Új privát üzeneted érkezett!

Igen a legfontosabb mindennél, hogy csak pozítivan szabad gondolkodni. A tudatunk az nagyban befolyásol ám. csak jóra szabad gondolni és meglesz az eredménye :) Szóval pozitivan csajok!!!

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Az inga a férjemnél is ki mutatta a 2 fiút és egy lányt hát kiváncsi vagyok ,másnál is meg csináltuk és egyezik anyósomnál sógór nőmnél és mindnkinél aki akarta és mindenkinél egyezik.

Velünk minden rendben van majd 20-án megyek uh-ra most a hétvégén is volt egy-egy alkalommal rózsaszínű pecsételésem de pihiztem és elmúlt úgy 1,5 hetente előjön nem tudom miért . A hányinger már nem minden napos nálam .

krisztinka akkor neked is most lehet hogy majd októberben ha összejön elsőre fiad lesz és majd csatlakozól idővel a nagycsaládosokhoz ha jön a harmadik baba aki akár lány is lehet .

Carpesiem!
Kiváncsi leszek neked mi lesz mert ha a tenyeremen csinálom az ingát ott egyből elkezd körbe forogni és meg se akar állni és ezt megcsináltuk másnál is és ö nem terhes és neki megse mozdul a tenyerénél az inga csak a kézfejénél jelzi a baba nemét . Lehet hogy van benne valami hogy így bejelez terheseknél erre pár napja jöttem rá.

Na megyek mert főzök és még egy kicsit pihizni akarok mielőtt felkelnek a fiúk.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
márti80

Na Márti, ha majd pocakos leszek kipróbálom, hogy mit jelez!
Hát eredetileg 3 babát szeretnék, de sajna attól több majd nem lehet, mert császárral kezdtem és a doki max. 3-at javasolt!

Várjuk majd az uh képeket!
Dobok neketek egy görbét, hogy teljen az oldal!

Kép

Jimmorison! Nagyon eltűntél! Hol vagy? Hogy vagy?

Puszi
Vendég

Krisztinka!
ez a görbe elég biztató :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

De láttad mikor szexeltünk utoljára? Aug. 28-án a 12. napn, azóta semmi! :(
Vendég

N alátom ezzel az ingával felborzoltam a kedélyeket :)) Mikor mondta a barátnőm én sem hittem benne de azóta :)

Mondjuk most ma megjött nekem tehát az a fiú amit mutat az inga az nem most jött össze ezek szerint. De sebaj lesz még következő hónap is. :)))

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Nekem egy 20 hónapos kisfiam van és neki szeretnénk kistesót. (Én kislányt szeretnék inkább, de a lényeg hogy egészséges legyen).
Nálunk a kisfiam gyorsan összejött.
Remélem most is így lesz. Elvileg most a napokban van peteérésem /naptár szerint/.
Félek, hogy a kistesó nem jön össze könnyen. A kisfiam születése után pajzsmirigyproblémáim voltak, de most úgy látszik rendeződött.
Hőmérsékletezést nem próbáltam még. Megpróbálok visszaolvasni, hogy mi a ti tapasztalataitok.
Remélem nem bánjátok ha csatlakozom.
Zsuzsa

Kép
szúzi

Szia Zsuzsa! Üdv közöttünk és mihamarabbi babásodást!

Szerencséra nem sokan vagyunk már itt nem babások.
Mi sajna pont pénteken lesz 1 éva, hogy rajta vagyunk a kistesó projekten! Manóm a fogigátló után egyáltalán nem tervezve 6 hónap után beköltözött és mi nagyon boldogok voltunk. Akkor semmit nem figyeltem, csak sexeltünk amikor kívántuk.
Igaz a szex most is így működik nálunk, csak mérem a hőmet és figyelem a váladékokat, hogy megismerjem a ciklusom Több kevesebb sikerrel megy is a megfigyelés, csak a ciklusaim elég hosszúak.

Most pl. itt tartok:
Kép

Puszi mindenkinek!
Vendég

Szia Szúzi! Üdv :) Az én lányom is 20hónapos. Egyidősek akkor :)
Sok sikert !

Kép
csucsu05

Szia Zsuzsa!

Udv koztunk, és mielobbi pocakosodást kívánok. Mi is 10 hónapot próbálkoztunk, mire jott a kistesó, remélem neked nem kell ilyen sokat várnod.

