Sziasztok!
Strandolni tovabbra is jarunk, nekunk nagyon bejon. Legalabbis addig, amig nem mereszkedik le a pledrol
Igaz, ha sikerul megcsipnie egy ovatlan pillanatban a kezemet, akkor rogton cibal, hogy induljunk setalni, de egyebkent szepen elvan meg a pleden.
Betti,
eddig szabadstrandon voltunk, csak csap ala tettem a gyereket
, homokozas utan, de medencebe se vinnem egyenlore. Az itteni viz allitolag most agyonfertotlenitett, igy nem igazan vagyom ra. Kerti medencet eloajandekba kapott, de hetvegen sajna nem tudtuk kiprobalni, pont elromlott az ido vasarnapra
Serv: hat sajna mutik, igen. De allitolag rutin, bar engem ez ugye nagyon nem nyugtat meg.
Szia Ildiko,
udv itt
Na, azert a zoknifelhuzas tulzas, Reka is csak a labara rakja, mintegy jelzeskepp, hogy ott lenne a helye
Napsugar mozgasa miatt ne aggodj, Reka viszonylag koran kezdett ulni, allni, oszt szepen bevarunk mindenkit. Sot, egyesek /pl. Zsuzsa es Elod/ meg el is huznak mellettunk
Beszeddel mi is igy vagyunk, az egyforma hangzokbol allo szavakat mondja ugye, es hat csak en ertem
De azt is csak akkor, ha latom, mire mutat kozben
Na jo, ez tulzas, de tenyleg nagyon hasonloan ejti meg a szavakat.
Nalunk is a 8 kilo a hon ahitott cel, de nem hiszem, hogy egy evesen elerjuk... ehh, mindegy. Foleg most, hogy miota ez a nagy meleg can, Reka fele annyit eszik, mint eddig. Viszont vegre elragcsal onalloan egy kiflit, ezt is megertem
Szerintem a darabos kaja eveszetnek nem feltetele a fog, Rekanak hiaba volt ketto alul, nem volt mivel osszezarnia, nameg amugysem elol ragnak
A kis kemeny inyukkel meg a nyelvukkel remekul elboldogulnak am, legalabbis nalunk mukodott. Reka siman elmajszolta hatul a sajtot, kenyeret..
Cipo: mi mindig mezitlab indulunk utnak es csak ha kiveszem a kocsibol, akkor adok ra cipo zoknit es cipot. Es meg mindig nem vettem meg a Siestat, mert napi egy orat se lenne rajta, annyit meg kibir a cipojeben, ezt szavaztam meg. Itthon meg mezitlab van szinten.
Zsuzsa,
es ezt csak igy mondod, hogy nem engedi meg, hogy fogd a kezet?! Oruljel neki, Kataval tudnank meselni rola
Ez ismeros, Reka is pl. cd-tartoba kapaszkodik menes kozben, placebo
Fogak megint jonnek, mert este 8kor elaludt, ejfeltajt megebredt, egy oran keresztul ment a musor /meg en is, fel ala a gyerekkel a kezemben a lakasban
/, semmi nem volt jo. Aztan beajult, es eves nelkul aludt reggel 1/2 10-ig!!!
Aztan csodalkozom, ha nem hizik
En anno olvastam, hogy Kata Dorijat csak tesoja, Dancsi mentette meg a babakocsibol valo kizugastol, igy Rekanak kocsiban valo felallasi kiserletet csirajaban elfojtottam, azota nem is probalkozik szerencsere. Iszonyu hajlekony, nekem nagyon kell vigyaznom, mindenbol kimaszik, laba etetoszekben fenn a talcan, stb..
Kata,
a mezitlab alatt zokniban maszkalast erted vagy Dori is igazi mezitlabas?
Most olvasom, hogy Te is reagaltal a kezenfogva jarasra Zsuzsanak
Uj tanultjaink:
- hogy csinal a halacska? tatogas cuppogo hangadassal, zabalnivalo
- hogy kakilsz, Reka?: erolkodve nyog egyet
- egymasba illesztheto kockakat mar szepen be tudja tenni, Hanoi-torony szeru jatekot is mar regota szepen felfuzi a rudra, es elvezi is, nagyon buszke!!
Vasarnap kerti partiztunk Apumeknal, RekApa volt a foszakacs, nekem meg volt 3 babysitterem, mindegyikunk elvezte
Es Reka kapott elokoszontest, tortat:
A ruhaja nem epp unnepi, de grillezesre-foldonmaszasra keszultunk, a torta meglepetes volt meg nekem is.
-Afonya