gyümölccsel! :(

Jó a jövőhét, apa szabin lesz! Majd megbeszéljük melyik nap lenne jó mindenkinek!
Mi volt a topic neve?

Kép
adrienn021

Adri! Neked nem írtam, bocs
Levi pörög forog és mrá kezdi a mászás jeleit kezdeni(de még nagyon picit)
Amógy sztem mint sok baba ilyenkor, olyanokat
Bebe a legkedvesebb Neki, imádja, spkáig az is elég Levi szórakoztatására, ha tesót nézheti.Szerencsáre Benedek is szereti a Tesót:)

Lili! Szóval, először is Levivel 3 hónapig hányinger 3-4 kg fogyással(alig ettem, még szerncse nyár volt így vitaminazért volt elég)
Aztán a 12 hetes vérvételből Down-gyanút állapítottak meg(CVS-volt)
Utána szinte állandóan kúpot kellett használnom, mert mindent összeszedtem, pedig nagyon vigyáztam(se uszi se más, ha érted!)
És a 2. trimeszter jó volt de a 3. felében (6 hétig) megfázás, vírus stb. utána a 37 héttől viszketés(erről én se tudtam van ilyen )Szülésig nem aludtam éjszakánként mert akkor volt a legrosszabb(de ezzel nem tudnak semmit se tenni, a hormonok a felelősek)
A szülés már megváltás volt, sok szempontból
Röviden.

Hali

Gabi
bepagabi

Adri
Levi ma 9 hónapos:)már csak 3 és jön az első szülinap
:P Yippie

Gabi
bepagabi

Sziasztok :)

bepa
Nagyon helyes két kis pasid van :) azok a szemek :) ez a bör ez a haj ... nagyon szépek :)

hajny
klassz helyen voltatok nagyon :) jó lehetett kicsit pihenni .

kazi
ha megkérdezhetem Ti merre laktok ? Tegnap voltunk kint egy telket megnézni ott a tesco uton kellett végig menni és a ladánybeni utra kellett rákanyarodni és ott valahol egy kis zsákutcában jó bent a közepe felé néztünk egyett . Milyen arra felé lakni ? ezen telken van egy lakható picurka kis ház egy kis medence meg egy koplett fa játszóka 2 aranyos kis disz tó ( azért irom le hátha esteleg ismerős és tudsz róla mondani valmit )

zsolti
csajok jól vannak ? Mikor jönnek haza?

judit
Pont most láttam hogy a kutibutikkal szemben a Ksikegyed szalon kismama ruhás lett nem tudom mióta van ott lehet hogy nem mondtam most ujdonságot .
Kókusz tejet próbáltátok már? Nekünk az bejött kakóporral olyan mint valami fini kókuszos csoki :) a rizs és szója tej nekünk sem jött be...

seriff
Hannamanna jól van ? Meló ? Éváék jól vannak , a multkor Robival össze futottam a bútorboltban éppen a picur butarira kérdezett rá hoyg meg jöttek e már .

Lina
hogy vagytok ? hogy megy a meunka meg az ovi együtt? azóta nem akcióztam extra késői megbeszélésekkel ?

Nagyobb FIÚS anyukák a sógorom kisfia 6 éves volt a névnapja és valami rucit kértek de oylan ami csini pl kord gatyót ingel hol lehet ilyneket vennei nem súlyos tízezrekért ? Tescoban néztem tegnap a cherooket szépek és az áruk sem vészes de elég méret hiányossak és fiúból negyed annyi holmi van mint a lányból :shock: ez eddig fel sem tünt ...

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj azt nem irtam :) Ákosnak tetszik a böli holnap marad ott úgy előszőr hogy reggel 9 kor beadom és 3/4 12 re megyek érte vissza :) Virágék is szoktatják az ikreket szerintem Ők is nagyon ügyessek :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Hajni

Csodásak a képek!!! De jó lenne ott lenni most. Nem lennék allergiás tuti.

Bepa

Kiskrapekok csuda helyesek.

Judit

Én éppen most készülök a kismama ruháim a bizibe vinni. S-es a mérete. Ha érdekel írj privit. :)

Dettus

Megérkeztek a Leopoldis gatyók, ha gondolod nézd meg. Te mikor szeretnél rendelni? Vagy még megnézzük a vasárnapi termést a suliban és utána megdumáljuk?

Lencike jól ebédelt a motorozás után?

