Sziasztok!
Eszter!
Megnéztem azt a kelengyelistát, és el voltam ájulva tőle, hogy mennyi mindent megvetetnének a kismamákkal! Nekem felére nem volt szükségem!
A babánál ágyneműre nem volt szükségem, mert lerúgta magáról, inkább hálózsákban altattam, vagy csak rugiban, ha meleg volt. Mérleget kölcsönöztünk, és én annyira aggódtam, hogy minden szopi előtt és után mértem a Drágámat, még éjjel is, és vadul jegyzeteltem.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Két hónapig. Na hát ezt most nem fogom csinálni, tök felesleges. Elég hetente egyszer is. Légzésfigyelő, babaőr nem kellett, mert bár külön szobában volt, de egybenyitottuk, így hallottuk őt. Hajkefe: a mai napig nem kellett kefe, fésű. Éjjeli fény: kaptunk ajándékba, de az összes konnektor 20 cm-rel padló felett van, úgyhogy felesleges volt.
A babaápolási termékeket a gyerekorvos felírja, gyógyszertári mind. A boltit szerintem felesleges megvenni, azokat amúgy is csak 3 hónapos kor után ajánlják. Ruhák: szerencsére mi annyi ruhát kaptunk, hogy másfél éves koráig egy darabot sem kellett venni.
Nekem bimbóvédő- és kiemelő nem kellett, sem szoptatós teakeverék, ezzel is szerencsém volt.
Bocs, ha kicsit hosszú voltam
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
, de nekem ezek a tapasztalataim.
Monácska!
Én is drukkolok neked, biztosan minden rendben lesz. Egyébként elolvastam a szüléstörténetedet, és nem csodálom, hogy nem szívesen mész kórházba!
Évi!
Neked is drukk UH-ra!
Lexa!
Beírhatod a tábliba, hogy legközelebb okt. 4-én megyek AFP-re, utána pedig okt. 17-én UH-ra. Akkor talán majd kiderül, hogy ki van odabent!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)