Krisztinka
Elég jól alakul a hod. Most hol áll? Dobj egy gorbét légyszi.

Végre hétvége!
Ádám még most is sírva megy oviba, de aztán elvan. Én már kezdek hozzáedzodni, már nem visel meg annyira. Most már rajta a sor, hogy abbahagyja a reggeli sírást. Akárkivel beszélek, mindenki azt mondja ,hogy egy -két hétig tartott nálunk ez az állapot. Nekem van egy olyan érzésem, hogy nálunk ez tovább fog tartani. :cry: Ovónénik szerint az a baj csak, hogy nagyon anyás. Meg kell szoknia, hogy nem lehet velem egész nap.
Vendég

Sziasztok!

Szilvi! Sajnálom Ádámkádat, bizos rossz lehet neki, de sajnos meg kell szoknia! Szerintem nálunk is ugyan ez lesz majd!
Hogy vagy? Atyaég, már 18 hetes vagy! Akkor már érzed hogy mocorog?!

Na a görbém ilyen:

Kép

Jimmorisonról tud valaki valami???

Többi kismami hol vagytok??? Meséljetek magatokról!!!

Zsuzsa! Gyere Te is!!!! Várunk ám , hogy jelentkezz!!!

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Carpediem!

Nálunk a Vijktornak 3 hétig tartott mire a 3 hét elkezdődött csak 1-2 percig sírt a gyerek az ovónő szerint és utzzána semmi baja nem volt jókat játszott a többiejkkel.

Mi megvagyunk a Viktor egyre többet mondja hogy anya hasába baba van ő mátr kezdi megérteni hogy hipp hopp nem emelgetem csak úgy gyorsan fel a Gergőnek még szoknia kell hogy nem dajkálom állandóan. De nem tudom mi van a Gergővelk nem akar az istenér elkezdeni beszélni pedig a Viktor ennyi idősen már nagyon sok szót mondott a Gergő meg csak annyit mond anya, apa,baba na meg csá mást nem inkább hömmög és így megérteti magát marha jó mi???

Krisztinka hogy érzed sikerült ez a hónap???

Kép
Kép
Kép
márti80

Húúú Krisztinka, tényleg nagyon biztató a hőgörbéd. :wink: Hány napra szokott megjönni? Írtad, hgy 28-án voltatok utoljára együtt, de a 18 nap környékén sem akcióztatok? Mert akkor még beeshetett egy fickó, nem? :D

Szegény Ádi baba! Vagy szegény ANyukáj? :wink: Minket azért szerintem jobban megvisel az ilyesmi, mint a gyerekeket. Pötyit játszóházba szoktam vinni, és ott ő is picit kesereg, de csak amíg le nem vesznek neki egy könyvet... SZerencsére nagyon szereti az óvonéniket. Ádinak milyen az óvónénije? Szereti?

Szia Zsuzsa!
SOk sikert neked is a babásodáshoz! Most szedsz valamit a pajzsmirigy problémára? Ha rendben tartod, akkor nem lehet gond a kistesó!!! :)
Na ma ennyire futotta, még pakolok, hétvégén elutazunk nagyszülőzni!

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Szia Bartika!

CSak akkor voltunk együtt amik be is vannak jelölve, mert pont a 14. napon voltam dokinál és akkor állapította meg, hogy valószűnű összeszedtem egy gombát és nem lehet szexelni, hogy a hüvely regenerálódjon! Szóval NO SZEX!
Nekem a 17. Dpo-n szokott megjönni, de szerintem most nem jó helyre tette a pé-t a ferty, mert szerintem legalább 2 nappal előbb volt. Na de majd kiderül, mert az én számításaim szerint kedden nem kellene megjönni a ferty alapján meg csütörtökön.

Látom Te is túl vagy a pé-n és lassan lehet izgulni nálad is!
Vendég

Krisztinka!

Meleg a süti! :twisted: :twisted: :twisted:

Bettsy!

Köszönöm a táblacsinálási fortélyokat, már majdnem jó. :lol:

Mindenkinek megy a drukk!