Adrienn

Ez a hasnyálmirigyes dolog összefüggésben van a tejérzékenységgel? Vérvétel volt? Vékony a baba, hogy kevés a súlya? Bocsi a sok kérdésért, csak Adri is elég pici. Alig nő. Bár mindenki azt mondja, hogy jól van így, de azért bújkál bennem egy kicsit az aggódás. Meg alig eszik viszont az emésztése nagyon gyors. A védőnőazt mondta, hogy esteleg lehet hasnáylmirigy működési zavar is. Novemberben jön az új doki, aki gasztroen...lógus és majd vele is beszélek.

Andi
Kép
cukkker

Cukker, mekkora Adri, h. aggódsz?

Adri, miért baj, ha nem akar nagyon enni babód? Jó kedvű?Mekkora? A mi Zsófink sem olyan hatalmas, mégsincs semmi baja......

Hajni, csodaszép helyen voltatok! :) Fú, jó lehetett nektek! :)

Judit, mi volt a dokinál?

Cukker, mi a Leopoldis oldal címe? Megnézném.....

Nana, olvastam, nincs semmi gond. :) :wink: Nem nagyon hiányzott, csak olyan szép. :D ( SZtem nálunk is kifolyik a ruha, bár ezt még így nem mertem megállapítani.... :oops: )
birolili

Bepa, még nem hallottam, h. ilyen viszketés az normális....horomoktól.... :shock: :? Én egyre fáradékonyabb vagyok, mint az elején...ma is estére alig élek.....
birolili

Bepa, boldog 9hónapot Levinek! :) A vonalzója nem azt mutatja. :shock:
birolili

Hú hajny: gyönyörűek a képek!! Anna nagyon cukiiii!! :) Ott még a tenger színe is más... :wink: :lol: :lol: Ott ahol a tengerben úszol milyen mély volt a víz? Én csak addig merek bemenni a tengerbe amíg a lábam leér, pedig tok úszni, csak biztos a hullámok miatt vagy nemtom...:oops: :lol: El is hiszem h mennél vissza, én is így vagyok vele... :lol: :lol: :lol:
Ja amúgy mi többé nem megyünk 1 hétre, minimum 10 napra. 1 hétnél mindig akkor jövünk haza mikor a legjobban kezdjük magunkat érezni... :roll:

Bepa: nagyon cukik a fiúk!!! És hogy hasonlítanak egymásra!! Éééédik
Húú akkor tényleg nem lehetett könnyű a 2. terhességed, főleg h pihenni sem maradt annyi időd hiszen már ott volt Bebe.

Nana: én meg kifejezetten örülök a ruhás infóknak , meg sztem a többieknek is jól jön ahogy Lili is írta... :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Ja még valami. Lányok Dóra, vagy aki még Tankónál van. Milyen orvos? Vállal még új kismamákat? Szeretnék infót kapni róla ami lényeges lehet privibe. Légyszi ha tudtok írjatok!! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Roz: örülök, hogy Áki jól bírja a bölit.

Virágékról régen hallottam, hogy vannak? Ikreket is rég láttuk...

thymi: te nagyon el vagy tűnve. Hogy vagytok? Nagyon kíváncsi leszek h megmutatja-e a nemét a babó, vagy olyan sokáig kell várni mint Gyopinál.... :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Erszényke, akkor most.. :wink: ?

Hjany, gyönyörű helyen jártatok, és milyen simogatóan meleg lehetett! Klassz képek!

Cukker, nehogy már aggódj Adri miatt! Úgy jó,ahogy van!

Lili, láttam az édes kis csajodat a Malomban tegnap, csak rohantam ezerrel, annyira csípem a kis kobakját! Jó dolgozni, kicsit sok a felesleges dolog az eüben, de egyenlőre nem az én dolgom ezzel foglalkozni, nem tudok ellene tenni semmit, még a kedvem is a régi-jó :D .

Roz, minden rendben velünk, jól vagyunk, Hanna szereti az ovit(kivéve a nagyok termét-de ezt biztosan mondta Mónika :wink: ).
Leona kap új bbútort, ill. szekrényeket a szobájába, csak még mindig nem érkeztek meg, ill. vasárnap este találkoztunk. Jól vannak Éváék.

Nana, ne mentegetőzz már, tényleg tök jó,h ennyit infót tettél fel, olyan szép rucik! Ügyes vagy!