J.

tjuca

Sziasztok fiúk/lányok! én a harmadik babámat várom és azoknak szeretnék segíteni, akik kiváncsiak leendő gyermekük nemére....egy számítási módszer, ami nekem bejött. Csak a Te és párod születési hónap és napjára van szükségem és kiszámolom mikor kell rosszalkodnotok ha fiút ill. lányt szeretnétek. Vagy ha már pocakos vagy, akkor szintén a születési dátumotokra (hónap, nap) és a fogantatás vagy a várható szülés dátumára (hónap, nap) van szükségem. Ja és persze ha megszületett a pocaklakó érdekel az eredmény, mert szeretném tudni mennyire pontos ez a számítási módszer. Szóval várom a leveleket ide, vagy a fiuvagylany@freemail.hu ra. Sziasztok.....
agora

Agora: Na én küldtem is neked emailt. Kiváncsi vagyok a számításodra.
Szerintem mostantól mindenkit ez fog érdekelni.
Köszi előre is.

Csucsu

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, de igyekszem. A táblát mindjárt felteszem. Gyorsan csak annyit, hogy az ingát én is megcsináltam, és hihetetlen, de 2 fiú majd 1 lány jött ki, utána meg se mozdult. A két fiúcska stimmel, lehet, hogy akkor lesz majd egy kislányunk is? :)
Vendég

Szuiasztok!

Agora írtam privit! Várom válaszod!!!

Na erre csajok kiváncsi leszek!!!!KInek mi jön ki!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Betty!

Milyen volt a nyaralás ? Merre jártatok??

Kép
Kép
Kép
márti80

Kép Kép
Vendég

MÁRTI: Olaszországban voltunk, Jesoloban. Útközben megálltunk Klagenfurtban, megnéztük a Minimundust, ahol a világ leghíresebb nevezetességei voltak kicsiben, illetve a Wörti tónál is pihentünk egyet. Olaszországban szerencsére jó idő volt, reggel és este 20-22 fok, napközben 27 fok. Viszont picit fújt a szél, és hullámzott a tenger, de kellemes volt az idő, Peti sokat fürdött, utolsó nap már nyakig bemerészkedett. Voltunk Aquaparkban is, ami igazán gyerekbarát volt. Velencébe nem mentünk el, mert mi már 7 éve jártunk ott, annyira nem tetszett, Petit meg még nem nagyon érdekli szerintem. Itt vannak fotók a nyaralásról:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=29256
Megyek, visszaolvasok..
Vendég

BARTIKA: De jó, hogy benéztél! Sajna azt nem tudom, hogy a görcsölés félidőben lehet e progi elégtelenség miatt.. Mikor mész dokihoz megnézetni? Holnap?
SZÚZI: Üdv köztünk :lol: Beraktalak a tábliba! Mivel egészítsem még ki? Fotót nem raksz fel Ákosról? Mielőbbi babásodást kívánok! :lol:
MÁRTI: Érdekes, amit írtál, mert általában a kisebb tesók előbb kezdenek beszélni a nagy tesó hatására. De ne izgulj, majd csak el kezd beszélni Gergő is rendesen. Mondókákat nem szoktál neki mondani, vagy mesét olvasni, képeskönyvet nézegetni? Amúgy nincs elkésve egyáltalán!
KRISZTINKA: Nagyon jó kis görbe! Kár, hogy peteérés környékén nem volt akció, mert akkor nyugodtan lehetne babás görbe.
JUCA: Örülök, hogy sikerült segítenem a táblába, ha van még kérdésed, nyugodtan írd meg. Remélem, Kinga jól van!
CARPEDIEM: Hidd el, ha Ádám talál magának egy igazi barátot az oviban, biztos nagyobb kedvvel fog járni. Érdekes, hogy nővérem kisfia se szeret járni, pedig ő tavaly november óta jár, és itthon nagyon eleven, vidám, az oviban meg sír, és alig beszél. Pedig szeret gyerekek közt lenni..
BETTI: Ciklusodban hol tartasz? Mikor láthatjuk a pozitív teszted? ;)
ERA: Kíváncsi vagyok, kinek fog bejönni az ingás dolog. Én ahányszor megcsináltam, mindig ugyanaz jött ki.. Majd még tesztelem az ismerőseim között..
KUBOKA, MÁLNA: Nagyon eltűntetek!
ANDI, ILDI, JUDIT, PATRÍCIA, ÉVI, HÉDI KISMAMÁK: Hol vagytok? Mi újság Veletek?
Vendég

Fixb: Én is jártam már Jesoloban. Jó nyaralóhely. Idén mi is olaszországban voltunk de most Riminiben. nekem nagyon bejön az Olasz tengerpart. Egy baja van sajna nem olcsó :(

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Bettsy! Nagyon szép helyen voltatk! És mennyit nőt már Peti! Kész nagyfiú!
Csak azt sajnálom, hogy rólad nibóncs fent olyan kép ahol jól látszik a pocid! DE most nézem már a 28. héten vagy, azt, hogy rohan az idő!
Nekem is pont így mutatta az inga a babákat. Nagyon kíváncsi leszek, hogy majd bejön-e.

Januárban nekünk is majdnem sikerült megnézni a Minimundust, csak nme is talátuk a parkban meg hogy hol van, meg már későn is volt és sietni kellett tovább, hogy elfoglajuk a szállásunkat.

Többiek ! Hol vagytok???

Puszi
Vendég

KRISZTINKA: A Minimundust érdemes megnézni, Peti nagyon élvezte, főleg a vonatokat :) Itt van két pocis kép:

Kép 2007.09.15. 27+6
Kép 2007.09.16. 28+0
Vendég

Sziasztok!
Betsy
Nagyon szép pocakod van, és milyen jól nézel ki. Csak a pocakod nott, nem is híztál semmit. De jó neked. Nekem kezd lerakodni a "háj" a csípomon, combokon és fenéken :cry: , de felulrol szinte nem is látszik, hogy babás vagyok /persze a pocakot leszámítva/. Sajnos ilyen "korte" alkat vagyok. De annyira nem aggódom, Ádi után is sikerult tobbé-kevésbé visszanyernem az alakomat.
Ádi pont olyan, amilyennek a novéred kisfiát leírtad. Remélem, eljon az az ido, mikor már nem sírva megyunk oviba.

Krisztinka
Ez a ho tényleg nagyon szépen megy fel, szorítok! Igen, már érzem a mocorgásást. Foleg egy hete, bár nem minden nap aktív, de ma nagyon kitesz magáért. Élvezi a szép idot. :P

Agora
Én is írtam privit, csak azt nem tudom, el -e ment. Ha nem, légyszives jelezz vissza, és elkuldom még 1x. Koszi!
Vendég

Sziasztok!

Mikor a Gergővel voltam terhes én is már a 11 héten éreztem előszőr a mozgását de kiváncsi vagyok ezzel a terhességgel mikor fogok érezni valamit is. A hasam már kezd nőni és már rám jött kb 2,5 kg .Már megint napok óta vissza jött a hányinger de hányás még nincs.

Képzeljétek agorának én is írtam és azt írta voissza pont határ eset vagyok 50-50 % -ot írt vissza a fiúhoz és a lányhoz na marha kiváncsi vagyok mi lesz belőle.
Ma voltam a labor eredményemért minden tökéletes és a belgyógyász se talált múlthéten semmit az is jó!!!
De mióta terhes vagxok olyan szorúlásom van pedig az elején nem szedtem magzatvédő vitamint se, de az elevitet abba hagytam mert rengeteget ettem tőle úgyhogy most gravidát szedek.

Kép
Kép
Kép
márti80

Fixb: Nagyon szép kismama vagy. :) Jó rád nézni!

Én is írtam Agorának: Hát kiváncsi leszek a számításhoz.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Bettsy! Nagyon szép kismami vagy!

Márti! A múltkor akartam már írni, hogy ne aggódj, hogy Gergő nem beszél annyit! Az enyém is csak keveset beszél: anya, apa, ott, azta, mama, papa, ta(=hinta), a tésztát nagyon érdekesen mondja, meg a sajtot is, kösz. Ja még néha mondja, hogy Ne, vagy Nem.

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Márti: Én is akartam írni, hogy ne aggódj. A fiad időben van még nem csúszott le semmiről. A Szabina lányom is 20hónaposan csak pár szót mond. Én is izgultam de a védőnéni mondta, hogy aki késöbb kezd beszélni az viszont folyamatosan fog rögtön beszélni. Illetve valószínű. Meg azt mondta, hogy ha valaki a 3éves kort eléri és akkor sem kezd beszélni nagy gond nincs mert minden gyerek más és más. Ez egyedi és nem lehet sürgetni.