Kép
seriff

Lili! Nem az én Levi hanem az Adri Levije 9 hónapos (remélem nem néztem el) Enyém csak 6 hónapos volt.
Tényleg Ti mit vettetek Zsófinak szülinapjára?
Most olyan furi érzésem van, mert most lesz Bebe szülinapja, de nem most tartjuk(család) de hiányérzetem van..lesz.Szóval sztem mi most tartunk egy kis meglepi szülinapot aztán majd okt.-ben lesz a nagy családos....Aszzem, ez így jó lesz.

Télleg!erszényes????van mit mondanod???én nem írok privit, de jöt is rosszat is halllotam,ahogy sztem mindenkiről :D :?

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök, sajnos kevesebbet jutok net elé, mint szeretnék :(
Mikor hazajövök, akkor persze Lilizek, sokszor csak este 6-kor érek haza, 8-kor ő már alszik, legalább ezt vele szeretem tölteni. Estére meg már annyira fáradt vagyok, hogy egyszerűen nincs is kedvem elővenni a gépet.
Reggel egy óra vezetés, 8 óra tanfolyam, megint egy óra vezetés.
Nagyon remélem, hogy a kistesó tudja, mi a dolga:-)
Lili jól elvan az oviban, nagyon sokat beszél, szépen elkezdett rajzolni, szinezni, ma elkezdte énekelni a boci-boci tarkát, szóval fejlődik ezerrel. Talán most már nem is sír reggelente, bár hétfőn vittem én utoljára.
A munka amúgy jó lenne, csak az időbeosztást nehéz összehozni. Általában a hétfővel és szerdával van bajunk, a többit meg tudom oldani. De az tényleg gáz, főleg ha én tanítok, és csak 6-ra tudok hazaérni.

Hajny,
biztos vagyok benne, hogy összehozzuk a találkát majd, maximum hétvégén. Szépek a képeitek!!!

Képzeljétek, még mindig nincs Lilinek izotóp lelete, már a Heim Pál is gyanakszik, hogy az valahol elveszhetett, úgyhogy holnap újra kell telefonálnom, addigra megpróbálnak leletmásolatot szerezni. Én újra nem viszem el oda, az biztos...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődéseteket.
Ma voltunk a gyermeksebésznél, Bán Gyulánál. Nagyon kedves és rendes volt. Leventének többszörös végbélrepedése van. (a sok erőlködéstől). Ezek már hegesek de friss is van.
:( :( :(
El kell érni, hogy soha ne legyen kemény a széklete. Ezt nagyobb mennyiségű duphalac sziruppal kell megoldani.
Az evés is számít persze, de nem nyom annyit a latban, hogy elég legyen. Azt mondta, hogy évekig kell szirupot kapnia. Ez nem szívódik fel, nem káros, mint a hashajtók. (azért nekem kételyeim vannak, hogy hogy fog helyreállni az emésztése,a bélmozgások, ha örökké segédanyagot kap).

Ha továbbra is kemény lenne a széklete, akkor súlyosabb gondok alakulnának ki. Ezért mindig könnyen kell, hogy menjen a dolog.

A kókusztejet még nem próbáltuk de ki fogom próbálni. Nem ehet almát, répát, banánt, csokit, ropit, süteményt, fehér kenyeret stb...

A kismamaruci sajnos azért nem érdekel, mert az én méretem XXL és nem S. Elképzelni sem tudom milyen érzés lehet.. :oops: Azért köszönöm.

Ma voltam a genetikai vérvétel eredményéért 1:3100 az arányszám. Örülök. :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Judit, szörnyű amiket írsz! Szegény! :( :( :( Nem is hallottam még ilyeneket......

Lina, nagyon ügyes a kis csajod! Élvezd minden percét. :) Mi Zsófit szétzabáljuk, olyanokat mond....tegnap is.....

Erszényke, lesz tesó? :wink:

Beáék nem ma jöhetnek haza? Én is sokat gondolok rájuk. Már el kellene kezdenem a kórházi csomagomat összerakni.......még semmit sem tettem azon kívül, h. Botika bútora áll egy helyben. (Képek hamarosan. :oops: )

Ser, az étteremben láttál miket? Ott aztán sikítozott Zsófi. :) :oops: Most ez a korszaka van, h. "csikorog", ha tetszik neki vmi. És az étteremben nagyn jól érezte magát, sikítozott össze-vissza.

Cukker, szombaton mikor lesz a Szórakaténuszban az Aprók Tánca? NEm lesz apucink, gondoltam elmegyek....Kell fizetni?

Bepa, bocsi, félreolvastam. :oops:
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?