Kép
csucsu05

SZILVI, ERA, KRISZTINKA: Köszi a pocak dícséretet :)
MÁRTI: Várjuk a holnapi UH-ról a beszámolót, képet :)

Rakok fel egy táblát, bár úgy látom, nem nagyon van itt mozgás :(

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Agora nekem is visszaírt. Inkább fiúnak nézi, de nem nagyon tudja megmondani, mert egyformán mennek a gorbéink a férjemével.
Majd kiderul.

Betsy
Megkérnélek, kivennéd a tábliból, hogy kislány, mert még nem tudjuk :wink: . koszi

Tegnap volt a 25. szulinapom. Ha sikerul, teszek fel képet a csokromról, amit a férjemtol kaptam.
Vendég

SZILVI: Ezer bocsi! :oops: Azt hittem kislányt láttak az UH-n. Tényleg bocsi.. :oops: Boldog szülinapot utólag is!!! Nekem holnap lesz, de sajna nem a 25....

Kép
Vendég

Betsy,

Az én kicsikémet sem tudjuk még, hogy kislány-e vagy kisfiu.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

JUDY: Én megelőlegeztem Nektek is egy kislányt ;) Remélem, 26-án már kiderül :lol:

Kép
Vendég

Betsy,

Ugy legyen, mert már nagyon szeretném tudni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Carpediem:BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT IGY UTOLAG IS.
Tedd csak fel a virágról a képet hadd áradozzunk :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Van egy másfél éves kisfiam, négy hónapja próbálkozunk a kistesó összehozásával, eddig sajnos sikertelenül. Máté egyből összejött, úgyhogy most nagyon rossz, hogy nem sikerül a tesóka, nem tudom mi lehet az oka. Még annyit, hogy Máté császárral született, a 39. héten.
A hőmérőzést egyébként mikor kell elkezdeni? Úgy értem, hogy hónapon belül.
Majd megpróbálok visszaolvasni.
Addig is köszi, ha válaszoltok.
Németh

Kép
németh

Sziasztok Lányok!
Hiányoztatok nagyon! Hogy vagytok? Holnap megpróbálok visszaolvasni, csak sok a tennivaló. Azért nem voltam, mert hú de sok gondunk volt, meg közben elköltöztünk, ma lett net. A lakásban még nagy a rendetlenség, de azért kell 1 kis pihi, majd leülök néha a gép elé és szépen elolvasom, hogy s mint vagytok :wink:
Pocaklakó jól van, hétfőn megyek genetikai uh-ra.
pusssz mindenkinek, írjatok
Vendég

Jimmorison: a másik topicban már láttam, hogy jelentkeztél. Itt meg is kaptam a választ merre jártál :) Az a fő, hogy minden ok veletek. Hova költöztetek? Hétfőn pedig gondolok rád :)

Kép
csucsu05

Németh: Üdv köztünk! Nem szabad elkeseredni ha nem jön ösze egyből. A mi lányunk is elsőre összejött és most én is csodálkozok, hogy még nem. Már a harmadik hónapja lesz lasan. De szerintem ez természetes. Az volt a csoda, hogy elsőre összejött. Persze az ember a saját tapasztalataiból indul ki. Énis igy voltam és mikor kiderült, hogy elsőre nem jött össze nagyon elszomorodtam. De rájöttem az volt a véletlen. Szóval kitartás és összejön az a kistesó is hamarosan. Amúgy hasonlóak vagyunk. Én is a 39-héten császárral szültem. És most mi is a kistesón dolgozunk. Persze örömmel dolgozunk rajta :)
Tényleg én most szeretnék természetes uton szülni ha lehetséges. Persze csak ha nincs semmi gáz. Azt hallottam, hogy ha a két szülés között van két év akkor lehetséges. Kiváncsi vagyok mert ha összejön a babó akkor orvost is kell keressek. Az én orvosom most ment el magánkórházba. Azt az összeget nem tudom kifizetni.

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

NÉMETH: Üdv küztünk! :lol: A hőmérőzést a mensi első napján kell elkezdeni. Van egy hőmérős topik, ott tudnak Neked segíteni! A táblába beraktalak, mivel egészítsem még ki? Mielőbbi babásodást Neked :)
HÉDI: Örülök, hogy újra hírt adtál Magatokról! :lol: A hétfő már nincs olyan messze, biztos nagyon várod már! :)
ERA: Bejelöltelek az iwiw-en, remélem, nem baj.. :wink:

Rakok fel egy táblát, légyszi írjátok meg a friss aktuálisokat! Többiek, merre vagytok?

Kép Kép
Vendég

Fixb: Dehogy baj. Sőt örültem neki :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Köszi a válaszokat, akkor azt hiszem ebben a hónapban már nem tudom elkezdeni a méricskét. :?
Egyébként 30 éves vagyok, hát a ciklusom? Na az mostanában begolyózott. Volt már 24 is, de 29 is. Most éppen 26 volt.
Egyébként én is szeretnék természetes úton szülni ha lehet majd, a doki azt mondta, hogy elvileg semmi akadálya. Na persze majd meglátjuk. Végül is minden mindegy, csak jöjjön a kistesó és rendben legyen! Egyébként azért szültem császárral, mert a köldökzsinór rá volt tekeredve a Máté nyakára és nagyon leesett a szívhangja.
Sziasztok
Németh

Kép
németh

Sziasztok!

Bettsy! Nekem beírhatod, hogy már 28 éves vagyok! :cry: A ciklusomat pedig 31-40 naposra.

Nemeth! Üdv közöttünk! Hőmérőzásről itt találsz sok okosságot: http://www.babanet.mindenkilapja.hu/
+ http://babatervezok.otthona.net/

Mi pont 1 éve próbálkozunk a kistesó projekttel, de sikertelenül eddig. Most sajna 8 hét szünet van, mert összeszedtem valamit és azt kezeljük. Most kezdtem el szedni két féle homeos bogyót, egyiket a ciklus 1. felében pé serkentés céljából, a másikat a ciklus 2. felében méhnyálkahártya vastagító, beágyzódás serkentő céllal.

Jimm! De jó hogy jelentkeztél! Írjál majd gyakrabban!

Pusszantó
Vendég

Németh: Ez jó hír, hogy a dokid pártolja a természetes szülést császár után.Sajnos oskan automatikusan vágnak ha volt császár. Még ha nem is indokolt akkor is. Hova jársz dokihoz? Hányadik kerületbe? Melyik kórházban van a dokid? Én most doki keresőben is leszek ha jön a babó mert az én dokim átment magánkórházba. Azért kérdeztem merre van a tiéd és milyen doki?
Puszi: Era

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Új vagyok itt köztetek. Amint látom nagyon jó csapat vagytok, remélem én is be tudok közétek illeszkedni és időm is lesz veletek beszélgetni. Amikor a kisfiam megszületett /20 hónapja/ a chat-en sok segítséget kaptam, amiért azóta is hálás vagyok.
Én is nagyon szeretnék kistesó a kisfiamnak, csak egyszerűen nem akar összejönni. Már 5 hónapja próbálkozunk. Olivér 5 hónap után jött össze és azt hittem ma hajnalig 1 hetes késés után, hogy megint 5 hónapra volt szükség. Sajnos mégsem jött össze. Pedig nekem sohasem szokott késni és most 1 hetet késett. Egész héten fáradt voltam, fájt a mellem a hasam is fájdogált hányingerem volt és hasonló dolgok. Me voltam győződve, hogy végre itt a második picurkám. Nagyon rossz csalódni. Nem tudom mi lehet a baj.
Lenne kérdésem is: Hogyan kell hőmérőzni? [b]Krisztinka[/ b] Hogyan kell azt a táblázatot készíteni? Hogyan kell a gyerköcnek olyan szalagot készíteni? /Nem tudok angolul/
Egyenlőre ennyit, remélem nem untattalak túlságosan benneteket. :D :roll: Kép Olivér
titanilla78

:oops:

Bocsi Krisztinka nem olvastam végig az írásokat. Látom a hőmérőzésről írtál honlapcímet.

Én is köszi :)
titanilla78

Szia Titanilla! Üdv közöttünk és mihamarabbi babásodást!
Nagyon szép a kisfiad! Biztos ő is olyan lurkó, mint az enyém!
Vonalzót itt tudsz készíteni: magyar www.babafalva.hu
Ha akasrz hőmérőzni a ferilityfrien a legjobb erre, igaz ez angol, de nagyon szívesen segítek. És ott a ciklushoz vonalzót is lehet készíteni, amit magától állít majd be a gép.
Most a hétvégén nem leszek, de a jövőhéten szívesen segítejk!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?